The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2015, 17:49
hiszpan00 napisał(a):Wyświetl post
Do czego teraz niby jest potrzebny TK ? Do blokowania na zamówienie niekorzystnych dla "elit" ustaw?
Przeszukaj kraje Europejskie i nie tylko i zobacz w ilu jest Trybunal i do czego jest...
Reszta dyskusji jest zbedna ponieważ masz na źrenicach tatuaż Jarka wiec podziekuje...
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 22.12.2015, 18:18
hiszpan00 "Do czego teraz niby jest potrzebny TK ? Do blokowania na zamówienie niekorzystnych dla "elit" ustaw?"

Odpowiedziałeś w moim imieniu kilogramowemu 63,5,dzieki.Ja to zrobiłbym dosadniej ale że okres świąteczny to czasem przyda się taka pomoc jak Twoja.Chociaż zarobiłeś "tatuaż jarka" między oczy.Powiem że kilogramowy się rozzuchwala.
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.12.2015, 18:37
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Przeszukaj kraje Europejskie i nie tylko i zobacz w ilu jest Trybunal i do czego jest...
Reszta dyskusji jest zbedna ponieważ masz na źrenicach tatuaż Jarka wiec podziekuje...
to Panie, powiedz mi coś o trybunale włoskim...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.12.2015, 21:26
Ryszard Petru (Unia Wolności) w Programie Pierwszym - 22 marca 1999 roku

https://www.youtube.com/watch?v=wIDX8wIk2XY
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.12.2015, 21:45
Zachęcam do odwiedzenia https://www.protestuj.pl/
kerim1906
Banita

Stary 22.12.2015, 21:53
Ma ktoś tam jeszcze konto?

https://pbs.twimg.com/media/CW25JH7XAAAe57x.jpg
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 22.12.2015, 22:10
TV Trwam ze swoimi "Informacjami dnia" oraz TV Republika z "Dzisiaj" wzbudziły największe zastrzeżenia. Podczas konferencji prasowej przedstawiciele KRRiT powiedziali, że "w TV Trwam mamy do czynienia z ignorowaniem pluralizmu, bo 98,8 proc. to udział jednego komitetu wyborczego".

Goście na antenie TV Trwam podczas kampanii parlamentarnej występowali przez 16 godzin i 15 minut, gdzie czas ekspozycji polityków PiS wyniósł dokładnie 16 godzin.

Autorzy raportu zwrócili też uwagę na program "Dzisiaj" w TV Republika, który - wg nich - był najbardziej stronniczy. "Materiały 'Dzisiaj' należy uznać w większości za jednostronne, nieobiektywne i krytyczne wobec tylko jednego komitetu wyborczego (PO) i aprobujące dla innego (PiS)" - piszą autorzy

TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 22.12.2015, 22:24
AS82 napisał(a):Wyświetl post

Autorzy raportu zwrócili też uwagę na program "Dzisiaj" w TV Republika, który - wg nich - był najbardziej stronniczy. "Materiały 'Dzisiaj' należy uznać w większości za jednostronne, nieobiektywne i krytyczne wobec tylko jednego komitetu wyborczego (PO) i aprobujące dla innego (PiS)" - piszą autorzy

Trzeba mieć mózg zamiast .......onego styropianu, żeby sądzić w bezstronność TV Republika że o Trwam nie wspomnę. Jednakże w TV Cała Prawda Całą Dobę zapytany przez Olejnik Gliński, czy TV Republika to stacja, która im sprzyja? bez wykręcania przyznał, że tak
Tak samo mam w dupie jak Polsat tudzież TVN pokazują relacje -> to prywatne spółki - ich kasa ich zabawki, natomiast to co się odpierdziela w publicznej to już idzie za moje pieniądze!

hmm... Wszyscy powołani przez Bronka 2010:
http://www.krrit.gov.pl/krrit/informacje-o-krrit/sklad/
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 22.12.2015 o godz. 22:30.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 22.12.2015, 22:38
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Przypominam że wisisz mi trzy malty. Daj znać czy na Święta będziesz w Polsce. Jeśli tak to moglibyśmy się rozliczyć.
Użytkowników przepraszam że piszę na forum ogólnym, ale użytkownik wieśniak postanowił nie odpowiadać na moje privy.
Nie odpowiadalem bo nawet zadnej wiadomosci nie mialem, gdyz mam Ciebie na liscie zignorowanych i gdyby inny uzytkownik nie powiedzial mi o tej wiadomosci na SB to bym nawet nie wiedzial Na swieta mnie nie bedzie. Tak jak wczesniej pisalem Ci w wiadomosci prywatnej - jak bede sie wybieral do Polski to sie odezwe. Na dzien dzisiejszy wyglada na to, ze bedzie to luty/marzec. Wlasnie w tym celu, zeby nie przedluzac dopytywalem sie czy odpowiadalaby Tobie opcja jakiejs wysylki badz zakupu w internecie. Tez przepraszam, ze tutaj ale zaklad to zaklad
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 22.12.2015, 23:45
Demokrata ma chyba problem...

