The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2016, 11:16
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
Już by ogłosili, tylko UFA bruździ
Może właśnie rozmowy sie przeciągają bo chcemy obejść tą umowe z UFA. Poczekajmy jeszcze troche.
Ps. Nie wiem jak Wy ale ja jestem optymistycznie nastawiony na to co będzie się działo od lutego i w rundzie finałowej ( tak, bo uważam że spokojnie się do niej dostaniemy )
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 24.01.2016, 11:18
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Może właśnie rozmowy sie przeciągają bo chcemy obejść tą umowe z UFA. Poczekajmy jeszcze troche.
Nie mylisz się
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 24.01.2016, 12:20
Panowie, a jakiś konkret? Nazwa, kwota?
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 24.01.2016, 12:28
Konkretów nie znam. Domyślam sie że mój znajomy nawet jakby coś wiedział to by nie powiedział. Wiem tylko tyle że prowadzimy zaawansowane rozmowy i jeśli nic się nie wydarzy to stanie się to faktem.
Ps. A tak wogóle gdybym miał pewne info to też nie machnął bym tu tekstu typu " Mamy sponsora za 2 bańki euro, kontrakt na 3 lata " Umówny się, takich rzeczy na forum się nie pisze. Można co najwyżej pisać takie ogólniki.
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 24.01.2016 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 24.01.2016, 12:33
Fiti napisał(a):Wyświetl post
Panowie, a jakiś konkret? Nazwa, kwota?
Fly Emirates i 20 mln euro za sezon ludzie, ile to już było takich informatorów 'wiem ale nie powiem' a potem nic z tego nie wychodziło nie ma co się napalac, zawód będzie mniejszy
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 24.01.2016, 12:44
Ps. Nie wiem jak Wy ale ja jestem optymistycznie nastawiony na to co będzie się działo od lutego i w rundzie finałowej ( tak, bo uważam że spokojnie się do niej dostaniemy )
Oczywiście, że się dostaniemy - pytanie tylko, czy do grupy mistrzowskiej (oby!) czy spadkowej

A tak szczerze - fajnie, że tak wszystko wiecie, jesteście mega optymistyczni i tym podobne, ale to są kolejne posty na zasadzie coś tam wiem, ale nie powiem. Jeśli macie jakąś wiedzę, której inni nie mają to:

a) podzielcie się nią ze wszystkimi bez robienia z tego wielkich tajemnic,
b) nie piszcie nic, skoro na starcie wiecie, że nie możecie tak naprawdę tego ujawnić
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.01.2016, 13:58
Jaro1991 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że się dostaniemy - pytanie tylko, czy do grupy mistrzowskiej (oby!) czy spadkowej

A tak szczerze - fajnie, że tak wszystko wiecie, jesteście mega optymistyczni i tym podobne, ale to są kolejne posty na zasadzie coś tam wiem, ale nie powiem. Jeśli macie jakąś wiedzę, której inni nie mają to:

b) nie piszcie nic, skoro na starcie wiecie, że nie możecie tak naprawdę tego ujawnić
Oni maja takie samo prawo pisac co im sie zywnie podoba (zgodnie z regulaminem forum) jak i Ty tworzyć swoje apele ktorych byc moze nawet nikt nie przeczyta

Od poczatku grudnia pojawia sie wiele optynistycznych przecieków, a to zupelnie normalne że nie mozemy o tym wiedziec dopóki nie będą zformalizowane.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 24.01.2016, 14:31
Stelio napisał(a):Wyświetl post
Fly Emirates i 20 mln euro za sezon ludzie, ile to już było takich informatorów 'wiem ale nie powiem' a potem nic z tego nie wychodziło nie ma co się napalac, zawód będzie mniejszy
Żadnym informatorem nie jestem. Wystarczy że jest niejaki Lolek na innym portalu i to wystarczy. Po za tym nie musze Ci się tłumaczyć z kim rozmawiam i jakie wieści ta osoba mi przekazuje. A pisze tylko tylko ile wiem. Nawet jakbym wiedział więcej to i tak bym tego nie napisał bo nie jestem idiotą. Sorry.

