|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Najlepszy mecze:
- Podbeskidzie - Wisła 0:6, - Wisła - Górnik 4:1, - Jagiellonia - Wisła 1:4 Najgorszy mecze: - Wisła - Cracovia 1:2, - PP: Ruch - Wisła 2:1, - Lechia - Wisła 2:0 Plus sezonu: - "Wisła Kraków to nasza historia" - dobra postawa Cierzniaka i Jovic'a - książka "Sen o potędze" mówiąca dużo prawdy o podejściu najwyższych do Wisły - wiślak w reprezentacji Polski - nowy "młynowy" w miarę ogarniający temat Minus sezonu: - brak skuteczności i cwaniactwa pod polem karnym - zwolnienie Moskala i Gaszyńskiego - o Coca Coli gadali już rok temu i nic.. więc bądźmy realistami.. Nadzieja 2016: - jedynie Bartosz wydaje sie przekonywać do siebie z wiślackiej młodzieży, Kuczak kto wie co z niego będzie, reszta to wielka tajemnica póki co.. - nowy impuls od trenera Teddy'ego
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 02.01.2016 o godz. 22:19.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Online |
|
|
Najlepszy mecz: Podbeskidzie - Wisła 0:6
Najgorszy mecz: Wisła - Pogoń 0:1 Plus sezonu: - akcja "Wisła Kraków to nasza historia" - formacja obronna, - ładna gra drużyny Moskala. Minus sezonu: - pasmo pecha i błędów sędziowskich odbierających nam cenne punkty, - zwolnienie Moskala, - 5 porażek na koniec roku. Nadzieja 2016: - spokojne utrzymanie się w lidze, - zmiana właściciela Wisły i powrót do ligowej czołówki, ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Najlepszy mecz: Wisła A - Gwiazdy Wisły 6:1. To spośrod sparingów, a z granych na poważnie to w mojej opinii i to bez żadnych aluzji do Teda - Wisła-Śląsk 4:2 (28 sierpnia). Graliśmy po prostu z polotem, Śląsk nie miał wtedy jeszcze takiego kryzysu jak Lech i Jaga - w meczach z nami.
Najgorszy mecz: Bełchatów-Wisła 3:1 (28 lutego). Był to przedostatni mecz Smudy, wg mnie gwóźdź do jego trumny, bo późniejsze 0:1 z Zawiszą było tylko potwierdzeniem stanu faktycznego. W tym meczu nie szło nic, a graliśmy z największymi wiosennymi ogórami. Plus roku: 1. Mąka - za bycie liderem. 2. Akcja "Wisła Kraków to nasza historia" - nie dałem jej na miejscu nr 1 ze względu na jednak niską frekwencję. 3. Paweł Brożek - doceniam go za jego wiślackość, za trzymanie całej naszej ofensywy, za to że nie doceniają go inni, a zasługuje. Minus roku: 1. Trupy wypadające z szaf Bednarza i innych (Genkow, Mandziara, Jovanić, Smuda). 2. Frekwencja - ciągle jest trzecia w Polsce, ale uważam, że stać nas na wyższą liczbę, niż ok. 12000/mecz. 3. Robert Gaszyński - liczyłem na więcej; nie zawiódł, ale chyba miał związane ręce (Cupiał, UFA, trupy z szaf). Nadzieja 2016: Pawłowski, ja naprawdę w gościa wierzę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Najlepszy mecz: PBB : Wisła, Jagiellonia : Wisła
Najgorszy mecz: ostatnie derby Plus sezonu: Wisła to nasza historia, Głowacki, młody Bartosz Minus sezonu: długi, ostatnie przegrane derby, zwolnienie Moskala Nadzieja 2016: hmmm, może trener Pawłowski? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|