|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakoś statystyki mówią co innego. Nie dość, że Boguś strzela zawsze po parę bramek na sezon, to jeszcze dokłada do tego asysty, a Patryk co takiego dawał drużynom w których grał od odejścia? Bo chyba nie bierzesz pod uwagę tylko ostatniego sezonu w barwach Wisły?
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale jak Wy chcecie to zrobić żeby odeszli Cywka,Popovic i Crivellaro?
Każdy z nich ma wazny kontrakt a już widze te tlumy innych klubow które ich kupuja.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Inaczej:
W naszej sytuacji, gdy nie mamy skrzydłowego i na tej pozycji musi grać Boguski, to lepszy jest Małecki, niż jakiś junior. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W czym jest obecnie lepsze dla nas żeby grał Małecki niż Kuczak/Marszalik?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ja uważam, że Małecki jest gorszym PIŁKARZEM od Bogusia, zaryzykuję też stwierdzenie, że charakterologicznie jest znacznie gorzej dopasowany do zespołu niż Boguski i zapewne wymagania ma podobne - jak dla mnie Rafał jest piłkarzem na nasze możliwości i nie zamieniłbym go na Małeckiego za nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Też wolę Kuczaka czy Marszalika od Małeckiego.
Przynajmniej można mieć nadzieję na ich rozwój, a Małecki jest niereformowalny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja tam lubie ich wszystkich.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Strasznie to przykre. Bo jesli ktos w klubie naprawde uwaza Ew transfer Maleckiego za wzmocnienie to znaczy ze zna sie na piłce jak pani Jadzia z Wrocławia. Tu nawet nie trzeba wiedzy. Wystarczy spojrzeć na statystyki. A to potrafi każdy ze sprawnym wzrokiem. Jesli naprawde zatrudnia małego, oznaczać to bedzie tylko ze zmierzamy wprost do 1 ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Kq0QSinNbKw
Obejrzyjcie ten film (który nie jest kompilacją bramek, więc niesie troszkę wyższą wartość) i powiedzcie, że taki piłkarz nie będzie nam przydatny, nawet tylko jako konkurencja dla Gueriera. Wy zakładacie, że Mały do formy nie wróci, a ja uważam że jego miejsce jest na R22 i tutaj się czuje najlepiej. Jeżeli nie będzie tu Smudy, to Mały do formy wróci i będziemy mieli z niego pożytek. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
tez bym dał Małeckiemu szanse bo ma duzy potencjał i jest waleczny , Stilic czy Brozek tez wracali do wisły w dołku ,Małecki po kontuzji dopiero pierwsza runda wiec oby na wiosne szło mu lepiej .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Czy Brożek to ten sam piłkarz co 5 lat temu? ect ect ect... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Brożek? Tak, dalej marnuje setki na potęgę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kompilacja oczywiście fajna - tylko kiedy to było... Niestety czas dla Patryka łaskawy nie był. Raz jeszcze podkreślam - nie w chwili obecnej, gdy Wisła nie ma nawet trzonu zespołu. Tu trzeba obecnie zawodników z innym charakterem (to nie mniej ważne, niż umiejętności techniczne!).
Ostatnio edytowane przez enzo : 10.01.2016 o godz. 02:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kalu Uche od 1 stycznia wolnym zawodnikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Kasy juz troche przytulił i sam powiedział kiedys ze chctnie do wisły wróci ,
http://www.transfermarkt.pl/kalu-uch...l/spieler/6585 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W przeglądzie sportowym pojawił się artykuł mówiący, że Wisła chce rozstać się z Rafaelem Crivellaro, bo ma już kandydata który ma go zastąpić.
Rabiu Ibrahim 24 lata, rozgrywający AS Trencin, w tym sezonie 3 gole i 2 asysty w 16 spotkaniach słowackiej ekstraklasy. Niedawno otrzymał powołanie do kadry 1 drużyny rep. Nigerii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
AS Trencin ma też świetnego napastnika młodego: http://www.transfermarkt.pl/wesley/p...spieler/381362 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Nie wiem, jak facet gra, ale statystyki nie powalają. |
|
|
|
Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
siemaneczko wam wszystkim
jestem tu nowy ale śledzę ten portal od dawna ja dzisiaj przeczytałem że wisła jest zainteresowana Nigeryjskim pomocnikiem z AS Trencin kontrakt mu sie kończy w czerwcu ale 75 tyś euro za niego to chyba nie jest jakaś w sumie wielka kwota biorąc pod uwagę że Boban do nas przyszedł za taka samą kwotę i jest jednym z najlepszych PO w naszej lidze ![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 31.12.2015 o godz. 10:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Pytanie jak rozwiążą kontrakt z Crivellaro. Żeby znów nie było, że trzeba go spłacać.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ciekawe jak chcą rozwiązać z nim kontrakt. Oby tak żeby nie zakończyło się to kolejną sprawą w sądzie i wysokim odszkodowaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A to nie jest tak,że jak grasz żenujący poziom to pracodawca może z tobą rozwiązać umowę ? Nie jest to tak,że w pracy nie trzymasz pewnego poziomu i wylatujesz ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|