|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
[QUOTE=wiesniak842;1423342]A skad ty czerpiesz wiedze na temat poziomu gazety wybiórczej bo chyba jej nie czytasz? Jak czytasz to spytaj kerima co sadzi o czytelnikach i redaktorze tej gazety. Ups zapewne juz wiesz
Co sądzę o bohaterze PRL-U dla co poniektórych z tego forum ![]() https://www.youtube.com/watch?v=l9tnyiTLP2k |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
ABGwislakABG ale chcesz starszym ludziom zabronić słuchania tego radia czy jak ?
Jedni słuchają Tok Fm i czytają Gazetę Wyborczą a inni słuchają Radia Maryja i czytają Nasz Dziennik. Według mnie Ci drudzy lepsi bo wspierają prawicę a nie lewicę (światopoglądowo ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.12.2015 o godz. 22:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ABGwislakABG
jesteś komuszkiem, bo zachowujesz się jak bolszewik z nożem w zębach. "post na zamowienie" do tego jeszcze spiskowa teoria dziejów, no nie mam pytań.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.12.2015 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drogi wiesniak842
ale ja temu nie przeczę. Stwierdzam tylko brak równowagi, co wykrzywia demokracje, powoduje brak dialogu, a zastępuje go propagandą jednej strony. Gdyby była choć minimalna równowaga, powiedzmy 2 stacje liberalne (TVN Polsat) kontra jedna konserwatywna, choćby 2 na 1 , żylibyśmy w bardziej normalnym kraju. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Powyzszemu tez nie przecze a nawet sie zgadzam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ABGwislakABG Hipokryta, tak masz na imię.
Innym ubliżasz, a sam oczekujesz przeprosin. Mały zakompleksiony mitoman, tak Cię postrzegam robaczku ![]() A za ubaw związany z twoją osóbką, dzieki ![]() _________ Choć jedna telewizja wolna od towarzystwa agitującego na rzecz świętości IIIRP, oraz , na co czekam, wspólna praca PiS z Kukiz'15 nad projektem nowej konstytucji, mnie akurat to najbardziej teraz interesuje. _________ Do tekstu poniżej, ubliżasz wulgaryzmami jako pierwszy (ja nigdy tak nie zaczynam dyskusji), od komunistów też, czyli jednak skleroza i poszukiwanie kłótni za wszelką cenę, smutne musisz mieć życie, bez odbioru. ![]() EDIT. Co do cierpień, od komunistów, nie znasz losów mojej rodziny, moich też nie, więc nie masz pojęcia o czym piszesz, jak zwykle z resztą.
Ostatnio edytowane przez milosz : 17.12.2015 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Kluczowa jest równowaga medialna w PL. Jak niektórzy mówią, silne medium to obecnie odpowiednik kilku dywizji. Wspomniałem wczoraj o obecnym matriksie medialnym. Przykład - mamy trzy bardzo istotne wiadomości dotyczące demokracji i wiodącego tematu z TK: 1. rozpoczęło się śledztwo w sprawie inwigilacji prawicy - Gmyz mający status poszkodowanego napisał, że będzie "grubo" https://twitter.com/cezarygmyz/statu...72090029211649 2. uniewinnienie Sumlińskiego i zdaniem sędziego niejasna rola Komorowskiego, Bondaryka i Grasia 3. dzisiejsza decyzja Seremeta, że TK nie może procedować uchwał PiS-u o wyborze nowych sędziów TK Tymczasem jedną z wiodących "afer" jest źle zaparkowany samochód Dudy, a w/w tematach cisza ... Pluralizm w TVP to jedna z najpilniejszych kwestii do uporządkowania, niemniej podobnie jak Kol. Miłosz, uważam, że środowiska konserwatywne powinny jak najszybciej stworzyć potężną, komercyjną telewizję, która będzie miała podobny zasięg i oglądalność do wiodących kanałów informacyjnych. Dla pełnej równowagi, dobrze gdyby pojawiła się także gazeta codzienna o czytelności jak FAKT, SE czy GW. Jeżeli po prawej stronie szybko się ktoś za to nie weźmie, to powinni mieć potem tylko do siebie pretensje, że codziennie będą łajani we wszystkich dominujących mediach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Jaka Ameryka, taki JFK. Pompowanie level pro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
63.5 KG Chłopie wyjdź i nie wracaj. Już się wystarczająco kompromitujesz.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
hubert.fan "Nie musisz się do wszystkiego odnosić i od razu kogoś atakować za odmienne zdanie."
Nie powtarzaj komsomolskich wynurzeń niektórych użytkowników tylko daj konkretny przykład takiego atakowania.Będziesz bardziej wiarygodny bo od innych tego nie wymagam Wisła Prokocim "63.5 KG Chłopie wyjdź i nie wracaj. Już się wystarczająco kompromitujesz." Rzadko bywasz, jakbyś częściej pisał to dowiedział byś się że "atakujesz".Co mogę dodać, takich mentalnych komuchów jak kilogramowy 63,5 jest tutaj na prawicowym Wiślackim forum dużo więcej.Różnica taka że niektórzy sie nie kontrolują i piszą komusze teksty a inni świadomioe bądz nieśmiadomie ich bronią.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 18.12.2015 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wystarczajacym faktem banicja drozda i milosza. Potrzebujesz wiecej?
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|