The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2015, 11:15
Mam fajny pomysł,skoro Marcelo włączył sie w akcję,proponuje : wyjazd na mecz Hannoveru,spotkanie z Marcelo,możliwość zobaczenia stadionu oraz treningu tej drużyny, myślę że to nie byłby wielki problem, cena powiedzmy 8 tysiecy
Dodatkowo może koszulka z podpisem Kuby i autografem? Cena 2000 , nikt w Polsce jeszcze takiej nie ma zapewne
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 12.09.2015, 11:15
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Skończcie z tym SKWK. Jakbyście innych problemów nie mieli. Zamiast cieszyć się że akcja super wychodzi, szukają niektórzy dziury w całym.

Takie pytanie. Jeżeli ktoś z rodziny nie ma karty kibica czy ja mogę pojechać i wymienić voucher na bilet, czy ta osoba musi jechać ? Bilety są imienne ?
na ten mecz nie jest wymagana karta kibica, bilety nie są imienne

EDIT: W ciągu 10 minut przybyło z 800 zł
Powód: CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM
Ostatnio edytowane przez Marcinkrakwoj : 12.09.2015 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.09.2015, 11:18
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
Właśnie widać, jacy z nich Wiślacy Wstyd, żeby do takiej akcji się nie dołączyli i głośno jej nie propagowali. Wtedy jest fajnie, jak mają swoje niezależne akcje .
Frajersko szukasz problemu żeby znowu poróżnić kibiców
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.09.2015, 11:21
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Mam fajny pomysł,skoro Marcelo włączył sie w akcję,proponuje : wyjazd na mecz Hannoveru,spotkanie z Marcelo,możliwość zobaczenia stadionu oraz treningu tej drużyny, myślę że to nie byłby wielki problem, cena powiedzmy 8 tysiecy

no ....a
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 12.09.2015, 11:24
kicur napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o pomysły to jak dla mnie to mogą się nawet pojawić takie nagrody jak spodenki meczowe każdego z grających czy nawet korki. Ja sam bym takie korki kupił gdyby nie było jakoś bardzo drogie, a jak nawet będą bardzo drogie to i tak ktoś inny je kupi więc też będę zadowolony
Korków piłkarze się tak chętnie nie pozbywają, w szczególności czynni poza tym ciężko trafić z numerem buta pod konkretnego kibica.

A co do oprawy z szalików to raczej nieosiągalne, ale jeśli skwk podejdzie poważnie do tematu to może coś do tego miesiąca wymyślą.

O bilety byłbym spokojny, ostra ich sprzedaż ruszy 7-10 dni przed meczem.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.09.2015, 11:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Korków piłkarze się tak chętnie nie pozbywają, w szczególności czynni poza tym ciężko trafić z numerem buta pod konkretnego kibica.
.
Przecież nikt by nie chciał w tych korkach grać - zakup wyłącznie w celu kolekcjonerskim

Nie przesadzasz aby? Dlaczego klub Hannover mialby za darmo wpuscic kibica na mecz etc? W końcu nei chodzi o to, żeby Wisła kupowała cokolwiek od Hannoveru - pieniądze mają iśćprzede wszystkim dla Wisły! Nie zapomniajcie o tym przy pomysłach.
Dodatkowo może koszulka z podpisem Kuby i autografem? Cena 2000 , nikt w Polsce jeszcze takiej nie ma zapewne
Nikt w Polsce nie ma koszulki z podpisem Błaszczykowskiego? Really?
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Stary 12.09.2015, 11:36
MOIM ZDANIEM:
Niestety o ile akcja wychodzi zarąbiście, to o frekwencję na meczu nie byłbym takim optymistą- góra 10 000 osób.
Niestety każdy mówi że będzie na meczu, jednak nagle z dnia na dzień pewnie dużo osób zrezygnuje - wystarczy, że będzie padać itd.
W sumie dobrze że odbędzie się to w październiku, nadzieją na lepszą frekwencję są studenci, którzy będą nudzić się w pierwszy weekend roku akademickiego
Ciekawe jak to rozwiążą z miastem, w sprawie wynajmu na dzień meczowy.

Miejmy nadzieję, że mają jakieś nagrody w zanadrzu na późniejszy okres, żeby cały czas się coś działu w sprawie projektu. Wiadomo nagrody zawsze są lepem na klientów. Widać, że koszulki są dawane stopniowo - najpierw pierwszych czterech graczy, potem kolejni.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Stary 12.09.2015, 11:39
Setki,jeśli nie tysiące biletów każdy klub rozdaje w różnych akcjach,myślisz że jedno miejsce zrobi im różnice? Nie sadze żeby mieli też komplet
Miałem na myśli koszulkę Fiorentiny..
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.09.2015, 11:40
Jak będzie 10.000 osób na stadionie to będę w szoku. Pozytywnym
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.09.2015, 12:23
No właśnie miałem coś w tym stylu napisać bo na razie biletów zeszło 1000 ...wliczając dzieciaki - i to jest przerażające.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Stary 12.09.2015, 12:29
Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.09.2015, 12:35
Do meczu jeszcze prawie miesiąc. Bilety zaczną schodzić pewnie tydzień przed meczem - póki co nie ma co panikować.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.09.2015, 12:37
Wiele osób kupuje bilety ale i tak się nie zjawi. Pewnie jak ruszy normalna sprzedaż to będzie dużo więce
Jaka normalna sprzedaż? Z tego co rozumiem to na stronie jest normalna sprzedaż i żadnej innej nie będzie..
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.09.2015, 12:42
Tak naprawdę to ile będzie osob na tym meczu nie jest zadnym czynnikiem decydującym....
Oczywiście ze wolabym żeby było jak najwięcej sprzedanych biletow ale w całej akcji chodzi o kase a nie o frekwencje...
Mysle jedneka spokojnie ze na kilka ostatnich dni przed meczem bilety zaczna schodzić duzo szybciej...

A co do akcji to zastanawiam się nad szansa jakiś okolicznościowych monet lub znaczkow pocztowych
Zaczelo mi tez chodzic po glowie cos w stylu krawatow,przypinek,papierosnic i tym podobnych ...
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 12.09.2015 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 12.09.2015, 12:45
Karherop napisał(a):Wyświetl post

A co do oprawy z szalików to raczej nieosiągalne, ale jeśli skwk podejdzie poważnie do tematu to może coś do tego miesiąca wymyślą.

O bilety byłbym spokojny, ostra ich sprzedaż ruszy 7-10 dni przed meczem.
Chodziło mi o to, że korki mogą być jako element kolekcjonerski. Nikt w tych korkach by nie grał, mi np. byłoby szkoda takich korków, wolałbym je sobie postawić gdzieś na szafce i je podziwiać

O bilety się nie martwię bo u nas sprzedaż rusza zawsze w ostatni tydzień, póki co samymi nagrodami jesteśmy w stanie dużo zdziałać
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.09.2015, 13:15
Prawie 180 tysi
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.09.2015, 13:16
Poszly obie pierwsze polowy
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 12.09.2015, 13:18
Myślałem, że przesadzili z wyceną, ale... Chapeau bas.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 12.09.2015, 13:25
Nie ma co obawiać się o bilety do meczu zostało 28 dni (praktycznie miesiąc), w normalnych warunkach bilety na mecz sprzedawane są dopiero 10 dni przed meczem, a zaczynają znikać 2-3 dni przed więc spokojnie frekwencja na poziomie 15 tys powinna być.
Mam nadzieje na przynajmniej 20 tys.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 12.09.2015, 13:43
A ja uważam, że będzie komplet. Jeśli akcja będzie odpowiednio rozpropagowana, każdy będzie chciał zobaczyć dawne gwiazdy.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 12.09.2015, 13:55
Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 12.09.2015, 13:56
Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.
Odpowiedz cytując
tlm
Junior Member

Od: 08.2015

Stary 12.09.2015, 13:56
Niepotrzebne
Odpowiedz cytując
kubad99
Member

Od: 05.2008

Stary 12.09.2015, 14:06
@Amptiq, @tlm Dzięki za info. Widzimy się na R22!
"Nienawiść jest toksyczna i tu zanim dusza dorośnie do niej juz masz pierwszą krew na butach"
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.09.2015, 14:41
Na teraz poszło ok 1430 biletów licząc dzieci z domów dziecka i gratisy do konkretniejszych nagród (rzuty karne, udział w meczu, sędzia techniczny itp).
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.09.2015, 14:44
Powiem tak myślę że sprzedaż biletow ruszy po najblizszym meczu w Krakowie. Pikniki dowiedza się o akcji bo na pewno będzie o niej glośno i na telebimie i pod stadionem. Pytanie do osób z krk. Jest gdzies jakaś informacja o tym meczu na mieście typu plakaty reklamy ulotki? Jeśli nie to nie dziwi fakt ze bilety slabo ida. Po za tym q wiekszosci nagrod sa tez bilety noe wiem czy to liczycie...
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
loory
Member

Od: 12.2011

Stary 12.09.2015, 14:55
ale się cieszę bo widzę że 3 moje pomysły wykorzystali - 5 minut gry w zespołach i asystent trenera tzn wiem wiem że pewnie sporo ludzi to także wymyśliło ale wciąż miło sobie przypisać kapkę zasług
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive
maybe so, maybe so but the theory of competition says
just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 12.09.2015, 15:10
Kocur napisał(a):Wyświetl post
No właśnie miałem coś w tym stylu napisać bo na razie biletów zeszło 1000 ...wliczając dzieciaki - i to jest przerażające.
A na lige w jakim tempie schodzą? Nie raz jak jest tydzien do meczu to dziennie schodzi ich mniej a tu mamy miesiąc jeszcze. Spokojnie z tymi biletami
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.09.2015, 16:09
kubad99 napisał(a):Wyświetl post
Czy do wejścia na ten mecz potrzebne są karty kibica ? Bo chcialbym zabrać rodziców i dziewczynę
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
Nie, karty kibica nie są potrzebne, można wymienić kody ze strony w Klubowej kasie.
tlm napisał(a):Wyświetl post
Niepotrzebne
W kasie klubowej należy podać jedynie numer PESEL osoby, którą chcesz zabrać. Bilety są wtedy imienne [przypisane do numeru PESEL].

Posiadacze Karty Kibica mogą również przyjść do kasy bez swojej Karty Kibica i podać swój numer PESEL - wtedy bilet zostanie nabity na Kartę Kibica.

Przy wymianie vouchera na bilet należy udzielić [bądź nie] zgody na wpisanie imienia i nazwiska oraz druga zgoda - na użyczenie wizerunku. Wszystko to w celu "pojawienia się" danej osoby na Wirtualnym Stadionie http://stadion.fans4club.com/ . Gdy Zgody nie udzielimy, wtedy na naszym miesjcu będzie siedział "człowiek widmo" http://screenshooter.net/102494844/pxcartv

Ostatnio edytowane przez jonaf : 12.09.2015 o godz. 16:13.
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 12.09.2015, 17:19
Nie wierzę, wszystkie bilety dla domów dziecka wykupione. W puli było 500 biletów. Jestem cholernie dumny z siebie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów