|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na moje to świetnie szydzi z lewactwa.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pajak2707, wpisy w politycznym. Cytujac peje- wiecie co z nim zrobić.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie czy nie można ogłosić nowej sondy prezydenckiej przed drugą turą?
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie bo ni ma moderatura. To forum istnieje tylko teoretycznie.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Napisałem wiadomość do dwóch moderatorów, może któryś włączy nową sonde
Dziękuję za odzew Powód: wybory
Ostatnio edytowane przez sergio : 20.05.2015 o godz. 22:55.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sonda została utworzona
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sorki, ale coś z nią jest nie tak. Nie wiem, jak inne Osoby, które głosowały w pierwszej sondzie, ale ja nie mogę oddać głosu choć w drugiej jeszcze nie głosowałem.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Poprawione
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś może ukrócić to debilne wrzucanie linków przez upośledzonego?
Jak nie jakieś idiotyczne filmiki, to spam na konta TT.. To już nawet nie jest śmieszne. Jeżeli jest taka opcja, proszę jakiegoś moda/admina o kontakt na PW. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
witam,
czy długo będzie jeszcze wisieć na stronie Lech - Wisła 0-0 ? dzięki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Proszę o zmianę ankiety w temacie "Polityka transferowa"; jest mocno nieaktualna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sprawa powtarza się od x miesięcy. Ciągłe obiecanki, że facet dostanie dożywotniego bana, ale jak się okazuje, cały czas wyskakuje z tymi swoimi linkami. Szkoda, że moderatorzy mają w czterech literach ten temat.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 29.06.2015 o godz. 14:55.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Długo będziecie tolerować tego agenta? http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=62915
Praktycznie w każdym swoim poście najeżdża na BC, snuje jakieś niczym niepodparte teorie i oskarżenia. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Czy któryś z moderatorów mógłby wyczyścić temat derbowy?
Ja wiem, że jest wolność słowa i w ogóle ogólna tolerancja i przyzwolenie na wszystko, ale marne historie z życia starego dziada nikogo nie interesują... Tym bardziej jeżeli ktoś się chwali na forum znajomością z największym wrogiem i wcale nie chodzi tu o zbijanie piątek z ziomkami z Warszawy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Proszę o ukrócenie napinacza ToTylkoJa. Jak zwykle prowokuje. Ban mu dobrze zrobi.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Rozumiem, że meczu PP nie typujemy w Konkursie o Wiśle?
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Typujemy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wyłączyć spam o nowych wiadomościach w tematach, które przychodzą na skrzynkę pocztową?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Prenumeraty w panelu użytkownika
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam.
- Czy administratorzy strony wislakrakow.com na czas trwania akcji ''WISŁA KRAKÓW TO NASZA HISTORIA'' są w stanie umieścić jakiś baner na głównej stronie zachęcający do wzięcia udziału w akcji? - Czy podczas trwania relacji z meczu w okienku na SB można się spodziewać takiej informacji? - Czy w tygodniu zamiast ''relacji z meczu'' można by tam umieścić właśnie dodatkowo jakiś baner reklamujący akcję? Z góry dziękuje za odpowiedzi i liczę na pozytywną reakcję, bo przecież wszystkim (taką mam nadzieję) zależy na tym aby akcja miała pozytywne zakończenie. Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Prośba o zmianę mojego nicka na: 17wojownik
![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Proszę o dodanie sondy w temacie "Wybory parlamentarne 2015".
KW Prawo i Sprawiedliwość KW Platforma Obywatelska RP KW Partia Razem KW KORWiN KW Polskie Stronnictwo Ludowe KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni KWW „Kukiz’15” KW Nowoczesna Ryszarda Petru Inny Z góry dziękuję.
Ostatnio edytowane przez heoij : 02.10.2015 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook poruszył tę sprawę w temacie "Ekstraklasa 14/15", ale dla pewności powtórzę jeszcze tutaj.
Czy można uaktualnić nazwę tematu, lub po prostu nazwać go "Ekstraklasa" i traktować jako zbiorczy temat dla naszej ligi bez rozdrabniania się na poszczególne sezony? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariook poruszył tę sprawę w temacie "Ekstraklasa 14/15", ale dla pewności powtórzę jeszcze tutaj.
Czy można uaktualnić nazwę tematu, lub po prostu nazwać go "Ekstraklasa" i traktować jako zbiorczy temat dla naszej ligi bez rozdrabniania się na poszczególne sezony? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
tak trudno dodać tę sondę do tematu ? ![]() To kilka minut roboty a od wczoraj się nie doprosiłem |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|