The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.09.2015, 09:44
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Ja osobiście nie mam nic przeciwko imigrantom jeżeli tylko ich celem jest:
- praca zarobkowa
- integracja ze społeczeństwem
- nauka języka i dostosowanie się do panującej kultury

Takich możemy przyjmować moim zdaniem do woli, podobnie jak nas przyjmowano w USA, Brazylii, Australii czy w krajach Europy Zachodniej.
"Zdaniem p. Korwin-Mikkego, trzeba zlikwidować w ogóle wszelkie zasiłki, a jeżeli mimo to będą chcieli przyjechać i pracować w Polsce, tak jak Lenin pracował w Anglii, to oczywiście niech przyjeżdżają."
http://korwin-mikke.pl/ogolne/zobacz..._afryki/110868
Jak widać wódz jest bardziej "liberalny". O integracji, nauce języka i kultury nic nie wspomina.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.09.2015, 09:52
A co do narkotyków to jesteś jak wspomnieni w postach wyżej fałszywi katolicy, co to nie chcą religii w szkole a świętują komunie, chrzty i bierzmowania
Wielce wzbraniasz się przed narkotykami a na imprezach rodzinnych wznosisz toasty narkotykiem
Ja rozumiem, że Twoja edukacja na temat tego co jest narkotykiem a co nie jest absolutnie żadna, ale nie eksponuj tego w sposób aż tak drastyczny, bo co bardziej obeznani z tematem mogą umrzeć ze śmiechu. Jeśli Twoje wyobrażenia na temat narkotyków zatrzymały się na etapie łapania dzieciaków z woreczkami suszonego zielska podczas codziennych patrolów w pracy to warto może sięgnąć po źródła aktualne, ot choćby leksykony WHO.
To może wprowadzisz prohibicję?
I o to chodziło: "antysystemowiec" w pigułce. Mówisz Korwin myślisz Palikot.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 05.09.2015, 09:58
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
"Zdaniem p. Korwin-Mikkego, trzeba zlikwidować w ogóle wszelkie zasiłki, a jeżeli mimo to będą chcieli przyjechać i pracować w Polsce, tak jak Lenin pracował w Anglii, to oczywiście niech przyjeżdżają."
http://korwin-mikke.pl/ogolne/zobacz..._afryki/110868
Jak widać wódz jest bardziej "liberalny". O integracji, nauce języka i kultury nic nie wspomina.
A no tak, zapomniałem, że u was się nie można różnić w żadnej sprawie #demokracja #wolnosc

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
I o to chodziło: "antysystemowiec" w pigułce. Mówisz Korwin myślisz Palikot.
Nakazy, zakazy, dyktowanie co można - czego nie można. klasyk demokracji Józef Stalin byłby z Ciebie dumny
MJ
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 05.09.2015, 17:29
Tymczasem:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/orba...rzesnia/2vp6cm
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.09.2015, 17:31
Cytat:
Duda spierdalający przed Kopacz jest i żałosny i zabawny. Co chwile lata do kościoła ,a bliźniemu (a przede wszystkim premier rządu) ręki nie poda. To są pewnie te "wartości" o których pisał Jaroo1
Żałosne to jest publiczne dawanie dupska PO. Także uważaj co robisz.

Cytat:
Wy wszyscy jestescie ostro po.......eni. Klocicie sie o jakas .......e zaserwowana przez te zjebane media i jeszcze oczy byscie sobie wydlubali.
Dokładnie, żeby marnować czas i energię na jakieś zjebane tematy zastępcze tematów zastępczych, bo inaczej tej sytuacji nie określę, to trzeba mieć już nieźle w głowie. Kto powinien komu podać rekę, w której sekundzie zacząć inicjować pożegnanie, w której sekundzie filmiku kto do kogo stał dupą. Ja pierdziele.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 05.09.2015, 19:55
Brawo Orban, on by się nadawał na "Prezydenta" UE a nie Tusk

