|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: W wyborach parlamentarnych 2015 zagłosuję na: | |||
| KW Prawo i Sprawiedliwość |
|
66 | 30,14% |
| KW Platforma Obywatelska RP |
|
10 | 4,57% |
| KW Partia Razem |
|
1 | 0,46% |
| KW KORWiN |
|
85 | 38,81% |
| KW Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
5 | 2,28% |
| KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni |
|
6 | 2,74% |
| KWW „Kukiz’15” |
|
19 | 8,68% |
| KW Nowoczesna Ryszarda Petru |
|
16 | 7,31% |
| Inny |
|
11 | 5,02% |
| Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Widzisz i ty dalej mnie nie rozumiesz, Korwin mówi o pozbyciu się wszystkich urzędników! powtarzam wszystkich! jedynie chce zostawić mocne Wojsko i Policję (sam sobie odpowiedz dlaczego).
Gdzie ja napisałem albo pytałem o pozostawienie całej armii urzędników, też jestem za ich obniżeniem i wzrostem efektywności, ale od tego są tzw. audyty zewnętrzne, które sprawdziłby ile jest zbędnych etatów i tzw. koneserów kawki i herbatki. Myślisz, że te Twoje 70% z pensji to idzie jedynie na armię urzędniczą? Policz sobie ile państwo wydaje na Policję, Wojsko, szkolnictwo, służbę zdrowia, kulturę etc. Czekam dalej na odpowiedź, o kraj bez urzędników.... O jakiej kontroli mówisz? Tobie się chyba nie wydaje, ze jesteś prześladowany przez państwo A tak 500zł na dziecko jest dobrym pomysłem oczywiście jeśli będą na to pieniądze, jak inaczej chcesz rozwiązać problem demografii? Zmusić ludzi do tego? Czy np. nie dzięki socjalowi młodzi uciekają do UK i tam rodzą na potęgę ? P.S. Życzę neokumunistom z partii razem tyle głosów, żeby do sejmu nie weszli ani oni ani ukrywający się za Nowacką Miller i Palikot wraz z całym ZLEW-em. - masz tutaj moje poparcie!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 21.10.2015 o godz. 13:03.
|
|
|

|
||||||
|
|