|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: W wyborach parlamentarnych 2015 zagłosuję na: | |||
| KW Prawo i Sprawiedliwość |
|
66 | 30,14% |
| KW Platforma Obywatelska RP |
|
10 | 4,57% |
| KW Partia Razem |
|
1 | 0,46% |
| KW KORWiN |
|
85 | 38,81% |
| KW Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
5 | 2,28% |
| KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni |
|
6 | 2,74% |
| KWW „Kukiz’15” |
|
19 | 8,68% |
| KW Nowoczesna Ryszarda Petru |
|
16 | 7,31% |
| Inny |
|
11 | 5,02% |
| Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Akcja z lojalka w MK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest zajebiście. PiS niech sobie rządzi samodzielnie. Niech pokaże na co ich stać i czy są Polakami. Wejdzie kilka osób niby antysystemowych od Kukiza. Niech działają i walczą o lepszy wynik za 4 lata. Może Korwiny też zdobędą 5%, czekałaby ich taka sama praca jak Kukizów.
Oby te lewe ....y ze ZLEWu nie miały 8%, Razem też do 5% oby nie dobiły. Pozostaje neutralna .....a z PSLu, która da każdemu. Reszta czyli Nowoczesna i PO mają łącznie 30%. Oby nie stało się tak, że te partie się zbiją i za 4 lata wystartuje tylko Nowoczesna jako ta druga siła, jako opozycja i kontrkandydat w wyborach do PiSu. Mam nadzieję, że powoli czas komuchów w Polsce minie, że minie też czas postkomuchów z PO-Nowoczesna. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Nowacka lewacka wy..bana przez rudega żyda zandberga dwukrotnie.Pierwszy raz jak byli parą .Dzisiaj drugi raz.
Komuchy out, czekam na out zsl. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zaglądnij do lodówki czy czasem nie chowa ci się tam Żyd. Masz jakiś kompleks żydowski. częstoo bywa tak wśód tych co odkryją ich w swojej rodzoinie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tu masz wielkich przeciwnikow Zydow jak ida przez Slowenie
https://www.youtube.com/watch?v=R7x5sXFh-AA |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wyniki dosyć bliskie ostatnim sondażom. Za kilka dni policzę jak wyglądało nasze typowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z wynikami jeszcze spokojnie.
Wystarczy, że Korwin nie będzie miał 4,9 ale 5% i już PiS nie ma 231 miejsc. Pewnie po ostatecznych wynikach wzrośnie też liczba głosów dla PSL. Ale zapowiada się OK. Jak ja jutro wstanę do roboty? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
nawet przekroczenie progu przez Korwina nie odbierze 10 mandatów Pisowi.
Ale racja, że trzeba poczekać na ostateczne wyniki. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Owszem, da im około 18 mandatów. Tyle ile teraz przypisuje się PSL. One zejdą z puli PiS i PO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
yyy chyba nie, w TV coś przebąkiwali, że jakby wszedł Korwin to PiS i tak rządzi samodzielnie, poza tym trzeba wziąć pod uwagę, iż PiS może przekroczyć 40% a PO jeszcze stracić. Poczekajmy jeszcze do tego wtorku/środy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korwin w życiu nie dostanie 18 mandatów przy 5%. Nie mają takiego zakresu mandatów jaki dostaje PSL przy 5%. Gdyby udało im się przekroczyć próg 5% to dostaną max 8-10 mandatów.
Natomiast sądzę, że lepszy wynik Kukiza i PSL, które są bardzo możliwe mogą przyczynić się do spadku PiS w okolice 220 mandatów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ma nawet 234, wg symulacji IPSOSu (Korwin ma wówczas 14 mandatów, PiS traci 8). Gorzej gdyby samemu PiSowi wynik się zmniejszył bądź Zlew wszedł... tfu, tfu, tfu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Polsacie podali, że Polonia amerykańska głosowała prawie 76% za PiS. Może ktoś przybliżyć, ile tam osób głosuje i czy to będzie miało wpływ co do wyniku?
aa i jeszcze zostały podane wyniki late poll z błędem wynoszącym tylko 1% i jest dalej bez zmian.
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 26.10.2015 o godz. 00:04.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nowoczesna jest w Sejmie... jest dobrze !!!!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Byli członkowie Unii Wolności - nowocześni po ch...u ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wg wybiórczej w Krakowie do Sejmu wygrywa PiS 33% - PO 29%. Jednak obydwa mandaty senatorskie zdobywają kandydaci PO - Fedorowicz:/ i Klich:/. W kwestii wyborów do Senatu w NH nie wiem kto z PiSu wpadł na idiotyczny pomysł wysunięcia, jako kandydata nie trawionego (delikatnie się wyrażając) w NH Mieczysława Gila (sam miałem niestrawność stawiając przy nim krzyżyk). To wyjątkowy brak orientacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla kogo jest dobrze, dla banksterow chzba- Dla miedzynarodowych koncernow, ktore doja Polske od lat._
Niemcy nie tylko pluja ale i groza http://niezalezna.pl/72272-korespond...obraza-polakow
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.10.2015 o godz. 00:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
zycze spokojnego, udanego tygodnia wszystkim ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
S....ysyny jebane głosują na nowoczesną.PO ....y i śmiecie tyle w temacie zresztą elektorat PISU myślicie że się coś zmieni?To jest dokładnie takie samego gówno jak platforma i lewica przejedziecie się na tym.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Spodziewamy się zatem powrotu Polaków z USA?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odwrotnie. Spodziewam się wiz dla uciekających
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponoć Lemingi z Wilanowa już spakowane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak to jest możliwe, że po 8 latach "rządzenia", PO zdobywa w sumie 30%? PO+Swetru.
Ludzie chyba są idiotami. Ja sam głosowałem 8 lat temu na PO, ale teraz nikt by mnie nie zmusił, żeby oddać głos na nich. Przecież trzeba być ślepym i głuchym, żeby nie widzieć i nie słyszeć co robili przez te lata. A ludzie i tak głosowali na nich. Jakiś kurawa dramat do potęgi. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rozsądek i status quo. Dla części ludzi ponowne spotkanie z gębami Macierewicza, Kurskiego czy Ziobry było/jest nie do przyjęcia. Tak samo jak tendencja do sterowania 38-milionowym Państwem z tylnego fotela (Marcinkiewicz, Szydło). PiS się zmienił, troche wody w Wiśle upłyneło, młodzi znający dobrze Europę i realia Polski (a nie pamietający ideologicznego polowania na czarownice) uzyskali prawo do głosowania i to przeważyło szalę. Do tego dołożyła się PO która popełniała karygodne błedy pod dyktando Tuska z (obcnie słabej) UE.
Osobiście życzę PiS większości - tak aby pokazali na co ich stać i tak aby cała odpowiedzialność ciążyła na barkach. Tego myśle nam teraz potrzeba. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nam jest potrzebna nowa Konstytucja, a nie kosmetyczne zmiany, powroty do stanu sprzed plandeki&zslu. Nawet jak Korwin wszedłby i skumał się z Kukizem i Kaczyńskim na nic się to zda, bo nie ma większości konstytucyjnej.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zliczanie glosow trwa. PIS juz "dba" o wynik. ZLEW, Petru, nawet Kukiz zyskuja tylko nie Korwin. Jemu nie moze wiadomo z jakich wzgledow.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|