|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak, tak Kukiz nie miał nic wspólnego z referendum i nawet go nie popierał
dobrze wiedzieć. Kukizowi poparcie spadło bo wziął na listy zbieraninę z PO/Palikociarni/Związków Zawodowych/Ruchu Narodowego i KNP Ruch Narodowy się już na niego wypiął, zostały tylko najbardziej chciwe jednostki ale "teren" się burzy, chodzą słuchy, że nie przekazują zebranych podpisów i może mieć problem z ich zebraniem. Dlatego kto wierzy w 15% Kukiza ten propagandzista. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na tą chwilę 5% dla Kukiza to będzie wyczyn, bo kto spotkał się z jakimiś jego strukturami poza Dolnym Śląskiem ten wie, że to mieszanka kościółkowa, z domieszką czerowonokrwistej związkowej lewicy, a na koniec okraszona narodowo-patriotyczną papką. Taki miks nie udałby się nawet w PO.
Ode mnie jeszcze trzeźwy tekst Marcina Palade nt. Litwy z najnowszej "Gazety Warszawskiej". Ożywcze spojrzenie na problem, który jest za naszą wschodnią granicą, a nie dostrzegamy tego przez Rosję, Ukrainę i Białoruś, które koncentrują naszą uwagę. Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.09.2015 o godz. 08:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Nie przypominam sobie żebyś był zbulwersowany jak rudy kurdupel o krzywych nogach dostawał nagrody ? chyba że się łaskawco przypomnisz, jak nie to nie strzęp ozora po próżnicy bo jesteś groteskowy
i jeszcze raz" sądażownie" w akcji ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.09.2015 o godz. 10:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ma ktoś może link albo filmik jak duda wypowiada się na temat Wisły i zydow, twierdzac, ze byl za zydami bo Wisła to milicyjny klub ?
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A tak z ciekawości to jacy byli jeszcze kandydaci? spośród kogo wybierano?
http://telewizjarepublika.pl/partia-...adz,23528.html
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 09.09.2015 o godz. 10:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeżeli to pytanie do mnie odpowiadam , wkleiłem tego gówn..ego bzdeta żebyś nie powoływał się więcej na" sądażownie", sam widzisz jak się ośmieszyłeś pisząc o wiarygodności "sądażowni" wsi , pociesze Cie że obop rządowy nie lepszy . Zgadnij jaki jest naprawdę wynik co do przyjęcia emigrantów, to nietrudne i nie boli .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mniejsza o sondaże bo tak naprawdę różniły się generalnie o 2-3% oprócz wybujanego wyniku Kukiza, zresztą cofnąłem swoje słowa więc nie wiem o co Ci jeszcze chodzi. Imigrantom, którzy jadą do Europy po socjal trzeba powiedzieć twarded "nie" i czekam aż to zrobi premier lub prezydent.
A pytałem o kandydatów do tego tytułu człowieka roku, to było otwarte głosowanie? Nigdzie o tym nie widzę czy byli jacyś kontrkandydaci czy to wybiera jakieś jury? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Zamilcz człowieku,bo nie wiesz co czynisz. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
palikmiot czy kuc ? bo nie wiem z kim mam nieprzyjemność
![]() IncognitoTSW Czy czasem Prezydent Duda już tego nie zrobił http://niezalezna.pl/70697-prezydent...lem-imigrantow , może to nie jest twarde nie jak sobie wyobrażamy ale na początek coś jest. Na botoksa chyba nie liczysz ? Co do Krynicy to sygnał od biznesu , urbanoplatfusiarnia w ścieku i rynsztoku. Nie było chyba innych kandydatów, bo wynik był 29 za , 0 przeciw.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.09.2015 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tam widzę tylko tyle, że uważa, że pomoc jest niezbędna ale nie zgadza się z kwotowym podziałem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Co do Człowieka Roku i Kaczyńskiego:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zygmunt_Berdychowski Ten człowiek przewodniczy wyborowi tego jakże zaszczytnego tytułu. Piękne zdjęcie z menżem stanu, odznaczenia. Pogratulować tym bardziej, iż to były platformers namaścił Kaczora. A tutaj wersja dla zslowców: EDIT - skład członków rady, która wybiera po(d)miot roku: ![]() Posprawdzajcie sobie. Wymienię tych najbardziej smakowitych - majchrowski, filipiński olek, karnowski, sowa&friends, buziu buzek, oleksy (celowo bez śp), bury, grabarczyk, grześ hajdarowicz i jego rzeczPOspolita i syłenhka wałszafska Hanna Gronkowiec-Fokstrot. EDIT 2: Incognito - Herbercik ma 5 przyjaciół. Ciekawe, czy wśród nich Sowa?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 09.09.2015 o godz. 12:19.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
ABGwislakABG He, he, dobre.Ten Berdychowski to taki forumowy wołominiak emj10 ? był we wszystkich partiach , zna wszystkich , tylko nie wiem czy zna się na wszystkim ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.09.2015 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok dokopałem się do wyników głosowania
![]() I tak dobrze, że nie przyznali Arszenikowi |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ból dupy sięga zenitu , napiszesz kto wychwalał nagrodę dla Kaczyńskiego ? konkretnie z cytatami
![]() IncognitoTSW Myślę że ustaliliśmy , nagroda dla Kaczyńskiego to sygnał od biznesu dla niezorientowanych że na jesieni będzie rządził ktoś inny.Tyle i aż tyle, reszta nie ma znaczenia.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 09.09.2015 o godz. 12:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z tego grona też bym wybrał Kaczyńskiego, licząc na przychylność po wyborach (bo na cóż innego może liczyć taka banda)
Zastanowiłbym się też nad kandydaturą siatkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe na kogo głosował Krzysiek, bo głosy Glińskiego, Karnowskiego, Kuchcińskiego, Lisickiego i Łopińskiego łatwo przewidzieć
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na arszenika, na kogo innego?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć. W tamtym roku wybrali takiego skrajnego lewaka jak Robert Fico, więc wszystko mogło się zdarzyć i w tym roku z wyborem kolejnego socjalisty. Krzysiek się trochę wierzga po zesłaniu go spadochronem na listy wyborcze do czerwonej Bydgoszczy, więc nie zdziwię się jak dla jaj zagłosował inaczej niż przewidywała linia ZLEW-u. Zresztą mając dom w tak religijnym miejscu...
![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 09.09.2015 o godz. 13:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jakby nie patrzeć, Kaczyński zasłużył sobie i to powinien przyznać nawet przeciwnik PiS-u. Przepchnął swojego kandydata na prezydenta, którego wyciągnął, było nie było, z rękawa, jego partia idzie pewnym krokiem po zwycięstwo. Jak dla mnie oczywisty kandydat.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kwestia tego, że to jego rok jest bez dwóch zdań oczywista. Stary lis i cwaniak należący do top 10 polskich polityków ostatniego ćwierćwiecza po 8 latach odsunął się w cień, co zresztą podpowiadano mu od lat i tym sposobem prawdopodobnie powróci do pełni władzy, która wymknęła mu się w czasie zawirowań w 2007 roku.
Natomiast sprawa tej nagrody, jak także wielu innych do niej podobnych, ma zawsze podłoże polityczne, jak też w przypadku tej nagrody dodatkowo podłoże ekonomiczne. Jakoś jestem w stanie zrozumieć, że takiemu lewakowi jak Fico przyznano nagrodę za całkiem niezłe zarządzanie gospodarką Słowacji, ale w przypadku Jarosława Kaczyńskiego żadnego sukcesu ekonomicznego nie było. Oczywiście mowa o tu i teraz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaroslaw Kaczynski jest mężem stanu. Ma wizje Polski, jest nieprzekupnym patriota. Jego diagnozy polityczne z roku 1993 sa do dnia dzisiejszego aktualne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mocne słowa doradcy Sarkozyego na temat curestva UE i nie tylko:
http://wpolityce.pl/swiat/264768-byl...ictwa-islamowi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
No to sobie sprawdz posta z 19 czerwca gdzie pisiorek kerimek wrzuca linka z jakze niezaleznej niezaleznej.pl na temat nagrody od Szechtera dla Bronka. Wiecej mi sie nawet nie chce szukac.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 09.09.2015 o godz. 18:57.
|
|
|