The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.12.2015, 13:35
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Kamyczek do ogródka PiS-u niestety
http://o2.pl/artykul/pis-uderza-w-pa...4293711815297a
Nie przesądzałbym tej sprawy jeden z komentów na O2.pl

"AK001... A co powiesz gdy się okaże, że te leki bardzo drogie są do odliczenia w zeznaniu podatkowym? To jedna z metod uwalenia za granicą handlu lekami z przemytu! Nie wiemy jeszcze wszystkiego, a już ferujemy wyroki! Czy tak trudno poczekać i zobaczyć o co chodzi? No chyba, że najważniejsze są słowa własnego Guru! Wtedy rozumiem niecierpliwość i najczęściej ślepotę na fakty."
sl@y
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 28.12.2015, 13:43
Świnie kwiczą w swej rozterce
A to miód na moje serce
Na okrągło wciąż pi....lą
"demokrację nam zabiorą"
Nawet Lisy wśród świń kwiczą
Że Prezesa wnet rozliczą
Bo koryto im kasuje
Skłócić ludzi kombinuje
W rękaw Niemcom łzy już leją
Że "PiS-iory tak szaleją"
Zapomnieli w tym amoku
że PiS chce by krok po kroku
Polak w Polsce gospodarzył
Tak jak sobie to wymarzył.
Ryszard Petru - ten od franków
Co się wyparł wszystkich banków
Wzniósł komitet w swej frustracji
aby bronić demokracji
W komitecie Giertych, Lisek
knują w tłumie ostry spisek
Kondrat dzielnie też ich wspiera
Nowoczesna, PO i etcetera
I tkwią dalej w swej obłudzie
że KOD to sami zwykli ludzie
Nic mylnego - ta elita
Bronić swego chce koryta
Bo koryto się oddala
I to ich tak roz...wala
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 28.12.2015, 13:55
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Nie przesądzałbym tej sprawy jeden z komentów na O2.pl

"AK001... A co powiesz gdy się okaże, że te leki bardzo drogie są do odliczenia w zeznaniu podatkowym? To jedna z metod uwalenia za granicą handlu lekami z przemytu! Nie wiemy jeszcze wszystkiego, a już ferujemy wyroki! Czy tak trudno poczekać i zobaczyć o co chodzi? No chyba, że najważniejsze są słowa własnego Guru! Wtedy rozumiem niecierpliwość i najczęściej ślepotę na fakty."
Gdy plują ci w twarz to też nie przesądzałbym sprawy, być może pada deszcz.
TSWthedues
Senior Member

Stary 28.12.2015, 13:57
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Gdy plują ci w twarz to też nie przesądzałbym sprawy, być może pada deszcz.
Rozumiem, że odszczekasz jak się okaże, że będzie można inaczej to rozliczyć?
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 28.12.2015, 14:05
63.5 kiedy organizujecie Majdan...?
A co mam organizować?
W przeciwieństwie do Ciebie nie podnieca mnie zmienianie rzeczy na sile byle tylko pokazac jak było zle w czyims mniemaniu...
Nie podnieca mnie robienie czegos na zlosc...
Nie podnieca mnie rząd Jarka i Namiestnika Andrzeja...

I nie podnieca mnie robienie czegos od tak bo tak wlasnie komus się podoba i tak wlasnie ma być i .... wazny czy to zgodne czy niezgodne...

Miałeś mniec lepsza zmiane...
Ja tej zmiany nie widze...
Nikt mi nic nie chce dac więcej a ni nic obnizyc a tylko patrzy jak swoje ....y na stolki powkladac ,byle na zlosc...

Mowie Ci to dziś nic nie będzie z rzadow ludzi upośledzonych...
TSWthedues
Senior Member

Stary 28.12.2015, 14:11
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post

Miałeś mniec lepsza zmiane...
Ja tej zmiany nie widze...
Nikt mi nic nie chce dac więcej a ni nic obnizyc a tylko patrzy jak swoje ....y na stolki powkladac ,byle na zlosc...

