|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
2 twitterowe portale (zagraniczne) podają że Tomáš Wágnera (napastnik FK Jablonec 15 spotkań 4 bramki) trafi do Krakowa.
Jeden portal pisze o Wiśle Kraków, drugi o sąsiadce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Raczej do C. pójdzie, bo podobno się właśnie pozbywają Rakelsa.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zresztą mamy chyba większe problemy na innych pozycjach. W napadzie jest już stosunkowo spokojnie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Facet jest wyceniany na 300 tys a jest wart 0 bo jest wolnym zawodnikiem. Ty idz lepiej sprawdz co u Kuczaka Wagner oby do Cracovii. Chociaz bardziej go ponoc chce Jaga ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
wolny zawodnik nigdy nie jest wart "0" - wolny zawodnik ma lepszą kartę przetargową, jeśli chodzi o wysokość kontraktu - "no bo przecież nie trzeba za mnie płacić panie prezesie" a ponadto agent też może żądać większej kwoty "przy podpisie".
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czy ja wiem, czy taka lepsza? Prezes mógłby zripostować: Jak nie podpiszesz, to za co dzieci wykarmisz? Zwłaszcza że od pół roku nikt cię jakoś nie chce.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Czy oprócz tego ukraińskiego piłkarza ktoś jeszcze będzie na testach?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Podobno skrzydłowy, portugalczyk...
Ale to nic pewnego. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A koszta jakie ponosi klub to jest koszt transferu. W przypadku wolnego transferu wynosi on 0. To ze sie płaci menadzerom, agentom, piłkarzom za podpis to jest coś co występuje niezależnie od tego czy zawodnik ma klub czy nie. My za zawodnika z UA jeśli podpiszemy zapłacimy innemu klubowi zero złotych. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak testy to na pewno nie dostanie kontraktu. Jak kogos sa pewni to daja mu umowe jak Ondraszek czy Pietrzak czy Małecki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Na Twoim miejscu bym to gdzieś opublikował, bo cały świat żyje w błędzie. Trzeba ludzi uświadomić! Co ma piernik do wiatraka? A.. no tak, zapomniałbym. Trzeba odwrócić uwagę od braku argumentów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
http://www.fotbollskanalen.se/allsve...lsk-storklubb/
Wisła zainteresowana Cibickim |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Powołują się na polskie źródło. Ciekawe jakie.
Chociaż nie powiem. Ładnie wygląda to na głównej. Jeszcze ten tytuł: "Ujawniamy: Cibicki na celowniku Wielkiego Klubu z Polski" (wielkie litery dodałem sobie sam, wiadomo przecież, że o jeden klub chodzi, konkretny).
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 22.01.2016 o godz. 02:33.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Jego agent z kolei mówi że nie spieszą się i czekają co się wydarzy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A uwagi nie odwracam tylko przypominam, sprawdzam, w koncu to wg. Ciebie było tylu zdolnych juniorów ktorzy nie grali przez złego trenera, i teraz trener sie zmienil i dalej nie grają. Dlatego jestem zaskoczony ze wypowiadasz sie w sprawie przyszłych transferów. Po co transfery, skoro mamy tylu zdolnych juniorow? Dysonans. Oby "Nasz" Cibicki nie był Witterem czy jak mu tam było... ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tak na prawdę to obronę mielibyśmy załatwioną, gdyby w lecie w pakiecie udało się wziąć Fojut razem z Cierzniakiem z Dundee
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o skrzydłowych to kontrakt rozwiązał Luis Carlos i szuka klubu. Nie jest to jakiś magik, ale jak na naszą ligę radził sobie co najmniej nieźle, może i w Morienese dupy nie urwał, ale jeśli miałby przyjść jako wolny transfer to wydaje mi się ciekawą opcją.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Balashov lub Cibicki >>> Carlos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ja bym powiedział, że nie ma jak ich porównać na razie, do tego Carlos jest sprawdzony i w Zawiszy i w koronie, w obu klubach się sprawdził (może końcówka w Bydgoszczy nie była idealna, ale wtedy cały klub leżał), liczby miał dobre (12 bramek i 7 asyst na 63 mecze), na pewno lepsze niż Jankes czy Boguś, porównywalne z takimi grajkami jak Donald, Kucharczyk, Duda, Guihlerme, Makuszewski, niewiele gorsze od Lovrencisa czy Pawłowskiego (tego lepszego z Amici). Żeby nie było - nie jestem jego jakimś wielkim fanem, ale obiektywnie jeśli chciałby u nas grać to byłoby to wartościowe wzmocnienie, myślę też, że pasujący do naszego stylu gry (tak jak w Z grał).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Był na liście Wisły zanim trafił do Zawiszy. Teraz to już odgrzewany kotlet. Ukrainiec chyba lepiej rokuje
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może ten Vitali i Cibicki jednak przyjdą razem. Ukrainiec jest wolnym zawodnikiem i w sparingu się nieźle pokazał.myślę że 100tys euro jak na cibickiego to nie dużo biorąc pod uwagę fakt że kupno Pietrzaka i sprzedaż MJ to te same pieniądze więc można by go kupić z Malmo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze w przypadku Cibickiego w grę wchodzi raczej wypożyczenie z ewentualną opcja wykupu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Starzyński może na wypożyczenie by nie był złym rozwiązaniem , a podobno ma do ekstraklasy wracać , zagłębie pierwszym chętnym .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
wersja: stilicia dla ubogich. Wiadomo ze nie ta Klasa ale technika i truchtanie po boisku maja wspólne. Moze sie okazać ze Belgowie byliby skłonni opchnac go za frytki vide Niemcy stepinskiego. A nam rozgrywajacy jest potrzebny jak powietrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Starzyński raczej do Zagłębia Lubin przejdzie http://www.transfering.pl/newsroom/2...do-ekstraklasy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|