63.5 Kg
Senior Member

Stary 23.12.2015, 06:23
Najsmutniejsze w calej sprawie TK jest to ze z ramienia Pis cala sprawe prowadzi PRL-owska ....a....
Ale kolega prawicowym jak widac w ogole to nie przeszkadza....

I sprawa druga...
W takim razie po co w Polsce bedzie istnial TK skoro bedzie mogl zbadac zgodnosc ustawy z badz co badz obecna konstutucja zapewne dopiero po kilku miesiacach od jej wprowadzenia?
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 23.12.2015 o godz. 07:37.
TSWthedues
Senior Member

Stary 23.12.2015, 07:41
Mi akurat to przeszkadza bo to jest niestety Hipokryzja, skoro mówi się aby beton PRL-owski wyplewić z Wojska, Policji i innych służb to trzeba byś konsekwentnym. Nie wiem czy ten Piotrowicz był tzw. "przyzwoity" a znalazł się w tych złych czasach, wiem natomiast, że nie powinien być osobą publiczną.

63.5 rozumiem, że Tobie nie przeszkadza przeszłość PRL-owska posłów z PO czy z Marszu KODu? Zechcesz odpowiedzieć, czy będziesz unikał tematu

Poseł Jaki pozamiatał

https://www.youtube.com/watch?v=hYpm4Yf33BA&app=desktop
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 23.12.2015 o godz. 09:27.
63.5 Kg
Senior Member

Stary 23.12.2015, 09:28
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
Mi akurat to przeszkadza bo to jest niestety Hipokryzja, skoro mówi się aby beton PRL-owski wyplewić z Wojska, Policji i innych służb to trzeba byś konsekwentnym. Nie wiem czy ten Piotrowicz był tzw. "przyzwoity" a znalazł się w tych złych czasach, wiem natomiast, że nie powinien być osobą publiczną.

63.5 rozumiem, że Tobie nie przeszkadza przeszłość PRL-owska posłów z PO czy z Marszu KODu? Zechcesz odpowiedzieć, czy będziesz unikał tematu

Poseł Jaki pozamiatał

Jakakolwiek przynaleznosc z czasów PRL zawsze będzie mi przeszkadzala...
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 23.12.2015, 10:05
Komuchy tu komuchy tam,to samo gówno. PiS jako argument wkoło podaje to że PO zrobiła to to i to. No zrobiła co zrobiła ale to, że ktoś komuś zajebał kredki to nie znaczy, że następny może wziąć cały piórnik. To co robi PiS przybiera formę tragiczną, jawnie łamiąc prawo (tu proszę ze strony zwolenników PiSu o nie wrzucanie, że platforma też łamała bo ten argument do mnie nie trafia, zdaję sobie sprawę że łamała). Zastanawiam się kto im te ekspertyzy prawne przygotowuje, albo jak prawnicy którzy są członkami tej partii są niedouczeni, że twierdzą że działają w zgodzie z konstytucją. Trybunału i tak ustawy nie obowiązują więc będzie przebijanie piłeczki w drugą stronę i tak przez dwa lata bo potem PiS bedzię musiał złagodnieć żeby znowu przekonać do siebie ludzi o mniej radykalnych poglądach. Trzeba być ślepym albo głupim żeby nie wierzyć w to że celem tych zmian jest sparaliżowanie pracy trybunału, naprawdę wyprane mózgi twierdzą inaczej. Poziom dyskusji w sejmie przedszkole, finansowane z naszych pieniędzy. Poseł Ast, Mularczyk, Piotrowicz, Kropiwnicki, Budka jakby mieli resztki honoru to powinni zrzec się mandatów i zająć sie kopaniem rowów, może by im lepiej szło. O Pawłowicz nie wspominam bo dla takich ludzi nie powinno być miejsca w przestrzeni publicznej. Po raz kolejny przytaczam i cały czas bawi mnie adekwatność tego fragmentu https://www.youtube.com/watch?v=xnB1WMVJd68.
Żeby nie było, dla mnie PO=PiS, tylko forma jaką przybrały działania PiSu jest niedopuszczalna. Za zasadne uważam pytanie co PiS chce forsować,jakie ustawy, że potrzebuje robić takie kroki.
Bawi mnie rozpatrywanie niezależności mediów, rozróżnia to parę osób tutaj na reżimowe i niereżimowe. Przecież to co mówią w Trwam, Republice czy piszą na niezależnej to jest dokładnie 180 stopni różne od tego co idzie w TVP czy TVN. Propaganda w drugą stronę, zero głosów rozsądku ani tu ani tu.
Odpowiadając na pytanie Kerima, mam konto w ING, zarówno prywatne jak i firmowe, jestem bardzo zadowolony z obsługi, mam wyjebane ile płacą Kondratowi i że on tam w ogóle powiedzmy 'pracuje'.
Abstrahując od tego co mówią politycy opozycji, czy dziennikarze powiedzmy związani z nimi, to naprawdę nie wierzycie ani trochę w głosy ludzi nauki?profesorów uczelni?nie trafia to do was w żaden sposób?nie chce mi się wierzyć.
Z rzeczy za które dostane zjebe od połowy forum ,twierdzę z tego co obserwuje, jeżdzę dużo po wsiach (tak zwany wiejski geodeta ze mnie ) słucham różnych ludzi, ogrom wyborców PiSu z małych podkrakowskich wsi, a myślę że nie tylko podkrakowskich, jest zmanipulowany przez księży , którzy wpierdalają się bezprawnie jak i cały kościół do polityki, żeby głosować na tych i na tych. Nie raz i nie dwa takie wypowiedzi namawiające słyszałem. A ogromna ilość tych ludzi nie ma innego zaufanego źródła informacji niż ksiądz na wsi, tak się już utarło. A że wsi w Polsce dużo efekty są.Gdzieniegdzie ci którzy jadą demonstrować poparcie dla Kaczyńskiego czy na miesięcznice, są za to wynagradzani finansowo(nie tylko Petru dopłaca). Takich ludzi jest łatwo w imię 'chrześcijaństwa' zrobić w bambuko.
Kończąc, weźcie się do roboty czy nauki czy co tam robicie, a nie liczcie że ktoś zrobi to za Was albo coś Wam da bo ani ta ani poprzednia ani kolejne władze tego nie zrobią. A wcale nie jest w Polsce tak, że nic się nie da zrobić ani osiągnąć bez układów układzików, obracam się wśród wielu jednoosobowych działalności gospodarczych(którą sam tez prowadzę) i jak ktoś ma głowę na karku a w niej mózg a nie siano to da radę.
Wesołych Świąt, oby następny rok nie był gorszy
Ostatnio edytowane przez adas123 : 23.12.2015 o godz. 10:12.
TSWthedues
Senior Member

Stary 23.12.2015, 11:40
adas123 napisał(a):Wyświetl post

Abstrahując od tego co mówią politycy opozycji, czy dziennikarze powiedzmy związani z nimi, to naprawdę nie wierzycie ani trochę w głosy ludzi nauki?profesorów uczelni?nie trafia to do was w żaden sposób?nie chce mi się wierzyć.

Kończąc, weźcie się do roboty czy nauki czy co tam robicie, a nie liczcie że ktoś zrobi to za Was albo coś Wam da bo ani ta ani poprzednia ani kolejne władze tego nie zrobią. A wcale nie jest w Polsce tak, że nic się nie da zrobić ani osiągnąć bez układów układzików, obracam się wśród wielu jednoosobowych działalności gospodarczych(którą sam tez prowadzę) i jak ktoś ma głowę na karku a w niej mózg a nie siano to da radę.
Wesołych Świąt, oby następny rok nie był gorszy
O jakich autorytetach mówisz takich jak prof. Rzepliński? Wskaż mi 10 autorytetów (ludzi nauki) z TVN i TVP ja wskaże Ci następnych 10 z TV Republika! Ot cała filozofia! Znaleźć takiego komentatora, który bez emocji potrafi ocenić rzeczywistość to jak znaleźć igłe w stogu siana. Z jednej i drugiej strony są pożyteczni idioci z tytułami naukowymi, którzy nie potrafią rozłożyć na czynniki pierwsze prostych zdarzeń ze sceny politycznej bo sami sympatyzują jak nie z jedną to z drugą partią, są tak apolityczni jak sędziowie TK.