Jaro1991

Wiadome że się machnąłem. Chodziło mi oczywiście o grupę mistrzowską.
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 24.01.2016, 15:01
Ja za takie posty bym bana sprzedawał Nawet ZWE
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 24.01.2016, 19:17
Sytuacja jak żywo przypomina schyłek komunizmu. Co raz to pojawiały się informacje, że już, że lada moment będzie przełom, że ho, ho...
A wszyscy wiedzieli, że bez zmiany sytuacji po całości gówno będzie a nie świetlana przyszłość.
Ludzie jednak łaknęli takich informacji by podtrzymać nadzieję...

Więc póki co łykamy, ale real life jest taki, że lista zawodników wydelegowanych na obóz w Turcji budzi tylko przerażenie.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 24.01.2016, 19:31
Ok załóżmy, że masz racje, dobrą informację i poważne źródło. Czas i tak to zweryfikuje.
Możesz jednak odpowiedzieć na proste pytanie, na które odpowiedź w żaden negatywny sposób nie wpłynie na potencjalne negocjacje, nikt nie wymaga od Cb podania branży, nazwy firmy, czy jej pochodzenia.
Ujawnij jednak gdzie zagości nasz nowy sponsor-centralne miejsce koszulki, z tyłu pod numerem, czy na spodenkach.

Mam nadzieję i chce w to wierzyć, że wychodzimy z cienia, przede wszystkim finansowego ;D
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 24.01.2016, 19:39
Ktory to miał numer do Cupiała? Niech dzwoni i potwierdza !
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.01.2016, 19:40
Żadnym informatorem nie jestem. Wystarczy że jest niejaki Lolek na innym portalu i to wystarczy. Po za tym nie musze Ci się tłumaczyć z kim rozmawiam i jakie wieści ta osoba mi przekazuje. A pisze tylko tylko ile wiem. Nawet jakbym wiedział więcej to i tak bym tego nie napisał bo nie jestem idiotą. Sorry.

Jaro1991

Wiadome że się machnąłem. Chodziło mi oczywiście o grupę mistrzowską.
Ja Cię dokładnie rozumiem, sam czasami mam jakieś info i aż się prosi aby wejsc tutaj i podzielić się z Wami tą dobrą / złą informacją. Czasami jednak nie warto , bo taka informacja może po prostu zaszkodzić.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 24.01.2016, 22:44
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Ja Cię dokładnie rozumiem, sam czasami mam jakieś info i aż się prosi aby wejsc tutaj i podzielić się z Wami tą dobrą / złą informacją. Czasami jednak nie warto , bo taka informacja może po prostu zaszkodzić.
Otóż to.
znaki
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.01.2016, 22:53
Też często mam info które się później sprawdza ale także o tym nie piszę
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.01.2016, 10:03
Nawet jeśli ktoś ma sprawdzone informacje nie powinien ich podawać na jakim kol wiek portalu! Zawsze takie coś nie służy ewentualnym rozmową. Zwłaszcza gdy jeszcze xo tym zaczną pisać jakieś Onety ...
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.01.2016, 13:04
Chyba do tego działu
Komunikat komisji
http://www.90minut.pl/news/261/news2...Klubowych.html
Ruch -1 pkt w tym sezonie
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.01.2016, 13:14
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Chyba do tego działu
Komunikat komisji
http://www.90minut.pl/news/261/news2...Klubowych.html
Ruch -1 pkt w tym sezonie
I to jest kolejna bardzo wazna i dobra wiadomość...
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 27.01.2016, 14:28
Wciąż są nad nami, ale zawsze to jeden punkt mniej do nadrabiania.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 27.01.2016 o godz. 14:38.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2016, 14:45
Cytat:
3. Uznać wyjaśnienia Klubu Wisła Kraków SA i zakończyć prowadzone postępowanie wyjaśniające. Po przeanalizowaniu dosłanych przez Klub dokumentów, eksperci Komisji wykazali, iż Klub nie naruszył kryterium F.09 Podręcznika Licencyjnego dla Klubów Ekstraklasy.
To jest najważniejsze, a nie jeden punkt odjęty Ruchowi
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 27.01.2016, 14:55
a nie w kolejnym ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.01.2016, 16:52
Artykul na glownej stronie jest bledny...
Punkty zostają odjęte już w tym sezonie...
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.01.2016, 18:38
No to kamień z serca. Kolejny punkt karny byłby dla nas ciosem w plecy.
Odpowiedz cytując
Smyrgu
Blood Brothers

