|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Odstawcie słabiaków postawcie na młodych Polaków!!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Małecki wraca? A już myślałem, że w klubie zaczyna dziać się dobrze.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Jestem bardzo rozczarowany.
http://weszlo.com/2016/01/07/legia-i...nior-odchodzi/ ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Następny jebaniec bez honoru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to faktycznie wszystko jest na jak najlepszej drodze. Nie widziałem Handzlika na oczy ale wystarczy mi, ze widziałem Małeckiego i zdecydowanie wolałbym żebyśmy ogrywali tego pierwszego.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Trudno, trzeba się do takich sytuacji przyzwyczaić, mając nadzieję że uda się odbudować i będzie lepiej.
Wiadomo, szkoda ale takie czasy. Nie mam żadnej wiedzy w tym zakresie ale sądzę, że Wisła proponowała mu umowę ale on po prostu wybrał Legię. Czy coś z niego będzie to się okaże, w ostatnim wywiadzie trener Musiał wypowiadał się o nim niezbyt pozytywnie. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Młodemu zarzucili pewnie kontraktem 8k, zaświeciły mu się oczy i resztę wartości poszły na bok. U naz zgarniał na kontrakcie juniorskim nie więcej niż 1,6-2k.
Mamy taki burdel w klubie, że nawet nie potrafimy dopilnować najzdolniejszego 17-latka. Przykre. Mam nadzieję, że w końcu się ogarną, bo parę talentów w młodszych rocznikach nam zostało i szlag człowieka może trafić po kolejnym takim przypadku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą Legia stosuje taktykę Bayernu, zachowując odpowiednie proporcje. Dla nich takie 8k miesięczne to nic, gość jest de facto nonamem ale Weszło zrobi szum na całą Polskę.
Jeszcze raz polecam ostatni wywiad z Musiałem na stronie Akademii. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Ok. Bedzie cos z niego a moze nie bedzie. Sie okaze. Natomiast nie moge pojąć w tym klubie jednej rzeczy. Jesli wszyscy ze sztabu mowia ze jest zdolny, ma potencjał bla bla bla nie negocjują z nim kontraktu wczesniej tylko ku.. Wtedy kiedy każdy moze go wyjąc dając kilka tys zł wiecej miesięcznie Druga rzecz ze to duzy kamyk do ogródka Moskala i Broniszewskiego. Nie mogli mu dać szansy ? Naprawde byli na boisku lepsi którzy gwarantowali duzo wyższa jakość ? Na pewno nie zasłoni sie tym broniszewski za ktorego była parodia i sabotaż a nie piłka nożna. Co do powrotu Maleckiego. Jest Wislakiem... I to jedyny argument na dzis za przyjściem do nas. Za to pkt nie przyznają. Zycze mu jak najlepiej. Niestety mam nieodparte wrazenie ze to chyba nie do końca autonomiczna decyzja zarządu (chociaz w zasadzie mamy prezesa z TSu) trenera Pawłowskiego a juz na pewno nie jest podyktowana względami sportowymi. W każdym razie, skoro wraca pozostaje życzyć powodzenia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radzę niektórym poczytać, zanim się załamią totalnie:
http://akademiawisly.pl/maciej-musia...agajaca-prace/ W końcówce wywiadu jest o naszej młodzieży, w tym o KH ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A, niech idzie gwiazdorek. Co on myśli, że będzie tam im robił grę za dwa lata? Gość skończy w Ząbkach i tyle będzie.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Coś mi się wydaje, że Handzik czy jak mu tam to poważnej piłki nawet nie powącha a za parę lat skończy w okolicach 3-4 ligi. Nie może być przypadkiem, że żaden trener który się przewinął przez Wisłę nie stawiał na młodych. Są po prostu zwyczajnie słabi. A wesz(7)o aż artykuł musiało machnąć o tym "hicie" transferowym. Czy tak samo było jak Amica wzięła od nas rok temu młodego Clebera? Wątpię. Ruch transferowy zrobiony tylko po to, żeby weszlo mogło pisać jaki to z Legii polski Bayern. W nagrodę grubas z zakolami trzepiący konia nad Messim dostanie litra Jacka Danielsa ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Zdecydujcie się, Zając to cwel i sprzedawczyk bo poszedł do Korony, a H. to wielki pokrzywdzony i szkoda ze odchodzi? Chłopak dostał dwukrotnie lepsze warunki od tych, które proponowano Zajacowi, ale ze Legia zaproponowała mu trochę więcej to zapomniał o wielkiej miłości do Wisły...
Gosc za góra dwa lata będzie grał maksymalnie w I lidze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legijne weszlo już fantazjuje "Najzdolniejszy junior"..
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież to jest 17-letni szczyl, który gówno osiągnął. Mamy mu oferować kokosy bo on tak chce?
Koleś z tego co piszą jest u nas od dobrych kilku lat. Jeżeli nie zdążył zrozumieć co to znaczy Wisła i idzie do cweLi to jest ch.uja warty i niech spi.erdala. A na osiedlu gdzie mieszka to po ryju powinien zebrać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W wieku 17 to Paweł Brożek wchodził.w ławki w zupełnie innej, bardzo mocnej Wiśle i potrafił strzelić bramkę.
A Handzlik w słabej Wiśle zaliczył 2 minuty w ekstraklasie. Moskal go nie wystawiał specjalnie myślicie? Mistrz Polski juniorów Przemysław Lech rozpoczął właśnie testy sportowe w Stali Mielec. Także trochę spokoju z tymi wielkimi talentami. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
pomijając wszystko typu przywiązanei do klubu,barw to że nei przechodzi sie w neiktóre miejsca zastanawiam sie gdzie oni maja rozum?w Legii jest parcie na wynik,sa w taakeij sytuacji jak my jeszcze pare lat temu.szanse na gre sa małe.ma wielka szanse zeby przepaść w otchlani legijnych rezerw.zreszta powineien spojrzec na "kariery" starszych kolegów.a przykładów nei brakuje.Kokoszki,Zające,Stolarskie.mieli swiat podbijac
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
plus ostatnia wypowiedź Czerczesowa o młodzieży...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Piłkarze to prostytutki.
Kiedy wy się nauczycie? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy oni powariowali z tym Małeckim ?! Przeciez to sa kpiny dlaczego nie poszulac kogos rokujacego ?
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
"Gruby czarny kot przebiegł nam drogę, a CHMWD nawet trzynastego w piątek"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To o nim Broniszewski mowil ze bedzie wymiatal w pierwszym skladzie po czym go nie wpuscil ani razu
))![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|