|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zobacz jaki cel miała Lechia - 30 000 zł, takie pieniądze mielismy o ile się nie myle po pierwszym dniu akcji. A My po drugim dniu dobijamy do 60 000 zł
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jak jest z kupowaniem biletów w Strefie Kibica? Można nabyć bilety na ten mecz właśnie w tym miejscu? Jeśli nie, to fajnie jakby zrobili taką opcję oraz żeby pieniądze z zakupionych biletów w strefie kibica trafiały również na stronę z wydarzeniem, co by kwota wzrastała
![]() Jeżeli jednak nie jest możliwe sprzedawanie biletów w strefie kibica, to fajnie jakby ktoś nagrał instruktażowy filmik jak szybko dokonać zakupu biletu/gadżetu. Myślę, że dla młodszych pokoleń skomponowanie krótkiego filmiku nie będzie problemem, a tym starszym może pomóż. Cała Wisła Zawsze Razem! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zamiast zadawać pytania PRZECZYTAJCIE najpierw czym jest akcja crowdfundingowa na fans4club.com
http://screenshooter.net/102494844/mtunmic Wyraźnie napisane, że kwota nawet przechodzi zawsze do klubu. Nawet jak będzie to 5%, 50% czy 150%. Akcje NIEKOŃCZĄ się przed czasem. W tym roku Stoczniowiec z Gdańska zrobił taką akcję :https://www.fans4club.com/project-stoczniowiec2014 I zanim napiszecie, ze żaden klub nie osiągnął sukcesu, to sprawdźcie. Udało się Stoczniowcowi, GKS Jastrzębie, Impelowi Wrocław, Błękitnym Stargard, Chemikowi Police, Basketowi Konic, Górnikowi Zabrze, Skrze Bełcható, Lechii Gdańsk, Zaksie ,Stali Gorzów czy Treflowi Sopot. W takim razie NAM też się uda! Dlaczego? Bo Wisła to Nasza Historia! Edit: Piłka kupiona i 2 biletyPowód: Piłka
Ostatnio edytowane przez jonaf : 10.09.2015 o godz. 19:58.
![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Kupiłem vipa za 60,01 zł
Super akcja, brawo prezesie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Piękna sprawa, właściwie za każdym razem jak odświeżam stronę to kwota rośnie. Ciekawe czy do końca tygodnia pęknie stówka ![]() Niezły ból głowy muszą mieć teraz w klubie, żeby wymyślać kolejne "gifty". ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Mam wrażenie, że po raz pierwszy w klubie mamy dział marketingu. Szkoda, że nas do tego zmusiła sytuacja, ale kto wie, może wrócimy mocniejsi niż wcześniej? Ja w to wierzę ![]() Rewelacja, Panie Gaszyński i Jankowski! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podobno w meczu mają zagrać: Marcelo, Diaz, Cantoro, Cleber, Melikson!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Akurat tego ostatniego to amam nadzieje ze sobie podaruja
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co masz do niego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Skąd info? Marcelo, Melikson i Diaz to czynni piłkarze i trochę ciężko mi uwierzyć, że kluby ich puszczą. O Mauro boję się ze względu na to, że żyje już u siebie, w ojczyźnie.
Chętnie bym ich widział, ale chyba ciężka sprawa. PS. Melikson był zwykłym najemnikiem. Marcelo dzięki nam się wypromował i nadal ma Wisłę w sercu (wspomina o niej na TT, odwiedza Kraków), Diaz też nieco podobna bajka, a o Mauro to nawet nie trzeba pisać. Maor po prostu nie pasuje do tego towarzystwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Z ten 5 do drużyny legend pasuje jedynie Cantoro. Reszta to wiadomo - dobrzy, lub nawet wybitni piłkarze, ale żadne legendy. Osobiście chętnie zobaczyłbym, o ile forma im pozwala, Patera i Bogdana Zająca. Skoro Stolarczyk może, to czemu nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Maorowi namieszały dziennikarzyny w głowie tą reprezentacją i koleś zaczął gasnąć w oczach. Psychika słaba.
Aczkolwiek biorąc pod uwagę jego skilla i jak bardzo się wyróżniał w naszej lidze to jak jest możliwość by zagrał to czemu nie. Tyle,że z drugiej strony to jego rozstanie z nami przekreśla go jako "legendę".
