|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Idź pogadaj z ludźmi pracującymi w OPS, to może skumasz dlaczego pomysł rozdawania pieniędzy na dzieci (w formie o której rozmawiamy) jest idiotyczny...
Tak, musiałem zagłosować na PiS - w obecnej sytuacji wydaje mi się to najlepszym wyjściem. Znam ludzi, którzy głosowali na PiS bo chcieli, nie "musieli". Wyobraź sobie, że też nie z wszystkimi pomysłami PiS się zgadzają, szczególnie dotyczącymi gospodarki. Tylko takie trolle/zaślepieńcy jak Ty przyjmują każdy pomysł PiS bezkrytycznie.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 02.11.2015 o godz. 10:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
" PIS zastrzega w projekcie także prawo do zaprzestania wypłaty dodatku, jeśli rodzice będą marnotrawić przyznane środki lub wydawać je niezgodnie z przeznaczeniem – podaje „Rzeczpospolita”. Jeśli zaistnieje ryzyko, że na dotacji nie skorzystają dzieci, gmina będzie mogła przyznawać świadczenia w formie rzeczowej, zamiast gotówki." http://nf.pl/kariera/500-zl-na-dziec...ktu,,53373,199 |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Dla "patologicznych" co by poczytali i przejrzeli na oczy
http://www.niedziela.pl/artykul/9865...y-wielodzietne http://www.england.pl/informacje/zasilki-w-anglii.html Dedykacja na deser http://demotywatory.pl/4236621/Rodzi...gia-spoleczna- |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Pierwszy komentarz polecam przeczytac. Patologią jest decydowanie się na wielodzietność jeżeli nie posiada się środków materialnych do utrzymania takiej rodziny. Patologią jest strategia: "dała bozia dzieci - da i na dzieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Demotywatory argumentami w dyskusji
![]() Zasiłki wzorem Anglii? A gdzie wybudowane mieszkania dla ciapatych, dlaczego nasi syryjscy bracia mają czekać? I nie najeżdżajcie na biednego Mirosława. Sam jak wspomniał "nie mam żadnych korzyści z głosowania na PiS". To jest dopiero patologia. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Link do artykułu który dość szczegółowo omawia to co dyskutowaliśmy w zeszłym tygodniu: możliwość wyrwania przez Grzesia paru szabel, potrzebnych do większości konstytucyjnej:
http://www.polskatimes.pl/artykul/90....html?cookie=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No i do tej pory idzie lepiej, niż się spodziewałem. I liczba szabelek Grzesia jest większa, niż się spodziewałem. Dograć to do końca i wtedy zobaczymy jaki pis ma pomysł na uzdrowienie Polski.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziękuję za troskę o moje zdrowie, ale nie znam tematu z autopsji. Mam koleżankę z LO, która zajmuje się patologią ciąży i sprawami męskimi. Właśnie wróciła z Florencji, więc mogę dać namiar?
![]() PS. Właśnie napisałem do niej sms-ka. Przyjmuje w piątki prywatnie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.11.2015 o godz. 10:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie tłumacz się sołtysie. Tylko winni się tłumaczą. Koleżanka na pewno Ci pomoże...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gamoniu , masz taki sam przycisk , ja do ciebie nie piszę.
ABGwislakABG "Demotywatory argumentami w dyskusji " Może dotrze jaka jesteście patologią nazywając rodziny wielodzietne patologią.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.11.2015 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale ja Ciebie nie chcę ignorować, to po co mi ten przycisk? Ty nie chcesz bym do Ciebie pisał, więc zasugerowałem ignora głuptasku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Panowie, spokojnie, można się spierać a czasami nawet trzeba ale po co się obrażać nawzajem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwiaździsty - nowa funkcja, moderator?
![]() PS. Tak serio to wpadłem rano odpisać na posty sprzed świątecznego tripu, a tutaj jatka na całego jakby w niedzielę miały odbyć się jakieś wybory. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze śmiechu to my schodzimy na privach, ale co tam
Nie martw się, nie zostawię Ciebie samego w tym lewicowym i keynesistowskim wyobrażeniu ekonomii, gdzie podstawą jest redystrybucja dochodów, interwencjonizm państwowy oraz ogólna piecza nad tym, aby państwo zajmowało się jak najlepiej pieniędzmi Kowalskiego.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 02.11.2015 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Puki, puki, póki, a nie półki...
Wiem o dysleksji i innych problemach, ale wybacz każdorazowo mnie to śmieszny od nowa, jak to niby krakowski yntelygent wali byka za bykiem ![]() Co do wątków ekonomicznych to dawno mam je za sobą, jakąś tam szkołę trochę lepszą niż wyższe szkoły gotowania na gazie, czy słynna krakowska KSW (kup sobie wykształcenie) skończyłem i raczej nie poszerzam już mocno wiedzy w tym zakresie, a tylko coś czytam doraźnie, albo ad hoc. |
|
|