The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2016, 15:56
Może stać, może nie. Jak już ma grac w rezerwach to ja wole nawet 1 bańkę zł niż nic. Moze jeszcze by się udało znaleźć za te pieniądze kogoś za Mąkę, bo bez kogoś ogarniętego w środku to i Cierzniak nam nie pomoże...

I wiem że fajnie by było jak by legia została z Malarzem ale z drugiej strony ... martwmy się meczami ze Śląskiem, górnikiem, ruchem i koroną bo to od nich zleżeć będzie spokojna wiosna a nie od tego kto będzie stal na bramce w legii...;/
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.01.2016, 16:25
A czy my możemy przestać już się .......ic z ta cala sytuacja i czy możemy wkoncu uslyszec oficjalne potwierdzenie..
Patologicznie to ....a brzmi...
33 letni gość bawi się w ukrywanie tego ze podpisal kontrak z innym klubem
Wisła wydaje oswiadzcenie w którym pojawiaj się słowa "Co najmniej"
A i kilk dni temu Dunin twierdzi ze będą negocjować z Cierzniakiem tyle ze On by wcale nie negocjowal tylko nadal się ukrywal z podpisanym konraktem?

Jeżeli podpisal i w ten sposób to ukrywal to jest dla mnie na dobrej drodze żeby zostać zwykla ....a...
Chciales,podpisz,powiedz i tyle...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 29.01.2016, 17:08
Mnie tylko ciekawi jedno... Po chuja Legii Cierzniak? Nie wiem, nie staram się nawet zrozumieć. Oczywistym jest że jak podpisał cokolwiek to jest frajerem to potęgi, bo ani Legia go nie wykupi ( bo Cupiał zechce 500 tys - 1 milion a tyle on nie jest warty ) albo skończy w rezerwach.
Komuś się coś po.......iło.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 29.01.2016, 17:13
Najzabawniejsze(?) w tym wszystkim jest to, że żadnej ze stron (Wisła i Legia) kibicowskich, sytuacja z Cierzniakiem nie cieszy.
Odpowiedz cytując
kowalkar
Member

Od: 12.2015

Stary 29.01.2016, 17:14
Przestańmy będzie co będzie już od dawna wiadomo że Wisła na najbliższe lata nie będzie mistrzem. Trzeba schylic głowę w dół i sobie to uświadomić trudno.
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 29.01.2016, 17:14
Dla mnie najsmutniejsze jest to że Wisła jest w takim momencie że 32 bramkarz jest uważany za najlepszego piłkarza z obecnej kadry. To pokazuje co tak naprawdę możemy oczekiwać od wiosny. Szału nie będzie.
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.01.2016, 17:18
kowalkar napisał(a):Wyświetl post
Przestańmy będzie co będzie już od dawna wiadomo że Wisła na najbliższe lata nie będzie mistrzem. Trzeba schylic głowę w dół i sobie to uświadomić trudno.
Jak to ku.rwa nie będzie?
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 29.01.2016, 17:52
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko ciekawi jedno... Po chuja Legii Cierzniak? Nie wiem, nie staram się nawet zrozumieć. Oczywistym jest że jak podpisał cokolwiek to jest frajerem to potęgi, bo ani Legia go nie wykupi ( bo Cupiał zechce 500 tys - 1 milion a tyle on nie jest warty ) albo skończy w rezerwach.
Komuś się coś po.......iło.
Już tak niekoloryzujmy na siłę i nie róbmy z Cierzniaka łamagi bo w poprzedniej rundzie bardzo dobrze bronił, dla jednych najlepiej w Polsce, a dla drugich ścisły TOP3.

