|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=h4AJmilKIvs
Wygląda na to, że to koniec teorii spiskowych na temat ich istnienia. Ani film ani strona nie są oszustwem, jakkolwiek śmiesznie to brzmi, oprócz strony - mają również oficjalny profil na fb i twitterze (ten ostatni śledzony przez 103 tys. ludzi). Generalnie "śmiałem się" z teorii spiskowych, ale to co przed chwilą zobaczyłem wprawiło mnie w osłupienie - oni przestali się ukrywać. Dlaczego? Według ich strony "pomogli wielu sławnym ludziom" i chodzi im o "dobro ludzkości". Twierdzą iż są oświeconymi i dążą do oświecenia świata. Obecna erę nazywają erą ciemności, zaś nadchodzącą - erą światła. Jestem w szoku.
Ostatnio edytowane przez MJ : 21.01.2016 o godz. 01:18.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Uratują Nas poprzez NWO.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie zrobil tego swego czasu Clinton, to i illuminaci tego nie zrobia.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co udało mi się wyczytać - ukrywali się gdyż ludzie nie byli jeszcze do niedawna gotowi na przyjęcie do świadomości ich istnienia. Niektórzy z ich zwolenników, czy też oni sami - twierdzą iż wokół ich organizacji narosło - "wiele szkodliwych mitów". Powyższa reklama ponoć leci w Amerykańskich telewizjach od czasu do czasu. Niedługo będą wychodzić jeszcze bardziej do ludzi i jeszcze bardziej się ujawniać. Na razie wydali niedawno krótką książkę - "Illuminatiam: The First Testament Of The Illuminati" w której zawarli swoje "przesłanie do ludzkości" i nieco informacji o sobie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ma bardzo duże szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Świry mają swojego facebook'a - 177 tysięcy fanów, wpisy...
sami zobaczcie: https://www.facebook.com/illuminatiam P.S ale dlaczego ujawnili się, wciąż nie rozumiem.
Ostatnio edytowane przez MJ : 21.01.2016 o godz. 12:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Maja zerowe szanse emj na zrobienie czegokolwiek. B.duze szanse to ma na prezydenture.
Dopoki beda supermocarstwem, dopoki na Bliskim Wschodzie bedzie ropa do wyciagniecia dopoty nic sie nie zmieni. Illuminaci sie ujawnili... A czy oni kiedykolwiek sie ukrywali? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co wiem - nigdy raczej się nie ukrywali, ale nigdy też oficjalnie nie potwierdzili swojego istnienia tak jak teraz.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Akurat pisałem o prezydenturze, bo przecież i tak wiadomo na jakich sznurkach śmigają te pacynki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawe to wszystko jest. Iluminaci ratują świat przed zagładą, no zobaczymy jakie będą ich kolejne ruchy. Powoli przyzwyczajają świat do swojej obecności. Mam świadomość istnienia masonów, choć do tej pory bardziej traktowałam to jako książkową fikcję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To, że takie grupy istnieją to nic dziwnego moim zdaniem. Zawsze pewna grupa ludzi chciała wpływać na świat i mieć władzę absolutna nad resztą. A, że dzisiaj świat przez globalizację to jedna płaszczyzna to nie trudno żeby ci ludzie złapali ze sobą kontakt i chcieli objąć władze nad dosłownie całym światem.
Dla mnie to jest chore, że istnieją takie grupy i jeśli już to bym własnie ich widział w roli tych od ratowania świata, karania ludzi, którzy robią coś złego a siedzą na najwyższych stołkach i przez to są bezkarni. A jest własnie chyba zupełnie odwrotnie i ci ludzie tworzą te swoje organizacje żeby panować nad zwykłymi ludźmi, żeby się na nich dorabiać, żeby po prostu sobie rządzić takimi szaraczkami. I za to się należy im potępienie. Ja tam nie wierzę, że jakaś satanistyczna organizacja ratuje świat i chce dobra dla zwykłych ludzi. Tylko pytanie czy to okazanie się illuminatów to jest prawda czy jakaś wkrętka. Bo to, że ktoś założył profil na fb czy nagrał jakiś filmik to jeszcze nie znaczy, że jest prawdziwym przedstawicielem tej organizacji. Tak to własnie jest jak się w Boga nie wierzy, to ucieka się w jakiś okultyzm, masonerię, po to żeby jednak skądś tę wyższa siłę czerpać. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy była kiedyś jakaś sekta, która działała w dobrej wierze dla jej członków, a nie tylko dla "góry" ?
Natura ludzka jest taka, że każdy pragnie czegoś więcej. Większość z nas szaraczków czego pragnie ? Oczywiście, że pieniędzy, a jak ktoś tych pieniędzy ma sporo, to czego pragnie? Władzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat do zamknięcia. Autor do łagrów. ....a mać.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|