Mowie Ci to dziś nic nie będzie z rzadow ludzi upośledzonych...
aha... po 2 miesiącach aha... oki...
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 28.12.2015, 14:14
Rozumiem, że odszczekasz jak się okaże, że będzie można inaczej to rozliczyć?
Ale co odszczekam? Przecież nie ma żadnej nieprawdziwej informacji w tym co podałem. Mam za to głęboką nadzieję, że ktoś to poprawi.
63.5 Kg
Senior Member

Stary 28.12.2015, 14:22
Po 2 miesiacach czy 2 latach zadnej zmiany nie będzie...
A jak w to wierzycie to jesteście po prostu naiwni...
Pamietam początki wolnej Polski...
Pamietam AWS,SLD Kwacha wczesny PIS i wczesne PO...
Ale takiego gowna co teraz udaje ze będzie lepiej to nie pamiętam...
Wierzcie dalej...tylko ktoregos dnia sobie usiadzcie i odpowiedzcie na jedno pytanie..."Co mam lepiej dzięki rzada PIS?"

Ma nam być lepiej?
Tylko nigdzie nie slysze i nie widz co ma ja mieć lepiej?
Widze natomiast ze menele z 5 dzieci z bramy obok dostana 2000 zł na picie...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 28.12.2015 o godz. 14:26.
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.12.2015, 14:31
Jeśli chcecie strzelać w PiS to uwierzcie ze macie duże pole do wyboru bo do wielu spraw można się przyczepić ale nie marnujcie czasu na coś co akurat im wyszło (więcej sędziów? 2/3 głosu? Kolejność wedle złożenia? Przecież to same dobre rzeczy!).
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 28.12.2015, 14:31
63.5 Kg "Widze natomiast ze menele z 5 dzieci z bramy obok dostana 2000 zł na picie..."

Czyli jednak dla niektórych będzie "dobra zmiana". a tak ubolewałeś.Niepotrzebnie
hiszpan00
Senior Member

Stary 28.12.2015, 15:22
Pamiętacie jeszcze o AMBER GOLD warto obejrzeć (szczególnie z perspektywy czasu).
https://www.youtube.com/watch?v=8swuufMAL78
63.5 Kg
Senior Member

Stary 28.12.2015, 16:01
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
63.5 Kg "Widze natomiast ze menele z 5 dzieci z bramy obok dostana 2000 zł na picie..."

Czyli jednak dla niektórych będzie "dobra zmiana". a tak ubolewałeś.Niepotrzebnie
Tyle ze ja na te 2000 tys musze robic 2-3 tygodnie...
A na dodatek oddaje ponad 1000 zł oplat plus podatek plus paliwo 1000-1500 zł miesięcznie...
A jeżeli ciebie smieszy ten przykład z menelami zamiast napawać obawami w jaka to idzie strone to naprawdę masz klapki na oczach(Chociaz dobrze wiem ze je masz)...
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 28.12.2015, 18:57
Po 2 miesiacach czy 2 latach zadnej zmiany nie będzie...
A jak w to wierzycie to jesteście po prostu naiwni...
Pamietam AWS,SLD Kwacha wczesny PIS i wczesne PO...
Ale takiego gowna co teraz udaje ze będzie lepiej to nie pamiętam...
Wierzcie dalej...tylko ktoregos dnia sobie usiadzcie i odpowiedzcie na jedno pytanie..."Co mam lepiej dzięki rzada PIS?"

Ma nam być lepiej?
Tylko nigdzie nie slysze i nie widz co ma ja mieć lepiej?
Widze natomiast ze menele z 5 dzieci z bramy obok dostana 2000 zł na picie...
To czemu aż tak atakujesz rządy PISu? Jak i tak nic się nie zmieni?!

Nie jest fanem tej partii ale widze zmiany na lepsze... choćby w tym że państwo przestaje istnieć teoretycznie jak mawiał pewien minister PO...

