|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dokładnie rok temu tez pismaki pisały ze nowy sponsor od 1 stycznia Coca-Cola
chyba mam deja vu |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zamieszanie jak zawsze tylko teraz bez kasy więc nie ma czym przykryć nieudolności, ale... nie da się nie kibicować to przecież WISŁA!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Potwierdzone info, wszystko idzie w dobrą stronę. http://sportowymagazyn.pl/przemiany-...ze-ufa-sports/
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Możesz nie reklamować tutaj swojej strony i swoich żałosnych artykułów przepisywanych z TT i innych mediów? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ponieważ spamujesz jakąś chujową stronką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zdzisław Kapka w Zarządzie....znowu
![]() Ja nie wiem jak mam to sobie wytłumaczyć. Uwielbiam ten klub ale to jest dla mnie kolejna próba, którą przetrwam z dumą. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kapka to musi mieć jakieś grube kwity na Bogusia bo niewierze że tyle lat i niemożna się go pozbyć
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bo to w porę panowie
cofnelibyscie sie z 7 lat wstecz i tak samo było pisane ze Zdzichu musi miec kwity na BC. podali dokladna date konferencji ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
@solek
Macie tam w redakcji jakąś korektę? "półtorej roku" naprawdę? :X LITOŚCI
Ostatnio edytowane przez Patryko : 22.12.2015 o godz. 08:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Pierwsze wzmocnienia Bogusława Cupiała w drodze. A konrketnie to są w drodze do Warszawy na testy medyczne.....Cierzniak i Sadlok do Legii. O ile dobrodziej nie obudził się głodny wtedy może ich zawrócić z Tarczyna
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Dla mnie na wielki plus RG idzie to, że po derbach w marcu 2015 dostaliśmy karę i nikt z C miał nie wejść na kolejne derby. Uważam to za zasługę RG, że weszliśmy na G na derby. Przecież to najważniejszy mecz w sezonie.
Jako mniejszy plus traktuję uszczelnienie Wisły, tj. mało rzeczy wyciekało z Wisły w porównaniu do wcześniejszych czasów. Zarówno jeśli chodzi o transfery, jak i inne działania. Nie tworzył wydumanych konfliktów (może poza tą dziwną akcją z akademią między sezonami). Gdzieś czytałem, że aby spłacić wcześniejsze ugody na 30.09. dołożył z własnego portfela, ale nie jestem w stanie tego zweryfikować. Oczywiście są też minusy, ale nie wiemy w ilu przypadkach miał związane ręce. Ja go oceniam pozytywnie. Spektakularnych sukcesów brak, ale tak jak piszę - każdy prezes u Cupiała to do pewnego stopnia jedzie na zaciągniętym ręcznym. Tak jest od lat. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pewnie za obu do wyjęcia będzie jakieś 2,5 - 3 mln PLN. Na trochę by to uspokoiło sytuację w klubie. Bo o sportowych konsekwencjach takiego transferu, to nawet nie ma co wspominać...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Juz wiemy z czego Cupiał obiecał spłacenia zawodników 6 stycznia
Nie z własnej kasy a sprzedaży ostatnich wartościowych graczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za obu to Legia daje milion. Przypominam, ze Cierzniak moze podpisac dowolnym klubem umowę od stycznai bodajże... Moze uda sie wytargać 1.5 mln, ale w czym mam to pomóc ? W spłacie bieżacych długów u zawodników?A co z długami dla byłych? To one spowodują odjęcie punktów przed rundą rewanżową....BC to typowy Jesus Gil y Gil
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
jeśli pojdziemy dokladnie taka droga jak Atletico to jestem za! Tylko Jesus niech już kończy... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Widzewie do dzisiaj czekja na spełnienie sie scenariusza haha
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jedno z całą stanowczością trzeba stwierdzic - na dzień dzisiejszy ,nie ma w drużynie zawodnika ,którego odejście mogło spowodowac jakąś "katastrofe" ,wiec bez paniki.
Na miejsce obecnych rzemieśników znajdą sie inni. Trzeba "wyczyścic" szatnie z chłamu ,który psuje atmaosfere. Oczywiście to moje zdanie ...... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wyczyścimy szatnię tak, że niedługo będzie stała pusta. Prawdziwego chłamu w postaci Jankowskiego, Crivellaro, Cywki czy Popovicia nie pozbędziemy się tak łatwo. Sądzę, że nawet jeśli byśmy nie płacili tym kopaczom, to nie pójdą do sądu, bo wiedzą, że nikt o zdrowych zmysłach ich nie zatrudni.
Najgorsze jest to, że wszyscy żyjemy w niepewności i rozważamy tysiące scenariuszy, łącznie z tymi od pseudoznawców z portali społecznościowych, a gdzieś tam pod Krakowem ktoś siedzi w fotelu i ma wszystko w głębokim poważaniu. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Atmosferę w szatni psują głownie przelewy a w zasadzie ich brak. Jak już kiedyś napisałem - w naszej drużynie dla Wisły gra aktualnie dwóch panów: Brożek i Głowa ( obaj emeryci z przyzwoitym statusem majątkowym). Reszta to są pracownicy. Oczywiście jedni pracownicy mogą odejść i przyjdą inni ale nie zmieni to faktu, że następni grający "dla Wisły" najwcześniej pojawią się za kilka lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Od jakiegoś czasu z nowymi piłkarzami u nas jest jak z kinder niespodzianką - nigdy nie wiesz co ci się trafi. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
. Jego problemem bylo to, ze zagral na tym problemie chyba tylko kilka meczow w zyciu. Z tego co wiem po odejsciu z Lecha tez mu sie jakos nie wiodlo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie jak słyszę : nie ma ludzi niezastapionych. Czyżby? Konkretny OSTATNI przykład.
Odchodził Semir Stilić, kóry powiedział, ze aspiracje klubu to max.środek tabeli. Pisaliście, ze nie będzie gorzej, co tam Stilić itp. Otóż jest. Nie strzelamy, nie podajemy, nie wygrywamy JESTEŚY REALNIE zagrożeni spadkiem. Ten temat służy pokazywaniu NIBYLANDII w zakresie zarzadzania. I to jest realne zwiijanei interesu od 3ech sezonów. Cupiał dał zielone światło na transfery ponad stan, nie pryzjmowął rad do wiadomości-gówno zwlaiło się na Basąłaja i Valcxxa, wymienił prezesów , znowu puscił bajkę o Wiekiej Wiśle pod Gaszyńskim i znowu jest gorzej. A czemu tak jest? Bo co za róznica jaki prezes jak myśł przewodnia jest taka sama. Tzn. nie ma jej zupełnie. Nie wzmacniamy się, tylko podmieniamy koszulki na tańsze w użytkowaniu. Bierzyemy tylko tych co moga za darmo żyć kilka miesiecy. I .......imy o pucharach, niech głupi kibic kupi bilet... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
W tej chwili najważniejsze są sprawy finansowe , jak to załatwimy , to nie tacy (jak obecnie) zawodnicy bedą chciec grac w Wiśle. I nie mam tu na myśli wielomilionowe kwoty ,ale na spokojne funkcjonowanie klubu. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Stilicia nie zastapilismy odpowiednim pilkarzem z takimi samymi umiejetnosciami. Nie znaczy to jednak wcale, ze Stilic jest niezastapiony.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|