The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ciomborek8
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2015, 16:20
maTS napisał(a):Wyświetl post
Ktoś pisał że w piątek dużo się wyjaśni... no to w takim razie czekam
Wyjaśni się dziś wieczorem na R22 tylko musisz być na stadionie
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.12.2015, 16:23
ja pier....le jak się czyta niektóre wypowiedzi i "mądrości" typu Dariook, albo arti to się zastanawiam z kim ja na trybunach siedzę?
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
solek
Banita

Od: 12.2015

Stary 18.12.2015, 17:12
Według mediów wszystkie zobowiązania mają być spłacone do 6 stycznia. Czyżby powtórka z historii?http://sportowymagazyn.pl/czas-na-ko...probe-cupiala/
Odpowiedz cytując
m_abg
Member

Od: 08.2010

Stary 18.12.2015, 17:41
z tym Smuda w Klubie to podobno farmazon z tym Broosem to tez raczej nie bedzie
ZAWSZE NAD WAMI!!!
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 18.12.2015, 17:44
A mi ta cała sytuacja przypomina jota w jotę to co rok temu, Gaszynski mail na wejściu podpisać stilica, wprowadzić sponsora i w ogóle nowe rozdanie i wracamy na salony a tu dupa blada i 2015 jest jeszcze gorszy niż 2014. Może ktoś w klubie stwierdził, że jak nie puści w obieg jakichś pozytywnych plotek to frekwencja w piątek nie przebije 5 tys. Niby do końca tygodnia się miało tyle nawyjasniac, tymczasem cisza, a jakoś wątpię żeby w sobotę czy niedziele klub ogłaszał jakieś przełomowe zmiany. Jak to się skończy według mnie? Ano tak jak co roku, Cupial spłaci to co musi żeby dostać licencje i wegetacji ciąg dalszy, ściągniemy ze 2 piłkarzy pokroju crivellaro i stoczymy się w wir walki o utrzymanie... Po raz pierwszy od 20 lat....
Odpowiedz cytując
maTS
Member

Od: 01.2015

Stary 18.12.2015, 17:55
Stelio napisał(a):Wyświetl post
A mi ta cała sytuacja przypomina jota w jotę to co rok temu, Gaszynski mail na wejściu podpisać stilica, wprowadzić sponsora i w ogóle nowe rozdanie i wracamy na salony a tu dupa blada i 2015 jest jeszcze gorszy niż 2014. Może ktoś w klubie stwierdził, że jak nie puści w obieg jakichś pozytywnych plotek to frekwencja w piątek nie przebije 5 tys. Niby do końca tygodnia się miało tyle nawyjasniac, tymczasem cisza, a jakoś wątpię żeby w sobotę czy niedziele klub ogłaszał jakieś przełomowe zmiany. Jak to się skończy według mnie? Ano tak jak co roku, Cupial spłaci to co musi żeby dostać licencje i wegetacji ciąg dalszy, ściągniemy ze 2 piłkarzy pokroju crivellaro i stoczymy się w wir walki o utrzymanie... Po raz pierwszy od 20 lat....
A co to da że dzisiaj będzie powiedzmy 10 tyś Trzeba myśleć przyszłościowo...
Spłacić długi zewnętrzne, zatrudnić DOBREGO trenera i budowa składu. No i a tak na LM jak za dawnych lat... wtedy stadion będzie pełny i sponsorzy sami będą się ustawiać w kolejce
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.12.2015, 18:08
heh.
tylko kto bedzie tym dobrym trenerem skoro Moskal był złym
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 18.12.2015, 18:17
A co to da że dzisiaj będzie powiedzmy 10 tyś Trzeba myśleć przyszłościowo...
Spłacić długi zewnętrzne, zatrudnić DOBREGO trenera i budowa składu. No i a tak na LM jak za dawnych lat... wtedy stadion będzie pełny i sponsorzy sami będą się ustawiać w kolejce
No nic nie da. Każdy o tym doskonale wie, ale przypominasz sobie kiedy ostatnio Wisła prowadziła taką ofensywę? Od 4 lat oszczędności gonią oszczędności, a w klubie każde działanie jest doraźne a nie długofalowe, dlatego cudów się nie spodziewam...
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 18.12.2015, 18:32
Sponsor, sponsor, sponsor… A który poważny kontrahent zaangażuje się w finansowanie klubu, którego marka w ostatnich latach bardzo mocno ucierpiała? Kto ma się zająć poszukiwaniem takowego podmiotu, skoro w klubie nie ma nawet pionu, który obejmowałby kompetentny zespół ludzi zajmujących się takową materią? Cupiał od lat powtarza te same błędy. Nawet, jeżeli chwilowo wykaraskamy się z kryzysu sportowego, to ręczę, iż za jakiś czas wrócimy do punktu wyjścia, a problemy, zamiast zniwelować się ulegną kumulacji. Zamiast budować klub od strony organizacyjnej, my wciąż próbujemy budować wszystko na prowizorce. Tak się da oczywiście, ale na krótką metę. Ten balon w końcu pęknie i, to z bardzo wielkim hukiem. Z tak bardzo wielkim, że jego echo będziemy słyszeć w IV lidze…
Ostatnio edytowane przez Smuga : 18.12.2015 o godz. 18:34.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.12.2015, 18:39
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Sponsor, sponsor, sponsor… A który poważny kontrahent zaangażuje się w finansowanie klubu, którego marka w ostatnich latach bardzo mocno ucierpiała?
W zasadzie to w 1997 przed wejściem Cupiała roku były takie same głosy.
Odpowiedz cytując
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.12.2015, 18:58
jakiś dziennikarzyna marny, gdzieś rzucił hasło ze do końca tego tygodnia mają się pojawić komunikaty ze strony Wisły, ze niby to czy tamto, a tu nic tylko lament, że już 17, 18 godzina a tu nic nie piszą! No jak to może być?! Jak Cupiał śmie nic nie mówić?! No świat się k..wa wali!
Ja dziś gdzieś wyczytałem, że to INFO ma pojawić się na gwiazdkę! No i co teraz? Jak tam Wasze plany na dzisiejszy mecz? Idziecie czy nie?
To ja Wam powiem, ze duża szansa, iż do pierwszego tygodnia stycznia nic się dowiecie... I co teraz? O czym tu gadać?
Powód: korekta
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 18.12.2015 o godz. 23:32.
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
Odpowiedz cytując
maTS
Member

Stary 18.12.2015, 19:25
Jeśli Cupial myśli to wie że nic mu nie da czekanie bo jeśli zdegraduja Wisłę albo spadnie to tylko straci... lepiej chyba zainwestować na spłatę długów i kupno kilku obiecujących piłkarzy, powalczyć o puchary (kasa), sponsorzy ( kada) sprzedaż zawodników (kasa) oczywiście przy mądrym zarządzaniu... Powoli odzyska wszystko a do tego jego ukochana drużyna będzie znowu na szczycie.
Moja Opinia
Odpowiedz cytując
Zooey_Deschanel
Member

Od: 07.2015

Stary 18.12.2015, 20:24
Powoli odzyska wszystko a do tego jego ukochana drużyna będzie znowu na szczycie.
Niezły optymizm z Twojej strony. Równie dobrze może stracić kupę kasy, a jego ukochana drużyna dalej będzie na dnie. Gdyby to było takie proste, jak piszesz...
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 18.12.2015, 20:26
Karherop napisał(a):Wyświetl post
W zasadzie to w 1997 przed wejściem Cupiała roku były takie same głosy.
Niestety, ale Cupiał mentalnie dalej tkwi w tamtych czasach...
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 18.12.2015, 21:26
Piszcie list do Cupiała ,niech da kase na trenera i piłkarzy bo spadniemy z ligi...
Odpowiedz cytując
Kamrat
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.12.2015, 22:19
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Piszcie list do Cupiała ,niech da kase na trenera i piłkarzy bo spadniemy z ligi...
Brakuje Ci W nici jeszcze jednego S I także O
My Psy musimy trzymać się razem!
Odpowiedz cytując
maTS
Member

Stary 19.12.2015, 00:15
Zooey_Deschanel napisał(a):Wyświetl post
Niezły optymizm z Twojej strony. Równie dobrze może stracić kupę kasy, a jego ukochana drużyna dalej będzie na dnie. Gdyby to było takie proste, jak piszesz...
Gdyby każdy tak myślał to nie mieli byśmy bogatych ludzi... bez ryzyka nie masz NIC. A wnioskuje że wdg Ciebie lepiej nic nie robić ?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.12.2015, 00:17
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
jakiś dziennikarzyna marny, gdzieś rzucił hasło ze do końca tego tygodnia mają się pojawić komunikaty ze strony Wisły, ze niby to czy tamto, a tu nic tylko lament, że już 17, 18 godzina a tu nic nie piszą! No jak to może być?! Jak Cupiał śmie nic nie mówić?! No świat się k..wa wali!
Ja dziś gdzieś wyczytałem, że to INFO ma pojawić się na gwiazdkę! No i co teraz? Jak tam Wasze plany na dzisiejszy mecz? Idziecie czy nie?
To ja Wam powiem, ze duża szansa, iż do pierwszego tygodnia stycznia nic się dowiecie... I co teraz? O czym tu gadać?
Po raz kolejny zalamales nas swoim postem.

Ja natomiast wyczytalem, ze kudlaty ma dostac pindola na gwiazdke. No i co teraz? Jak tam twoje plany na wigilijny wieczor? Golisz juz dupsko?

I co teraz? O czym tu gadac?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 19.12.2015, 00:33
dzisiaj przypomniał mi się klimat z wiosny 1997 r. Oczywiście gdyby nie to ciepłe zaplecze ;-)
Odpowiedz cytując
maTS
Member

Stary 19.12.2015, 04:36
Mamy koniec sezonu... Bida z nędzą. W czerwcu kończą się chyba 10+ zawodnikom kontrakty, mamy miesiąc na zatrudnienie trenera i ściągnięcie piłkarzy/sponsorów. Czekam z niecierpliwością co pokażą najbliższe tygodnie... Czy będziemy walczyć o powrót na szczyt czy pikować do 1 ligi :/
Ave
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.12.2015, 06:07
Pobudka Panie Cupiał.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 19.12.2015, 08:01
pocieszające jest to, że teraz może być tylko lepiej...
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 19.12.2015, 08:11
Jeżeli Cupiał zostaje i prawdą jest również że w klubie mają pracować tacy ludzie jak Smuda czy Kapka nie widzę żadnych szans na lepsze. Przedstawiane przez media nazwiska trenerów łączonych z Wisłą z całym szacunkiem do dokonań w przeszłości tych ludzi nie gwarantują zbudowania czegoś trwałego. Na dzień dzisiejszy potrzeba jest budowy nowej drużyny od podstaw a czas ucieka. Cupiał otacza się ludźmi skompromitowanymi na wielu płaszczyznach, niestety w jego wypadku potwierdza się fakt, iż pieniądze rozumu nie dają.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.12.2015, 09:42
mistico napisał(a):Wyświetl post
pocieszające jest to, że teraz może być tylko lepiej...
Mysle ze nie masz racji .

Jest jeszcze wiele mozliwych fatalnych rozwiazan: bankructwo, ujemne punkty, degradacja, wyrzucenie ze stadionu przez miasto, proby wplywania na klub przez rozne grupy myslace ze maja cudowne pomysly na poprawe sytuacji w klubie (ale nie za swoje pieniadze), dalszy spadek zainteresowania kibicow, dalsze fatalne i haniebne wyniki sportowe, odejscia zawodnikow ktorych moglibysmy sprzedac z powodu nieplaconych kontraktow i pewnie jeszcze kilka innych.
DysoN
Odpowiedz cytując
wirusac
Junior Member

Od: 03.2013

Stary 19.12.2015, 10:01
http://www.sport.pl/sport/1,65025,19370605.html I pomału się wyjaśnia
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.12.2015, 10:20
wirusac napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/sport/1,65025,19370605.html I pomału się wyjaśnia
Jeśli w naszym klubie nic się nie zmieni to tacy zawodnicy jak Radek u nas nie zostaną. I nie ma co mu się dziwić.

Sam zapewne czeka na obrót sytuacji. Póki co nasz klub ma 12 dni do końca roku, aby odbudować się wizerunkowo i zatrzymać np. Cierzniaka w naszym klubie. Jeśli nie będziemy mieć żadnych sygnałów pozytywnych zmian to od 1 stycznia może podpisać kontrakt z nowym klubem.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.12.2015, 10:48
W klubie ma być lepiej od nowego roku. Mają być zmiany i to duże. W którą strone pójdziemy , na jakich szczeblach będą to zmiany. Zobaczymy wszystko po nowym roku a być może ciut wcześniej.
Teraz może być tylko lepiej..
AVE WISŁA
Odpowiedz cytując
Mysciak
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 19.12.2015, 11:04
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
W klubie ma być lepiej od nowego roku. Mają być zmiany i to duże. W którą strone pójdziemy , na jakich szczeblach będą to zmiany. Zobaczymy wszystko po nowym roku a być może ciut wcześniej.
Teraz może być tylko lepiej..
AVE WISŁA
Doceniam tak wielki optymizm za każdym razem jak jest tak chu%^o jak teraz. Przyszedł Gaszyński "Hurr durr teraz będzie lepiej", Przyszedł Mączyński " HUrr durr odbudowujemy Wielką Wisłę"
Ja rozumiem, że trzeba być pozytywnie nastawionym, no ale ...
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.12.2015, 11:07
Mysciak napisał(a):Wyświetl post
Doceniam tak wielki optymizm za każdym razem jak jest tak chu%^o jak teraz. Przyszedł Gaszyński "Hurr durr teraz będzie lepiej", Przyszedł Mączyński " HUrr durr odbudowujemy Wielką Wisłę"
Ja rozumiem, że trzeba być pozytywnie nastawionym, no ale ...
Wiem to bezpośrednio od pracownika klubu. Myśle że wiedział więcej ale nie mógł powiedzieć. Puścił tylko oko i powiedział " Marcin ma być lepiej "
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.12.2015, 11:16
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Wiem to bezpośrednio od pracownika klubu. Myśle że wiedział więcej ale nie mógł powiedzieć. Puścił tylko oko i powiedział " Marcin ma być lepiej "
Po czym odszedł na bok, usiadł w kąciku i cichutko zapłakał...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów