|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ raczej Radomia...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
teraz ich mamy sprzedanych dokładnie BCDFG - 664 dla DD - 527 AEH - 498 VIP -864 Z Nagrodami: 134 suma: 2787 To i tak jeszcze kropla w morzu, ale licząc, że sprzedamy chociaż 50% pojemności stadionu to powinniśmy osiągnąć wraz z nagrodami spokojnie Cel 2. Na Cel 3 trzeba już się ekstra spiąć...
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.09.2015 o godz. 07:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dobra, bo licytujecie się na kwoty biletów jak politycy o uchodźców - pamiętacie jak było rok temu przed meczem z Legią? Bilety poszły w kilka dni.
Oczywistym było, że teraz nie rzucą się ludzie niewiadomo jak. Wynik zbiórki i tak jest imponujący. Sprzedaż ruszy pewnie na przełomie września i października - ja sam jeszcze nie kupiłem wejściówek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i jaki w tym problem?
Jest czym się pochwalić. Do końca września klub musi spłacić zobowiązania zapisane w wymogach licencyjnych,i inaczej na początku października znowu przeczytamy komunikat o ujemnych punktach dla klubu. Dlatego tak ważne jest nakręcanie ludzi na bilety już teraz. Właśnie zostały wyprzedane wszystkie 900 biletów na sektor VIP ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do biletów, sprawa jest trochę skomplikowana. Do meczu jest jeszcze trochę czasu, nie wszyscy pracują od poniedziałku do piątku i soboty zawsze mają wolne. Więc nie wymagaj od innych aby bilety już schodziły w powalającym tempie. W moim odczuciu większe zapotrzebowanie na wejściówki będzie w końcówce września i pierwszym tygodniu października. Mamy jeszcze mecz z Koroną u siebie, mam nadzieję, że klub też będzie trąbił na prawo i lewo podczas tego meczu o wejściówkach i o samym spotkaniu. Liczę również na jakieś banery, reklamy. Warto również częściej wspominać o tym, że na to spotkanie nie ma obowiązku posiadania KK. Mam nadzieję, że również osoby co tutaj już tradycyjnie najeżdżały na SKWK o tym, że akcja nie jest przez nich promowana, biją się teraz w pierś. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja od nikogo nie wymagam, aby masowo wykupował bilety, ale chwalenie się tym, że nie kupiło się biletu jest słabe w chu*. Nie tak się nakręca karuzelę sprzedażową. Jak nie kupiłeś biletu to zachowaj to dla siebie (pije do wiadomo kogo) |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z ciekawości - kim jest ten gość z brodą w filmiku promo?
https://www.youtube.com/watch?v=XnQBx9q1OuU - tutaj od 1:29. ![]()
Pojęcie, którego wy nie znacie. Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Nasz spiker ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To jest spiker? Przecież gość z taką dykcją nie miałby szans... A po drugie ma głos inny przecież. To nie jest czasem ten dyrektor marketingu czy ktoś tam?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przecież on sepleni jak mało kto. To on, wsłuchałem się i choć też się długo zastanawiałem co to za koleś, to teraz po barwie i dykcji poznałem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, to rzadko słucham jego .......enia
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zrealizowanie danego etapu oznacza przekazanie przez klub pieniędzy na oprawę:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A czy wcześniej była możliwość kupienia biletow na 10.10 przez strone www.bilety.wisla.krakow.pl bo jakos nigdy wcześniej nie patrzyłem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanie czy 6 latek ma jakaś zniżkę na ten mecz , chciałem iść z synem na E
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
...
Można powiedzieć że akcja charytatywna a ten zniżek szuka... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
W akcji pojawiły się kolejne nagrody do kupienia
Żurawski, Kłos, Matyja oraz... Pawełek i Sobolewski uzupełnili skład drużyny Gwiazd!
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 23.09.2015 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolejni piłkarze:
- Mariusz Pawełek - Tomasz Kłos - Jacek Matyja - Radosław Sobolewski - Maciej Żurawski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
mam pytanie, bo nie bardzo kumam, czy cel 2. czyli 520.000 zł i cel 3. czyli 740.000 zł, mamy osiągnąć do 10.10?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Tak Rafał do 10 października. Wiem że słabo to wygląda jeśli ma być to do 10.10 ale jak ludzie zaczną kupować bilety to zobaczysz że kasa bardzo szybko zacznie rosnąć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załóżmy ze uzbierane zostanie 600 000 zł. Po 23% VATu od sprzedanych usług (bilety, koszulki, itp) zostaje 462 000. Po odliczeniu 5% prowizji dla Fans zostaje 432 000. Odejmując koszty organizacji meczu (stadion, sędziowie, koszty koszulek, piłek, kubków, plakatów), można zakładać, że zysk klubu z akcji wyniesie ok. 300 000 zł.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bilet trzeba odebrać w kasie osobiście czy może zrobić to ktoś za mnie?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie trzeba osobiście. Należy mieć tylko PESEL osób za które odbieramy wejściówki.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ale nie ma co się bawić w księgowość, bo chyba dla każdego to oczywiste że nie będziemy miec tych '600 tyś na ręke' ale czesc z tego pójdzie w koszty, a jak duża? to sprawa drugorzędna, bo jakbyśmy się bawili w wyliczanie kazdej złotówki to przykładoow (prawie) każdy koszt jaki ponosimy pomniejsza podatek dochodowy jaki musimy zapłacić co miesiąc lub kwartał i suma sumarum nie każdy koszt jest zły |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ nie wszystkie usługi, internet to też usługa a płacisz 23% ale to offtop
![]() 8% obowiązuje na usługi sportowe i widowiska ale też nie zawsze... http://www.vat.pl/interpretacje/jaki...pretacje-8584/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe, jakie gwiazdy jeszcze dołączą do składu
![]() Myślę, że na lewą wskoczy Pietia z Nikolą, na prawą obronę hmm... tu jakoś mam problem, do środka jeszcze Cantoro albo Kałużny. Z przodu chciałbym zobaczyć Jasia Paulistę, pewnie zagra też Kuźba. Wyczuwam też Zieńczuka na lewej pomocy i Ćwielonga na prawej ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No Ćwielong to akurat taka gwiazda... Zresztą Paulista to samo (choć w sumie od biedy można by go było dać na ten atak jako 4go napastnika - czyli rezerwowego).
Ostatnio edytowane przez R33 : 24.09.2015 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja, część tych nagród może być rozliczona jako darowizna. Od biletów faktycznie jest 8% VAT. Zatem koryguje - przy uzbieraniu 600 000 zł, zysk dla klubu to może być nie 300 000 ale około 400 000 zł.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|