The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2016, 18:08
znakiznakiznaki
Powód: delete
Ostatnio edytowane przez wolfu : 06.01.2016 o godz. 18:32.
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 06.01.2016, 19:09
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
" Poza B. Cupialem duży wkład mieli w to dwaj nowi sponsorzy"
"Będzie nowy sponsor"
zakładam, że dochodzi do finalizacji rozmów, ktróre prowadził RG? Przecież to niemożliwe, że przyszedłby nowy zarząd i załatwił taki hajs w tydzień... no chyba że mówimy o jakimś specjalnym kręgu "sponsorów"
Rozmowy bez udziału RG pod koniec roku rozpoczęte i jeszcze moze troche zejsc zanim zakoncza
RG nie prowadził żadnych rozmów obiecywał tylko jak lysy zr "do konca roku"
Temat Smudy pracującego w Klubie to sciema
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.01.2016, 19:54
Kto będzie tym sponsorem ktoś coś wie? Coca Cola czy inny? Nie moge sie doczekac piątku
Odpowiedz cytując
Patrvk
Senior Member

Od: 04.2015

Stary 06.01.2016, 20:11
Po pierwsze tak przeczytałem

po drugie nie Szczecin
TYLKO Wisła
Odpowiedz cytując
czechu
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 06.01.2016, 20:31
Patrvk napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze tak przeczytałem

po drugie nie Szczecin
Gościu jest z Pilicy
Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.01.2016, 20:49
m_abg napisał(a):Wyświetl post
Rozmowy bez udziału RG pod koniec roku rozpoczęte i jeszcze moze troche zejsc zanim zakoncza
RG nie prowadził żadnych rozmów obiecywał tylko jak lysy zr "do konca roku"
Temat Smudy pracującego w Klubie to sciema
Czyli któraś informacja jest sprzeczna bo skoro dopiero rozpoczęły się negocjacje to jak mogli już coś rzucić ?

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 06.01.2016, 21:54
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Kto będzie tym sponsorem ktoś coś wie? Coca Cola czy inny? Nie moge sie doczekac piątku
Ale to jest pewne, że w piątek będzie ogłoszony sponsor? Bo z tego co ja wyczytałem na TT SKWK to tylko, tyle, że on będzie. Nie napisali kiedy.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 06.01.2016, 22:06
Cytat:
Ale to jest pewne, że w piątek będzie ogłoszony sponsor? Bo z tego co ja wyczytałem na TT SKWK to tylko, tyle, że on będzie. Nie napisali kiedy.
SKWK napisało post ,,W piątek odbędzie się konferencja nowego Zarządu Wisły Kraków oraz szkoleniowca Białej Gwiazdy."
Jeden z użytkowników zadał pytanie ,,a sponsor"
Uzyskał odpowiedź ,,będzie"

Kilka godzin SKWK napisało post ,,Zaległości wobec piłkarzy i pracowników klubu są uregulowane, styczniowe pensje także wypłacone. BC działa, będzie nowy sponsor."

Sytuacja dwuznaczna, a wiadomo że kibic mający nadzieję, że w końcu się odbijemy i wrócimy tam gdzie byliśmy jeszcze 5,6 lat temu to kibic łatwowierny.
Jeszcze dzień i trochę i się dowiemy, choć sam jestem bardzo ciekaw co przyniesie kolejna konferencja, z którą wiążemy nadzieje (jedni większe inni mniejsze) ......
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 06.01.2016, 22:13
Zamiast zasmiecac watek, lepiej tyrknac do Cupiala i on wszystko wam wyjasni. MaTS ma jego numer wiec podbijcie prywatnie.

Ja dzwonilem ale odebral Kapka. Bogus mial spotkanie.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 06.01.2016, 22:47
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
SKWK napisało post ,,W piątek odbędzie się konferencja nowego Zarządu Wisły Kraków oraz szkoleniowca Białej Gwiazdy."
Jeden z użytkowników zadał pytanie ,,a sponsor"
Uzyskał odpowiedź ,,będzie"

Kilka godzin SKWK napisało post ,,Zaległości wobec piłkarzy i pracowników klubu są uregulowane, styczniowe pensje także wypłacone. BC działa, będzie nowy sponsor."

Sytuacja dwuznaczna, a wiadomo że kibic mający nadzieję, że w końcu się odbijemy i wrócimy tam gdzie byliśmy jeszcze 5,6 lat temu to kibic łatwowierny.
Jeszcze dzień i trochę i się dowiemy, choć sam jestem bardzo ciekaw co przyniesie kolejna konferencja, z którą wiążemy nadzieje (jedni większe inni mniejsze) ......
Ok. 600 znaków, a nic nie napisałeś konkretnego. Przecież napisałem, że wiem z Twittera SKWK.
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 06.01.2016, 23:00
Pamiętacie jakie były oczekiwania i nadzieje przed pierwszą konfą RG? Z balonika szybko uszło powietrze.
Teraz też jest balonik napompowany:
- Boguś sypnie milionami czy może pozowli Wojciechowskiemy wjechać na Reymonta bankowozem. A może zussamen (czyt: cuzamen)
- sponsorzy to pewne tylko ilu? 1, 2 a może 3? Jeden z przodu koszulki, drugi z tyłu a trzeci pewnie na spodenkach (z przodu czy z tyłu?)
- Ondraszek czy Paixao. A może obydwaj w pakiecie? No i ile transferów oprócz tych? Czy szatnia wszystkich pomieści?

Co nam z tego zostanie po piątku?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 06.01.2016, 23:56
im mniejsze podpalanie tym mniejszy zawód na koniec.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 07.01.2016, 00:05
Naprawde naiwnosc niektorych z forum wrecz poraża.

Mial byc nawet trenerem....a o tak...O"Leary.,potem Bross a potem Skorza....A został Pawłowski

takze widzicie ,jak sie ma praktyka do tego co piszą.

wielcy sponsorzy ,pilkarze ,Wielka Wisła

a klub nie potrafi glupiego betonu na srodku stadionu jakakolwiek reklmą przykryć ,bo nikt nie chce sie reklamowac.jednen bar sushi.... wow,poprostu wow.

wiec o czym my wogole dystkutujemy?

To nibylanda ...ale nic juz mnie nie bawi w tym klubie.

Cytat:
Ale to jest pewne, że w piątek będzie ogłoszony sponsor? Bo z tego co ja wyczytałem na TT SKWK to tylko, tyle, że on będzie. Nie napisali kiedy.p
sponsor to bylby po meczu w Atenach .i od tego czasu juz go nie mamy.Sa tylko nazwiska ,i piekne hasła. Gdzies tak od 6 lat...A druzyna moze za chwile grac w 1 lidze.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 07.01.2016 o godz. 00:09.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
cancer
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 07.01.2016, 09:59
http://strefawisly.pl/index.php/10-n...lkarzy-w-wisle

w ogóle to teraz w klubie dzieją się (oczywiście jeżeli to prawda) takie dobrze rzeczy, że aż głupio zważywszy na to co było ostatnio
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 07.01.2016, 10:31
Patryk_185 napisał(a):Wyświetl post
Czyli któraś informacja jest sprzeczna bo skoro dopiero rozpoczęły się negocjacje to jak mogli już coś rzucić ?
Impel załatwiony przez TF dal i BC tak jak wszyscy pisza
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 07.01.2016, 10:32
cancer napisał(a):Wyświetl post
http://strefawisly.pl/index.php/10-n...lkarzy-w-wisle

w ogóle to teraz w klubie dzieją się (oczywiście jeżeli to prawda) takie dobrze rzeczy, że aż głupio zważywszy na to co było ostatnio
Ogólnie to dzięki Bogu, że jutro jest konferencja i ten nadmuchany do granic możliwości balonik pęknie, bo już niedobrze się robi od tych kolejnych newsów. Każdy opowiada własną bajkę, dzieci zakładają konta na portalach społecznościowych dla Paixao i Drzazgi, udając przy tym genialnych informatorów. Interia korzystając z okazji nabija sobie wejścia na stronę, pisząc kilka artykułów, które przeciętny gimnazjalista złoży czytając wiślackie fora. Jeden wielki chaos. Obawiam się tylko, że jutrzejsza konferencja może być przypominać tę Gaszyńskiego sprzed roku i czekają nas kolejne serie telenowel z napastnikami, odejściem Cierzniaka, powrotem Małeckiego lub Smudy oraz mitycznymi sponsorami bijącymi drzwiami i oknami.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.01.2016, 11:08
bla bla bla bal... i tak w koło Macieju!
... poczekajmy już do jutra i przestańmy dywagować... co mieli powiedzieć już powiedzieli. Reszta jutro.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.01.2016, 14:09
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli, jak niektórzy piszą, Cupiał wydał 6 mln na zaległe i bieżące pensje to, albo jeszcze bardziej zadłużył klub, albo nagle ktoś do klubu wpłacił te pieniądze. Nowy sponsor? Tak na piękne oczy? I pieniądze zamiast zostać zainwestowane zostały od razu skonsumowane? Źle to wróży.
Bardziej skłonny jestem sądzić, że to pierwsze.
Tylko nie rozumiem wtedy sensu takiego działania.
No chyba, że sponsor zdecydował się na płacenie Wiśle około 6 mln co miesiąc...

Może źle myślę?
No, bo niby jest dobrze: pojawiła się kasa, piłkarze są zadowoleni, mówi się o transferach, a ja tu szukam dziury w całym.
Przekonajcie mnie, że niepotrzebnie kraczę.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 07.01.2016, 14:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jeśli, jak niektórzy piszą, Cupiał wydał 6 mln na zaległe i bieżące pensje to, albo jeszcze bardziej zadłużył klub, albo nagle ktoś do klubu wpłacił te pieniądze. Nowy sponsor? Tak na piękne oczy? I pieniądze zamiast zostać zainwestowane zostały od razu skonsumowane? Źle to wróży.
Bardziej skłonny jestem sądzić, że to pierwsze.
Tylko nie rozumiem wtedy sensu takiego działania.
No chyba, że sponsor zdecydował się na płacenie Wiśle około 6 mln co miesiąc...

Może źle myślę?
No, bo niby jest dobrze: pojawiła się kasa, piłkarze są zadowoleni, mówi się o transferach, a ja tu szukam dziury w całym.
Przekonajcie mnie, że niepotrzebnie kraczę.
Niestety obawiam sie ze masz duzo racji. Plotek 9472948 czym bliżej konferencji tym wiecej okazuje sie nieprawda i moze sie okazać ze jutro zobaczymy po prostu nowego trenera i prezesa. Nic poza tym.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.01.2016, 14:17
Framacie logiki w to nie mieszaj bo niektorzy zaraz zawału dostaną
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.01.2016 o godz. 14:20.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.01.2016, 14:19
Może to tzw. kasa za reklamę, którą TF corocznie płaciła Wiśle. Wtedy chyba nie ma problemu.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 07.01.2016, 14:46
Prawda jest taka, że WSZYSTKO o czym do tej pory przeczytaliśmy w kontekście Wisły, to tylko plotki pisane po to, żeby nabić wejścia na strony. I jak widać, to działa, bo w sumie trudno, żeby nie działało, skoro Wisła to wciąż jeden z najpopularniejszych klubów w kraju.

Czy są pieniądze na transfery dowiemy się już jutro.

Czy zostały wypłacone zaległe pensje? Dowiemy się przy okazji przyznawania licencji, ewentualnie wcześniej jeśli jakiś grajek poda nas do sądu za nie wypłacenie kasy.
Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 07.01.2016, 15:46
Skoro SKWK na tt informowało że zaległości zostały spłacone to raczej jest to prawda. Oni raczej są dobrze poinformowani.

Natomiast co do konferencji to przypuszczam, że nic wielkiego się jutro nie wydarzy. Ma zostać przedstawiony nowy prezes i trener i ta konferencja będzie dla nich. Szczególnie że jeśli rzeczywiście ma być jakiś sponsor na koszulki to raczej zostanie zaprezentowany osobno, a nie "przy okazji" tej konferencji. Dlatego nie pompujcie tak balonika przed jutrzejszym dniem.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 07.01.2016, 16:33
jesli to prawda z tymi dwoma sponsorami to koledzy Łysej Mendy z UFA juz pewnie zacieraja łapska
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 07.01.2016, 18:34
Trochę gorsza wiadomość:
https://twitter.com/MikiP78/status/685151481398464512
Cytat:
Kondolenca dla Wisla Krakow... FIFA decizja, Wisla-Jovanic = 514 000 €
Ostatnio edytowane przez cfa : 07.01.2016 o godz. 18:46.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
Daif1906
Member

Od: 06.2010

Stary 07.01.2016, 19:04
i zeby nas to nie pograzylo z montowaniem skladu na nastepna runde...jovanic frajer co w koszulkach wiernosci smigal i herb calowal
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 07.01.2016, 19:09
Jeżeli ta sytuacja z Jovaniciem się potwierdzi, to mam nadzieję, że Wisła wreszcie zareaguje i wytoczy proces Basałajowi za rażące działanie na szkodę klubu, bo przez niego w głównej mierze są te problemy, które są.

Jako jedyny prezes w ostatnich latach dostał dość dużą autonomię, dostał poważne jak na nasze warunki pieniądze, wydawał je bez opamiętania na przeciętnych zagranicznych piłkarzy (Genkow, Jovanović, Jovanić, Jaliens, Bunoza, Iliev, Lamey, itp.) przy wsparciu Holendrów w niektórych przypadkach.

Minęło kilka lat, a dalej trzeba miliony płacić, a winowajcy tego pewnie śmieją się do dnia dzisiejszego.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.01.2016, 19:09
Kubeł zimnej wody na nasze rozgrzane głowy. Nawet wanna, nie kubeł.

Oświeci mnie ktoś, za co mamy temu ręcznikowi oddać tyle hajsu?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 07.01.2016 o godz. 19:12.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 07.01.2016, 19:21
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli ta sytuacja z Jovaniciem się potwierdzi, to mam nadzieję, że Wisła wreszcie zareaguje i wytoczy proces Basałajowi za rażące działanie na szkodę klubu, bo przez niego w głównej mierze są te problemy, które są.

Jako jedyny prezes w ostatnich latach dostał dość dużą autonomię, dostał poważne jak na nasze warunki pieniądze, wydawał je bez opamiętania na przeciętnych zagranicznych piłkarzy (Genkow, Jovanović, Jovanić, Jaliens, Bunoza, Iliev, Lamey, itp.) przy wsparciu Holendrów w niektórych przypadkach.

Minęło kilka lat, a dalej trzeba miliony płacić, a winowajcy tego pewnie śmieją się do dnia dzisiejszego.
W książce Mateusza Migi było napisane, że Basałajowi w momencie odejścia wcale do śmiechu nie było.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.01.2016, 19:26
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Kubeł zimnej wody na nasze rozgrzane głowy. Nawet wanna, nie kubeł.

Oświeci mnie ktoś, za co mamy temu ręcznikowi oddać tyle hajsu?
za bezprawne rozwiązanie kontraktu
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów