The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: W wyborach parlamentarnych 2015 zagłosuję na:
KW Prawo i Sprawiedliwość 66 30,14%
KW Platforma Obywatelska RP 10 4,57%
KW Partia Razem 1 0,46%
KW KORWiN 85 38,81%
KW Polskie Stronnictwo Ludowe 5 2,28%
KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni 6 2,74%
KWW „Kukiz’15” 19 8,68%
KW Nowoczesna Ryszarda Petru 16 7,31%
Inny 11 5,02%
Głosujących: 219. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2015, 10:38
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
To lubię,wpada człowiek który nienawidzi Pis-u ( bo tak telewizory mówią) i z tej okazji zostaje fanem skrajnego lewackiego żyda.Jako znawca tematu wieszczy że lewak odbierze głosy Piso-wi. Wystarczy zapytać , poczytać ale po co? ja nienawidzę Pis bo tak jest cool, koledzy przecież też hejtują wstrętnych pisiorów.Im bardziej nienawidzisz człowieczku tym Pis dostaje lepszy wynik. Nienawidzisz tak jak gówniana,liz, wsi24 czy mocniej?.Jesteś w tej samej drużynie .Niedziela 25.10.15 godzina 21.00 przygotuj chusteczki i relanium.Bez odbioru fanie skrajnego lewactwa.
Nienawidzę PiSu bo mi tak mówi moja mózgownica i wrodzona niechęć do socjalizmu.

PiS oczywiscie wygra bo, jak słusznie mówi JKM, na świecie jest więcej debili niż ludzi mądrych. A jak powiesz debilowi, że dostanie 500 zł na dziecko i inne skrajnie lewackie benefity, to debil zagłosuje kropka. To, że się budżet rozjebie debila nie zainteresuje już bo po co, ważne że on będzie miał swój socjal, który będzie mógł śmiało wydać w osiedlowym monopolowym. Pani Szydło prezentuje podobny poziom intelektualny jak jej wyborcy - co najlepiej widać na przykładzie Mirosława - umysłowego impotenta - który zdania w języku polskim sklecić niestety nie potrafi.

Po 25.10 ja będę dalej zarabiał pieniadze i cieszył się życiem, a Ty czekaj na socjalistyczny cud nad Wisłą, trzymam kciuki i tradycyjnie nie pozdrawiam
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów