|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=kY5xHCa3PkU
hehe Niech giną głupie ....y jeśli tego chcą, niech giną za 39, 44, za swoją poprawność polityczną, swoje lewactwo, za nazywanie nas rasistami, nazistami itp Kij z nimi, gorzej dla nich to lepiej dla nas. Czołem! ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Myślę jednak że kraj aspirujący do tego by być mocarstwem (choćby europejskim), potęga gospodarcza i militarna, nie może sobie pozwolić na tego typu odpowiedź.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale Ty myślisz logicznie - oni nie.
Spróbujmy sobie przypomnieć co zrobili po ostatnich wydarzeniach w tej redakcji ... ... ... ... ... ... Poparli otwarcie się na przybyszów z kozo-grodu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja bym tak sie nie martwił o Francje i Franców tylko lepiej zacząłbym myśleć o nas samych
Wróg jest blisko jak nigdy dotąd i puka do drzwi. https://www.youtube.com/watch?v=zoldgiWtb8U ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
Wyobrażacie sobie co by się stało w Polsce po tym co zrobili we Francji? Zakładam (mam nadzieję), że niejeden ciapaty łeb już by wąchał kwiatki od spodu. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czytam (dukam w zasadzie) własnie hiszpański ElPais gdize cytują Juncker'a który nadal che utrzymac obecny kurs jeśli chodzi o uchodzców. Natomiast minister spraw wewnętrznych hiszpanii na forum miedzynarodowym wprost powiedział że nie da się odróżnić islamistów od uchodźców. Jako argument podał fakt że zeszłej zimy ambasada hiszpańska w Turcji informowała że zostało skradzone ok 1.5 tysiąca syryjskich paszportów 'in blanco' które chodza na czarnym rynkku 2.500 dolarów za szutkę. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 15.11.2015 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Po obejrzeniu tych dwóch filmików stwierdzam, że Francja jest już stracona i nic się nie nauczy ...
http://ndie.pl/dzien-po-serii-zamach...lamskie-hasla/ Na filmie grupa mieszkańców Lilles przegania przeciwników islamizacji... https://www.facebook.com/Videos.2O/v...4482632384200/ Niestety jest już za późno. Długie lata wychowywania laickiego i lewackiego społeczeństwa przez media, ogłupiania, wszechobecna tolerancja i inne debilizmy zrobiły swoje. Na Francję nie ma już co patrzeć, musimy skoncentrować się na własnym podwórku. Trzeba mocno wyrażać swój sprzeciw czy to na ulicy, w rozmowach czy nawet na Facebooku, na brednie które serwują nam lewacy. Komuś może wydawać się to śmiesznie, ale jak nie będziemy reagować na rozpowszechniane przez nich bzdury, ktoś kto nie wie uzna to za prawdę i pójdzie dalej, dlatego trzeba ludzi uświadamiać. Praca u podstaw to jest najważniejsze, trzeba wychowywać nowe społeczeństwo które nam rośnie a lewackie pomysły tępić w zarodku ... Na koniec najważniejsze: to nie islamiści doprowadzili do sytuacji w jakiej teraz znajduje się Francja tylko lewacy! PS: W środę o godz. 18:00 na Rynku pod pomnikiem Adama Mickiewicza organizowany jest protest: https://www.facebook.com/events/1705112776392105/
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.11.2015 o godz. 00:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez mysle podobnie Ja czytam ze w odwecie Francja zrzuciła az 20 bomb na cele w tym UWAGA " miejsca skladu broni ": itd to neiwiem czy sie smiac czy plakac. Bombardowania powinny trwac 24 h na dobe,i zrównać z ziemią cale terytorium tych bydlaków,,az do najmiejszego kamyczka.Niewiem , jak mozna sie tak pi****lić z tym,juz powinno to byc po zamachu na Charile Hebdo,ale jak widac ,nic ich to nie nauczylo. A pkazywanie karteczek "jestem Francuzem" to poprpstu smieszne,tu sie nie ma co jednoczyc m,tylko dzialać i niszczyc ,bo ta zaraza robi sie coraz gorsza. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...uchodzcow.html Islamizacja powiadacie...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
hmmm Widać nasi "patrioci" kibole mają w d.... hasła głoszone przez masy... i tak w liczy się w tym wszystkim tylko kasa :/
Potem wychodzimy na hipokrytów - jedni wykrzykują hasła antyimigracyjne a drudzy sprowadzają nam terroryzm do bram Europy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W leb sie obaj jebnijciePomijajac juz fakt, ile w tym prady, przeciez przysluguja sie naszemu krajowi. Probuja pozbyc sie imigrantow z obszaru naszej ojczyzny. Na hipokrytow to bardziej wy wychodzicie takimi wpisami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doszło do zatrzymań to Ci nie wystarcza? Jakby się próbowali ich pozbyć to by za te pieniądze kupili porządne łódki na powrót do ich rodzimej ojczyzny.
