The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2016, 15:37
No cóż, statystyki lepsze niż gra. Jakoś nigdy nie byłem do niego przekonany. Ciągle miałem wrażenie że gra niechlujnie a potem nagle strzelał bramkę. Oby miał go kto zastąpić.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.01.2016, 15:39
Wszystko fajnie, ale żeby tylko nie powtórzyła się sytuacja jak ze Stępińskim - u nas gra kichę, a u rywala błyszczy i odgrywa pierwszoplanowe role.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 19.01.2016, 15:41
manson777 napisał(a):Wyświetl post
nie można grać ósemką obrońców i grać "ładnie dla oka"
Jak to nie ? Wiesz jakby klepali ? [ch.... że na własnej połowie, 90 minut oglądania gry w "dziadka" - wrażenia estetyczne niezapomniane...]
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 19.01.2016, 15:41
Stępień dostawał u nas mało czasu i nie na swojej pozycji, a Jankes grał na swojej pozycji (9/10) i sporo czasu - może nie był abonamenciarzem, jak Boguś, ale więcej zagrał niż nie.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 19.01.2016, 15:44
ojojoj - czyzby powstawal Komitet Obrony parodystow ? pozbywamy sie (mam nadziej) szrotu ktory pilkarsko sie kompromitowal i na pewno nie zarabial "na frytki" a tu takie pier..enie , koles sie kompromitowal w 90 % meczow Wisly - zazadal kasy z drugim asiorem Sadlokiem choc gowno gral .... moze odpali w Piascie a moze nie - U NAS NA PEWNO BY JUZ TEGO NIE ZROBIL , WYPCHNIECIE GO Z KLUBU I LISTY PLAC NAWET ZA DARMO TO PO PROSTU SUKCES NASZYCH DZIALACZY, mozeby wcisnac Piastowi tego drugiego asiora z Chorzowa , np. za Heberta , Szelige , Murawskiego czy Zivca, w pakiecie propmocyjnym dodac tez Recznik Bramkarski
Odpowiedz cytując
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 19.01.2016, 15:47
Żeby ktoś go odwiózł do Gliwic, bo jeszcze w połowie drogi się rozmyśli i zawróci, tego transferu trzeba dopilnować!
Świetna wiadomość, jeden z Panów którzy zarabiają strasznie małe pięniędze i żyją od wypłąty do wypłaty, z miesiąca na miesiąc będzie miał bliżej do domu (Chorzowa). Teraz drugi biedny Pan z Chorzowa będzie sam jezdził 2,5 godz dziennie na trasie Śląsk-Myślenice. Pan Jankowski już na paliwo się nie dołoży :(

Świetna, świetna wiadomość!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.01.2016, 15:53
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ojojoj - czyzby powstawal Komitet Obrony parodystow ? pozbywamy sie (mam nadziej) szrotu ktory pilkarsko sie kompromitowal i na pewno nie zarabial "na frytki" a tu takie pier..enie , koles sie kompromitowal w 90 % meczow Wisly - zazadal kasy z drugim asiorem Sadlokiem choc gowno gral .... moze odpali w Piascie a moze nie - U NAS NA PEWNO BY JUZ TEGO NIE ZROBIL , WYPCHNIECIE GO Z KLUBU I LISTY PLAC NAWET ZA DARMO TO PO PROSTU SUKCES NASZYCH DZIALACZY, mozeby wcisnac Piastowi tego drugiego asiora z Chorzowa , np. za Heberta , Szelige , Murawskiego czy Zivca, w pakiecie propmocyjnym dodac tez Recznik Bramkarski

Popieram kolege.

Niech sie zawija z naszego klubu ten warszawski falus.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 19.01.2016, 15:55
Szrotem, to jest przede wszystkim Crivellaro, Cywka i Popović. Takich parodystów, to dawno tutaj nie było i to ich w pierwszej kolejności należało wy.......ić z klubu...
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 19.01.2016, 15:58
W grupie w/w Popović wyróżnia się zdecydowanie, dałbym mu jeszcze pół roku na weryfikację. A dwóch pozostałych owszem, gówno warci.
Odpowiedz cytując
ferrekin
Member

Od: 01.2016

Stary 19.01.2016, 16:04
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
no co Ty? wymieniłeś zawodników Piasta którzy stanowią o sile tej drużyny,
prócz Szeligi który się długo leczył,
na ten moment nie jesteśmy w stanie wyciągnąć żadnego od nich, po za tym jaki jest sens odchodzić z klubu który jest w gazie i ma największe szanse na zdobycie MP?

ciekawe ile za Jankowskiego skasujemy,
ja tylko żałuje że w lecie nie poszedł do Turcji za pół bańki w euro, to byłby dopiero majstersztyk transferowy
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 19.01.2016, 16:09
No to jednego z myslami o Legii sie pozbylismy, teraz przychodzi Pietrzak wiec czekamy kiedy Sadloka opchna.
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.01.2016, 16:14
WhiteDoctor napisał(a):Wyświetl post
nie przedłużać takich wirtuozów jak:

-Uryga
-Popovic
-Sarki
-Boguski
-Czekaj

i z ich kontraktów po prostu dołożyć do Cierzniaka i Burligi

dodatkowo wypchnąć:
-ręcznika Buchalika
-Jankowskiego
-Crivellaro
-Cywkę

dawać panowie śmiało, nic się nie pier.dolić z parodystami i ludźmi kompromitującymi nasz klub
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.01.2016, 16:18
Ja uważam odejście Jankesa za osłabienie zespołu ze sportowego punktu widzenia. Janek gra dobrze głową, jest dynamiczny, nadaje się do gry kombinacyjnej, problemem jest strzelanie bramek. Nie uważam Jankesa za słabego piłkarza, bardziej za niezłego piłkarza w słabej formie. Niestety nie ma żadnej gwarancji, ze on u nas zacząłby grać na miarę swoich możliwości. W sumie nie wiadomo dlaczego niektórzy piłkarze dobrze się aklimatyzują w jednym klucie i pokazują pełnię swoich mozliwości, w innym jest z tym kłopot - można mnożyć przykłady, również z zagranicy.

Osobną kwestią jest ile na nim zarobiliśmy. Mam nadzieję, że nie oddaliśmy go za frytki, bo za tyle nikt mądry do nas nie przyjdzie. Być może jego odejście było spowodowane jego życzeniem, w końcu będzie teraz pracować bliżej domu. Prawdopodobnie z powodu złego samopoczucia w Krakowie możemy również stracić Maćka Sadloka i zostaniemy z najsłabszym z chorzowskiego Trio.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.01.2016, 16:24
Jankowski moim zdaniem ma lepsze umiejetnosci niz Malecki wiec zamiana do dupy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 19.01.2016, 16:24
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam odejście Jankesa za osłabienie zespołu ze sportowego punktu widzenia. Janek gra dobrze głową, jest dynamiczny, nadaje się do gry kombinacyjnej, problemem jest strzelanie bramek. Nie uważam Jankesa za słabego piłkarza, bardziej za niezłego piłkarza w słabej formie. Niestety nie ma żadnej gwarancji, ze on u nas zacząłby grać na miarę swoich możliwości. W sumie nie wiadomo dlaczego niektórzy piłkarze dobrze się aklimatyzują w jednym klucie i pokazują pełnię swoich mozliwości, w innym jest z tym kłopot - można mnożyć przykłady, również z zagranicy.

Osobną kwestią jest ile na nim zarobiliśmy. Mam nadzieję, że nie oddaliśmy go za frytki, bo za tyle nikt mądry do nas nie przyjdzie. Być może jego odejście było spowodowane jego życzeniem, w końcu będzie teraz pracować bliżej domu. Prawdopodobnie z powodu złego samopoczucia w Krakowie możemy również stracić Maćka Sadloka i zostaniemy z najsłabszym z chorzowskiego Trio.
A ja kolego Adenalix myślę że nie wziąłeś dzisiaj leków
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.01.2016, 16:27
Bardzo dobrze. Won parówo jak najdalej z Wisły, niech weźmie jeszcze Sadloka..
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 19.01.2016 o godz. 16:32.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 19.01.2016, 16:33
Jeszcze jeden! Jeszcze jeden!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.01.2016, 16:38
Super informacja. Odchodzi jeden symboli naszych klęsk w ostatnim czasie.

Z obecnej Wisły byłoby żal tylko kilku piłkarzy.

Cierzniaka, Głowackiego, Guzmicsa, Mączyńskiego, Brożka, Guerriera (jak mu się chce grać)

Reszta to w większości piłkarze mocno przeciętni, których łatwo lub bardzo łatwo zastąpić*

*póki co nie wliczam nowych zawodników, ciężko ich ocenić.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.01.2016 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.01.2016, 17:03
Odchodzi kopacz który nie ma serca do pilki i nigdy choć trochę nie potrafil pokazaz zaangażowania...

Czesc...
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.01.2016, 17:12
Ponoc jeszcze nie przeszedł .... wiec spokojnie
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 19.01.2016, 17:13
W.S napisał(a):Wyświetl post
A ja kolego Adenalix myślę że nie wziąłeś dzisiaj leków
Masz rację, nie wziąłem. Może dlatego właśnie zadziwia mnie ta dziecinada z wylewaniem pomyj na Jankesa. Wirtuozem nie jest, ale nie zasłużył na takie traktowanie szczególnie, że nikt w Wiśle w ostatniej rundzie nie wyróżnił się na tle pozostałych. Sądzę, że w Piaście będzie grać i cieszyć kibiców. Nie rozumiem również dlaczego tak bardzo Forumowicze są chętni do oddania Sadloka. Sądzicie, że będzie ktoś lepszy za niego w Wiśle znając nasze realia?
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.01.2016, 17:17
Adenalix napisał(a):Wyświetl post

-dobra gra głową
-dynamika
-nadaje się do gry kombinacyjnej

Mało cech typowo piłkarskich, jak dobry zwód, technika, technika użytkowa, timing, czytanie gry itd.
Wystarczy byśmy wyeliminowali granie górnych piłek i już Nam jest zupełnie niepotrzebny.

Na "miarę swoich możliwości" ...a nie sadzisz ze przeceniasz jego mozliwosci. Wczoraj ktoś na sb wrzucił filmik szkoleniowy extra time z udziaem MJ. Wydaje mi się ze poznałem jego mozliwości, i wcale one nie są jakieś mega...

Z Jankesem nie było tak ze mu nie szło. On po prostu irytował swoją postawą. W meczu w którym strzelił 2 bramki był najgorszy na placu. Synonim upadku i porażki. Fatalny napsatnik, średni ofensynwy pomocnik mierny skrzydłowy.

I na koniec zapytam jakiego domu jak on jest z Warszawy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tlm
Junior Member

Od: 08.2015

Stary 19.01.2016, 17:32
Wybitna szkoda, że Jankes nie odszedł w lecie jak Turcy dawali pewnie 2x tyle kasy...Tyle nerwów straconych jesienią przez tego grajka..
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 19.01.2016, 17:39
Dawno mnie tak nic nie ucieszyło wiec oby to była prawda. Jeszcze pozbyć się Crivelaro i byłoby pięknie, chociaż może gość ma problem z aklimatyzacją bo nie wierzę, że mogliśmy kogoś tak słabego zatrudnić na 3 lata.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.01.2016, 17:44
Oto jest dzien! Oto jest dzien, ktory dal nam Pan! Weselmy sie! Weselmy sie i radujmy sie nim!
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 19.01.2016, 17:45
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Jankowski moim zdaniem ma lepsze umiejetnosci niz Malecki wiec zamiana do dupy.
Prawdopodobnie Jankowski więcej zarabia od Małecki ego. Wiec out.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 19.01.2016, 17:54
jakby sie dało szybciej upchnąć Jankowskiego wtedy pewnie by Handzik chciał zostać
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.01.2016, 18:05
Internety ćwierkają,że Sadlok ma iść do Amiki..... ciekawe ile w tym prawdy ? ładnie się rozkręciło
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 19.01.2016, 18:15
seba_109 napisał(a):
jakby sie dało szybciej upchnąć Jankowskiego wtedy pewnie by Handzik chciał zostać
No tak, jasne, rywalizacja z Jankowskim była dla niego nie do przyjęcia Już nie przesadzajmy...
Powód: zły cytat
Ostatnio edytowane przez gypsy : 19.01.2016 o godz. 18:16.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.01.2016, 18:22
Przecież ten magik, który stoi za opchnięciem tego lebiody, tego totalnego ciamajdy i sabotażysty do lidera ekstraklasy, w dodatku za pieniądze powinien dostać jakiś order, wszystkie deale Monchiego z Sevilli sie chowają przy tym.

Jankowski sprzedany - pozytywny dzień, okazało się że nic na tym świecie nie jest niemożliwe. Ślepi mogą zacząć widzieć, głusi słyszeć, ba jest nawet opcja, że Miro zagłosuje na PO, a Jarek się ożeni z Jennifer Lopez. Dnia 19.01.2016 runął świat jaki znaliśmy.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów