|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Niestety nie ma już takiej możliwości. Limit biletów został ograniczony do 500. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
200 tysięcy!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Może by jakieś pamiątki z byłem zawodnikiem Wisły a obecnie trenerem reprezentacji dać. Myślę że Nawałka by się zgodził a pewnie ludzie by chcieli coś takiego mieć ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kupiłem dwa Vouchery na bilety dla siebie i córki.
Jak wchodze do zakupu na stronie to wyskakuje mi tylko moje dane.Pytanie czy jak wybiore miejsce(kupie bilet) i wejde jeszcze raz to wtedy bede mógł zmienic na dane córki i kupic drugi bilet koło siebie?Chodzi o to,zeby siedziała przy mnie.Jak kupowałem normalnie dwa bilety to od razu mogłem tak wybrać z zakupem voucharowym mam pierwszy raz do czynienia. Czy lepiej złozyc Jej konto na bilety.... wyminic vouchaery równoczesnie na bilety? ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Rav ma calkowita racje, jesli chcemy aby byla szansa na transmisje z meczu to stadion musi byc w ogromnej czesci wyprzedany na 2 tygodnie przed meczem. Chodzi o to, zeby ludzie odpowiedzialni za kupno, produkcje i realizacje takich transmisji mieli czas aby to zorganizowac, wrzucic do ramowiki i zareklamowac wsrod swoich widzow.
Mysle, ze dwa tygodnie to absolutne minimum. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
wybierasz miejsce dla siebie, wpisujesz ten kod vouchera, akceptujesz wszystko i masz bilet dla siebie. Logujesz sie ponownie, wpisujesz kod drugiego vouchra, wybierasz miejsce, w polu danych kasujesz swoje i wpisujesz dane córki. ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Jest o Nas coraz głośniej i o to właśnie chodzi
![]() http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...nad-200-tys-zl |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał małe FAQ jak kupić kilka biletów to napiszę:
1) Kupujemy bilety przez stronę https://fans4club.com/project-180 Odnajdujemy interesujący nas bilet. Klikamy przycisk WYBIERAM. Jeśli chcemy zakupić więcej niż jedną wejściówkę, na stronie która się nam ukarze, zmieniamy liczbę w okienku LICZBA SZTUK i naciskamy przycisk PRZELICZ. Później logujemy się i płacimy za bilety, tutaj postępujemy standardowo jak w przypadku każdej innej transakcji internetowej. 2) Realizujemy vouchery na www.bilety.wisla.krakow.pl. - Jeśli płatność przeszła, kasa się zaksięgowała to po 30 minutach po zalogowaniu na stronie https://fans4club.com/twoje_nagrody ujrzymy nr voucherów i kody voucherów. Instrukcja pod tym linkiem: https://fans4club.com/images/project...odes/1-544.pdf Teraz wytłumaczę trochę bardziej złożony przypadek i różnice przy realizacji kilku voucherów z jednego konta na www.bilety.wisla.krakow.pl. Wygląda to inaczej niż przy normalnym meczu ligowym. Start: a) Logujemy się na www.bilety.wisla.krakow.pl. b) Z kalendarz imprez (dolny lewy róg) wybieramy KUP BILET przy wydarzeniu GWIAZDY DLA BIAŁEJ GWIAZDY. Wyskoczy nam monit o podanie nr vouchera i kodu vouchera. Po ich podaniu przechodzimy na mapkę stadionu. Wybieramy interesujące nas miejsce, i klikamy DODAJ DO KOSZYKA. Nie możemy w ciągu jednej wizyty na mapce stadionu zaznaczyć więcej niż jednego miejsca, każdy voucher realizujemy osobno, kończymy transakcje i wracamy do kalendarza imprez!!! c) !!!Pojawia się nam okno w którym podajemy imię,nazwisko, nr pesel. Możemy te dane edytować! Mimo że początkowo nr pesel jest polem zablokowanym, odblokuje się po zmianie imienia lub nazwiska! To najważniejszy punkt całej operacji gdyż z jednego konta na www.bilety.wisla.krakow.pl możemy wymienić więcej niż jeden voucher! d) Potwierdzamy dane, klikamy Dalej, jesteśmy w podsumowaniu transakcji, sprawdzamy czy miejsca są takie jakie wybraliśmy, klikamy Dalej, okno Płatności, zaznaczamy że zgadzamy się z regulaminem, dwie pozostałe zgody nie są wymagane do zakończenia wyboru miejsca. Jeśli je zaznaczymy będziemy umieszczeni na danym miejscu na stronie www.stadion.fans4club.com. Klikamy Zapłać, wyskoczy nam jeszcze raz monit o podanie nr vouchera i kodu vouchera który wykorzystujemy, Klikamy OK i sprawa załatwiona.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.09.2015 o godz. 12:16.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Czy trzeba mieć KK aby zrealizować boucher przez internet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Instrukcje od MatMario wkleiłem do pierwszego posta żeby było łatwo znaleźć.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Pojawił się u mnie problem z wyborem miejsca. Nie jestem w stanie zaznaczyć żadnego:/ Dodam, że oczywiście klikam na wolne miajsca. heh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Spróbuj przez inna przegladarkę.Tez tak miałem przez Explorer-a w Chrome juz normalnie zazaczyłem ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ze wzgledow organizacyjnych pula takich biletow byla ograniczona i juz poszla.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Griszka - firefox oraz opera nie poradziły z tym sobie:/ Dzięki za sugestię.
Wrócę z roboty to trzeba będzie podzwonić po infoliniach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wybierasz odpowiednią trybunę? Zgodną z tym na co wpłaciłeś na fans4club?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. Nawet mam na szaro sektory których w ogóle wybrać nie mogę.
/Może mam coś w pracy zablokowane? Spróbuję z domu wieczorem.
Ostatnio edytowane przez swiety37 : 14.09.2015 o godz. 12:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oglądał ktoś Lige+Extra na C+ ? Mówili coś o akcji?
Ja dzisiaj przepusciłem atak na prowadzących program "Ekstraklasa Po Godzinach". Zawsze wpominają tam o meczu poniedziałkowym oraz na sam koniec programu są wycinki tweetów lub postów fejsbukowych ze świata sportu. Może opowiedzą, że Wisła puściła tweeta o akcji.... EDIT: Do akcji dodano nowe nagrody. M.In. Kubki, szlaiki dla Dzieci z domów dziecka czy zdjęcia zawodników z autografem
Ostatnio edytowane przez jonaf : 14.09.2015 o godz. 15:16.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
https://fans4club.com/project-nasza-historia ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wymieniałem dziś vouchery w kasach. Jeżeli ktoś będzie chciał to zrobić w dniu meczu to wróżę ogromne kolejki. Jest tak jak ktoś pisał wcześniej, wymiana 4 voucherów u mnie trwała około 15 - 20 minut.
Druga informacja to taka, że bilety będą też w normalnej sprzedaży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czemu SKWK nic nie pisze o tej akcji?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Marciniak w programie "PoGodzinach" pokazał częśc filmiku Wisły i wspomniał o tym, że zbietamy pieniądze. szkoda, że łącznie zajęło to 1 minutę. Ale i tak coś o nas powiedzieli
![]() ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co to za łeb ten Marciniak?
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Marciniak to właśnie ten gość co prowadzi poniedziałkowy program "Ekstraklasa po godzinach"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Brawa dla pilkarzy,nie ma to jak walczyc o jak najlepsze miejscew tabeli zeby i z frekwencją ruszyc.
Cywka i Crivellaro--,ich koszulki porponuje podniesc do 1 tys zł,a co tam sa tego warci.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piłkarze za karę powinni wykupić nagrody na rzecz klubu ze swojej pensji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po wczorajszym meczu to ta koszulka Tomasza Cywki chyba w ogóle nie pójdzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Przegrywając takie mecze my nie zapełnimy stadionu nawet w 50 % na meczu z Koroną.
Co do samej akcji to jestem ciekaw jakie jeszcze będą nagrody ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|