Cytat:
To głównie Stany Zjednoczone, Francja i Wielka Brytania (ingerujący od wieków w tych krajach) oraz Arabia Saudyjska, Kuwejt, Katar, Iran, Turcja czy Izrael powinni przyjmować uchodźców i imigrantów ze swojej części świata. To są bogate kraje bliskie kulturowo i geograficznie.
Patrząc na to co się dzieje myślę, że wszystko to jest ukartowane i ma na celu po prostu osłabienie Unii Europejskiej na czym zależy wielu mocarstwom w tym Stanom Zjednoczonym. Unia Europejska mogłaby się rozwijać, integrować i posiadać najpotężniejszą armię świata oraz najpotężniejszą gospodarkę. Jak widać komuś się to nie podoba i chce zrobić z Europy azjatycko-afrykański przytułek.

Chcesz przyjmować ludzi z Azji i Afryki – weź ich do siebie do domu. Holandia, Niemcy, Francja mają doświadczenia ze społecznościami z Azji i Afryki i są to najlepsze rekomendacje do tego, żeby tych ludzi nie przyjmować. Niestety w większości przypadków przybysze z Azji i Afryki zachowują się najdelikatniej mówiąc jak dzikusy i brudasy. Nie asymilują się, standardem jest, iż po 20 latach zamieszkiwania w Holandii nie potrafią powiedzieć jednego zdania po holendersku. Może nawet by mi to nie przeszkadzało, gdybym wielokrotnie nie widział jak się zachowują i jak traktują innych.
Pytanie brzmi, czy chcesz żeby nasze dzieci i wnuki za 20-40 lat żyły w Polsce, w której będą mniejszością i będą się czuli w najlepszym wypadku gośćmi, a gospodarzami będą dzikusy czy chcesz żyć w normalnej Polsce? Przyjęcie dzisiaj 10 czy 100 tysięcy imigrantów oznacza, że w ciągu paru miesięcy będzie ich 5-10 czy nawet 20 razy więcej. Tam są rodziny wielodzietne – ściągnięcie braci, sióstr, ojców, wujków i kuzynów będzie kolejnym szybkim krokiem. Kolejnym będą meczety i szkoły z nauką kolejnej religii za którą my będziemy płacić, kolejnym etapem będą konsekwencje obrazy uczuć religijnych, przejmowanie władzy w gminach, a później założą sobie dużą partię, wygrają wybory i ustanowią tu prawo Szariatu.
Czy nie dziwi Was, iż takie mocarstwa jak Stany Zjednoczone (Policjant Świata) nie kwapią się, aby zniszczyć szybko ISIS i zapobiec tej wędrówce ludów? Jak chcemy im pomóc to nakłońmy USA i członków UE żeby dostarczać im broń, aby mogli walczyć.Dla USA i NATO to mały problem zrobić porządek w dowolnym rejonie świata, więc pomóżmy tym ludziom odzyskać ich kraj – dajmy im broń i pomóżmy zniszczyć Państwo Islamskie. Europeizujmy Azję, a nie afrykanizujmy i nie islamizujmy Europy!
W Polsce kobieta rodzi średnio 1,3 dziecka, co kwalifikuje Polskę pod względem dzietności w trzeciej setce wszystkich krajów świata, a w Azji i Afryce współczynnik ten wynosi 6 lub więcej. Co oznacza, że liczba Polaków stale spada, a liczba imigrantów lawionowo będzie rosła. Wystarczy 20-40 lat, a nie poznamy naszej Ojczyzny.
Teraz zagadka, zgadnijcie kto to napisał ? Będziecie bardzo zaskoczeni
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.09.2015, 20:00
Gdybym nie wiedział, to w życiu bym nie zgadł. Ryfiński zwykle bredzi jak potłuczony, a tutaj bez zbędnego obrażania, rzeczowo wytłumaczona istota problemu.
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.09.2015, 20:13
Cytat:
Teraz zagadka, zgadnijcie kto to napisał ? Będziecie bardzo zaskoczeni
Lisa i Kraśkę wykluczam
A tak serio, Panowie, bez jaj. To nie są żadni uchodźcy uciekający przed wojną tylko zwykłe brudasy, które tu idą na wojnę. Nie wiem czy to będzie wojna zbrojna czy przejęcie władzy w "demokratyczny" sposób - ale to nie jest ważne. Jest kilka czynników, które na to wskazują
- człowiek uciekający przed wojną nie ucieka do Niemiec Francji czy WB, on ucieka gdzie popadnie, wystarczy żeby miał spokój i jakiś widok na godne życie. Oni jakoś w Grecji, Macedonii czy na Węgrzech nie chcą zostać. Oni chcą tylko przejść przez te Państwa i dostać się do określonych krajów.
- człowiek uciekający przed wojną, głodem, biedą nie wyrzuca paczek z żywnością od czerwonego krzyża czy kogokolwiek innego. Taki człowiek by wziął jedzenie, wodę, ukłonił się i podziękował za pomoc
- człowiek uciekający przed wojną, w obce strony nie zachowuje się agresywnie, nie drze mordy, nie robi manifestacji, nie robi jakichś dziwnych scen na torach itp on po prostu z podkulonym ogonem przemierzałby obce strony z nadzieją i prośbą w oczach, że jakieś Państwo go przygarnie
- i najważniejsza sprawa. Kto ucieka przed wojną? mężczyźni w wieku 20-30 lat czy starcy, kobiety i dzieci? Dlaczego ....a wśród tych emigrantów przeważają mężczyźni w takim wieku?! Oni powinni zostać na miejscu iw walczyć z wrogiem.

To wszystko to jest jakaś grubsza akcja. Ci ludzie są zdeterminowani, wiedzą do czego dążą, gdzie iść, są agresywni, idą po swoje. Oni tu nie przyszli po pomoc, oni tu przyszli zasiedlić tereny i je przejąć. Tylko debil może tego nie zauważyć i tylko debil zamiast zażegnać konflikt tam, czyli w Afryce czy na Bliskim Wschodzie, zamiast wysłać tam wojska, wspomóc ich, wpadnie na pomysł żeby tu ich przyjmować i dawać im socjal. Nawet gdyby zaakceptować takie rozwiązanie to co dalej? ISIS dalej będzie rosło w siłę tak? Może kolejnych uchodźców nam dostarczy ich wojna, może zajmą kolejne kraje a uchodźcy niech uciekną do Europy?

Nikt z mainstreamu tutaj nie myśli trzeźwo, nikt nie rozumie albo udaje, że nie rozumie co tutaj się dzieje, nikt nie przewiduje sytuacji i to jest najbardziej przykre w tym wszystkim. Że biały człowiek, który kiedyś rozstawiał po kątach cały świat dziś stał się synonimem kretyna, który daje sobie pluć w ryj i "myśli" (te lawackie ....y nie myślą), że deszcz pada.

Cytat:
Gdybym nie wiedział, to w życiu bym nie zgadł. Ryfiński zwykle bredzi jak potłuczony, a tutaj bez zbędnego obrażania, rzeczowo wytłumaczona istota problemu.
Hola, hola, pisałem o białych kretynach, nie daj się robić w luja i nie bądź jednym z nich. Po pierwsze z tego tekstu można wyczytać o:
- Unia Europejska mogłaby się rozwijać, integrować i posiadać najpotężniejszą armię świata oraz najpotężniejszą gospodarkę
hahaha, tak UE jest super
Po drugie jak ten człowiek się wyraża? Brudasy? Buhahaha. Lewacka ....a nazywa Azjatów czy Afrykanów brudasami? Lewacka ....a mówi językiem nacjonalisty? I kolejne pytania:
-gdzie on z takimi twierdzeniami był chociażby rok temu?
-wtedy nie wiedział o tym, że ci ludzie się nie asymilują, nie wiedział o problemie islamizacji Europy, nie miał takiego zdania o USA jakie ma teraz - bo jakoś nie pamiętam żeby kiedykolwiek w takim tonie sie wyrazał w tych sprawach.
To jest polityczna ....a, która po prostu wczoraj mówiła po lewacku a dziś jak wiatr zawiał inaczej to ma inne poglądy. Nie dajcie się nabierać na takich ludzi, on nie mówi tego co myśli on mówi to co mu się bardziej opłaca. Dzisiaj ktoś mu kazał grać tę rolę, wczoraj inną, nie chwal takiej ....y bo pojutrze będzie grał jeszcze inną rolę.
Własnie takich debili bym zrównał z tą dzicza i brudasami, o których pisze i wytępiłbym ich z Europy bo to są tacy sami szkodnicy jak tam na południu ISIS. Tamci są katami Azji i Afryki a te lewacko-POwskie ....y sa katami Polski, Merkel i inne ....y sa katami Europy.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 05.09.2015 o godz. 20:23.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Paweł
