|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zamiast czytać jakieś transfery info , które notabene podają jak najwięcej kaczek dziennikarskich, wejdźcie na oficjalną stronę ekstraklasy. Okienko zamyka się 29 lutego o 23:59
http://www.ekstraklasa.org/okno-tran...--kilka-faktow ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Strasznie długo tym żyjecie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
napisał fan Legii, który wszedł do tematu i przeczytał wszystkie posty
![]() i to My tym żyjemy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Także niczego nie prorokuję. Cierzniak i Handzlik to nie jest temat na ciągnącą się tygodniami gównoburzę, a widać, że gro menadżerów, dziennikarzy i kibiców brylujących na fejsikach chce zrobić tego kultową zajawkę w czasie ferii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
brac Cierzniaka dawac Vrdoljaka i ok.
co do Buchalika. wiem ze dopiero 30 minuta, ale ... Bramkarz powinien mieć szczeście. Czy słaby czy dobry powinien mieć (Miśkiewicz miał farta pół sezonu, tak tylko przypomne). Buchalik ma farta, ale szczescia ni chuja. Pal licho umiejętności, ale szczeście sie przydaje. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdzie moge sie zglosic zeby sfinansowac chocby w czesci pensje nowego bramkarza?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Buchalik to jest casus Jankowskiego, jest nieudacznikiem ale ktos na sile go wpycha do składu
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Buchalik ładny komediant
nie wiem, nie rozumiem jak można stawiać na tego paralityka,przecież w I lidze bramkarze biją go na łeb i szyje! ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Guzmics zagrał dziś słabo, ja bym dał od I minuty szansę Żemle obok Głowy. Chyba, że Sadlok się wyleczy, ale to też jest spore ryzyko.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Rysiek tak ma, że zagra mecz jak dziecko we mgle by przez kolejne 5 czyścić jak z nut
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak powiedział dziś po meczu - przeszkadzało mu słabe oświetlenie. Cóż, jesli ma grać to niech Śląsk nie tnie na prądzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dotychczasowe podsumowanie okienka
ODESZLI: -Cierzniak -Jankowski -Handzlik PRZYSZLI - Małecki na prawe skrzydło za Sarkiego który ciągle jest kontuzjowany - Ondreasek jak uzupełnienie ataku (a de Facto za Jankowskiego) - Drzazga jako młody talent w miejsce jeszcze młodszego Handzlika - szybki Bałaszow jako lewoskrzydłowy lub napastnik - Pietrzak jako lewy obrońca lub defensywny pomocnik Liczba bramkarzy zmniejszyła się o 1, liczba zawodników z pola zwiększyła się o 3. Liczę teraz na zakontraktowanie jakiegoś niezłego bramkarza i jednoczesne pozbycie się Buchalika oraz transfer środkowego ofensywnego pomocnika/skrzydłowego. EDIT: aktualna kadra -------------------------------------Miskiewicz/Buchalik ---------- Jovic - Bartosz - Burliga- Głowacki - Guzmics - Żemło - Sadlok - Pietrzak Małecki - Boguski - Crivellaro - Mączyński - Uryga - Cywka - Popovic - Guerier - Bałaszow ----------------------------- Brożek / Ondreasek / Drzazga Razem 20 piłkarzy z pola, odjąć trzech debiutantów: Bartosz, Żemło, Drzazga, odjąć słabych: Crivellaro, Uryga, Popović, do grania zostaje 14 piłkarzy + jeden bramkarz (Miśkiewicz)
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 06.02.2016 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Odejście Handzlika to żadne odejście, bo on i za 2 lata by nie dorósł do seniorskiej piłki. ledwo 1 minutę zagrał w ekstraklasie. Już prędzej powinieneś wspomnieć o Kuczaku, bo to on zagrał więcej minut w pierwszym zespole. A Małecki zastępstwem za Sarkiego? chłop nie gra od 10 miesięcy, więc trochę rychło wczas żeby mówić o zastępstwie ![]() Mamy 22 piłkarzy do grania i tyle. Przynajmniej jeśli chodzi o ilość to jakoś to wygląda. |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Burliga podpisal kontrakt z jaga ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Osobiście przeczuwałem, że tak się stanie. Ostatnie pół roku Burligi w Wiśle było bezbarwne, a na prawej obronie mamy obecnie trzech zawodników (Jovic, Burliga i grający coraz lepiej Bartosz), pozyskaliśmy Pietrzaka więc na LO też mamy alternatywę dla Sadloka.
Osobiście jeśli jagielonia zaproponuje sensowne pieniądze sprzedałbym już teraz. Wg. doniesień medialnych, nasz klub złożył ofertę transferową zawodnikowi 7 drużyny chorwackiej ekstraklasy. To Petar Brela-22 lata, http://www.transfermarkt.pl/petar-br...spieler/160471 Wygląda na to, że w grę wchodzi transfer gotówkowy. Chcemy pozyskać również czeskiego bramkarza, którego nazwisko owiane jest tajemnicą. Źródło http://www.futmal.pl/news,39434.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie mogę nigdzie w sieci znaleźć potwierdzenia, że Burliga podpisał. Napiszcie więcej szczegółów. Już teraz odchodzi czy po sezonie?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie ma żadnego potwierdzenia, dzieci sobie przesyłają nawzajem takie wiadomości.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Nie wiem skąd się wzięło durnowate przekonanie, że o wypożyczeniu decyduje klub mający kartę w ręku a piłkarz nie ma nic do gadania. Ci którzy chcą wypożyczać Cierzniaka do Polonii czy innych Widzewów niech trochę ochłoną z nienawiści.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Crivellaro zaczal dobrze grac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
O zainteresowaniu Burym ze strony Jagi mówiło się od jakiegoś czasu. Sam zawodnik chyba też chciał zmienić otoczenie. Mam tylko nadzieję, że zachował się inaczej niż Cierzniak.
Jeżeli klub przedłuży kontrakt z Bartoszem a jemu samemu nie uderzy sodówka to razem z Bobanem zabezpieczą prawą obronę. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do rezerw go!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda, to prawdopodobnie prawdziwe są też inne plotki o Burym... Czyli to klub rezygnuje z niego i kazał mu szukać nowego klubu.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, na ile prawdziwe są plotki, że on znowu wrócił do grania u buka - jeśli tak to bardzo zrozumiały ruch.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
28 latek, pilkarsko mocno ograniczony jednak, lepszy juz nie bedzie a pewnie chce w koncu konkretniej zarobic
majac zestaw Jovic + Bartosz spokojnie mozna go puscic, pod warunkiem oczywiscie, ze Bartosz przedluzy kontrakt ... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a czy niedawno dziennikarzyny nie pisaly o tym ze Burliga mial tez oferty zagraniczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bury ma niezłą chate na Zarabiu, nie sądze że wybierze Jage. Prędzej lepszy hajs zagranicą i jakąkolwiek szanse na gre
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|