The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2015, 14:18
Davss875 napisał(a):Wyświetl post
Jestem bardzo zawiedziony postawą naszych. Niektórzy nie zasługują na grę z Białą Gwiazdą na piersi. Mam nadzieję, że to już ostatni sezon RB9 w naszym zespole! Nie wyobrażam sobie żeby mogli z nim przedłużyć kontrakt, bo to będzie kryminał! Głowa skończy karierie, Brożka być może zostawią jeszcze na rok! Jankowskiego wytransfeorwać nawet za marne grosze, to samo Buchalik! Crivellaro out, niech wraca skąd przyszedł. Czekaj out. Uryga na wypożyczenie. Będziemy potrzebować napadziora z prawdziwego zdarzenia, ofensywnego lub def pomocnika, skrzydłowego, lewego obrońcy.
Rafael jest podpisany (o zgrozo!) na 3 lata. Niestety nie możemy sobie pozwolić na komfort wyrzucania piłkarzy (kupić to mało którego ktoś zechce). Co do Urygi to, w porównaniu do wcześniejszych spotkań, widzę jakiś tam progres. Gra też trochę odważniej i choć duuużo do poprawy, to może kiedyś coś z niego wyrośnie.

Mam wrażenie, że mamy jedne schemat opierający sie na klepie z Joviciem. Spoko, fajnie to wychodziło, dopóki cała liga się w tym nie zorientowała. Nie zabieram głosu w sprawie Kazka, bo to kwestia do głębszej analizy, ale wydaje mi się, że poleci w przerwie zimowej i tylko cud go uratuje.
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.10.2015, 15:32
Faul chyba Grodzickiego na DG podobnej klasy, tylko w sytuacji wychodzenia na kontrę, więc powinna być czerwona, ale o tym nie wspomni oczywiście.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 31.10.2015, 16:34
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Faul chyba Grodzickiego na DG podobnej klasy, tylko w sytuacji wychodzenia na kontrę, więc powinna być czerwona, ale o tym nie wspomni oczywiście.
Ze Grodzicki to ku*wa, to wiadomo nie od wczoraj. Natomiast Bury nie powinien nawet tego komentować. Chciał - skasował typa, ale niech gęby nie otwiera z takimi tekstami, bo Komisja upie*doli nie tylko jego, ale i Wisłę.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.10.2015, 17:34
Revolver napisał(a):Wyświetl post
Ze Grodzicki to ku*wa, to wiadomo nie od wczoraj. Natomiast Bury nie powinien nawet tego komentować. Chciał - skasował typa, ale niech gęby nie otwiera z takimi tekstami, bo Komisja upie*doli nie tylko jego, ale i Wisłę.
Obrażasz k.rwy Grodzicki to pejs. Pełna zgoda ws. Burligi - ustawił gościa to dobrze, ale powinien uważać co mówi.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 31.10.2015, 22:55
Czy ktoś ogarnięty w temacie może mi wyjaśnić dlaczego trener Moskal wystawił wczoraj Donalda w pierwszym składzie ? Przeciez to, ze nie ma formy to widać od kliku kolejek na kilometr ....
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.11.2015, 13:02
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś ogarnięty w temacie może mi wyjaśnić dlaczego trener Moskal wystawił wczoraj Donalda w pierwszym składzie ? Przeciez to, ze nie ma formy to widać od kliku kolejek na kilometr ....
Bo i tak w słabej formie jest lepszy od Cywki i Crivellaro.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.10.2015, 23:04
No nie wiem, może brak lepszych alternatyw? A Donald to taki typ, że umiejętności ma, tylko że trochę gra w kratkę. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie miał dzień konia Nie to, żebym broniła trenera, bo to on powinien najlepiej wiedzieć, którzy jego zawodnicy są w formie...
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 31.10.2015, 23:33
gypsy napisał(a):Wyświetl post
No nie wiem, może brak lepszych alternatyw? A Donald to taki typ, że umiejętności ma, tylko że trochę gra w kratkę. Nigdy nie wiadomo, kiedy będzie miał dzień konia Nie to, żebym broniła trenera, bo to on powinien najlepiej wiedzieć, którzy jego zawodnicy są w formie...
No coż, dla mnie Donald nie sprawdza sie, gdy drużyna broni się w 11 na własnej połowie, bo on potrzebuje przestrzeni niczym dziki koń
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 31.10.2015, 23:52
Widocznie DG77 bez formy jest lepszy niż osobistości zasiadające na ławce.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 01.11.2015, 13:24
Dobrze, że ktoś w końcu wspomniał o Kwiatkowskim. Inni sędziowie, którzy podarowali Pogoni karny w meczu z nami, na Legii Stefański oczywiście nie odgwizdał drugiego karnego bo po co ?. Na meczu ze słoniami gość nie widzi karnego na naszym stoperze. Oczywiście nasz zarząd ma to w dupie i nic z tym nie robi. Pozwala na wszystko. Zero odzewu po każdej stracie punktów przez sędziów. Może wtedy PZPN przymyka oko na długi u nas w klubie ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów