kerim1906 napisał(a):

|
To lubię,wpada człowiek który nienawidzi Pis-u ( bo tak telewizory mówią) i z tej okazji zostaje fanem skrajnego lewackiego żyda.Jako znawca tematu wieszczy że lewak odbierze głosy Piso-wi. Wystarczy zapytać , poczytać ale po co? ja nienawidzę Pis bo tak jest cool, koledzy przecież też hejtują wstrętnych pisiorów.Im bardziej nienawidzisz człowieczku tym Pis dostaje lepszy wynik. Nienawidzisz tak jak gówniana,liz, wsi24 czy mocniej?.Jesteś w tej samej drużynie .Niedziela 25.10.15 godzina 21.00 przygotuj chusteczki i relanium.Bez odbioru fanie skrajnego lewactwa.
|
Nienawidzę PiSu bo mi tak mówi moja mózgownica i wrodzona niechęć do socjalizmu.
PiS oczywiscie wygra bo, jak słusznie mówi JKM, na świecie jest więcej debili niż ludzi mądrych. A jak powiesz debilowi, że dostanie 500 zł na dziecko i inne skrajnie lewackie benefity, to debil zagłosuje kropka. To, że się budżet rozjebie debila nie zainteresuje już bo po co, ważne że on będzie miał swój socjal, który będzie mógł śmiało wydać w osiedlowym monopolowym. Pani Szydło prezentuje podobny poziom intelektualny jak jej wyborcy - co najlepiej widać na przykładzie Mirosława - umysłowego impotenta - który zdania w języku polskim sklecić niestety nie potrafi.
Po 25.10 ja będę dalej zarabiał pieniadze i cieszył się życiem, a Ty czekaj na socjalistyczny cud nad Wisłą, trzymam kciuki i tradycyjnie nie pozdrawiam