Problem kolego, że kiedyś w latach 90 po transformacji to dzięki znajomością było o wiele łatwiej uprzywilejowanym grupom, teraz wszystkim ciężko - > widzę to po Ojcu, który również też prowadzi działalność gospodarczą.

Pozdrawiam - Wesołych Świąt
kerim1906
Banita

Stary 23.12.2015, 11:53
adas123 "Odpowiadając na pytanie Kerima, mam konto w ING, zarówno prywatne jak i firmowe, jestem bardzo zadowolony z obsługi, mam wyjebane ile płacą Kondratowi i że on tam w ogóle powiedzmy 'pracuje'."

Rozumiem,czyli to Ci nie przeszkadza?

https://pbs.twimg.com/media/CW25JH7XAAAe57x.jpg

adas123 "Za zasadne uważam pytanie co PiS chce forsować,jakie ustawy, że potrzebuje robić takie kroki."

To samo pytanie zadaje gówniana,wsi24,reżimtvp,polszmat,urbanoplatfusiarn ia,komuchy,liz i reszta mainstreamu.

Pis chce po prostu rządzić i forsować własne pomysły.Co z tego że ma Sejm, Senat,Prezydenta jak TK w składzie trzech sędziów wszystko zablokuje.Mistrzowskie posunięcie Kaczyńskiego.On zawsze jest trzy,cztery kroki przed resztą.Wyczyści TK będzie mógł rządzić i wdrażac własne pomysły.Jak tak sie boisz "ustaw" Pisu przypomnij i wklej swoje wpisy z czasu aresztowania właściciela strony antykomor o 5 rano przez ABW.Pokaż co pisałeś jak urbanoplatfusiarnia strzelała do górników.Pokaż co pisałeś jak urbanoplatfusiarnia osiągnęła europejski rekord w podsłuchach.Może przypomnisz co pisałeś jak wpadli do wprost demokraci z po? Pamiętasz "zamachowca" z krzesłem na wiecu bula? Pokaż wpisy z protestem w tej sprawie? No chyba że miałes wtedy na to wyjebane jak obrazowo piszesz o ING?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.12.2015 o godz. 12:10.
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 23.12.2015, 11:53
Jest jeszcze gdzieś po środku rozsądek i tym należy się kierować. Nikomu nie jest tak naprawdę potrzebny TK bo to "twór" który zawsze był i będzie upolityczniony, więc nic dobrego nie wnosi. TV publiczna powinna pozostać apolityczna.
Pozdrawiam wszystkich "trzeźwo myślących".
WESOŁYCH ŚWIĄT
63.5 Kg
Senior Member

Stary 23.12.2015, 12:01
hiszpan00 napisał(a):Wyświetl post
Jest jeszcze gdzieś po środku rozsądek i tym należy się kierować. Nikomu nie jest tak naprawdę potrzebny TK bo to "twór" który zawsze był i będzie upolityczniony, więc nic dobrego nie wnosi. TV publiczna powinna pozostać apolityczna.
Pozdrawiam wszystkich "trzeźwo myślących".
WESOŁYCH ŚWIĄT
Co proponujesz zamiast TK?
Przeciez nie może dojść do tego ze poseł będzie decydowal czu ustawa jest zgodna z prawem i konstytucja...
kerim1906
Banita

Stary 23.12.2015, 12:08
Wojciechowski o TK http://wpolityce.pl/polityka/275961-...ncy-demokracji
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.12.2015 o godz. 12:38.
adas123
Senior Member

Stary 23.12.2015, 13:18
TSWthedues
jasne , że znajdziesz. Polecam https://www.facebook.com/tomasz.pietrzykowski.140 wpis z wczoraj o 10.10 , cięzko mu zarzucić stronniczość, ale myślę, że i tak sie uda. Nie jestem w stanie z racji wieku świadomie pamiętać początku lat 90', jasnym jest , że ten kto miał wtedy pieniądze a mieli je raczej ludzie z 'układu' mógł i prawdopodobnie ustawił się do końca życia.

Kerim
co mają wypowiedzi Kondrata do konta w banku? idąc Twoim tropem to Kondrat puka córkę Turnaua więc już nie będę słuchał jego piosenek.

Co mu trybunał zablokuje, jeżeli ustawy będą zgodne?nie rozumiem. Niech robi co chce tylko niech to będzie zgodne z prawem.Obecna konstytucja mu nie odpowiada?niech podejmie kroki żeby ją zmienić. Czemu piszesz, że się boje? gdzie tak powiedziałem? mnie to po prostu interesuje.
Co do zarzutu o to gdzie byłem kiedy. Stoprocent racji byłem w dupie wtedy, słowem się nie odezwałem, nie interesowałem i to był błąd, biję się w piersi.
kerim1906
Banita

Stary 23.12.2015, 13:33
adas123 "Co mu trybunał zablokuje, jeżeli ustawy będą zgodne?"

Wygląda na to że to był ich ostatni bastion.Mogą zablokować wszystko, powód zawsze sie znajdzie.Kilka dni temu mgr stępień zwany profesorem klarował że co to za pomysł 500 zł na dziecko.W Polsce prawo jest tak skonstruowane że może być dowolnie interpretowane.Nie jest to przypadek,podobnie jest z TK.Mogą uwalić wszystko pod byle jakim pretekstem.Najlepsze że mogą to zrobić w "sile" 3 sędziów.Pojmujesz, masz Sejm,Senat,Prezydenta i nagle okazuje się że 3 partyjnych najemników ci wszystko uwali.Co ja pisze wystarczy dwóch, przewaga 2 do 1

"idąc Twoim tropem to Kondrat puka córkę Turnaua więc już nie będę słuchał jego piosenek."

Piszesz z sensem chociaż raczej sie nie zgadzam ale to porównanie to wybacz ale ......Dobra nie będę kończył

"Co do zarzutu o to gdzie byłem kiedy. Stoprocent racji byłem w dupie wtedy, słowem się nie odezwałem, nie interesowałem i to był błąd, biję się w piersi."

Za to zdanie chapeau beaux.Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 23.12.2015 o godz. 13:37.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 23.12.2015, 14:02

Poseł Jaki pozamiatał

No i to jest logika PiS-u.
Na zarzut "robicie coś niezgodnego z konstytucją, łamiecie prawo" odpowiadacie "PO też robiło i to więcej". Na zarzut "jak to bez vacatio legis?!" odpowiadacie "A bo PO 80 ustaw bez vacatio legis wprowadziła".
To tylko podkreśla jak mało się różnicie.
Tak samo podczas wczorajszej debaty woleliście dyskutować z krzykaczami z PO i .N na temat kobiet i kultury zamiast odpowiadać na konkretne pytania gdy akurat padały, chociażby to pytanie o zaprzysiężenie pozostawione bez odpowiedzi.
Tak samo dzieje się na tym forum, jak pytam kolegów z PiS o konkretną sprawę na temat górnictwa to też cicho-sza. Jak trzeba prowadzić pyskówki z 60-kilogramowym albo porozmawiać o podstarzałym emerytowanym aktorze czy o gościu z KOD-u, który nie płaci alimentów, to jesteście do tego pierwsi. Serio to jest istotne dla Polski co robi Marek Kondrat? I czy klientów holenderskiego banku to powinno obchodzić?
adas123
Senior Member

Stary 23.12.2015, 14:05
Porównanie takie miało być, ze sporym o ile nie całkowitym przymrużeniem oka, więc dobrze że nie kończysz

Pozdrawiam również serdecznie!
TSWthedues
Senior Member

Stary 23.12.2015, 15:17
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
No i to jest logika PiS-u.
Na zarzut "robicie coś niezgodnego z konstytucją, łamiecie prawo" odpowiadacie "PO też robiło i to więcej". Na zarzut "jak to bez vacatio legis?!" odpowiadacie "A bo PO 80 ustaw bez vacatio legis wprowadziła".
To tylko podkreśla jak mało się różnicie.
Tak samo podczas wczorajszej debaty woleliście dyskutować z krzykaczami z PO i .N na temat kobiet i kultury zamiast odpowiadać na konkretne pytania gdy akurat padały, chociażby to pytanie o zaprzysiężenie pozostawione bez odpowiedzi.
Tak samo dzieje się na tym forum, jak pytam kolegów z PiS o konkretną sprawę na temat górnictwa to też cicho-sza. Jak trzeba prowadzić pyskówki z 60-kilogramowym albo porozmawiać o podstarzałym emerytowanym aktorze czy o gościu z KOD-u, który nie płaci alimentów, to jesteście do tego pierwsi. Serio to jest istotne dla Polski co robi Marek Kondrat? I czy klientów holenderskiego banku to powinno obchodzić?
Ale ok, nie róbmy ....y z logiki. Nie jestem fanatykiem PiSu, jestem tylko ich wyborcą. Oceniać ich będę po 4 latach rządzenia, a nie po miesiącu przepychanki o TK, który najprawdopodobniej był celową ustawką przygotowaną przez rząd PO.

Piszesz, że PiS nie odpowiada konstruktywnie na zadane pytania a opozycja jest w tym wszystkim czysta? Chciałbyś pewnie rządy idealne, ale takich polityków co stworzą partię (nową jakość) i później wygrają wybory po prostu nie ma! Szczerze to Kondrat sam sobie strzelił samobója(nie twierdzę, że on ma coś wspólnego z ING - oprócz reklamy i konta w banku) jak dla mnie to "pożyteczny idiota" ->nic więcej.

IncognitoTSW - poczekaj 2-3 lata i wtedy zadawaj pytania co zrobili na temat górnictwa - PO nic nie robiło przez 8 lat w sprawie przemysłu górniczego o czym bardzo chętnie przy ośmiorniczkach opowiadała Bieńkowska.

Wkurza mnie na maksa, punktowanie PAD czy PiS i wyliczanie ile obietnic nie spełnili! 8 lat tj. ok 2912 dni tzw. obietnic PO przy 30 dniach rządu i 120 PAD no proszę Cię!

P.S. Jak to spieprzą to wierz mi, sam pierwszy rzucę kamień na forum!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 23.12.2015 o godz. 15:24.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 23.12.2015, 15:38
Piszesz, że PiS nie odpowiada konstruktywnie na zadane pytania a opozycja jest w tym wszystkim czysta?
o tym właśnie mówię. Tak jakby PO było jakimś wzorcem do którego PiS chce równać.

Ja nie oceniam, co do górnictwa to ponowię pytanie :

"Przed polskim górnictwem otwiera się nowa perspektywa - mówi premier Beata Szydło. Z okazji Barbórki szefowa rządu spotkała się z górnikami z kopalni węgla Brzeszcze. Zadeklarowała, że rządzący są zdeterminowani, by bronić polskiego przemysłu wydobywczego. "Dziś trzeba mówić o rozwoju polskiego górnictwa, a nie o jego restrukturyzacji, zwijaniu, czy wygaszaniu"

Koledzy z PiS, co w zamian Białej Księgi, którą odrzuciliście ?
http://www.koscian.net/%E2%80%9EBial...za_,27048.html
TSWthedues
Senior Member

Stary 23.12.2015, 15:44

Ja nie oceniam, co do górnictwa to ponowię pytanie :
Nie znam się szczerze i nie wiem o co ten krzyk? Jak wyżej napisałem zobaczymy z czym górnictwo zostawią po 4 latach.

Pytasz mnie jako wyborce jaki ma PiS program na górnictwo? Nie wiem, nie zastanawiałem się bo mnie osobiście to nie dotyczy to i zainteresowanie jest mocno średnie.
63.5 Kg
Senior Member

Stary 23.12.2015, 16:12
Co do TK to ciekawa sprawa gdy PIS przegra kolejne wybory to sam się ugotuje w tym co wlasnie teraz przygotowuje...
A wtedy to będą znowu placze ze to i tamto...
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 23.12.2015, 16:44
A kto krzyczy? Po prostu Beata mówi jedno a rząd robi drugie, pytam czy koledzy z PiS wiedzą co w zamian Białej Księgi.
kerim1906
Banita

Stary 23.12.2015, 18:33
Stefan prorok

https://pbs.twimg.com/media/CW3XPI6WoAAxeHz.jpg

Co na to Kaczyński?

https://pbs.twimg.com/media/CW3WiZZWAAAvBhU.jpg

Dla jasności Niesioł to autentyczna wypowiedz,Kaczor to wymyślona zabawna odpowiedz
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 23.12.2015, 19:31
"Kontrola konstytucyjności ustaw przez organy pozaparlamentarne, a w szczególności sądowe i quasi-sądowe, jest instytucją reakcyjną i właśnie dlatego nie ma na nią miejsca ani w państwie socjalistycznym, ani w państwie ludowym, które spokojnie ufają sprawiedliwości ludu i jego woli."

S.Rozmaryn, Kontrola konstytucyjności ustaw, „Państwo i Prawo” 1948, s. 12,

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów