|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dzisiaj czytalem, ze STS chce zostac sponsorem miedzy innymi Wisly. Ktos cos wie wiecej na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaki STS? My mamy jeszcze umowę z totolotkiem do prawie końca maja tego roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a nowa umowa może wejśc w życie z dniem np 01 06
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wystarczy, że jest w umowie zapisana klauzula ile trzeba zapłacić kary za zerwanie umowy i totolotek nie będzie miał nic do gadania.
Inna sprawa, że nie chce mi się wierzyć, że sts sponsorując Lecha będzie chciał wchodzić w drugi zespół z tej samej ligi. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a moze po prostu takiej klauzuli nie ma bo totolotek nie ma takiej mocy?
Zaznaczmy ze totototek wszedł na : (m.in. obecności logotypu Totolotka na bandach wideo na stadionie, na ściankach do wywiadów, telebimie i telewizji stadionowej, w mailingach, materiałach drukowanych, na oficjalnej stronie internetowej klubu czy w mediach społecznościowych) Wg. mnie totolotek wszedł na pewien poziom sponsorstwa, powiedzmy medium, a large to jest sponsor tytularny na koszulkach itp itd.i w ogóle oni nie mają prawa ze soba rozmawiać. no ale to gdybanie - zapytajmy UFY ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Celtic: Rangers: ![]() Celtic: Rangers: ![]() Porto: Benfica: Sporting: ![]() Porto: Benfica: Sporting: ![]()
Ostatnio edytowane przez Paweł : 13.01.2016 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
JW Construction widziany jak wysiada z taxi na Reymonta dzisiaj w południe.
rozumiem że to żart kolega napisał
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 13.01.2016 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
obok siedział Jimenez...
(musiałem ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mi się po prostu wydaje, że w polskich warunkach, gdzie cięzko komu się skusić na jakikolwiek sponsoring ktoś będzie wchodził w dwa klubu naraz. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To po co jechał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Taki bogacz i korzysta z taksówki? niech spie.rdala biedak.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie ''po co jechał'' a ''czy jechał''
takich informacji było tutaj sporo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Papież Franciszek widziany w bazie treningowej w myslenicach,wczesniej widziany był jak wysiada z busa relacji Krakow-Zakopane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Myślałem że to żart taki żeby się pośmiać ale widzę że jednak nie.
Różne rzeczy dziwne na świecie się dzieją i może też jeden z najbogatszych Polaków taksówką jechał ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Dlatego proszę o dokładną informację kiedy i kto Wojciechowskiego w tej taksówce widział bo jakby nie długi staż kolegi to ban już by poleciał
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 13.01.2016 o godz. 22:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Bogatsi (choć nie Polacy)od niego jeżdżą na rowerach, a jeden z najbogatszych ludzi na ziemi nosi koszule za 2 euro bo twierdzi, że taki produkt nie jest więcej wart. Patrząc na to, że Wojciechowski mieszka w Warszawie a stamtąd do Krakowa najszybciej można dojechać pendolino, a z dworca na stadion najszybciej potem taksówką to co w tym dziwnego?. Nie jeden prezes czy wysoko postawiony dyrektor tak się przemieszcza. Tu się liczy czas a nie świecenie kasą. Koło dworca wygodnych mercedesów ze skórzanymi fotelami jeżdżącymi jako taxi nie brakuje. Widać niektórzy nie wiedzą kogo można spotkać w przedziałach managerskich.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
w tym dziwnego ze znając fanaberie JW to on by sie bujnął helikopterem do Bogusia albo taksówka tyle że cała trase
Ale przeciez DONECKI mógł go widziec spokojnie, nie negujmy tego, w koncu poki co jest domniemanie niewinności. Niemniej jednak smiesznie to brzmi ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ I gdzie by tym helikopterem wylądował? być może przyleciał do Krakowa nawet własnym samolotem, ale nie wylądowałby nim na błoniach ale w Balicach, skąd musiałby się jakoś na stadion dostać. Można uznać to za plotkę, ale to że biznesman korzystał z Taxi to nic dziwnego. Plotka nie plotka, taxi to nic dziwnego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może chodzi o naszego byłego zawodnika , który wróci z Jutrzenki Giebułtów
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ej_Papie%C5%BC ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
JW ma w rejonie Cichego Kacika pewna inwestycje. Nic dziwnego. Raz w zyciu to i niewolnik faraona na zywo zobaczy.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przed pierwszym meczem czeka nas bardzo dobra wiadomość. Nie chodzi oczywiście o transfer żadnego zawodnika.
Ps. Tak tak wiem, nic odkrywczego nie napisałem. Potwierdzam tylko wielomiesięczne spekulacje, pogłoski, które także osobiście usłyszałem. Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 24.01.2016 o godz. 11:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|

|