|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Po co w ogóle komentujecie takie pierdoły
Gość który prawdopodobnie spuści pyry do 1 ligi ma dostać awans i trenować Białą Gwiazdę? Wiadomo że większość pismaków to zjeby ale żeby to jeszcze tutaj roztrząsać ... bez jaj ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cupiał uwielbia takie odgrzewane kotlety. Skorża wróci prędzej lub później.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No, np. przegraną w eliminacjach LM z amatorami, którzy na mecz przyjechali 1,5 tys km autobusem. Chwile te nie były może fajne, ale niezapomniane to na pewno. Ja w każdym razie tego Maciejowi "Liga bedzie ciekawsza" Skorży nie zapomnę.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fakt mecze z Levadia przegrał w sposób skandaliczny ale...
Zapracował na to żeby miał okazje je przegrać Bardzo bym sie cieszył z takiej zamiany, jeden z 2 polskich trenerów którego bym widział zamiast Moskala Drugi mam szczera nadzieje ze jutro okaże sie niedostępny przynajmniej do lipca ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Czy on spuści do 1 ligi czy zawodnicy? U nas wszystko to wina zawodników, a zero winy trenera. W amice znow wina trenera i niewinni zawodnicy Oczywiście wymiana trenera w naszej sytuacji to głupota, ale Skorża jak na nasze ligowe warunki to dobry trener. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ale na hu.j wy komentujcie takie brendie tych szmatławców?
Im o to chodzi,wprowadzac zamęt i bez przerwy coś knuć Trenerem Wisly jest Kazimierz Moskal i tyle w temacie. P.S CO do Skorzy.......nawet nie podejmuje sie tematu,ale jednak miejcie do niego jakis szacunek,ze wzgledu na to co Wiśle dał. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak wróci z Terziottim to będziemy mieli najlepszy stadion na zapleczu Ekstraklasy.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niedawno pisano o trenerze z Bałkanów...więc ze Skorżą pewnie taka sama prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak czytam te głosy broniące Skorżę, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Skorża W OGÓLE SIĘ NIE UCZY NA BŁĘDACH. Poszedłbym na zakład o dobrą szkocką, że po wywaleniu Maciusia kiedyś jakaś pyra przyzna, że to przez włoskiego geniusza przygotowania fizycznego Paolo Terzottiego. To samo miał w Legii moich marzeń czy snów, gdzie zamiast zdobywać MP Maciuś się skupił na PP. Dwa - amika nie ma napastnika. My mamy Brożka, którego forma delikatnie mówiąc nie powala. Pamiętam jego 1 sezon kiedy z palcem w dupie na pędzącym jeżu zdobywaliśmy MP. Tylko sezon życia miał Zieńczuk, a na drugim skrzydle nie tak stary Kosowski.
3- musimy mu znaleźć 2m king konga jako napastnika, żeby grać na niego długą dzidę. Dalej tacy chętni na MS? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, wybitnym trenerem jest. Od żydów piątką dostać może tylko wybitny trener.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, słaby trener zdobywa 3 tytuły w Ekstraklasie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby to MP przy prowadzonych składach było jakimkolwiek osiągnięciem.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skorża u nas to strzał w kolano. W tym miejscu już byliśmy i pamiętamy jak się skończyło. To jest niezły trener, ale do czasu... W każdym z klubów jakie prowadził to widać, potrafi poustawiać zespół, czasem i coś z tego wyjdzie, ale generalnie zdanie o nim miałem zawsze jedno. To jest trener na dobre czasy, kiedy ma zawodników sporej klasy jak na nasze warunki (vide Wisła, później Legia), co i tak w przeciągu kolejnego sezonu, dwóch - dość mocno zawsze pierdzieli. Zgadzam się z powyższym stwierdzeniem, on nie uczy się na błędach. Wygrywają mistrzostwo z Lechem (dość fartownie swoją drogą, przy wydatnym udziale warszawskiej pychy) i gość zmienia trenera od przygotowania fizycznego... Jak coś działa dobrze, to się trzeba tego w piłce trzymać. U nas pamiętam i nie odżałuję mu nigdy Niedzielana, który jeszcze był w stanie przynajmniej jedną, dwie rundy zagrać na przyzwoitym poziomie - a w zamian... Beto. Podobnie z Jirsakiem, gość, który miał nieszablonowe podanie w stylu Szymka zgubił się w systemie "dzidowym" i później mieliśmy już tylko przeciętniaka. Wracając jednak do teraźniejszości, Skorża bez napastnika i solidnych wzmocnień na dwóch, trzech pozycjach g... tu zdziała. Szkoda czasu i przede wszystkim pieniędzy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem niekonsekwencji niektórych użytkowników forum. Jak Wisła dostaje w dupę to jest to wina piłkarzy, jak Lech dostaje w dupę to jest to wina Skorży. Jakie macie podstawy, żeby twierdzić, że Moskal jest lepszym trenerem niż Skorża? Od razu powtórzę, żeby nie naciąć się na internetowych napinaczy, jestem zwolennikiem pozostawienia Moskala na stanowisku, ale jeśli zmiana jest kwestią nieodwołalną z zadowoleniem przyjmuję fakt, że może być to Skorża
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja zaś bym przyjął takiego trenera z osobistym bojkotem. Co kto (nie) lubi.
