|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moze Malecki w koncu uzyska odpowiedz od Sadloka na zadane mu pytanie filozoficzne "Kim jestes?"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Przeciez odpowiedz byla zawarta w pytaniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ostatnio się nad tym zastanawiałem. Dlaczego nikt w klubie nie myśli o sprowadzeniu porządnego stopera? Guzmics obniżył loty, jest to ostatni sezon Głowackiego, a na ławce sama młodzież. Ewentualnie jest Sadlok, ale on spierdala stąd, jako tylko może tylko coś mu nie wychodzi, więc na nim nie możemy budować zespołu. Bez sprowadzenia nowego ŚO zostaniemy za pół roku z ręką w nocniku. Nowy ŚO nie wejdzie od tak do składu bez ogrania (a mógłby się ograć i stanowić dobrą alternatywę przez kolejne pół roku).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do Brzyskiego było chyba co innego. To było do Sadloka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Do Sadloka
![]() weszlo napisał(a):
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dla Małego to Pan Jankes - guru asyst i bramek. Oj, żeby Mały wykręcił takie liczby jak Jankes to zaliczyłby najlepszy sezon od czasu odejścia...
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Na papierze Pan Cywka czy Pan Krzywejajo wygladaja na piłkarzy, ale jak wiemy, papier przyjmie wszystko. Co do statystyk to daj Małemu rozegrać taki sezon jak miał Jankowski, który powinien mieć z 10 bramek a nie 4. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No to będzie miał okazję poprawić Sadlokowi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja tam sie bardzo ciesze z powrotu Małego a widze wielkie niezadowolenie z jego powrotu. Moim zdaniem jest w stanie w Wisle, ktora ma w sercu sie odbudowac i tego mu zycze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie kibicuję Małeckiemu tylko Wiśle. Zdziwię się, jak Mały chociaż dorówna Boguskiemu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pamiętasz Miczel ostatnie mecze Małeckiego w Wiśle ? Wyglądało to tak, jakby się starał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Np. mnie i mitmichaela, a to już dwie osoby - o jedną więcej niż Ty. Sądzę, że znalazłoby się nas więcej.
Możesz nawet kibicować Barcelonie, tylko kogo to interesuje? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Nie ide na trening - wkur.wił mnie trener. Nie idę na mecz - wkur.wił mnie trener. Pokażę środkowy palec - wkur.wili mnie kibice. Rzucę koszulką na ziemię - wkur.wiają mnie wszyscy. To jest staranie się Małeckiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nie idę na klubową Wigilię wkur.wił mie właściciel
Nie podejdę po ostatnim meczu na R22 do C w.krwili mnie Ci co krzyczą Patryk Małecki itd. Życzę Małeckiemu wszystkiego najlepszego bo gra teraz dla Wisły ale dla mnie jest takim samym grajkiem jak Jankowski
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 14.01.2016 o godz. 21:55.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Z tego co ja obserwuję chodząc często to akurat C nie wyrabia i świeci pustkami. (oczywiście porównując do tych pamiętnych czasów, gdy to Małecki wszystkimi chciał rządzić)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Tak z ciekawości - jaki ostatni transfer do klubu spotkał się z taką negatywną opinią? Burdenski?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Strzeli pierwszą bramke i kibice zapomną stare urazy. A i tak obstawiam, że gwizdów na Małeckiego nie będzie wcale. Sam nie jestem fanem Małego, ale Wiśle trzeba życzyć jak najlepiej i Małecki może tej Wiśle pomóc. Oby tak było. Cierzniak grał w cracovii i nie było ani jednego gwizdu. A i wątpliwości były nie mniejsze niz w przypadku Małeckiego. Że nadmienię także Jankowskiego - legionistę w duszy (co i teraz nie raz widać) Dudkę Sadloka kontrowersji od 'transferu' Burdenskiego nie brakowało |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
cały jeden mecz + 45 minut w Młodej Ekstraklasieto już bardziej grał w Koronie (21 spotkań) Małecki ma jednak więcej za uszami.... ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
No dokładnie. Naciągany argument pod tezę. Generalnie to zdziwię się jeśli tych gwizdów nie będzie. Myślę, że gdyby robić sondę u kibiców czy się cieszą z powrotu czy nie wyniki mogłyby tu niektórych zaskoczyć. Bo oprócz bywalców 'C' i to nie wszystkich, głosów poparcia byłoby niewiele. Ja też przyznam, że nie traktuję tego transferu jako wzmocnienia bo trudno traktować za takowy transfer gościa z żenującymi statystykami. Ale teraz już mleko rozlane. Przyszedł, należy życzyć mu powodzenia. Na ..uj drążyć, przynajmniej do momentu pierwszej wpadki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Cierzniak incydent u żydów tłumaczył tak, że miał pewne zatrudnienie od czerwca, jednak potrzebował też jakichkolwiek treningów na wiosnę, żeby nie stracić całkiem formy - jedyny klub w E-Klapie, który wtedy zaoferował mu kontrakt to byli parchaci, więc się zgodził, do tego trenerem bramkarzy był tam jego znajomy. Nie wiem, ile w tym prawdy, ale tak to tłumaczył w wywiadzie i mówi, że nie jest ani trochę emocjonalnie związany z tym czymś po drugiej stronie Błoń.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|