|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Siedzę w domu bo nie mam w swoim regionie problemu z imigrantami. Jak były manifestacje antyimigranckie to w domu nie siedziałem.
Oczywiście trzeba dzialać na każdym froncie, tym pokojowym też ale zobacz co ci Angole zrobili. Weszli w dzielnice muzułmańską, nasłuchali się tylko jakimi to sa ....ami, że to jest państwo islamskie i zostali przepędzeni przez tych brudów. Z jednej strony dobrze, że taki film powstał bo uświadamia ludzi z zagranicy ale takie filmiki to upokarzanie własnego kraju. Użalaniem się nad sobą, nad tym, że są gonieni, gwałceni i że dostają w....... to świata nie zawojują. A ci imigranci nie rozumieją ludzkiego głosu dopóki nie dostaną w........ Myślisz, że ich to boli, że ktoś sobie pogada albo im z krzyżem na kwadrat wbije? Na kopach go wyniosą i tak się skończy. Dopiero jak zaczną dostawać w....... regularnie, jak zaczną być gnojeni przez mieszkańców i rząd to zrozumieją, że nie sa u siebie. Inaczej to tylko beda za każdym razem się utwierdzać w przekonaniu, że moga sobie na wszystko pozwolić bo jedyna kara jaka ich spotka to marsz z krzyżem w biały dzień po "ich ziemi". Ad 2. Nie wiem co się stało w Tarnobrzegu.Rozumiem, że jakiś brud coś zrobił Polce. Nie popadajmy też w taką skrajność, że jak jeden czarnuch dopuści się przestępstwa to trzeba od razu go zabić i zgnoić wszystkich wokoło. U nas takie zdarzenie to jest wyjątek, podobnych czynów dopuszczają się też nasi rodacy, a na zachodzie przestępczość kolorowych to norma, tam gwałty, pobicia czy nawet zamachy to już codzienność. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No teraz mówisz jak gość
pozdrawiamP.s jestem też zdania, że lepiej zapobiegać niż leczyć więc warto za w czasu działać niż potem mieć problem
Ostatnio edytowane przez regan : 24.01.2016 o godz. 15:32.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Własnie o to chodzi, że trzeba reagować póki czas. Oczywiście też nie można popadać w absurdy tak jak pisałem wyżej, że jak jeden obcy coś zrobi to zaraz się wszystkich wytłucze. A zachód Europy sobie dał wejść na głowę nie tylko muslimom ale i wszelkiej maści lewactwu od pedałów po opluwaczy chrześcijaństwa i teraz mają to co mają.
U nas myślę, że się trzymamy dobrze i sa akcje typu protesty pod teatrem gdzie jakieś lewackie sztuki chcą wystawiać, marsze antyimigracyjne, manifestacje antyKOD itp. Niestety problem lewactwa ani imigrantów nie zniknie do zera ale w Polsce póki co wszystko mamy pod kontrolą i jeszcze pedalstwo, KOD, muzułmanie się nie panoszą jak u siebie, a jak się panosza to napotykają opór. A ci Angole to tak jak pisałem. Tam powinna już od dawna być wojna aa jedyne na co ich stać po zamachach, gwałtach, pobiciach to jest wyjście w 15 osób z krzyżem na ulice, po czym są przeganiani. Francuzi to samo po tych zamachach, wyszli sobie w 10 osób z transparentami i ich przegoniła milicja i setki mieszkańców Francji, lewaków. I to jest przykre. Ale tak jak pisałem, jak tam konserwatyści są pro pedalscy albo ten Front Narodowy we Francji czy jak to się zwie, mówi taką retoryką jak lewactwo (np na temat Korwina, którego określają antysemitą) to o czym my mówimy? Oni są już straceni na 99% i jedyny ich ratunek to jest radykalny front, który będzie "niósł w......." a nie dobre słowo. Ale znając życie to te ....y jeszcze w przyszłości będą się oglądały, żeby im ktoś inny dupę ratował. Tak sobie teraz myślę, że my i oni to sa zupełnie inne światy. Jak to wszystko tam poszło w złą stronę to szok. Nawet w sprawach kibicowskich to tam jest przedszkole na trybunach i poza w porównaniu do nas czy wschodu/południa Europy. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
drozd:
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To za duża beka żeby była prawdziwa - zaraz by gdzieś trąbili w TV że się tłucze bezbronnych uchodźców.
Co nie zmienia faktu że właśnie dlatego na szczęście do Słowiańskich krain ich nie ciągnie ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Tak, wiem, że drudzy nie są lepsi w tej sprawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Straż graniczna wraca na polsko-niemieckie przejście
http://fakty.interia.pl/polska/news-...ie,nId,2105166 Jedank to nieprawda: http://fakty.interia.pl/polska/news-...tr,nId,2132970
Ostatnio edytowane przez leszekm : 25.01.2016 o godz. 13:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jaroo1 napisał, że trzeba reagować, póki czas. I chyba dobrze, że ludzie tak robią. Według SE ponad 2/3 Polaków nie chce "uchodźców" na naszej ziemi:
http://wpolityce.pl/polityka/279338-...la-sie-kolonia A kiedy tylko podano do publicznej wiadomości, gdzie w Polsce mieliby osiedlić się nachodźcy - od razy zaczęły się protesty przeciwko przymusowej obecności niechcianych "gości". Wśród wytypowanych miast miał nieszczęście znaleźć się Białystok. Protesty wystartowały od razu: http://www.poranny.pl/wiadomosci/bia...ideo,id,t.html Całą sprawę u nas uratują prawdopodobnie ukraińscy pracownicy, którzy zamieszkują wspomniany budynek. Uff, przynajmniej tyle. A jeśli będzie jakieś wolne miejsce, zapełnić Białorusinami, i kropka. 0 islamistów. Co ciekawe, przybywające "na siłę" do Europy beżowe towarzystwo robi się coraz to bardziej wybredne. Już wcześniej nasza strona rządowa sygnalizowała, że pewna rodzina syryjska odmówiła przyjazdu do Polski (w ramach relokacji). Teraz okazuje się, że Hiszpania to również zbyt biedny kraj w stosunku do ich żądań: http://wpolityce.pl/swiat/278590-imi...i-albo-francji Robi się coraz większa tragifarsa. Osoby przybywające z brudu, smrodu i głodu mają zastraszająco wysokie żądania. W Calais zdewastowano pomnik De Gaulle'a, w Niemczech rozrabiają na każdym kroku, w szwedzkim Mölndal bandyta pseudouchodźca zasztyletował kobietę, pracownicę ośrodka: http://www.kresy.pl/wydarzenia,bezpi...-dla-uchodzcow I jak tu pomagać takim ludziom ( http://wpolityce.pl/swiat/279253-wsp...olita-damaszku Powód: update
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 25.01.2016 o godz. 14:40.
![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Prezentuje baptystyczna wersje apokalipsy, ktora musza zrobic sami - stad masowe mordy, sciecia glow, ukrzyzowania, palenie zywcem. Tak jak pisalem - w ich mniemaniu robia nam "przysluge".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A w Częstochowie POstkomunistyczne władze miasta wprowadzają do szkół lekcje islamu na koszt podatnika. Resztą ma się zajać Liga Muzułmańska:
http://wpolityce.pl/polityka/279387-...eniadze-miasta |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaroo moze Ci Anglicy z BF wydają Ci, że są śmieszni ale przypomnę, że taki UKiP tez był na poczatku śmieszną dla wszystkich partią, a będąc w opozycji do rządzących, nie wchodząc do parlamentu udało im się doprowadzić do referendum ws wyjścia UK z UE. Zaczęli różnymi kanałami docierać do społeczeństwa i pokazywać absurdy UE, podobnie robi to teraz BF w przypadku muzułmanów.
Ich lider ma startować na burmistrza Londynu, prawdopodobnie nie skończy sie to sukcesem teraz ale to jest juz jasny sygnal dla "elit". BF ma teraz troche łatwiej bo chyba BNP się rozpadło ostatnio i nie jest juz oficjalnie zarejestrowana partią
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.01.2016 o godz. 19:42.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Odnośnie kontroli na granicy ze szkopami, to bym nie bagatelizował tego. Dochodzą słuchy o nowym kierunku dostania się brudasów na zachód przez Ukrainę. Obstawiam, że szkopy wtedy będą chcieli kontrolować granicę i nie wpuszczać tej szarańczy do siebie w taki sposób. W naszym kraju zrobi się takie gówno jak w Grecji, czy Włoszech. W naszym kraju ludzie dopiero zaczną reagować jak się zrobi ostry burdel, a na razie będzie stopniowo dawkowane.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Przepłyną Odrę i Nysę wpław - będą woleli zmoczyć dupska niż tu zostać, jakoś jestem dziwnie spokojny ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Morze przepłynąłem, góry pokonałem, rzekę przeskoczyłem do Niemiec się dostałem! Żeby socjal dostać na calutkie lata, żeby gwałcić baby w tym zakątku świata!
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale nie bierzecie pod uwagę kierunku odwrotnego. Wycieczek z Niemiec do Polsk na macanko w większych grupach. Granic nie ma więc przejazd wolny np. na basen czy do parku a potem szybka ewakuacja do Niemiec do domciu, gdzie już mieszkają w wielkich ilościach. A jak już wiadomo sporo ich na terenach przygranicznych w dawnym DDR.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Interwencja po gwałcie w ośrodku dla uchodźców. Policja uciekała
http://www.wprost.pl/ar/530295/Inter...icja-uciekala/ |
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/ramka/2984577/17...rzed-uchodzca/ ...
Trudno to skomentować, głupota tych .......onych debili za sterami władzy krajów europejskich osiąga nowe szczyty. W razie gdyby ktoś zarzucał, że źródło z mało znanej strony, więc niezbyt wiarygodne, macie artykuł o tym samym z... tefałenu http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-sw...ty,614131.html Nawet oni o tym piszą, więc... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Informacja z Dani o dziewczynie z zarzutami choć jest absurdalna może się przyczynić to tego, że co raz więcej osób zacznie być w....ionych takim postępowaniem władz. Poza tym powoli bo powoli ale jednak pewna zmowa milczenia zostaje przełamywana.
Szwecja ma podobno zamiar wydalić 80 000 przybyłych emigrantów, których wnioski o azyl odrzucono. Jakiś minister mówi na chwilę obecną o ilości 60 000, która może wzrosnąć do wspomnianych 80 000. Operacja ma być rozłożona na kilka lat i być przeprowadzona przy użyciu lotów czarterowych. Do tej pory wykorzystywano loty komercyjne ale ilość jest duża, że postawiono na czartery. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...c6&oe=57497563 Uwaga, mocne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W Anglii, Francji, Niemczech, Belgii, Holandii, Szwecji itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeśli władze lokalne będą coraz bardziej bezczynne wobec swych obywateli, pamiętając tylko o ściąganiu podatków, natomiast kompletnie ignorując potrzeby bezpieczeństwa Europejczyków, to agresywne bandy nachodźców będą popełniać coraz więcej ciężkich przestępstw, jak np. w Calais:
http://www.kresy.pl/wydarzenia,europ...-w-lomy-i-noze I co się później dziwić np. zwykłym Rosjanom, że mają serdecznie dość takich "gości", ich "występów artystycznych" typu kradzieże, gwałty i napady. Czasem trzeba wziąć sprawy w swoje ręce i nauczyć nachodźców, że zwyczaje gospodarza się szanuje, a jak nie to wp...dol i wypad z baru! http://www.kresy.pl/wydarzenia,europ...ych-z-norwegii ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I dzięki Bogu, że to się dzieje teraz. To może być jeden z niewielu momentów, w których nie ucierpi Polska i będzie "Polak mądry przed szkodą". Im więcej syfu tam, tym większa niechęć Polaków do imigrantów.
Może chociaż raz się ta śmierdząca zachodnia Europa nam przyda. I dla zachodu też bardzo dobrze, że dostają po mordzie i giną "dzisiaj". W tym wypadku lepiej szybciej niż później. Im mniej jeszcze mają muzułmanów u siebie tym większa szansa na POTENCJALNĄ wygraną po POTENCJALNYM przebudzeniu się z otumanienia. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mareq : 03.02.2016 o godz. 10:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Też nie do końca mi pasuje ta składnia, jednak nie od strony dorobku historycznego i kulturowego Europy, ale bardziej ze względu na stopień dysonansu jaki istnieje między imigrantami ściągającymi tabunami do Europy, a milionem Ukraińców, którzy w ciągu ostatniego roku znaleźli się w Polsce (dane ekspertów i słowa Szydło potwierdziła sama Swoboda).
Można powiedzieć, że ten brak dysonansu w rzeczywistości, gdzie tysiące Ukraińców chodzą każdego dnia Krakowskim Przedmieściem, setki z nich są zatrudniane każdego dnia w restauracjach, hotelach, magazynach i budowlance, a kolejne tysiące liczę żeby jak najszybciej przekroczyć Bug... gdzie za moment będzie czekać na nich 12 zł na godzinę ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jest jedna różnica - zasadnicza bym powiedział.
Ukraińcy nie wysadzają się na każdym rogu ulicy i nie wpierdzielają się w nasze życie twierdząc że Prawosławie jest lepsze ... Co do zobowiązań wobec Europy to za 966 i 1683 odwdzięczyli się w latach 1772–1795, nie mówiąc o 39-tym. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|