Ostatnio edytowane przez Babba : 10.09.2015 o godz. 21:28.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
W gwoli ścisłości czynnymi piłkarzami też są dalej Cleber, Żurawski i Cantoro, ale jestem pewien że cała trójka będzie ![]() A co do Meliksona to sportowo zasłużył na występ w takim meczu, spuszczenia żydów do 1 ligi, MP i batalii o LM długo nie zapomnę, jednak fakt, jakoś nie pasuje. Płakać na pewno nie będe gdy go zobaczę. A i wtedy coś mi się wydaje, że obecna drużyna będzie miała ciężko wygrać ze starymi gwiazdami ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pytałem co się stanie gdy będzie cel lub gdy go nie będzie bo myślałem, że działa to w inny sposób.
Klub daje cel do zrealizowania - jak widzimy w miarę realny. Aby dojść do celu daje unikatowe prezenty, bilety vip tańsze niż normalnie itp. Kibice wpłacają kasę, ale prezenty dostaną dopiero gdy cel ustawiony przez klub zostanie zrealizowany. Jeżeli nie zostanie zrealizowane pieniądze przechodzą do klubu jako cegiełki, jeżeli cel zostanie zrealizowany wtedy odbieramy swoje prezenty Tym sposobem każdy kto zapłacił ma jeszcze większą chęc mobilizowania znajomych by w to weszli bo wtedy otrzyma swój wybrany prezent bo cel zostanie zrealizowany. Teraz już wiem, że to tak nie działa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ten jego "skill" legendy z niego nie zrobil i nie zrobi, skonczcie temat tego zyda bo zaraz ktos wypali ze surma ma zagrac, porownywalne szuje
Akcja bardzo fajna, mam nadzieje że uda się w 100%. Szykuje się piękne Wiślackie wydarzenie.
Ostatnio edytowane przez South : 10.09.2015 o godz. 21:33.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pamiętajcie, żeby nie wykupować danych rzeczy za wyznaczoną kwotę, można ją podbić wyżej co jest obowiązkiem
![]() Marcelo? wielce prawdopodobnie. Cały czas sledzi mecze Wisły, interesuje się, dopytywał właśnie kiedy klub obchodzi 110 lecie bo chciałby wpaść. Akurat jemu sodówka nie jebnęła do głowy. Zresztą odłożmy na bok te wszystkie nieścisłości.. wielu ma problem do Frankowskiego, Cantoro, Meliksona, Żurawskiego i tak dalej.. ale trzeba to przełknąć. To tylko jeden mecz, przeżyjemy Głównym dobrem jest Wisła Kraków.
Ostatnio edytowane przez element : 10.09.2015 o godz. 21:53.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Moskal zagra? Móglby być w jednej połowie trenerem, a po przerwie grać w drugiej drużynie
Bo fakt, że Głowa będzie w drużynie dzisiejszej Wisły raczej nie ulega wątpliwości, choć też mógłby wystąpić po obydwu stronach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() P.S Ja bym chciał zobaczyć Nikolę z Białą Gwiazdą na głowie
Ostatnio edytowane przez regan : 10.09.2015 o godz. 22:32.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cel osiągnięty przed czasem.(50 tys do północy)
Najbliższy cel to 150 tys do niedzieli..! WIŚLACY DO DZIEŁA! Damy rade?! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja widziałbym w tym towarzystwie Błaszczykowskiego ale nie wiem czy to w ogóle realne.
a co do drużyny gwiazd/legend to ma to być 11 czy jacyś "rezerwowi" i trener też?
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 10.09.2015 o godz. 22:38.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Blaszczykowski dostanie pewnie powolanie na reprezentacje
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
proszę dokonać zakupu biletu dla dziewczyny na sektor A (30 zł) a następnie nie realizować go tylko wysłać nam na ten adres mailowy dane do realizacji Vouchera. Następnie my tak to zorganizujemy, żebyście siedzieli Państwo obok siebie .![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nareszcie cos sie dzieje,klub zaczyna ozywać,
Moze ta inicjatywa rozpocznie cos wiekszego,oby najwyzszy czas A Pomysly naprawde super,brawa w koncu moze cos z dzialem marketingu sie ruszy do przodu. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Trzeba tą akcję jak najlepiej rozpropagować. Facebook, Twitter itp. Musi być o tym jak najgłośniej się tylko da. Ku chwale Wisły
![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wysyłać informacje gdzie się da informować przypominać naciskać i namawiać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Stowarzyszenie celowo milczy o akcji czy coś przeoczyłem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Czekam na te zdjęcia z autografami piłkarzy i mam nadzieję, że się doczekam. Chętnie zakupię Brożka, Głowę i naszego asa Bogusia, zresztą nie tylko ja kilku moich znajomych też wyraża chęć.
82 tys. zł. i jedziemy dalej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
SKWK wrzuciło na fanpage filmik, ale na FB jakoś specjalnie akcji nie promuje - rzucili tylko hasłem, że ma być komplet. Na innych portalach społecznościowych nic na razie. Akcja promuje się sama
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|