|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
powiem Wam jedną rzecz. Byłem na murawie po meczu by zrobić sobie zdjęcia z piłkarzami. jaki efekt? 99% piłkarzy wyleciało z murawy w stronę szatni i vipa - tak oczywiście że jak danego piłkarza dogoniłeś to zgodził się na zdjęcie - ale był JEDEN piłkarz który został do samego końca pytając się 5 razy czy każda osoba która chciała mieć z nim zdjęcie ma już je. Kto to był? Sobol! I powiem wam ze takie małe rzeczy a pokazują stosunek i charakter piłkarza a w tym wypadku Piłkarza przez duże P i Legendę.
Akcja wyśmienita ale wg mnie nasza obecna Wisełka powinna grać mnie agresywnie i wynik powinien być jakiś 8;8, gdzie bramki powinni strzelać asy jak Żuraw, Franek czy Szymek i Kosa. Bądź wymienić składy po 50%. Tu i tu. Bo jak technicznie taki Franek czy Żuraw dalej dają radę tak motoryka i kondycja już słabo - oczywiście w pełni zrozumiała sprawa/ Myślę że każdy z klubu jest zadowolony bo 800 tysięcy podratują nas chociaż kapkę ( a myślę że mało który z nas myślał że uda się chociaż 2 cel zrealizować )#ToNaszaHistoria ![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|

|
||||||
|
|