|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam tak samo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Lechu, LanceTS piszcie na FB do Wisły, odpowiedzą wam i pomogą naprawić problem
Chyba ze ktoś z forum tak wcześniej miał więc musicie poczekać na odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Może spróbuj w innej przeglądarce.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
na Mozilli i IE nie mogę w ogóle wybrać miejsca. Co bym nie naciskał to żadne miejsce się nie zaznaczy. Na Chrome nie działa ten przycisk "zapłac teraz"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
zmiana na chrome pomogła
dzięki za sugestię![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie zmiana tylko usunęli awarię, bo wczoraj nie dało się na żadnej przeglądarce kupić biletu, a dzisiaj już wszystko działa normalnie.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Mi dziś w mozili nadal nie działało, a w chromie poszło
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam taką propozycję. Drużyna chyba gra nienajgorzej, atmosfera wokół klubu coraz lepsza.
Możebyśmy tak się przeszli na mecz w przyzwoitej liczbie? www.bilety.wisla.krakow.pl ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ostatnia szansa na 15% zniżki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hop do góry! Kto jeszcze nie ma?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fialo, rozumiem ze to był sarkazm
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokładnie tak naprawdę w KRK nie ma za dużo kibiców Wisły, dopiero jak studenty się zjadą to frekwencja skoczy o 2tys.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marcinkrakwoj o ile dobrze pamiętam to w tym tygodniu Izolator Boguchwała gra u siebie mecz. Na ten mecz wszyscy z całej Polski jadą, podobno bilety droższe niż u nas
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chce zabrać znajomego na mecz, o 16:30 - 17 będą kolejki do karty kibica i biletów czy powinno być jeszcze ok?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wyrobicie sie spokojnie do 18
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GonzoNS, ja zabieram tatę na mecz bo nigdy nie był i jedziemy 15:45 pod stadionem będziemy 16:30. Kumple mają mi pilnować miejsca w kolejce po bilety jak Tata będzie robił kartę kibica. Poproś kogoś nawet z kolejki żeby Ci trzymał miejsce jak już kolejka będzie rosła
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć przed meczem z cracovią kolejek nie było żadnych, przed ostatnimi spotkaniami np. Górnikiem, Lechem itp kolejki były i żeby wyrobić na spokojnie kk i kupić bilet to te 1,5 h to absolutne minimum. Optymalnie to 2h.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
krzag12, wiesz kolejki przed Górnikiem były bo karta jest ważna 2 sezony więc po sezonie dużej części się skończyła ważność tego bardzo przydatnego plastiku. A Lech jak to Lech zawsze przyciągnie trochę więcej osób niż zwykły mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Przed meczem z Lechią kolejki także były, ludzie kupowali bilety do przerwy na sektor C niektórzy wchodzili dopiero w 35-40 min meczu. Inna sprawa że jeśli ktoś to mądrze rozegra to jedna osoba może stanąć w kolejce po bilety a druga wyrobi sobie w tym czasie KK. Wtedy godzinka powinna wystarczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy na mecz 10tego Gwiazdy dla BG bilety będą dostępne do kupienia on-line? wie ktoś coś?
a jeśli nie to czy można wymienić kilka voucherów z jednego konta? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Trzeba wziąć pod uwagę że ludzie przeważnie kupuje po kilka biletów więc ilość uczestników na stronie ma się ni jak do ilości biletów jak poszła.
Ostatnio edytowane przez Maxell : 30.09.2015 o godz. 21:55.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ludzie chodzący na C muszą się zmobilizować, bo jeśli nie kupią 3 tysięcy biletów do niedzieli to nie będzie oprawy. Taki wydano komunikat... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
On-line możesz zakupić bilety osobom tylko tym co mają kartę kibica:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ialej_gwiazdy/ Jeśli chcesz wymienić w kasie to dużo osób pisze, że trwa to dość długo tak więc to też uwzględnij i nie zostawiaj na ostatnią chwilę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wczoraj wymieniałem vouchery na bilety w kasie dla 14 osób. Tylko dwie miały karty kibica i z tym nie było problemów. Reszta osób musiała być wpisana ręcznie do systemu. Trwało to prawie 40 minut, więc jeśli myślicie, że jest to to takie hop siup to możecie się pomylić.
|
|
|