|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chodzi o ten wywiad :
http://weszlo.com/2016/01/03/ci-co-s...zebys-polewal/ Z bohaterem tego wywiadu na fb mam nawet kilku wspolnych znajomych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bez odzewu
Ostatnio edytowane przez emjot : 11.01.2016 o godz. 12:42.
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sobol.
Błaszczykowski też przeciez czasami przyjezdza jeszcze na reymonta i mówi że chcialby w Wisle jeszcze kiedyś zagrać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie Głowa i Sobol to tacy piłkarze. Brożek trochę mniej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Brożek mniej? Czego to ja się nie dowiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Brożek taki się nie wydaje, bo to chyba introwertyk, ma pewne problemy z wyrażaniem siebie (coś o tym wiem
) więc nigdy jego miłość do Wisły nie będzie tak medialna, ale o ile nie zrobi czegoś głupiego na koniec kariery (coś ostatnio mówi się o Pogoni?) to na zawsze zapamiętam go jako tego oddanego, zawsze walczącego do końca chłopaka, który pozwolił w ciszy i spokoju odejść Frankowskiemu i Żurawskiemu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Za to Sobol to ekstrawertyk, jakich mało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Cóż, o każdego to ujawnia się inaczej - może i nie lubi udzielać wywiadów, ale nie ma problemów z okazywaniem emocji. Brożek za to ewidentnie tak, co widać chociażby po wywiadach pomeczowych - czy hattrick, czy 5 w dupę podobny wyraz twarzy, ton głosu itp. W każdym razie - to temat na dobrą dyskusję przy wódce, nie na popołudnie w robocie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nasza była gwiazda Sebastian Leszczak trenuje z Górnikiem Zabrze.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A jaki był płacz i zgrzytanie zębów swego czasu
ze taki "talent" wypuszczamy ![]() Licze, ze niejaki KH zrobi podobna kariere ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Jeśli ktoś już pisał to przepraszam, ale jeśli nie - Ostoja Stjepanović piłkarzem greckiego AEL Limassol
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wywiad z Tomkiem Frankowskim na temat sytuacji Wisły
http://katowickisport.pl/pilka-nozna...2,1,12446.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
BTW: Zgadujcie kto jest manadzerem Handzlika? Niejaki pan Bolek. Co za niespodzianka.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
hohoho Sebastian Leszczak jedzie na obóz do hiszpani z Górnikiem Zabrze.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna...1,1,12447.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
a ten "żart" z nazwiskiem Handzlika to prostacki jest panie kolego na poziomie gimnazjum ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Zachowanie Handzlika bylo prostackie i na poziomie gimnazjum, czyt. nie brac z niego przykladu!...delikatnie kur.wa mowiac.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.01.2016 o godz. 10:38.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Emilian Dolha w Rapidzie Bukareszt
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
gdyż i tak tego nie zrozumiesz (cie)... szkoda czasu i klawiatury ![]()
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
Moze chlop jest fajnym kumplem, moze zajebiscie kreci hula-hopem, moze fajnie sie z nim wyrywa dupy...nie wiem i szczerze to huj to kogo obchodzi? Jestesmy na forum Wislackim i oceniamy go okiem kibica Wisly...a moim okiem zachowal sie jak zwykla szmata. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
życzę równie pogłębionej i błyskotlwiej refleksji w momencie kiedy Ty zmienisz pracę/żonę/miejsce zamieszkania/obywatelstwo wpisz sobie co tam sobie chcesz
Ostatnio edytowane przez manson777 : 20.01.2016 o godz. 14:22.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() 10 znakow
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.01.2016 o godz. 14:53.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Pewien człowiek się rodzi, nazwijmy go przykładowo Konrad (akurat otwarłem spis imion polskich i na losowej stronie najbardziej rzuciło mi się w oczy). Rodzice zabierają go ze szpitala, matka karmi go własną piersią, ubierają go, wychowują. Dopingują go do coraz cięższej pracy nad sobą, reszta rodziny zastanawia się co z niego wyrośnie. Jak w każdej rodzinie jedni widzą w nim wielki talent i wróżą karierę choćby lekarza, inni mówią że będzie sprzątał ulice. Ale wszyscy zgodnie, cała wielka rodzina cieszą się jego sukcesami. A on po ukończeniu 18 lat stwierdza że ma to wszystko w dupie, wypierdala z domu do kolegi bo u niego jest PS4 a on ma tylko PS3. A ojciec tego kolegi jest znany w mediach co z automatu stawia go wyżej niż jego własnego bo on ma tylko co najwyżej solidną pracę i nie wyróżnia się w towarzystwie. Ale w sumie jak będą tęsknić to może wpaść na kawę. No, pod warunkiem że kiedyś kupią tą lepszej jakości. I tak się właśnie zachował Handz(7)ik. U nas nie miał źle. Pensja którą mu oferowali jak na nastolatka jest wspaniała. Tylko on wybrał Legię. A praca? No cóż, w pracy nikt nie stoi i nie dopinguje za Tobą gdy siedzisz przy biurku, sprzątasz ulicę, wypisujesz receptę, etc. A jeśli masz w niej dobrą atmosferę, jesteś w dobrych kontaktach z pracownikami i z szefem, a w dodatku masz szansę wybić się ponad resztę pracowników, bo szef widzi w Tobie potencjał - to czy zamienienie tego na za....... w korpo za trochę więcej kasy, pomimo tego że nie żyje Ci się źle - czy jest to dobry wybór? Jak dla mnie nie. Jeśli masz tak zrobić - wypierdalaj i nigdy nie wracaj. Choćby ta firma miała bez Ciebie zbankrutować. Dlatego właśnie będę przekręcał jego nazwisko. Nie wiem co musiałby zrobić żebym mógł o nim kiedyś powiedzieć "O ....a, Handzlik. Ten to był koleś, aż miło było na niego popatrzeć.". Choćby zrobił karierę większą niż Messi to i tak będzie się za nim ten smród ciągnął. Wisła go wychowała a ten jak gdyby nigdy nic przechodzi do jednego z największych wrogów i konkurentów. I jeszcze bezczelnie mówi że kiedyś chciałby wrócić. Niech wypierdala. Jak najdalej. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|