Cierzniak był Legii potrzebny na teraz póki jest w gazie i prezentuje bardzo dobrą formę, żeby z marszu wskoczył między słupki za Kuciaka. Pamiętajmy, że według doniesień dogadał się z Legią na początku stycznia czyli wtedy kiedy jeszcze o Wiśle krążyły plotki, że jest w trudnej sytuacji finansowej itd., ale od tego czasu sporo się zmieniło. Kasa jest, piłkarze spłaceni, zobowiązania spłacone, licencję Wisła dostała bez problemów, Cupiał zasilił konto Wisły, a i sponsor jest blisko Wisły.

Leśnodorski chciał wykorzystać ten moment, w jego rozumowaniu Wisła (Cupiał) przyjmie pieniążki z pocałowaniem ręki. Ale jak wyzej, wiele sie zmieniło i sprawa sie zaczęła rypać i teraz jest za pózno by to odkręcić, teraz prezesowi Legii pozostanie robić dobrą minę do złej gry. Chciał być przebiegły podobnie jak Cierzniak. Przy okazji sprawa ujrzała światło dzienne i wszystko zaczęło sie walić. Weszło milczało tyle czasu bo była jeszcze nadzieja, że Legia go wykupi wcześniej, sytuacja Wisły zdecydowanie się poprawiła i teraz już nie ma to znaczenia więc zamieścili informację. A oświadczenie Wisły wskazuje na to, że Cupiał o wszystkim sie dowiedział i zapewne go nie puści. A co z nim zrobi, czas pokaże, ale podejrzewac mogę ze ani Legia ani tym bardziej Cierzniak nie wyjdą na tym dobrze.
Ostatnio edytowane przez c. : 29.01.2016 o godz. 17:58.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 29.01.2016, 18:21
Przecież to jest oczywiste i przejrzyste... Wisła po prostu nie chce Cierzniaka tylko zgarnąć ile się da...
Oświadczenie klubu to jawne zaproszenie legii do rozmów i składania propozycji (tak jak my rozmawialiśmy z Katowicami o Pietrzaku) . Jeżeli będą chcieli zapłacić mało na tyle że Cupiał się nie zgodzi to zostanie u nas.
A w tedy to już tylko rezerwy dla pana Cierzniaka... a tam i o kontuzje łatwiej i takie tam...
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.01.2016, 18:30
JEŚLI PODPISAŁ....

To nie chodzi o to, że z Legią, ale o to że za plecami klubu i dalej robi z siebie błazna udając, że nic nie podpisał.

Piszecie, że to profesjonalista i nie opłaca mu się odpuszczać meczów. Ok, załóżmy że tak jest. Ale teraz wyobraźmy sobie taką sytuację - gramy z (L), prowadzimy 1:0, w 90 minucie Cierzniakowi podskoczyła piłka i zalicza pięknego "Pawełka". Mamy 1:1. Jak sądzicie jak ta bramka zostałaby odebrana przez trybuny? Każdy (!) błąd Cierzniaka będzie teraz traktowany w kategoriach działania celowego. Wystawianie go w pierwszym składzie jest niekorzystne dla każdej ze stron. Ba, powiedziałbym nawet że dla własnego dobra Cierzniak powinien poprosić o zesłanie do rezerw....
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.01.2016, 18:46
No jasne, Cierzniak powinien poprosić o zesłanie do rezerw, bo kibice będą gadać To chyba tylko kompletny debil by tak zrobił... Jeśli Radek zostanie do lata, to będzie chciał nadal grać w pierwszym składzie, a czy psychika pozwoli mu bez żadnej presji zagrać w meczu z Legią? No to się okaże, różnie z tym bywa. Żaden piłkarz nie poprosiłby o zesłanie do rezerw z obawy przed tym, co powiedzą kibice. No bądźmy poważni, to są dorośli ludzie.

Jak Cierzniak chce odejść, to, cóż, ja wzruszam ramionami. Nikt go tu siłą trzymać nie będzie. Bronił solidnie i za to trzeba mu podziękować. Cierzniak to wyrobnik, żaden wychowanek, jego odejście aż tak nie śmierdzi.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.01.2016, 18:50
fialo napisał(a):Wyświetl post
O ile w przypadku tej szmaty Handzlika, który jest wychowankiem można i nleży się w....iać na jego zachowanie, a także zniszczyć go codziennymi przebieżkami na Błoniach, żeby czasem tylko piłki nie dotknął to w przypadku Cierzniaka nie rozumiem tego waszego oburzenia. Realia są takie, że z Legią finansowo nie możemy konkurować. Czemu? M. in dlatego, że kibicom Wisły nie chce się chodzić na mecze, tudzież kupować bietów, karnetów, koszulek i innych pamiątek, żeby wspierać swój (podobo) klub. Może gdyby sytuacja była odwrotna, Cierzniak dostałby oczekiwaną pensję na R22. A w takiej sytuacji nie należy się dziwić gośćiowi 32+, że korzysta prawdopodobnie z najlepszej oferty, jaką mógł dostać. Był to zwykły najemnik. Powodzenia mu nie życzę, ale ciupać też nie będę.

Oczywistością jest, że powinien bronić do końca rundy. Nikt o zdrowych zmysłach nie wyobraża sobie jakiegokolwiek wyniku sportowego z Buchalikiem-ręcznikiem w bramce, czy Miśkiewiczem, który - umówmy się - też wielkim golkiperem nie jest.
Sportowo jest oczywiście o wiele lepszy od B&M. Dla mnie pytanie czy będzie bronił tak jak dotąd na 100% czy się nie wyluzuje zwłaszcza będąc zbluzganym przez część kibiców na stadionie i w mediach. Tego się obawiam.
Co do ewentualnej kasy od L - bądźmy poważni, już 200tys. ZŁOTYCH to byłaby godna suma za de facto trzymiesięczne wypożyczenie i (ob)leśny w życiu więcej nie da. Z kolei BC zapewne na tyle nie spojrzy więc... będzie pat czyli co to znaczy dla Cierzniaka?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 29.01.2016, 18:51
Co powiedzą to pewnie się nie martwi. Mógłby się.pewnie bardziej martwić o swoje "maszty".
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.01.2016, 19:13
Nie wiem qrwa co za problem, że podpisał z innym klubem. Taki sam problem robi Szukiełowicz z Flavio w Śląsku. Na złość mamie odmorozi sobie uszy. Przecież przepisy są jasne, że na pół roku przed końcem kontraktu może podpisać z innym klubem. Jak klubowi zależało to mieli dużo czasu na przedłużenie kontraktu. Cierzniak już w sierpniu pokazał, że będzie wzmocnieniem.
Powinien zostać do końca sezonu bo jest potrzebny w walce o utrzymanie i tyle, a z Legią może bronić Miśkiewicz żeby nie było niedomówień jak wyżej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 29.01.2016, 19:19
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem qrwa co za problem, że podpisał z innym klubem. Taki sam problem robi Szukiełowicz z Flavio w Śląsku. Na złość mamie odmorozi sobie uszy. Przecież przepisy są jasne, że na pół roku przed końcem kontraktu może podpisać z innym klubem. Jak klubowi zależało to mieli dużo czasu na przedłużenie kontraktu. Cierzniak już w sierpniu pokazał, że będzie wzmocnieniem.
Powinien zostać do końca sezonu bo jest potrzebny w walce o utrzymanie i tyle, a z Legią może bronić Miśkiewicz żeby nie było niedomówień jak wyżej.
Ale tutaj chodzi o cos zupełnie innego...
Afere zna już cala Polska a temat jest nadal ukrywany...
Gosc ma 33 lata i się chowa z tym ze podpisal czy tez nie podpisal...
Z Flavio był prosty temat ,pojechal i podpisal...
Tutaj się niby ukazuje ze podpisal już kilka tygodni temu ale cicho sza tak aby to nigdy nie wyszlo....
No ....a zachowanie czysto idiotyczne...
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.01.2016, 19:19
Problemem nie jest to, że podpisał kontrakt z innym klubem - miał do tego prawo, a klubów bardziej atrakcyjnych sportowo i finansowo niż obecna Wisła nie brakuje.

Problemem nie jest to, ze podpisał kontrakt z Legią - nikt nie uważał, że piłkarz z Wielkopolski po spędzeniu pół sezonu w Wiśle stał się zdeklarowanym wiślakiem.

Problemem jest to, że prawdopodobnie "zapomniał" poinformować klub, ze podpisał już kontrakt gdzie indziej i dalsze negocjacje nie mają sensu.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.01.2016, 19:28
Jeśli to jest problemem to nie ma problemu.
Dziwicie się, że nie poinformował ? Przecież wiadomo jakie są w Polsce standardy.
A w ogóle skąd pewność, że nie poinformował ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.01.2016, 19:32
Nie mam pewności, dlatego napisałem "prawdopodobnie". Naprawdę uważasz, że JEŚLI podpisał kontrakt z Legią, a później pozornie negocjował przedłużenie kontraktu z Wisłą to nie ma problemu?
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 29.01.2016, 19:41
R. Cierzniak nie musiał niczego uzgadniać z Wisłą ani informować klubu o fakcie podpisania umowy z nowym zespołem, w sytuacji gdy ta umowa wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2016 r. Śmiem twierdzić, że Wisła została o fakcie podpisania umowy przez Cierzniaka z Legią tak czy siak poinformowana przez samego zawodnika lub jego menadżera. Ponadto uważam, że ta sytuacja jest kolejnym przykładem "profesjonalizmu" naszych władz, dotyczy to również obecnego okienka transferowego. Wszystkie właściwie spory czy procesy sądowe Wisła przegrywa z byłymi zawodnikami czy pracownikami klubu. Jak dla mnie taki stan rzeczy można określić stwierdzeniem "burdel na kółkach".
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 29.01.2016, 19:52
Merkury napisał(a):Wyświetl post
R. Cierzniak nie musiał niczego uzgadniać z Wisłą ani informować klubu o fakcie podpisania umowy z nowym zespołem, w sytuacji gdy ta umowa wchodzi w życie z dniem 1 lipca 2016 r. Śmiem twierdzić, że Wisła została o fakcie podpisania umowy przez Cierzniaka z Legią tak czy siak poinformowana przez samego zawodnika lub jego menadżera. Ponadto uważam, że ta sytuacja jest kolejnym przykładem "profesjonalizmu" naszych władz, dotyczy to również obecnego okienka transferowego. Wszystkie właściwie spory czy procesy sądowe Wisła przegrywa z byłymi zawodnikami czy pracownikami klubu. Jak dla mnie taki stan rzeczy można określić stwierdzeniem "burdel na kółkach".
Chodzi o to ze prezes Duni sam twierdzil kilka dni temu ze będą rozmawiać o kontrakcie wiec zapewne nie poinformowal...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 29.01.2016, 19:56
A co z następcą Mączyński , klub powinien kogoś ściągnąć bo na obecna chwile wygląda to tragicznie
Odpowiedz cytując
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 29.01.2016, 20:05
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to jest problemem to nie ma problemu.
Dziwicie się, że nie poinformował ? Przecież wiadomo jakie są w Polsce standardy.
A w ogóle skąd pewność, że nie poinformował ?
No chyba to logiczne, jeśli by poinformował klub to prezes by nie mówił na konferencji że prowadzone są rozmowy z Cierzniakiem w sprawie nowego kontraktu, bo jeśli PD-S o tym wiedział tzn.że kłamał w żywe oczy i to by było ....a jeszcze gorsze. Dlatego w tej sytuacji Cierzniak powinien rozwiać wszelkie wątpliwości i odpowiedzieć czy podpisał lub nie i czy w klubie o tym wiedzieli.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 29.01.2016, 20:31
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Mam jednak nadzieję że rezerwy rezerw się nie wydarzą. Kluby kokosa to zwykłe s....ysyńtwo, niespotykane w cywilizowanym świecie. Cierzniak nie jest Wiślakiem i nic go tu oprócz obowiązującego kontraktu nie trzyma. Jeżeli tylko będzie podchodził do swoich obowiązków profesjonalnie to powinien być traktowany na takich samych zasadach jak reszta piłkarzy. Choć ja tam tragedii w jego stracie nie widzę, bo jeśli tylko Miśkiewicz dojdzie do formy sprzed odejścia to wcale nasza obsada bramki nie straci.
Jeśli Premier League czy Bundesliga nie jest cywilizowanym światem to w takim razie gdzie on jest?

W wielu klubach z przyczyn sportowych lub pozasportowych piłkarze są zsyłani do rezerw i nie jest w tym nic dziwnego.

Sam mam dylemat co do Cierzniaka. Czekam na jakąkolwiek jego wypowiedź przed ostatecznym osądem.

AS82 napisał(a):Wyświetl post
A co z następcą Mączyński , klub powinien kogoś ściągnąć bo na obecna chwile wygląda to tragicznie
Tak oczywiście, dzień po decyzji o operacji klub kontraktuje nowego środkowego pomocnika. A i negocjacje kontraktowe prowadzone są z relacją-live na stronie głównej.

Za dużo w FM się kolega nagrał.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 29.01.2016, 20:38
Z całym szacunkiem dla obecnego prezesa Wisły, kiedy zaczął pełnić tę funkcję. Wisła miała czas na negocjacje nowej umowy do końca grudnia i ten temat gdybyśmy byli klubem profesjonalnym byłby ogłoszony w tym terminie. W obecnej sytuacji klubu gadanie o rozmowach z Cierzniakiem można skwitować pustym śmiechem wszak z Legią, Lechem nie mamy się co porównywać w kwestiach finansowych a zawodnik w 99% takich sytuacji wybiera ofertę lepszą finansowo. Ponadto z samego faktu przesłania propozycji nowej umowy do menadżera piłkarza w styczniu trudno nazwać to negocjowaniem czy rozmowami (bo do tanga trzeba dwojga). Cierzniak na ten temat zapewne wypowie się po powrocie ze zgrupowania bądź za pośrednictwem swojego agenta. Mnie w tej chwili bardziej interesują kwestie jak Wisła chce załatać lukę po Mączyńskim, jak chce rozwiązać kwestie braku rozgrywającego (widać przez pryzmat ostatnich sparingów, że jest problem braku współpracy między drugą linią a atakiem etc), jak klub zareaguje na słabszą dyspozycję w przekroju całej rundy jesiennej naszych dwóch etatowych stoperów bo jak widać na dzień dzisiejszy żaden z przedstawionych problemów nie został rozwiązany.
Co do samego Cierzniaka to na dzień dzisiejszy Wisła nie ma w swojej kadrze lepszego bramkarza a zatem nawoływanie do tego aby np. przesunąć go do rezerw za "zbrodnię" podpisania kontraktu z nowym zespołem i braku poinformowania o tym władz naszego klubu nazwałbym debilizmem a w naszej sytuacji w tabeli ponadto samobójstwem.
Ostatnio edytowane przez Merkury : 29.01.2016 o godz. 20:41.
Odpowiedz cytując
c.
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 29.01.2016, 20:41
Merkury napisał(a):Wyświetl post
wszak z Legią, Lechem nie mamy się co porównywać w kwestiach finansowych a zawodnik w 99% takich sytuacji wybiera ofertę lepszą finansowo.
Cytat:
. Wisła miała czas na negocjacje nowej umowy do końca grudnia i ten temat gdybyśmy byli klubem profesjonalnym byłby ogłoszony w tym terminie.
sam sobie zaprzeczasz

I nie pisz, że do końca grudnia bo wychodzi na to ze Cierzniak nie informował Wisły o negocjacjach z Legią więc mogliby mieć czas nawet do dnia dzisiejszego.

I na prawdę ktoś jest tak naiwny iż sądzi, że Wisła nie chciała przedłużyć umowę z Cierzniakiem? pytanie kluczowe czy on chciał.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Stary 29.01.2016, 20:53
c. napisał(a):Wyświetl post
sam sobie zaprzeczasz

I nie pisz, że do końca grudnia bo wychodzi na to ze Cierzniak nie informował Wisły o negocjacjach z Legią więc mogliby mieć czas nawet do dnia dzisiejszego.

I na prawdę ktoś jest tak naiwny iż sądzi, że Wisła nie chciała przedłużyć umowę z Cierzniakiem? pytanie kluczowe czy on chciał.
Nie wiem gdzie tu widać niekonsekwencję. Wisła to sobie mogła ale rozmawiać z zawodnikiem do końca grudnia, a później tak na prawdę wszelkie negocjacje w sytuacji gdy ten zawodnik miał świetną rundę wiadomo jak się mogły zakończyć. W Ekstraklapie dobrzy bramkarze są towarem deficytowym.
Na tę chwilę nikt z nas nie wie czy Cierzniak vide jego agent nie informował władz klubu o podpisaniu umowy z Legią. Dajmy szansę wypowiedzieć się drugiej stronie. Niestety w sytuacji finansowej Wisły podpisywanie krótkich umów może w niektórych sytuacjach być niekorzystne bo Ci, którzy będą mieli lepszą rundę będą chcieli uciekać do klubów o lepszej kondycji finansowej to raz a dwa aktualnie Wisła ma 2 punkty przewagi na ostatnim zespołem w lidze. Jeżeli Cierzniak faktycznie podpisał kontakt z Legią albo ma z tego klubu propozycję podpisania umowy byłby idiotą gdyby z niej nie skorzystał.
U nas niestety po zmianie władz, gadaniu o zielonym świetle od Cupiała i innych tego typu farmazonach nic kompletnie się nie zmieniło w funkcjonowaniu klubu jako całości.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.01.2016, 21:00
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Priorytetem dla nas to jest utrzymanie sie w lidze (i awans do 8) a nie nieogrywanie piłkarza rywalowi. Tu jest powiedzmy małe atu ze strony L.
Chłopak nie wytrzyma psychicznie bo przy każdym meczu rozgrywanym u siebie będzie lżony jak sku,,,syn. Nie rozumiesz tego? Odszedł do legii naszego największego i najbardziej znienawidzonego rywala... tego najzagorzalsi kibice nie wybaczają... chyba zapomniałeś co swego czasu działo się z Dolhą... zejdź na ziemie... Cierzniak nie powinien grać dalej w Wiśle i kropka.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 29.01.2016, 21:08
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
Chłopak nie wytrzyma psychicznie bo przy każdym meczu rozgrywanym u siebie będzie lżony jak sku,,,syn. Nie rozumiesz tego? Odszedł do legii naszego największego i najbardziej znienawidzonego rywala... tego najzagorzalsi kibice nie wybaczają... chyba zapomniałeś co swego czasu działo się z Dolhą... zejdź na ziemie... Cierzniak nie powinien grać dalej w Wiśle i kropka.

Hmm, a Handzlik? Jak tu wygląda sytuacja?

Wychowanek vs Najemnik..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 29.01.2016, 21:11
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
porównujesz Cierzniaka grającego (jeszcze) dla Wisły z Dolhą który przyjechał jako piłkarz Lecha. Drobna różnica. Lżenie z Radka to sranie do własnego gniazda. (co nie znaczy że popieram ewentualne negocjacje z Wisłą jeśli wcześniej złożył cyrograf leśnemu)
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.01.2016, 21:26
Od kiedy Legia jest naszym "największym i najbardziej znienawidzonym" rywalem ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów