|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wszyscy kupują, a mistrzem i tak będzie Piast
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wczoraj wieczorem na oficjalnej stronie Pogoni pojawiła się informacja, że dziś kontrakt z portowcami ma podpisać... Paweł Brożek. Dziś pojawiło się dementi oraz komunikat, że wpisu dokonała osoba trzecia i był to swego rodzaju kawał.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
Ogólnie mam gdzieś jak gość będzie grał, ale mimo wszystko moim zdaniem będzie istotnym wzmocnieniem. PS Brożek też zagrał więcej spotkań ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Online |
|
|
Hama jest naprawde spoko. Wyróznia sie w tej lidze tylko ze ja bym mu nie dal kontraktu na 420 tys euro i 100 za sam podpis bo to juz przesada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktos sie tym tematem interesowal, ale ciekawy koles do wyjecia z Miedzi, prawdopodobnie za darmo:
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=30588 Ponad 60 razy grał w Primera Division oraz prawie 200 wystepów w Segunda... W Miedzi w 10 meczach 3 bramki i 3 asysty... Moze warto by sie zainteresowac? BTW jest na testach w Lecznej... chyba daloby sie ich przebic...
Ostatnio edytowane przez TRNKRN : 11.01.2016 o godz. 12:16.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Idzie do Łęcznej.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A szkoda, bo mógłby się nam przydać, takich zawodników z braku laku powinniśmy monitorować i w miarę możliwości kontraktować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dziwnie wygląda jego kariera... każdy sezon w innym klubie... konfliktowy jakiś, czy co?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Widziałem jeden jego mecz w Miedzi i niczym mnie nie przekonał.
Może miał słabszy dzień ale grał ogólnie bez polotu, wolno rozgrywając piłkę, jedyny plus to ciekawe wrzutki po stałych fragmentach gry, nic więcej. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Ponoć jakiś Gosztonyi ma grać w Wisełce. Ok spoko wszystko fajnie tylko że on ma kontrakt do 2018. Ja słyszałem o jakimś gościu z Sigmy który też może do nas przejść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/...sztonyi_andras
to że chłopa ma kontrakt do 2018 przecież ucina temat. Trzeba by było za niego zapłacić. ( a na transfermarkcie chłop warty 250.000 jurków) Chyba że poznali w Wiśle instytucję wypożyczania piłkarzy itd. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jakaś ściema jest, plotkę rozesłał jakiś śmieszny portalik... Zresztą, po co nam skrzydłowy, który ma staty gorsze niż Małecki?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
Nikolić na Węgrzech walił bramki na zawołanie, u nas nie trzeba go wogóle wołać, ponadto taki przykład z innej planety, ale Eden Hazard nie strzelił gola w tym sezonie jeszcze, co nie odrzuca zainteresowania Barcy i Bayernu my skrzydłowych za wielu nie mamy, Gurrier bez mózgu, Sarki kontuzjowany, Małecki, Boguski i Jankowski to wiadomo, nie ma ani jednego skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia, że rzucasz mu piłkę a on wie co z nią zrobić, gdzie odegrać, poszukać słabych punktów przeciwnika, skrzydło w Wiśle ostatnimi laty to tylko łatanie dziur ![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ten problem ma pół ligi, w zasadzie te kluby, które coś zdobywają albo mają rozkwit formy wśród skrzydłowych (Legia 14/15 - Żyro i Kucharczyk, Amica 15/16 - Pawłowski w życiowej formie) albo grają taktyką z ich pominięciem - jak Piast czy Pogoń w tym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię, że to ściema jest. Jakieś durne portaliki wymyślają sobie plotki - koleś ma kontrakt do 2018 roku, w tym sezonie grał mało w słabszej od naszej lidze węgierskiej, nie jest jakiś super perspektywiczny (mówimy o 25-letnim, niespełnonym talencie)... Nawet we własnej drużynie jest którymś z kolei wyborem... O czym my w ogóle mówimy....!?
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o wypożyczenie to jestem na nie ponieważ może się akurat u nas dobrze pokazać i będzie jak ze szczepaniakiem się z Podbeskidzia który jest wypożyczony z miedzi że teraz go chcę milech i inne kluby ekstraklapy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwokup nie zawsze daje 100% zabezpieczenia transakcji, bo zawodnik nie jest workiem ziemniaków, i może odrzucić ofertę kontraktu np.
Przykłada Salaha, mówi Ci to coś ?
Ostatnio edytowane przez Mysciak : 11.01.2016 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy to prawda że Wisła jest zainteresowana jakimś Silvą? I taka moja propozycja jeżeli Lechia da pieniądze to można sprawdzić tego Portugalczyka z Jagieloni
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak prawda. Najprawdopodobniej chodzi o Davida Silve z MC. Kapka poleciał do Manchesteru negocjować wypożyczenie.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Taki walczak będzie nam bardzo przydatny! ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()