Od: 11.2002

Stary 30.01.2016, 14:59
amatorski klub , amatorskie oswiadczenie, amatorskie zarzadzanie.
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND

"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for."
--Bruce Springsteen
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.01.2016, 15:14
Nie zgadzam się z Tobą.

Wychodzi na to, że Cierzniak podpisał umowę z (L) w Styczniu, czyli jak Wisła jeszcze miała "problemy finansowe". O czym z gościem negocjować, jak pensji na czas nie dostaje....

A co do oświadczenia - to jest ewidentnie jasno określone stanowisko Cupiała - tego Pana Wam nie sprzedamy.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 30.01.2016, 15:22
Smyrgu napisał(a):Wyświetl post
amatorski klub , amatorskie oswiadczenie, amatorskie zarzadzanie.
Wiadomo to Legia .
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.01.2016, 15:26
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Nie zgadzam się z Tobą.

Wychodzi na to, że Cierzniak podpisał umowę z (L) w Styczniu, czyli jak Wisła jeszcze miała "problemy finansowe". O czym z gościem negocjować, jak pensji na czas nie dostaje....

A co do oświadczenia - to jest ewidentnie jasno określone stanowisko Cupiała - tego Pana Wam nie sprzedamy.
Pensje poszły już w grudniu, także podpisując z Legią już wiedział, że sytuacja finansowa była dobra. Ale i tak, zapewne dostał pensje pewnie z 2-2,5 krotnie wyzsza niz Wisle tj ok 50-70 tys PLN miesiecznie
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.01.2016, 15:32
Nie miałbym do niego pretensji, gdyby jawnie powiedział co robi.

Powinien przyjść do zarządu i powiedzieć:
"Panowie Legia to dla mnie awans finansowy i sportowy. Bardzo Wam dziękuję za to, że pomogliście mi w odbudowie formy. Życzę powodzenia. Mam nadzieję, że uda nam się porozumieć do do transferu, jeżeli nie to zapewniam że zrozumiem każdą Waszą decyzję".

Niestety, jak to mówią możesz wyrwać gościa z Amici, ale Amici z gościa nie wyrwiesz.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 01.02.2016, 17:17
Obserwując obecną sytuację w klubie można mieć nadzieję, że jednak w najbliższym czasie (do wznowienia sezonu) jednak znajdziemy i ogłosimy sponsora. Patrząc na to jak klub działa w ostatnich 2 tygodniach, jest na to nadzieja.
Codziennie nowe zdjęcia, z treningu, podróży do Turcji, nawet fotorelacje z wolnego dnia na zgrupowaniu, do tego skróty spotkań i krótkie filmiki ze zgrupowania. Tak dobrze to tutaj nie było od ładnych paru lat.
Myślę, że obecna, medialna postawa klubu może mieć związek z budowaniem nowego, lepszego wizerunku, a może nawet to pierwsze sugestie, nowego , przyszłego sponsora......

Mam nadzieje, że przepowiednie wielu, m.in. SKWK sprawdzą się w najbliższych dniach, a wyniki drużyny na wiosnę zachęcą kibiców do licznego wspierania Wisły na stadionie.
Odpowiedz cytując
Markfire20
Senior Member

Od: 12.2015

Stary 01.02.2016, 17:29
Patrząc na grę naszych piłkarzy na sparingach również optymistycznie patrzę na rundę wiosenną. Bałaszow zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Na prawdziwy egzamin tej drużyny musimy jednak poczekać do meczu ze Śląskiem. Wtedy okaże się czy mamy szanse powalczyć o czołową ósemkę czy będziemy musieli bić się o utrzymanie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów