|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dokładnie tak to się wszystko poukładało, że pasuje wykorzystać okazję, zgarnąć 3 pkt i wskoczyć na górę tabeli...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nieciecza pieknie!
![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
wtopa zgody zobowiązuje do solidarnego dania dupy w pyrlandii
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Możliwa przegrana 'wielkiego majstra' Polski, w razie zwycięstwa Wisły możliwość jej wejścia nawet na drugie miejsce i za jednym zamachem wyprzedzenie Legii i cracovii oraz z 5 innych drużyn - no cóż, nie byłoby źle w tej kolejce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No, to jeszcze remis Pogoni, wygrana Zabrza i oczywiście nasza i jest cacy - kombo w postaci ostatniego miejsca Lecha, wyminiecia Legii i pasków oraz zmniejszenia straty do Piasta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dokładnie, jak krawaty straciły punkty to przecież reszta też musi. Więc nie ma co dzielić skóry...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Znowu zaczynacie od porażek krawaciarzy
? To już jest żałosne i brzmi coraz bardziej jak pasiaki.Co do Lecha to po prostu ma bezjajecznych zawodników, którzy skupiają się na oknie wystawowym zwanym LE. Tyle i aż tyle. Zakwalifikują się do pierwszej 8 i po podziale znowu skończą na miejscach 1-3. Piast i znajomi spuchną bo tak to już jest. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
W temacie ekstraklasy to Piast jest na najlepszej drodze by wygrać kolejny mecz i patrzeć na wszystkich zdecydowanie z góry. Przy takie formie pozostałych drużyn, wcale by mnie nie zdziwiło, jakby dociągnął na 1 miejscu do końca roku, a kto wie może i nawet do końca rundy zasadniczej. Dalej nie odważę się wróżyć, choć przy takiej grze Piasta wcale by mnie nie zdziwiło jego miejsce w pucharach na koniec roku, a kto wie co więcej.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 13.09.2015 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
najuczciwsza druzyna Europy nie wygrywa bez pzpnowskich karnych i gubi punkty , jak jakims cudem Gornik wkoncu wygra ro Amika na ostatnim miejscu , Pogon przegrywa wiec realne szanse na wicelidera, niestety jedziemy tam bez napastnika , wiec jesli Dzikiemu nie wyjda kolejne przypadkowe fuksy o pewnie sznasy na 2 miejsce nie wykorzystamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Szykuje się powtórka z sezonu 2006/2007
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przykozaczyles zza biurka i co
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jedynie uważam że Twoje własne zdanie jest debilizmem i to jest moje zdanie. A określenie "kolejny przypadkowy fuks" do którego się odniosłem nie wymaga komentarza...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lechia ma u siebie Mandziare , wczesniej czy pozniej to sie zle skonczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Lech z dzisiejszego meczu mocno przypominał Wisłę ze schyłkowego okresu Skorży. Dużo bezsensownego kopania, świece, statyczne formacje i... brak wysokiego napastnika.
Ciekawe, co jest przyczyną takiego grania. Nie wydaje mi się, żeby Skorża nie ogarniał taktyki. Może on po prostu niekorzystnie wpływa na piłkarzy swoją osobowością? ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Lech uwidacznia to, co w naszej lidze istnieje od lat. Gówno zamiast jakości.
Ten skład z małymi korektami zdobył MP. W tamtym sezonie mimo ogromu remisów miał tylko 5 porażek, dzisiaj ma już 7. Najgorsze jest to, że za chwilę zacznie im żreć, wturlają się do 8 a później zepną i zdobędą miejsce w pucharach. Wszyscy będą szczęśliwi. Skorza robi dokładnie to co robił w Legii i za co go wy.......ili. Ta liga jest komiczna. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech gra to co jest zagrać mając piłkarzy wolnych jak żółw i szklanych po słodkich przyjemnościach jakie zgotował im słynny Włoch. Jeśli Skorży nie zwolnią przed październikiem to sądzę, że mogą oni zacząć grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Może Smuda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Linetty od kiedy go nie sprzedali do Tottenhamu włączył minimalizm, podanie do najbliższego.Jest gorszy niz Dudka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nikt nie jest gorszy niż Dudka.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Drugą i dwunastą drużynę dzielą zaledwie 3 punkty... Czeka nas jeszcze przynajmniej kilka kolejek przetasowań. Liga będzie ciekawsza
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie można dyskutować o Ekstraklasie 2015/2016?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
To jest najlepsze wyjście, pisałem już o tym kiedyś, ale jak widać wszystko zostało po staremu. Dyskusja trwa tutaj. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Coś bardzo złego zaczyna się dziać w naszej lidze. Owszem, kiedyś też była padaka ale w tej chwili to jest jakiś komediodramat.
Wychodzi na to że wystarczy dużo biegać, być przygotowanym jako tako taktycznie i mieć zawodników, którym piłka odskakuje przy przyjęciu nie na 10 a na 8 metrów. Nie wierzę w to, że Piast nie spuchnie i nie zacznie notorycznie tracić punktów. Nie wierzę w to, że Lech się ze Skorzą pozbiera. Nie wierzę w to, że Czerczesow cokolwiek zmieni w mentalności pewnych zblazowanych wkładów do koszulek. Nie wierzę w to, że Czesiu Michniewicz koncertowo nie s.......i tego co teraz żre i nie wsadzi w tryby tej maszyny kilku patyków. Nie wierzę też w .......enie że poziom się podnosi Ta liga jest przezajebista, taki mutant i połączenie freak show z paraolimpiadą. Pod względem sportowym jak i organizacyjnym. Mamy Klub zabawkę, która kupił synalkowi tatuś a ten oto synalek właśnie dostaje co 3 dni gonga w ryj. Mimo wszystko się śmieje. Mamy klub, w którym kapitanem jest gwiazda Twitterka i Fejsbuczka robiąca fotki z kibla,samolotu, nad talerzem uber super zdrowego żarcia. Mamy klub, który jest jedną wielką pralnią pieniędzy, w którym częściej wymienia się zawodników niż papier toaletowy w klubowych kiblach. Nad resztą "wielkich" nie będę się pastwić, bo albo chcą i wiedzą jak ale nie mają kasy, albo nie mają kasy i liczą że jakoś się w tym gównie utrzymają i kasa z C+ wpłynie na konto. Duży kraj w centralnej części Europy.... To jest ....a kpina i dramat ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba trochę przesadzasz. Jakby to Legia była na miejscu Piasta, to byś o Ekstraklasie pisał w innym tonie. Jest jak jest. Na pewno lepiej niż jeszcze 10 lat temu pod względem infrastruktury.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Nowy trener już od 1-wszego treningu złapał za mordę gwiazdeczki Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Super, Daenerys_Targaryener.
|
|