Senior Member

Stary 05.09.2015, 20:39
Nie interesuje mnie w tym momencie jego motywacja. Nigdy nie głosowałem i nie zagłosuję na nic palikoto-pochodnego. Chodzi mi o czystą treść, z którą się dużej mierze zgadzam.
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.09.2015, 22:02
Jasne, nie mówię, że jesteś lewy, tylko chodzi mi o to, że takich śmieci należy odstrzeliwać a nie łykać to co oni mówią. On gra rolę i teraz mu pasuje tak mówić więc mówi tak więc komentowanie takich rewelacji w stylu "fajnie powiedział, wow" jest bez sensu bo to jest wszystko pod publikę robione.
drozd:
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 06.09.2015, 10:47
No jakoś nie
http://ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,70...jakos-nie.html
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.09.2015, 21:26
https://www.youtube.com/watch?v=4_jdGII4xpQ
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.09.2015, 10:21
Jak myślicie?
Czy frekwencja w referendum oddaje faktyczny wskaźnik poparcia dla PO?
Wbrew sondażom CBOS, które przewidywały 32% frekwencję ta chyba oscyluje poniżej 10%.

Odbieram frekwencję w referendum jako liczbę najbardziej fanatycznych zwolenników PO (Poza częścią antysystemowców Kukiza) i przez to przyszły wynik PO.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 10:41
Ja odbieram frekwencję jako liczbę osób, które zaprezentowały obywatelską postawę. Chyba tylko poza Kukizem, wszyscy, zgodnie, jednym chórem piali żeby nie iść.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 07.09.2015, 11:00
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jak myślicie?
Wbrew sondażom CBOS, które przewidywały 32% frekwencję ta chyba oscyluje poniżej 10%.

Odbieram frekwencję w referendum jako liczbę najbardziej fanatycznych zwolenników PO (Poza częścią antysystemowców Kukiza) i przez to przyszły wynik PO.
Całkiem możliwe ,dlatego tak ściemniają z tym wynikiem.Płaczący głos botoksa w co drugim wystąpieniu też o czymś świadczy. Dołożyć do tych siedmiu drugie tyle którym nie chciało się ruszyć dupska i mamy wynik urbanoplatfusiarni. Cała gra polega na tym że ten wynik będzie spadał , kilka tygodni temu oceniałem ich na około 15 % , teraz twierdze że będzie poniżej 10 %.

wiesniak842 "Ja odbieram frekwencję jako liczbę osób, które zaprezentowały obywatelską postawę"

To jest cytat nadchodzącego tygodnia, ubaw po pachy , garstka urbanoplatfusiarni zaprezentowała obywatekską postawę, hicior.
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.09.2015 o godz. 11:13.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 07.09.2015, 11:39
Nowy nabytek Platformy :
FraMat
Senior Member

Stary 07.09.2015, 11:58
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Ja odbieram frekwencję jako liczbę osób, które zaprezentowały obywatelską postawę.
Obywatelską?
Chyba platformersko obywatelską...

wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 12:12
Zawsze ten kto idzie do wyborów/ referendów prezentuje obywatelską postawę czy Ci sie to podoba czy nie. Ten kto odda pustą kartę, ten kto odda nieważny głos czy ten kto głosuje na PIS czy ten kto głosuje na PO. Obywatelskiej postawy nie prezentuje ten kto nic nie robi.
FraMat
Senior Member

Stary 07.09.2015, 13:02
Czysty populizm. Czy jak było w Warszawie referendum w sprawie odwołania Hanny Gronkiewicz-Waltz to absencja przypadkiem nie była obywatelską postawą?
http://polska.newsweek.pl/donald-tus...,272181,1.html

Tusk napisał(a):
- To nie jest żadna arogancja ani chęć bojkotowania referendum, kiedy mówimy bardzo otwarcie: nie idźcie na to referendum, bo to jest sposób na wsparcie, na ochronę prezydent Gronkiewicz-Walt - zaapelował do warszawiaków premier.
Rozumiem, że wg Ciebie Tusk zachęcał wtedy do antyobywatelskiej postawy?

wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 13:12
Dokladnie tak. Dzieki temu zlodziej dalej zostal zlodziejem.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.09.2015 o godz. 13:13.
martin_6
Senior Member

Stary 07.09.2015, 15:02
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jak myślicie?

Wg mnie to większość wyborców Kukiza (oprócz części zniechęconej spodziewaną niską frekwencją - znam takich) i jakiś mały odsetek wyborców Platformy + ileś tam od Petru i innych ugrupowań (myślę, że i wśród wyborców PiS-u znalazły się jakieś jednostki, które poszły głosować i może nawet niektórzy zagłosowali za). Generalnie trudno wyciągać jakiekolwiek wnioski poza tym, że wyborcy mają gdzieś JOWy, no i o wizerunkowej klęsce Kukiza oraz PO.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 17:33
Wstawiam nowy sondaż Millward Brown, oni zwykle są bliżej prawdy od pozostałych.

Cytat:
Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę wygrałoby Prawo i Sprawiedliwość z 38-procentowym poparciem - wynika z sondażu Millward Brown dla "Faktów" TVN i TVN24. Na podium znalazłyby się jeszcze Platforma Obywatelska z wynikiem 25 proc. oraz Zjednoczona Lewica - 9 proc.

Gdyby wybory parlamentarne odbywały się w najbliższą niedzielę 13 września, na wspólne listy Prawa i Sprawiedliwości, Polski Razem i Solidarnej Polski głosowałoby 38 proc. respondentów. Poparcie dla koalicji wzrosło o 3 punkty procentowe w porównaniu z sondażem z 11 sierpniu.

Na Platformę Obywatelską zagłosowałoby 25 proc. badanych. To spadek o 1 punkt procentowy.

O 1 punkt procentowy wzrosło poparcie dla Zjednoczonej Lewicy, na którą głosowanie deklaruje 9 proc. ankietowanych.

W Sejmie znalazłaby się również partia Ryszarda Petru Nowoczesna z gronem wyborców na poziomie 7 proc. (2 punkty proc. wzrostu). Na ugrupowanie Kukiz'15 głosowałoby 6 proc. respondentów (spadek o 6 punktów procentowych w porównaniu z badaniem sprzed miesiąca).

Poparcie dla partii KORWiN oraz Polskiego Stronnictwa Ludowego deklaruje po 5 proc. ankietowanych.

Rozkład sił w Sejmie wyglądałby następująco:
PiS - 228 mandatów,
PO - 142 mandaty
Zjednoczona Lewica - 42 mandaty
Nowoczesna - 27 mandatów,
Kukiz 15' - 10 mandatów
KORWiN - 7 mandatów
PSL - 2 mandaty
Mniejszość Niemiecka - 2 mandaty.

Szacowana przez Millward Brown frekwencja wyniosłaby 39 procent. Badanie wykonano telefonicznie 7 września na ogólnopolskiej reprezentatywnej próbie 1002 Polaków.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.09.2015, 17:46
Sondaż dla Faktów TVN musi być wzorem obiektywizmu

Zjednoczona lewica ? Buchachacha

Nowoczesna? Buchachacha

Kukiz = Korwin ? Buchachacha

Cel jest jeden 10 000 partii dostaje się do sejmu dzięki czemu PiS mając nawet 40% nie jest w stanie sam rządzić. Takie sondaże to sobie kolego wsadź w buty. Taka propagandowa metoda jak poradzić sobie ze wzrostem poparcia dla PiS.

W TVN będą dowodzić, że Koalicja PO ZL Nowoczesna, Korwin i PSL mają szansę nie dopuścić PiS do władzy
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.09.2015 o godz. 18:07.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 17:58
Może wam zaszkodziły wypowiedzi, że możemy przyjąć nawet 15 tys. uchodźców?
Drozd
Senior Member

Stary 07.09.2015, 18:15
Z POwcami przy władzy jak nam każą przyjąć 150 000 uchodźców/terrorystów to też się zgodzą ma się rozumieć "w duchu solidarności". Ale jak wygra PiS to będzie armagedon i druga Grecja

Może wam zaszkodziły wypowiedzi, że możemy przyjąć nawet 15 tys. uchodźców?
Wam to znaczy komu? To już nie czujesz się Polakiem?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.09.2015 o godz. 18:18.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2015, 18:22
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Z POwcami przy władzy jak nam każą przyjąć 150 000 uchodźców/terrorystów to też się zgodzą ma się rozumieć "w duchu solidarności". Ale jak wygra PiS to będzie armagedon i druga Grecja

Wam to znaczy komu? To już nie czujesz się Polakiem?
Zjednoczonej Prawicy.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 07.09.2015, 19:25
Wstawiam nowy sondaż Millward Brown, oni zwykle są bliżej prawdy od pozostałych.
Kabaret , najpierw czytam o obywatelskości urbanoplatfusianego referendum podniesione przez jednego z użytkowników , myślałem że będzie to cytat tygodnia.Niestety Twoje słowa powyżej wysunęły się na czoło złotych myśli.Jak już coś piszesz to zobacz na ich ostatnie sondaże o frekwencji referendalnej i porównaj to z 7 % , jakby było Ci mało cofnij się do wcześniejszych wyborów i ich "sądaży" K...a majstersztyk wsi 24 robi rzetelny sondaż , gratulacje

http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,5...24,571257.html
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.09.2015 o godz. 19:37.
Drozd
Senior Member

Stary 07.09.2015, 19:38
Zjednoczonej Prawicy.
Przecież nawet w tym propagandowym sondażu podali że zjednoczona prawica +3 żeby się uwiarygodnić. Więc co znowu sobie ubzdurałeś?
Hej Nasz TS !!
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.09.2015, 19:40
Incognito, akurat z wyborem sondażowni się pierrdolnąłeś niesamowicie. Powoływanie się na sondażownie tvnu? Toż to smg/krc w "nowej" odsłonie.
Anty PO-PiS!!!
Paweł
Senior Member

Stary 07.09.2015, 19:41
Sondaż wygląda w miarę wiarygodnie. Oczywiście jak to sondaż, nie odzwierciedli nigdy w 100% wyniku wyborów, ale tak to mniej więcej może wyglądać. PSL zapewne jak zwykle trochę niedoszacowane i dostanie te ~8%.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów