|
Guest
|
|
Hasło: min. bańka pln Odzew: tu i teraz ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
dwie stówy na koniec dnia?
![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
promocja akcji będzie trwała, to bilety będą schodzić. Zastanawiam, czy jakaś TV nie chciałaby takiego meczu pokazać. W końcu gwiazdy Wisły zagrają znowu po latach przy pełnym 33 tys stadionie. Coś o czym wszyscy marzyli w tamtych czasach. I tu moim zdaniem jest wyzwanie dla działu marketingu. Tylko nie jakiś Orange czy TVP info. Tylko pasowałoby Canal+ lub Polsat.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zadaniem marketingu jest zrobić wszystko by na razie żadnej transmisji nie robić. Przynajmniej nie teraz.
Wiadomo jak to jest, będzie transmisja to wielu położy lachę na bilet i zostanie w domu. Jeżeli owa transmisja ma być to poinformować o niej na 2 dni przed meczem. Oczywiście, jeżeli dana stacja dużo zapłaci klubowi.
Ostatnio edytowane przez element : 12.09.2015 o godz. 20:11.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tylko szkoda że ta akcja w październiku wypada.... Oby pogoda dopisała, bo z frekwencją może być kiepsko.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak nie będzie nowych nagród, to 200 nie pęknie nawet do jutra :-(
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
+100 PLN (2 bilety VIP)
przekazujcie dalej info o akcji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jestes Wislakiem to nie ma wymowek, Jak kogos nie stac mozna zroganizowac akcje pod tematem 1000 biletow dla potrzebujacych, 500 dla dzieciakow poszlo w kilka dni. A transmisja musi byc niech widza wszyscy jakich kibicow ma Wisla ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Do meczu miesiac awy ty sie martwiice ze poszlo tylko 1,5 tys biletow
spokojnie ![]() sam juz dawno mam tą date w kalendarzu zakreślona ,ale o bilecie to pomysle gdzie tak tydzien przed meczem,i tak chyba zrobi 90% ludzi.Takze na razie to nie ma co wogole pisac o biletach na ten mecz P.S chyba troche stagnacja ,200 tys napewno dzis nie peklo,.przydal by sie jakis update nagród. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja wiem czy stagnacja, 30 tysi w jeden dzień to nie tak źle chyba
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
wie ktos dlaczego na koszuklce okolicznosciowej nie mozna zamowic numeru 1906 ani dat mistrzowskich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Bo koszulka z 1906 jest zarezerwowana dla innej nagrody. [1] Tak samo roczniki z mistrzostwami są zarezerwowane dla innej nagrody [13]
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
50% I etapu za nami.
Ogólnie twórcy serwisu mogliby zrobić tak, że nagrody sprzedane idą na sam koniec listy, a te możliwe do kupienia na górę żeby były widoczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Powinni dodać możliwość zakupu szalika dla podopiecznych domów dziecka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
@R33: Można wyłączyć pokazywanie wyprzedanych nagród. Na samej górze listy jest "Ukryj wykupione nagrody"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
||
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Tak jak jeden kolega wyżej napisał, dobrą opcją byłaby możliwość zakupu jakiegoś gadżetu dla dzieci z domu dziecka np. szalik lub koszulke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Dokładnie tak jak widać bilety dla dzieci z DD bardzo szybko znalazły swoich nabywców, myślę że podobnie byłoby z gadźetami dla tych dzieci (szalik, smycz, kubek). Podwójna korzyść kasa dla Wisły i co najważniejsze prezent dla dzieciaków.
Widać też że tempo nieco spadło, wg mnie to też wina tego że nie ma nowych nagród, a opcji jest wiele; -kubki, smycze, -możliwość bycia sędzią bramkowym, -wyczytanie składów 1 bądź 2 zespołu, -zdjęcia piłkarzy wraz z autografami, -kalendarz na rok 2016, -możliwość zareklamowania się podczas meczu ps. Ciekawe czy koszulki kolejnych zawodników z drużyny Gwiazd też będą stosunkowo tanie (Marcelo, Cantoro, czy inni mogą iść nawet za 1-1,5 tys.)
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 13.09.2015 o godz. 13:34.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Sam właśnie czekam na taką właśnie pamiątkę typu kubek, czy czapka, bo szaliki i koszulkę to już mam.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Nagrody jak już wiemy, nie będą dodawane codziennie (info z Twittera). A szkoda. Na papierze z 50 w puli zostało 19. Bilety prędzej czy później ruszą, ale potrzebna jest ostra kampania w mieście (plakaty), po wciąż wiele osób nie ma pojęcia o tym wydarzeniu.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Do nagród można byłoby dołączyć kalendarz na 2016 rok ze zdjęciami z zarówno z tego meczu (trybuny podczas śpiewania "Jak długo na Wawelu...", uchwycone fragmenty meczu, wspólne zdjęcie obecnej drużyny i dawnych Gwiazd), jak i migawek z historycznych/legendarnych meczów (Wisła z 1FC Kattowitz, kultowe już zdjęcie Reymana z Pasiakiem kłaniającym się w pas
, Wisła ze Zbrojovką Brno i palone gazety, Wisła z Saragossą i cieszący się Kazek Moskal po zdobyciu bramki, Wisła z Parmą, Schalke, Lazio, Barceloną etc. etc) - możliwości mnóstwo, a zapewne wielu Kibiców taki kalendarz by zakupiło nawet z perspektywą otrzymania dopiero w grudniu![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
szkoda ze w koszulkach okolicznosciowych z Reymanem nikt nie wpadl na pomysl zeby podac dokladne wymiary koszulek w cm ? ( osobiscie wzialem xxl i jak znam zycie to na szerokosc bedzie ok a na dlugos to po kolana - i kolejny gadzet tylko do szafy ) , i dlaczego musi byc idiotyczny motyw z data ? a nie napis albo zwykly numer
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tymi kubkami i kolejnymi gadżetami nie szalejcie - jest sklepik klubowy i takich pamiątek nie brakuje.
Czego brakuje to nabywców biletów na mecz, który zapowiada się naprawdę fajnie, a tymczasem zeszło ich skrajnie mało. W ogóle, to kwota jest imponująca, ale już ilość kibiców, która wzięła udział zdaje się pokrywać z głosowaniem na muzeum w ramach budżetu obywatelskiego. Epitetów sobie daruję. Zatem, jak dla mnie, to teraz przede wszystkim czas na promowanie samego meczu, zapraszanie znajomych i wykupywanie biletów. To zresztą ma spore znaczenie przy ewentualnej transmisji. Bzdurą jest, że jakaś TV wykupi prawa do transmisji by wsadzić ją do ramówki i zacząć promować na dwa dni przed. Jeśli chcemy, by mecz okazał się widowiskiem nie tylko na stadionie, to te bilety trzeba wykupić w 2 tygodnie. Wtedy można próbować załatwić TV ogólnopolską i albo namówić ją na wykupienie transmisji, albo samemu znaleźć sponsora, który zapłaci w zamian za reklamę w TV wokół transmisji. Ale tego nie będzie jeśli nie nastąpi mobilizacja biletowa. Nie muszę chyba mówić, że 30 tys. ludzi na stadionie + 1(+) mln przed telewizorami + cała impreza się udaje = zwiększenie szansy na sponsora dla klubu. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do biletów jestem podobnego zdania. O ile bilety dla podopiecznych z Domów Dziecka poszły w ekspresowym tempie (wielkie brawa ) o tyle zwykłe bilety idą jak krew z nosa. Nie mówcie, że jeszcze czas i że w ogóle ''spokojnie zejdą'' - tylko każdy kupuje bilecik i dokłada swoją cegiełkę do budowania WIELKIEJ WISŁY. Zróbmy prosty rachunek. Cena najtańszego biletu 15 PLN Dostępnych biletów: 16 036 15x16 036 = 240 540 PLN.. - Lepszego komentarza czy mobilizacji nie potrzeba, prawda? Teraz mamy kwotę 194 054 + 240 540= 434 594 PLN ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mecze z Legią przy komplecie publiczności jak widać obecnie nic nie dały, więc z tym sponsorem rav bym się wstrzymał.
Poza tym - ktokolwiek liczący się w sponsoringu obserwuje STAŁE trendy, nie pojedyncze wyskoki. Tutaj nie potrzeba wielkiej wiedzy z marketingu. Jeżeli frekwencja się liczy, to stała. Ewentualnie trend wznoszący. A tego nie widzę, oni jak widać również. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Wcale bym się zresztą nie zdziwił, jeśli łączna sprzedaż koszulek na ten mecz przebije ilość sprzedanych w tym roku w klubowym sklepie. Kibice potrzebują bodźców do zakupu i po prostu grzechem byłoby nie wykorzystać na maksa tej okazji do zarobku. A jeszcze dwa słowa co do ilości sprzedanych biletów. Ile było sprzedanych biletów na derby lub Legie miesiąc przed (nie wliczając karnetów)? Odpowiedź jest prosta. Zero. Klub najczęściej ok. 2 tygodnie przed spotkanie wypuszcza sprzedaż biletów. Rozpoczyna tym samym promocje spotkania itd. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Bo mi osobiście wydaje się, że mogłoby to (pełen stadion, świetna oprawa i atmosfera meczu) być znakomitym impulsem do zachęcenia do przyjścia na stadion po raz kolejny (dla osób, które pojawiłyby się na nim po raz pierwszy, czy też po dłuższej przerwie). To moje osobiste zdanie, ale sądzę, że frekwencja i atmosfera na tym meczu będą miały spore znaczenie dla "popularyzowania tej formy spędzania wolnego czasu, jakim jest przyjście na stadion" Zresztą zobaczymy, w ostatnich meczach u siebie mieliśmy frekwencję ok. 11 tys.P.S. Wiele osób (a przynajmniej kilka z którymi rozmawiałem, a są Kibicami Wisły i to nie "kapciowo-telewizyjnymi", a chodzącymi na mecze) nie ma pojęcia jeszcze o tym meczu i akcji. Po prostu w ogóle nie korzystają (bądź jedynie sporadycznie) z internetu, a w innych mediach temat jak na razie nie istnieje.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 13.09.2015 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
W jaki sposób można kupić bilet z myślą o dzieciakach z domu dziecka? Jest jakaś strona, fanpage?
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|