Jakoś większość społeczeństwa widzi, że następuje powolna naprawa państwa...
Jakoś za rządów PISu nie spaliła się budka przed rosyjską ambasadą... i nie dochodziło do bójek z policją w trakcie obchodów Święta Niepodległości...
A jak to było za PO? hm...
http://telewizjarepublika.pl/spaleni...ury,20040.html

Nie przeszkadzało ci (ani tobie podobnym) gdy PO ordynarnie łamało konstytucje...?
Ni przeszkadzało ci, że niektórzy sędziowie TK pisali sobie ustawe o TK a następnie inni sedziowie TK w sprawie niej orzekali?!!! Przecież w każdym normalnym kraju tacy sedziowie byli by spaleni i honorowo podaliby się do dymisji... ale nie w Polsce... w Polsce trwają na swoich stanowiskach i są traktowani przez co po niektórych jak bohaterowie...
Nie przeszkadzały ci kolejne afery PO? Wiesz kto płacił za te afery? Ty i ja.. OBYWATELE.
Jak nie widzisz zmian to załóż może okulary chyba, że jesteś związany z poprzednią ekipą... lub lubisz zyć w państwie teoretycznym..., które jest żyłą złota dla obcych korporacji...

Dlaczego nikt nie napisze, że w trakcie szczytu klimatycznego w Paryżu osiągneliśmy sukces?

http://naszeblogi.pl/59327-ogromny-s...e-klimatycznym

Tusk i Kopacz zgadzali się na wszystko czego efektem było realne zagrożenie zarżnięcia polskiej gospodarki... wiesz ile by nas kosztowała ich polityka klimatyczna?!!!

A rząd PIS potrafił wynegocjować w Paryżu korzystne dla Polski rozwiązania...

Kopacz bez mrugnięcia okiem zgodziła się na ściągnięcie "uchodźców" do Polski... nawet obecna propaganda nie jest wstanie ukryć faktów, że to nie kobiety i dzieci a młode byczki... a wśród nich także terroryści... Jakoś nie widzę aby PIS ochoczo chciała realizować w/w zgodę...
Przynajmniej mam realną nadzieje, że PIS nie zgodzić się na kolejne tysiace "uchodźców"...

Jak nie widzisz zmian na lepsze to znaczy, że nie warto z Tobą dyskutować... bo masz swój świat i swoje kredki...
hiszpan00
Senior Member

Stary 28.12.2015, 19:36
63.5 Kg to specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk obejrzyj w całości i możesz się wypowiadać!
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.12.2015, 19:39
Cytat:
Czego? Tej wolnej Polski z Kiszczakiem, Jaruzelskim? Tej gdzie morderców polskich patriotów chowa się z honorami wojskowymi? W której kaci patriotów dostają kilkutysięczne emerytury? Tej gdzie banda s....ysynów, która się uwłaszczyła na polskim majątku i teraz jest odrywana od koryta (dlatego tak kwiczy) stworzyła swój medialno-polityczny układ. Tę bandę, która obalała rząd Olszewskiego, tę bandę z Bolkiem na czele, tym .....m, który sam obalył komunę a teraz chce ludzi na ulicę wyprowadzać przeciw PiSowi?

Chłopie, z kim ty się na łby pozamieniałeś? Skąd ty te głupoty bierzesz, które wypisujesz?
Posługujesz się chorą logiką. Z jednej strony żaden rząd ci nic nie dał ale z drugiej strony to PiS jest najgorszym rządem. Najgorszym bo? I tamci i ci tobie nic nie dali ale jednak jedni są gorsi od drugich.
A no rzeczywiście, oni zabrali demokrację, przecież sędziów do TK wybierają. O kurcze, straszne. Zmienili platfusowych sędziów an swoich, ojejciu.
Zacznij szukać informacji w internecie a gazetę wyborczą użyj do podcierania dupy zamiast ją czytać. Gwarantuję, że szybko się wyleczysz ze swoich problemów. Świat stanie się piękniejszy.

Cytat:
Tyle ze ja na te 2000 tys musze robic 2-3 tygodnie...
Jakbyś tyle zarabiał w 2-3 tygodnie to byś miał wyjebane na PiS
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.12.2015, 21:32
Posiedzenie Rady Europejskiej - Latający Klub 2

https://www.youtube.com/watch?v=LeeqFjRr-To
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 29.12.2015, 00:44
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jakbyś tyle zarabiał w 2-3 tygodnie to byś miał wyjebane na PiS
Co niezwykłego jest w zarobkach rzędu 1000 euro - kwoty za którą młodzi Hiszpanie nie chcieli iść do pierwszej pracy 10 lat temu?

Poza tym czy kryterium zarobków, bądź tego, czy ma się w aktywach kilkaset tysięcy złotych, czy ponad bańkę ma zostać włączone do inwigilacji? No chyba, że planowany jest jakiś podatek od aktywów rzędu kilku procent rocznie na pokrycie socjalnych zobowiązań?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.12.2015 o godz. 00:51.
63.5 Kg
Senior Member

Stary 29.12.2015, 08:46
hiszpan00 napisał(a):Wyświetl post
63.5 Kg to specjalnie dla Ciebie https://www.youtube.com/watch?v=EJXUY3M_HPk obejrzyj w całości i możesz się wypowiadać!
Ja gościa nie oglądam ponieważ to błazen..
A co do zarobkow to musze się naprawdę ostro spiac aby wlasnie takie 1000 euro za miesiąc zlapac...
Tyle ze prawie drugie tyle trzeba oddac..

Wierzcie ze będzie lepiej...
Ja jestem za stary i za dużo widziałem...
TSWthedues
Senior Member

Stary 29.12.2015, 11:35
Ja gościa nie oglądam ponieważ to błazen..
aha... to jest Twój idol?
http://www.wykop.pl/link/2932207/kon...ko-wiedziales/
emj10
Senior Member

Stary 29.12.2015, 11:40
Kolonko idol? Manipulant zatrudniony na obcym wikcie.
TSWthedues
Senior Member

Stary 29.12.2015, 11:46
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Kolonko idol? Manipulant zatrudniony na obcym wikcie.
buahahahahahahaha
emj10
Senior Member

Stary 29.12.2015, 12:03
Możesz wyśmiewać się do woli, ale agent wpływu pozostanie agentem wpływu.

Na nasze nieszczęście osoby, które doliczyły już sobie 500 zł do miesięcznego budżetu nie są w stanie dostrzec takich prostych, słabo zakamuflowanych szczegółów.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.12.2015, 12:54
Nie doliczam sobie 500 zł na dziecko, jestem daleki od robienia z Kolonki bojownika o prawdę - powiedz tylko z czym się nie zgadzasz w tym konkretnym, jednym odcinku. O całości już wiem - nie słuchasz, nie czytasz go bo jest dla Ciebie nieobiektywny.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.12.2015, 12:55
Już pewnie lepiej ,aby te 500 zł do Helmutów od razu wytransferować albo resortowym prosiakom dać na ośmiorniczki,POliczki wołowe,armaniaki...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 29.12.2015 o godz. 13:03.
TSWthedues
Senior Member

Stary 29.12.2015, 12:56
A Lis to komu służy? Niemcom? Sikorskiego żona to nie czasem agentka CIA Proszę Cię ! jakieś DOWODY!? nie masz to taki kit możesz wciskać na forum krawaciarzy, tam też pełno lemingów

P.S. nie mam dzieci i nawet gdyby miał 1, to nie złapałbym się na program 500+, ale doceniam jego wartość, w końcu w UK Polki rozmnażają się jak króliki Zobaczymy po statystykach za 3-4 lata czy miało to wpływ na liczbę urodzeń.
emj10
Senior Member

Stary 29.12.2015, 13:12
Myślałem, że już nick mi się pomylił, ale jednak nie. Powiedz, dlaczego pisałeś takie bzdury przed wyborami?
http://wislakrakow.com/forum/showthr...24#post1417724

Słuchaj ja to przeliczam tak, mam dwójkę dzieci to razem 1000zł. Teraz mam kredyt na mieszkanie 3 pokojowe, to dołożę z tego 500 do raty kredytu i mogę kupić/zamienić mieszkanie 4 pokojowe. Jest jakiś profit dla mnie jako obywatela i dla Państwa na przyszłość.

Każdy może kalkulować jak mu się to podoba.

Oczywiście, że ludzie będą dalej wyjeżdżali na zachód. Nie możemy się niestety z nimi(z zachodem) w żaden sposób równać. Rozdawać pieniądze na rodzące dzieci to lepsze niż rozdawać pieniądze na nierobów czy też jak wspomniałeś rozbudowany do granic możliwości aparat państwowy w postaci armii urzędników.
Jeśli te 500zł nie będzie uzależnione od dziecka to wtedy taki jak ja, to wyda je na lepsze ciuchy, samochód albo wczasy w tropikach.
emj10
Senior Member

Stary 29.12.2015, 13:19
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie doliczam sobie 500 zł na dziecko, jestem daleki od robienia z Kolonki bojownika o prawdę - powiedz tylko z czym się nie zgadzasz w tym konkretnym, jednym odcinku. O całości już wiem - nie słuchasz, nie czytasz go bo jest dla Ciebie nieobiektywny.
Nie czytam Kolonki, ani go nie oglądam, nie dlatego, że jest nieobiektywny, tylko dlatego, że działa w interesie innego narodu/kraju (jak zwał tak zwał), stąd nie dorzucam ani grosza do jego kabzy. Trudno tak naprawdę dyskutować nt. poglądów człowieka, który nie mówi co myśli, a co mu nadają odpowiednie służby. Obrona amerykańskiej racji stanu, następnie gloryfikowanie Putina, czy też ostre uderzenia w ISIS, a także wtrącenia nt. naszej wewnętrznej polityki, zostały już dawno ukazane przez kilku dziennikarzy, m.in. Gmyza.

Odnośnie Sikorskiego, nomen omen związanego z brytyjskim wywiadem (MI6), jak też Rostowskiego, który prawdopodobnie jako syn wpływowego polityka polskiego rządu na wygnaniu reprezentuje podwójne interesy, wielokrotnie pisałem wcześniej. Wystarczy jedynie wpisać w wyszukiwarkę mój "nick + Sikorski".
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.12.2015 o godz. 13:30.
TSWthedues
Senior Member

Stary 29.12.2015, 13:31
Myślałem, że już nick mi się pomylił, ale jednak nie. Powiedz, dlaczego pisałeś takie bzdury przed wyborami?
http://wislakrakow.com/forum/showthr...24#post1417724
Co się Ci nie zgadza? gdzie napisałem, że mam dwójkę dzieci? To były przeliczenia dla osób, które mają 1 dziecko a mogą mieć więcej na zasadzie: "co gdybym"
Oprócz tego jest prawdą, że posiadam kredyt na 30 lat i mieszkanie 3 pokojowe, ale na razie mojej żonie nie śpieszy się do dzieci, gdy będę miał 1 dziecko to wtedy pomyśle, czy nie zmienić mieszkania na większe i dodatkowo posiadać jeszcze jedno dziecko i 500zł od Państwa.

Szukaj szukaj.... może znów będe musiał coś wyjaśniać ;P
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 29.12.2015 o godz. 13:33.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.12.2015, 13:35
Cytat:
Co niezwykłego jest w zarobkach rzędu 1000 euro - kwoty za którą młodzi Hiszpanie nie chcieli iść do pierwszej pracy 10 lat temu?
1000 euro a 2000 TYS (niech nawet będzie złotych) to lekka różnica Tak po prostu zażartowałem bo 63,5 kg napisał 2000 tys
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.12.2015, 13:36
Nie czytam Kolonki, ani go nie oglądam, nie dlatego, że jest nieobiektywny, tylko dlatego, że działa w interesie innego narodu/kraju (jak zwał tak zwał), stąd nie dorzucam ani grosza do jego kabzy. Trudno tak naprawdę dyskutować nt. poglądów człowieka, który nie mówi co myśli, a co mu nadają odpowiednie służby. Obrona amerykańskiej racji stanu, następnie gloryfikowanie Putina, czy też ostre uderzenia w ISIS, a także wtrącenia nt. naszej wewnętrznej polityki, zostały już dawno ukazane przez kilku dziennikarzy, m.in. Gmyza.

Odnośnie Sikorskiego, nomen omen związanego z brytyjskim wywiadem (MI6), jak też Rostowskiego, który prawdopodobnie jako syn wpływowego polityka polskiego rządu na wygnaniu reprezentuje podwójne interesy, wielokrotnie pisałem wcześniej. Wystarczy jedynie wpisać w wyszukiwarkę mój "nick + Sikorski".
I naprawdę nigdy nie dyskutowałeś odnośnie opinii kogoś, kto lata na pasku służb? Obśmiałeś Kolonkę - rozumiem. Ja jednak nadal będę pytał, co akurat w tym materiale było nie tak, z czym się nie zgadzasz?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów