|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Samo ściągnięcie to kij, ale że ktoś mu dał 3 letni kontrakt!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Może trochę odbiegam od tematu ale DG mnie rozwalił.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...neracja/89672/ W szczególności że jakaś kobieta pływa obok niego. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Co w tym rozwalajacego?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Regulamin większości basenów zabrania leżeć i uśmiechać się, w szczególności że jakaś kobieta pływa obok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cierzniak ponoć podpisał kontrakt z Legią.
Czyli zostajemy bez bramkarza, będzie ciężko ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
skad to info?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Michał Kołodziejczyk, dziennikarz na TT
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia to. ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mamy tak dojebaną ofensywę po tych ostatnich transferach, że bramkarza nam nie potrzeba.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tak jest dobrze ze w poprzedniej rundzie tyle bramek strzelalismy ze Cierzniak nie musial sie wysilać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mógł też kierować się oczekiwaniami samego zawodnika oraz brać pod uwagę nie najlepszą sytuację finansową klubu.
Ale to tylko przypuszczenia. Najprawdopodobniej działał na szkodę Wisły. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ciekawe jest to, że 2 dni temu bronił w sparingu. Czyli albo w klubie pali jana i udaje, że nie ma tematu... albo klub ma to w dupie i go w tym okienku nie puści, więc niech do końca rundy pobroni.
Tak też bym zrobił, niech się gość do lipca wykaże profesjonalizmem, a jak cokolwiek odpuści to powinniśmy się zachować.jak typowy Polak, czyli.... oczekiwać za niego 10 mln zł. Jak Legia tyle nie da, to do rezerw chłopa, kazać mu biegać w koszulce z odwróconym (L) i jebać go na każdym kroku. Pan Radosław chyba niestety nie wie, że pewnych rzeczy się nie robi. Aha i przypominam, że Cierzniak trafił do nas przez przypadek, bo nasze dwa Michały się połamały. Dlaczego na rok? Bo był opcją rezerwową, która wcale nie musiała wypalić. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Czekam na oficjalne potwierdzenie przez którąś ze stron.
Jeśli jednak to okaże się prawdą, to niech wypie*dalają z klubu wszyscy ci, którzy nie chcą tu grać. Po prostu. Jankowskie, Sadloki i inne, którzy po prostu nie chcą, woleliby coś tam, że daleko dojazd, że smog i inne takie. Bez żalu, ale za odpowiedni hajs. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niestety, ale weszło zazwyczaj ma wiarygodne informacje, a w szczególności te dotyczące Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie go sprzedawać teraz dla kilku zł teraz... Nie wyobrażam sobie grania całej wiosny bez bramkarza. Niech dogra do końca sezonu i w lecie kolejny casting, i testy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
http://weszlo.com/2016/01/28/kuciak-...umowe-z-legia/
według mnie z Buchalikiem w bramce to i Barcelona miałaby problem wygrywać :( oby zaczał grać na miare możliwości... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze Alan stanie?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pytanie tylko, czy nie będzie się "oszczędzał"
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kibic Lecha, grajacy w Wisle, przechodzi do Legii
![]() Mam nadzieje tylko, ze razem z KH beda do czerwca po schodach biegac dwa razy dzienie ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli Cierzniak podpisał już kontrakt z Legią to z automatu powinien wylądować w rezerwach. Już widzę wkur*** Bogusława Cupiała i nawet dobra dusza Tadek Pawłowski nic tutaj nie wskóra.
Żadnej sprzedaży do Legii. Niech rzucą na stół 1 mln euro to pogadamy. Oby Miśkiewicz się ogarnął, bo jeśli znowu będziemy mieć ręcznik w bramce to kibice na samą myśl są zalani krwią. Eh Radek, a takie pokładałem w tobie nadzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mial być to Lech jestem zaskoczony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to życzę Radziowi miłego gnicia w rezerwach z Handzlikiem i oczywiście wszystkiego najgorszego w nowym klubie
![]() Nowy dolha ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.01.2016 o godz. 19:09.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja się Cierzniakowi nie dziwię. Gość 32 lata na karku... będzie się kisił w klubie, gdzie są problemy z wypłatami, problemy ze skompletowaniem 11, problemy ze wszystkim... tam zyskuje i hajs i awans sportowy, a i zapewne za Kuciaka wejdzie do pierwszej 11 Legii. Z czym do ludzi? Pogratulować można osobom podpisujacym na 3 lata Crivellaro i na 1 rok Cierzniaka.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 28.01.2016 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Sprawami Cierzniaka zajmuje się Fabryka Futbolu (Magdziarz itd.). Ta sama agencja ma pod swoją opieką B. Bereszyńskiego. Psipadek?
Nawiązując jeszcze do Handzlika. To jeśli o niego chodzi, to agent pewnie namieszał, że kasa i w ogóle super. Jeśli chodzi o R.C. to od chłopa 30+ oczekiwałem jednak czegoś więcej. Tak czy siak trzeba poczekać na oficjalne info, bo teraz różne domysły, które nie koniecznie muszą mieć pokrycie w rzeczywistości. Jeśli faktycznie prawda to miejmy nadzieję, że nasi zrobili to co mogli zrobić oraz dobrze to rozegrają i Legia będzie musiała się mocno natrudzić. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|