Nie no zajebiście, Patrioci przez duże P!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 17.11.2015 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() to jak to leciało... Polska dla Polaków ![]() ![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eeeeeeee nie wierzę...
; napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przez Odre zapewne. A potem wynajetym kibolskim u-bootem wprost do zalewu szczecinskiego, gdzie czekaja juz na nich z napisem "herzlich wilkommen".
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jacy wy jesteście piramidalnie niektórzy ....a głupi niektórzy..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
wiesniak842 To co oni piszą to fejk bo normalny rozum tego nie ogarnia.Najlepsze jest że 'Zarówno związani z bojówką Cracovii, jak i Wisły Kraków (te kluby i ich bojówki od lat toczą ze sobą wojnę)."
![]() Już taki cytat zapala lampkę ostrzegawczą, do tego zródło to pewnie gówniana, k...a nie wierzę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
To bogaci muszą być Ci uchodźcy To chyba z 30 koła ich wyjdzie za całą taką podróż ? A tak na poważnie coś mi to się nie widzi, teraz wszędzie jak jakiś przekręt to winni są kibole
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.11.2015 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ok. 10 tys. zł kosztuje przeciętnie przemyt takiego "uchodźcy" do Europy. Wszystko przez to, że składa się na to wielu pośredników i nie od dziś wiadomo, że to świetny biznes dla... europejskich grup przestępczych.
Podobnie wygląda casus rynku bronią, gdzie na albańskiej zbrojowni głównie skorzystały mafie włoskie i francuskie, gdyż one zaopatrywały zarówno ciapatych terrorystów, jak też zwykłe regularne armie trzeciego świata. Można o tym poczytać, czy posłuchać. Masa dokumentów oraz książek jest na ten temat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załóżmy, że prawie 13 tys. zł za sam przemyt przez granicę jak pisze GW, ale musieli się jakoś dostać do tej Europy. To też kosztuje drugie tyle albo więcej, także całość przeprawy z Afryki, Afganistanu czy Syrii kosztuje ich pewnie z 20-30 tysięcy złotych.
Także to znowu nie są chyba tacy biedni ludzie jak stać ich na taką podróż i płacenie po klika razy tak dużych sum ... Gdyby uciekali przed samą wojną to zostaliby w Egipcie, Tunezji czy Libanie a Ci z drugiej strony w Turcji.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.11.2015 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie chcę mi sie wierzyć w to aby kibice Wisły przemycali islamistów. Ale jeżeli sprowadzają ich do Polski a potem służby graniczne nie moga ich deportować to ch..j w am w dup. zdrajcy ojczyzny ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wiecie, jak miałbym szmuglować imigrantów to też udawałbym kibola bo po kim jak po kim, ale po nich to akurat nikt takiego działania by się nie spodziewał. Natomiast słowo klucz w narracji gazety z Czerskiej to hasło: "NAJPRAWDOPODOBNIEJ", które mimo wszystko nie przeszkadzało umieścić w tytule "Kibole z Krakowa szmuglują uchodźców".
Bo jak mawia stare żydowskie przysłowie: "Pół prawdy, to całe kłamstwo" autor: https://www.facebook.com/Lemingopedia/ ![]() Podejrzewa ... Najprawdopodobniej ... To są w końcu czy nie ? Tekst pisany na siłę i tyle ... Dodamy kibolów to wejścia na naszą stronę wzrosną i zarobimy parę srebrników
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.11.2015 o godz. 12:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja tylko mam nadzieje że by się nasi tak nie zeszmacili żeby ciapatych szmuglować...swoją GW to szmata jakich wiele więc to co oni piszą to przez pół...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ciekawe na jakich zasadach platformerska kurew przyjela uchodzcow, ze nowy msz waszczykiewicz mowi, ze niestety beda te ustalenia musieli respektowac.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przeczytaj dwa razy skonsultuj z kimś mądrzejszym i dopiero udzielaj się na forum. Przywożą imigrantów z terenów Bałkanskich i na terenie Polski gdy nie uda im się przedostać na terytorium Niemiec zostają zatrzymani . Straż graniczna nie może ich odesłac do rodzimego kraju więc zostają umieszczeni w ośrodku dla uchodzców na terytorium Polski.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|