Wina Skorży jest dlatego, bo dobrał sobie Terzottiego do zespołu, co wpłynęło znacznie na przygotowanie fizyczne amikorza. A kondycja, siła, dynamika, szybkość w piłce to elementarz, a nie miły dodatek. Moskal zaś wyboru w sztabie szkoleniowym nie miał, tylko został mu przydzielony w praktycznie nie zmienionym składzie (chyba właśnie od fizycznego mu dokoptowali). Widzisz różnicę?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 11.10.2015 o godz. 11:19.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Spójrz na składy i organizację Wisły i Amici, a potem popatrz na tabelę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wziąść Skorżę niech zdobędzie MP a potem szybko zwolnić ,żeby nie zepsuł efektu
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szczerze nie wierzę w te bajki o Skorży nawet nie chodzi że Wisła by go nie chciała ale wątpię że facet po takiej wpadce będzie chciał się pchać do pracy do nas gdzie jest bardzo trudny teren co by nie powiedzieć. A tak naprawdę nigdzie oficjalnie nie jest potwierdzone że Skorża nie trenuje już Lecha
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Temat powrotu Skorży trudny, ja jestem przekonany że on kiedyś tutaj na pewno wróci. Jestem też pewien, że TERAZ wracać nie powinien. Niech już Kazek zostanie przynajmniej do końca roku i wtedy popatrzmy na to "globalnie", ile w przekroju właściwie całego roku zdobył punktów, z kim przegrywał etc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
wrzesień - gorączkowo szukamy 3 baniek, żeby spłacić zobowiązania, gazety piszą o 16mln długu. Wisła tego nie dementuje.
październik - info o ofercie dla Skorzy - w tym momencie przegranego trenera za pewnie 40-50 tys/miesiąc. Wisła póki co nie dementuje. Czy ma nas przejąć jakiś szejk (poniekąd sytuacja jak późną jesienią 97) czy w powietrzu wisi kolejna idiotyczna decyzja dzięki której Wisła w końcu zbankrutuje prędzej niż później? |
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eee... Ale Skorża nie może objąć drugiej drużyny z Ekstraklasy przed zakończeniem rundy.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
Może teraz nie może ale wiosną już chyba może :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale ale, trener nie może trenować dwóch klubów w rundzie. U nas RUNDA JESIENNA kończy się już za parę kolejek, potem już są pierwsze kolejki rundy wiosennej. I czy chodzi formalnie o rundy, czy o przerwę zimową?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy was wszystkich po.......iło doszczętnie ?
Czy trener Skorża może wg. przepisów pracować w nowym klubie czy nie może? Jeden ..... Co wy Słowacy jesteście czy Austriacy ze przepisów ominiąc nie potraficie? Przeciez w tej lidze trenerem był chłop bez szkoły i papierów to Skorży sie nie upchnie? Na papierze Kmiecik a w zyciu nawet mis uszatek czy koralgol moze trenować. Wymyślacie problemy. Jedyna kwestia jest taka czy to prawda czy nie bo ktos musi sie mylic, w końcu Miga vel zmięty podawał ze temat Bałkanów grany. Skorża o ile pamietam nie pochodzi z tamtych rejonów tylko z Radomia. Na dobra sprawe jeden z niewielu trenerów których bym tutaj przyjął z otwartymi ramionami, tyle ze to ze wzgledu na przeszłość a nie na terazniejszosc. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Koralgol nie może, nie ma UEFA Pro.
A Skorża z Radomia to nawet nie dziwne jakby bałkańca udawal. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |