|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale o co chodzi? Przecież na derby sprzedanych już jest więcej niż na mecz piątkowy, a mecz dopiero za miesiąc. Nasz sukces!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Nie ma żadnych tłumaczeń.
Na Ruchu powinno być minimum 15 tysięcy. Zobaczcie jak Ruch się mobilizuje... https://www.youtube.com/watch?v=NeOCD_jkKiY |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zapach uryny pod A i B..łezka się w oku kręci. Śnieżyc nie przeżyłem na starym stadionie,ale deszcz i typów z parasolami już tak.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Ciągłe odgrzewanie kotleta, a moze teraz bedzie 15 a moze 16? a pogoda a tamto, wole te 10 koła ludzi dla ktorych ten klub jest czyms innym niz lans i zdjecia na fejsie niz 30 tysi pajacow ktorzy nawet nie znaja przyspiewek i trzymaja szalik do gory nogami na Hymnie.
![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty możesz woleć 10 tyś, ale księgowa woli 15-16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sytuacja taka:
Wczoraj kupuje bilet dla mnie i dziewczyny Dzisiaj dzwoni znajomy, że ma 5 voucherów i jak ja ich nie wezme to nie ma co z nimi zrobić. Myślę sobie, ok. Mam 3 znajomych dam im 3 vouchery, dwa wezme sobie(by siedzieć z nimi na meczu), a zrezygnuje z biletów kupionych wcześniej(nie chcę zwrotu pieniędzy, ktoś inny może kupić bilety na to miejsce). Odpowiedź z Wisły, jeżeli mam już kupiony bilet to nie mogę iść na inne miejsce sami sobie strzelają w kolano. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja .......e bilety w jakichs smiesznych cenach klub ledwo zipie ale oczywiscie sie znajdzie jakas grupa cebularzy ktora zydzi 20 zlotuch i sie bawi w jakies vouchery zamiast wspomoc klub. I ma jeszcze pretensje do calego swiata. No ja jebie.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Fialo chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Na spokojnie spróbuj jeszcze raz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam ze zrozumieniem. Ręka by mi uschła gdybym brał bilety na mecze mojego ukochanego klubu za darmo szczególnie biorąc pod uwagę obecną sytuację finansową. Mam wrodzony wstręt to wszelkiego rozdawnictwa wybacz mi.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Online |
|
|
Albo Puchar Ekstraklasy na C przy -20 C z żoną, która jeszcze wtedy nie była żoną i udawała, że ją piłka nożna interesuje... to było coś.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zostało jeszcze 7550 biletów.Kupować bo przedluzyli sprzedaż do jutra do godz 12 online Ą!!!!!!!ĄĄ!!!!!!Ą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dzisiaj i tak nawet tych biletów poszło trzeba przyznać |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam. Pytanie. Wybrałem bilety przed 12 dziś przeszedłem do płatności strona payu nawalila i nie mogę wrócić do płatności. Na koncie karty kibica widnieja bilety za ktore nie udało mi zaplacic. Co zrobic bo znajac nasz system to nie kupie w kasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A czasem sprzedaz internetowa nie skonczyła sie wczoraj o 24:00?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupisz w kasie, po 5h godzinach bez potwierdzenia płatności transakcja jest anulowana.
Czemu wy wszystko robicie na ostatnią chwilę ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak X dzisiaj nie będzie tragedii na szczęście... KUPOWAĆ zostało:
C1 -966, C2 - 539, C 3 -13, C 5 - 726, C 5 - 339 ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
8 h do meczu.
Niech nikt nie narzeka, że nie ma kasy bo są jeszcze bilety po 15-20 zł (ta najtańsze). To paczka lepszych papierosów. Chyba gra zespołu zachęca do przyjścia na mecz? Rywal solidny. Do tego będą kibice gości, więc zapowiada się naprawdę fajny mecz! DO KAS! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...i będzie oprawa!! I to gruba! Zobaczycie!
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś info ile biletów poszło?
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dementuje, nie bedzie
Rozumiem ze chciales zachecic ludzi do kupna biletu, jednak tutaj chyba nie trzeba nikogo namawiac ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wczoraj X w końcu była na w miarę, w miarę!!!! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Jakby nie było na meczu z Ruchem najwieksza liczba kibiców w tym sezonie 13 850 przy 15 025 sprzedanych biletach
![]() |
|
|