|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zapraszam wszystkich na bloga http://kino-mojapasja.blogspot.com gdzie znajdziecie recenzje filmów, które warto obejrzeć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja polecam film dokumentalny o Polonii Warszawa, a właściwie to o jej upadku pt. "Kasa będzie jutro": http://www.youtube.com/watch?v=agBv_2nuO_k Momentami śmieszny, momentami tragiczny, ale na pewno ciekawy.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
wyścig - reż. ron howard - historia rywalizacji niki laudy vs jamesa hunta - tempo, rozmach, humor...
porachunki - szalona czarna komedia gangsterska reż. Luc Besson z legendami - Robertem de Niro, Tomem Lee Jonesem i Michelle Pfeiffer, a jest i jakaś urodziwa młoda aktorka Czarny humor wysokiej próby![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Bardzo dobra akcja, polecam obejrzeć:
http://www.youtube.com/watch?v=phCSXKqKQuo |
|
|
|
Guest
|
|
|
Co tu taka posucha filmow nikt nie oglada?
Ktos cos poleci ciekawego moze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
"Grand Budapest Hotel" of course. Chyba najlepsza produkcji tej wiosny.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie omieszkam stwierdzic, ze ostrze sobie kly na ten film ale po " Czterech pokojach" Tarantino nie az tak bardzo by wybrac sie do kina
Poczekam na jakas dobra wersje do sciagniecia. Prosze o wiecej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Moi drodzy,jakiś dobry horror lub komedie na czasie ? poleci ktoś coś na tak piękną pogodę ? z góry THNX
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ni to horror, ni komedia ale dzisiaj wypadl relek "Kamieni na szaniec". Ponoc calkiem przyjemny.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Z horrowych rzeczy jutro myślę zaliczyć ciągiem "Frankensteina" i "Drakulę", lecą jeden po drugim na Ale kino+ akurat. A tak to ostatnio "Bogowie" jeszcze polecieli. Kot się naprawdę marnował przez tyle lat w tych "komedyjkach".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Frankensteina to polecam tylko tego z 1994 roku z tymże horror z niego żaden. Raczej takie luźne fantasy. A ten Frankenstein z 1974 roku to już w ogóle zero horroru, taka głupia komedyjka. Także nie nastawiaj się na jakieś mocne wrażenia pod tym kontem bo się zawiedziesz.
Przy okazji ze starych filmów polecam "Niewidzialny człowiek", rok produkcji 1933. Fabuła może nie powala ale efekty specjalne jak na tamte czasy - a nawet i na obecne - zaskakujące. Myślę, że warto pod tym kątem zobaczyć, żeby później pomyśleć "kierwa, jak oni to zrobili?" ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Bogowie spoko tylko mi sie wydaje że Religę troche jak alkoholika przestawili...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Niesamowity film ![]() Jako że nie ma filmów perfekcyjnych to ma ocenę 9,5 / 10 Aktorstwo plus reżyseria daje takiego kopa że się w pale nie mieści. Mimo że opowiedziana poważna historia człowiek się skręca ze śmiechu co 15 sekund. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Porządny człowiek - norweski film w stylu Tarantino (jatka +humor)
Stulatek, który wyszedł przez okno i zniknął - skandynawska komedia - specyficzny humor No i film romantyczny do obejrzenia we dwoje - Gwiazd naszych wina. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Odkopuje temat bo zaraz znowu szesc nocek z rzedu i moze ktos czyms sie pochwali ciekawym
Co ostatnio widzialem i moge polecic (starocia i nie tylko) Casablanca Dziecko Rosemary Smrod zycia Kafka Le Trou Birdman Wielkie oczy Rush Mandarynki Lewiatan Ladunek 200 Whiplash Ostatni skaut Cider House Rules Nightcrawler Interstellar Barton Fink Bogowie Gone Girl Smoke La grande vadrouille Trzy dni kondora Historia Earla Kozla Manigautta Selfish Giant Krol wzgorza Jack Strong Dallas Buyers Club Lone Survivor Kapitan Phillips Finding Forrester To tak po krotce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
szukam film "Ziarno Prawdy" i znaleźć nie mogę...
może ktoś podrzucić linka do ściągania lub oglądania online? pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
DVD wypada we wrzesniu wiec dobrej wersji zbytnio nie ma co sie spodziewac do tego czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Poza tym po co się wkurviać propagandą żydowskiego zarządu powierniczego serwowaną dla kondominium niemiecko-rosyjskiego?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Oglądałem w kinie. Można zobaczyć trochę mroczny ale szału nie robi.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
System (Child 44)
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja polecam film "Wszystko może się przytrafić" z 1995 roku. Jest to film dokumentalny a właściwie coś w rodzaju wywiadu. 6 letni chłopiec rozmawia z obcymi ludźmi siedzącymi na ławkach w parku. Z jednej strony film zabawny, śmieszny bo jaki mógł być jeśli w rolę reportera wcielił się 6 letni dzieciak? Z drugiej, film poważny bo chłopiec rozmawia z ludźmi starymi więc poruszane są trudne tematy dotyczące tego jak się ułożyło ich życie, dotyczące ich zdrowia itp.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja ostatnio oglądałem Ex Machina. Z grubsza film jest o androidzie imieniem Ava, która obdarzona jest inteligencją oraz prawdopodobnie również świadomością. Film oczywiście z gatunku sci-fi z elementami psychologicznymi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odswiezam temat plus co warte obejrzenia moim zdaniem widzialem od ostatniego wpisu w tym temacie czyli od kwietnia
Historie z Yodok Anonymous Akira Ghost in the shell Zagadka zbrodni (Korea) Bez Tchu (Korea) Shin-sae-gye (Korea) My Way (Korea) Everest Nameless Gangster (Korea) Mlodosc About Schmidt Zjawa |
|
|
|
Banita
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ja polecam takie filmy:
Cinema Paradiso Nieznajoma Wielkie piękno 1900 człowiek legenda Bękarty wojny Dawca pamięci Duchy goi Dwunastu gniewnych ludzi (ten starszy film) Furia Informator Koneser Malena Mandarynki Miłość - reż. Haneke Obłąkani Ostatnia miłość na ziemi Pan od muzyki Szkoła dla łobuzów Polowanie Prestiż Rydwany ognia Sól ziemi Sprzedawca marzeń Still Alice W pogoni za szczęściem Whiplash Wierny ogrodnik Więzień nienawiści Wściekłe psy Wybawiciel Zaginiona dziewczyna Zapach kobiety Zjawa |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Siema,
Piratebay lezy, polecicie inna stronke z torrentami ? ![]() Dzieki ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak to lezy jak wczoraj z niego korzystalem
Teraz tez dziala. Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.01.2016 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Faktycznie
Tzn leza mirrory z ktorych korzystalem od dluzszego czasu ale googlujac to od razu jest gitara. Dzieki! ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
kat.ph polecam
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A ja polecam Nightcrawler ze świetną rolą Gyllenhala.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|