The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MJ
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2016, 00:38. Illuminati ujawnili się. Dlaczego?
https://www.youtube.com/watch?v=h4AJmilKIvs

Wygląda na to, że to koniec teorii spiskowych na temat ich istnienia. Ani film ani strona nie są oszustwem, jakkolwiek śmiesznie to brzmi, oprócz strony - mają również oficjalny profil na fb i twitterze (ten ostatni śledzony przez 103 tys. ludzi).

Generalnie "śmiałem się" z teorii spiskowych, ale to co przed chwilą zobaczyłem wprawiło mnie w osłupienie - oni przestali się ukrywać. Dlaczego? Według ich strony "pomogli wielu sławnym ludziom" i chodzi im o "dobro ludzkości". Twierdzą iż są oświeconymi i dążą do oświecenia świata. Obecna erę nazywają erą ciemności, zaś nadchodzącą - erą światła.

Jestem w szoku.
Ostatnio edytowane przez MJ : 21.01.2016 o godz. 01:18.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.01.2016, 08:27
Uratują Nas poprzez NWO.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.01.2016, 09:18
Nie zrobil tego swego czasu Clinton, to i illuminaci tego nie zrobia.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
MJ
Senior Member

Stary 21.01.2016, 10:56
Z tego co udało mi się wyczytać - ukrywali się gdyż ludzie nie byli jeszcze do niedawna gotowi na przyjęcie do świadomości ich istnienia. Niektórzy z ich zwolenników, czy też oni sami - twierdzą iż wokół ich organizacji narosło - "wiele szkodliwych mitów". Powyższa reklama ponoć leci w Amerykańskich telewizjach od czasu do czasu. Niedługo będą wychodzić jeszcze bardziej do ludzi i jeszcze bardziej się ujawniać. Na razie wydali niedawno krótką książkę - "Illuminatiam: The First Testament Of The Illuminati" w której zawarli swoje "przesłanie do ludzkości" i nieco informacji o sobie.
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 21.01.2016, 11:28
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Nie zrobil tego swego czasu Clinton, to i illuminaci tego nie zrobia.
Może mieć drugą szanse
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.01.2016, 11:39
Ma bardzo duże szanse.
Odpowiedz cytując
MJ
Senior Member

Stary 21.01.2016, 11:57
Świry mają swojego facebook'a - 177 tysięcy fanów, wpisy...

sami zobaczcie: https://www.facebook.com/illuminatiam

P.S ale dlaczego ujawnili się, wciąż nie rozumiem.
Ostatnio edytowane przez MJ : 21.01.2016 o godz. 12:03.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.01.2016, 12:50
Maja zerowe szanse emj na zrobienie czegokolwiek. B.duze szanse to ma na prezydenture.

Dopoki beda supermocarstwem, dopoki na Bliskim Wschodzie bedzie ropa do wyciagniecia dopoty nic sie nie zmieni.

Illuminaci sie ujawnili... A czy oni kiedykolwiek sie ukrywali?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
MJ
Senior Member

Stary 21.01.2016, 13:04
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Maja zerowe szanse emj na zrobienie czegokolwiek. B.duze szanse to ma na prezydenture.

Dopoki beda supermocarstwem, dopoki na Bliskim Wschodzie bedzie ropa do wyciagniecia dopoty nic sie nie zmieni.

Illuminaci sie ujawnili... A czy oni kiedykolwiek sie ukrywali?
Z tego co wiem - nigdy raczej się nie ukrywali, ale nigdy też oficjalnie nie potwierdzili swojego istnienia tak jak teraz.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.01.2016, 13:15
Akurat pisałem o prezydenturze, bo przecież i tak wiadomo na jakich sznurkach śmigają te pacynki.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.01.2016, 15:53
Ciekawe to wszystko jest. Iluminaci ratują świat przed zagładą, no zobaczymy jakie będą ich kolejne ruchy. Powoli przyzwyczajają świat do swojej obecności. Mam świadomość istnienia masonów, choć do tej pory bardziej traktowałam to jako książkową fikcję.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.01.2016, 16:13
To, że takie grupy istnieją to nic dziwnego moim zdaniem. Zawsze pewna grupa ludzi chciała wpływać na świat i mieć władzę absolutna nad resztą. A, że dzisiaj świat przez globalizację to jedna płaszczyzna to nie trudno żeby ci ludzie złapali ze sobą kontakt i chcieli objąć władze nad dosłownie całym światem.
Dla mnie to jest chore, że istnieją takie grupy i jeśli już to bym własnie ich widział w roli tych od ratowania świata, karania ludzi, którzy robią coś złego a siedzą na najwyższych stołkach i przez to są bezkarni. A jest własnie chyba zupełnie odwrotnie i ci ludzie tworzą te swoje organizacje żeby panować nad zwykłymi ludźmi, żeby się na nich dorabiać, żeby po prostu sobie rządzić takimi szaraczkami. I za to się należy im potępienie.
Ja tam nie wierzę, że jakaś satanistyczna organizacja ratuje świat i chce dobra dla zwykłych ludzi.

Tylko pytanie czy to okazanie się illuminatów to jest prawda czy jakaś wkrętka. Bo to, że ktoś założył profil na fb czy nagrał jakiś filmik to jeszcze nie znaczy, że jest prawdziwym przedstawicielem tej organizacji.
Tak to własnie jest jak się w Boga nie wierzy, to ucieka się w jakiś okultyzm, masonerię, po to żeby jednak skądś tę wyższa siłę czerpać.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 23.01.2016, 19:02
Czy była kiedyś jakaś sekta, która działała w dobrej wierze dla jej członków, a nie tylko dla "góry" ?
Natura ludzka jest taka, że każdy pragnie czegoś więcej. Większość z nas szaraczków czego pragnie ? Oczywiście, że pieniędzy, a jak ktoś tych pieniędzy ma sporo, to czego pragnie? Władzy.
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.01.2016, 00:32
Temat do zamknięcia. Autor do łagrów. ....a mać.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów