|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobra, czyli zagramy tak:
Miśkiewicz - Jović, Messi, Guzmics (Głowacki), Pietrzak - Mączyński, Uryga - Neymar, Jankowski, Suarez - Brożek (Drzazga) Wygląda to nieźle, chociaż spróbowałbym Messiego na lewą obronę. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Neymar będzie kopał u nas w rezerwach, bo ma dopiero 23 lata. Toż to by było zbyt wielkie ryzyko wpuszczać tak niedoświadczonego zawodnika.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Crivellaro na ławkę? Chyba sobie żarty robicie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Brałem pod uwagę doniesienia mediów o możliwym rozwiązaniu kontraktu naszego wirtuoza co nie jednego Sylwestra spędził w Rio. Jeśli jednak zostanie, to wiadomo, pewne miejsce w jedenastce. Pytanie za kogo? Nie możemy przecież poświęcić naszego Stevena Gerrarda.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Będzie wchodził jako joker. Przecież każda zmiana w meczu będzie tylko wzmocnieniem. A Neymar będzie miał niesamowitą motywację na treningach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Daniel Brud był naszym Stevenem Gerrardem, nieśmiało przypominam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak to musi źle o mnie świadczyć, że gdybyś nie przywołał nazwiska Bruda, zupełnie zapomniałbym, że ktoś taki biegał jeszcze niedawno w trykocie z Białą Gwiazdą na piersi...
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.01.2016 o godz. 02:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To jak już tak wybiegamy w marzenia - Ronaldinho jest bez klubu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Paixao dostal wolnom reke i moze isc gdzie chce moze byc powrot do polski ponoc kierunek krakow.
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() nie widze sensu sciagania 32 letniego faceta w obecnej sytuacji, ktorego dalej nie sprzedamy ani ktory sie w zaden sposob z klubem nie utozsamia a za jego kontrakt jestesmy w stanie oplacic 4 zawodnikow z nizszych lig ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawi mnie ten wpis sąsiedniego portalu na twitterze, o tym pierwiastku Bundesligi w Wiśle do końca tygodnia. Piłkarz? Sponsor? Mam nadzieję, że jeśli piłkarz to jakiś Sobota, a nie Ćwielongi....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Ale ja nie pisze że to dobrze, bo nie ma formy dlatego go puszczają, a ja tylko pisze to co wiem.
![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
a zawodnika majacego 24-26 lat, rownie dobrze mozemy tez nie sprzedac, bo moze mu poprostu kontrakt wygasnac a nas moze nie byc stac na ten kontrakt Paixao to idealny transfer, nawet mimo wieku. Pamietacie co robil stary dobry Edi Andradina w kazdym klubie jakim gral, strzelal gole, i dobrze rozgrywal pile. A Ljuboja w Legii to moze mlodziutki byl? oni jakos nie patrzeli na to ile mozna za niego zarobic, tylko ile moze punktow druzynie dac |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Odpowiada taki pierwiastek......? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Odpowiada ale jako tako Sage jest w Wiśle czy już mam stare info i nie pracuje w akademii ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
No, no, kibice 13 zespołu ekstraklasy, z jednym wiecznie kontuzjowanym napastnikiem w kadrze, nie chcą w swoim zespole Marko Paixao, o którego niedawno biły się Legia z Lechem. Proponuję powrót do realnego świata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
proszę o pokazanie informacji prasowej, wypowiedzi tv lub innej kogokolwiek z Wisły lub z drugiej strony: Sparta, Pajszoł się nim interesujemy złożyliśmy mu ofertę lub oferta została odrzucona i tylko bardzo proszę o nie podpieranie się jednym czy drugim żałosnym tłitem bo to jak u Tischnera trzeci rodzaj prawdy: ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pracuje w AP Wisły ale co w związku z tym? Zawsze to awans dla niego ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli mamy efekt konferencji z 19-21 grudnia
![]() Nieźle. albo źle. Czas go oceni i rezultaty ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No w sumie tak
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Ponoć Zdenek Obenek jest na testach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...al,nId,1949168
Wg. Interii Paixao przeszedł testy medyczne. dość sensacyjne w świetle tego, że Twittery i ogólnie internety mówiły o Czechu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Cupiał jak to prawda to szacunek
Zastanawia mnie w sumie czy i Zdenek i Paxao są na testach ? |
|
|