|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Widzę, że temat zrobił się b. poważny, więc tak dla rozweselenia "Mały przewodnik dla początkującego uchodźcy".
http://normalny.net/2015/08/31/krotk...-sie-uchodzca/ Już cały świat się przekonał, że chora na poprawność polityczną Europa, pardon Eurabia, pozwala każdemu wejść sobie na głowę i nasr... Dlatego ściągają do UE całe watahy przeróżnych cwaniaków i oszustów, którym "należy się" tylko dlatego, że ma "ciarną du..." Bez żenady wyciągają szmal od Europy. A praca? Niech głupie białasy pracują, bo przecież przybysze z południa urodzili się zmęczeni, więc żyją po to by odpocząć O ile rozumiem dramat Syryjczyków, to cwaniaki z Ghany, WKS, itp. powinni być odsyłani z powrotem. Dlaczego Polak jeśli chce pojechać do USA, potrzebuje całej masy dokumentów, a te cwaniaki od razu wyrzucają dokumenty, żeby nie dało się określić, skąd pochodzą? Dobrze Orban robi, że ich sprawdza i rejestruje. Mam nadzieję, że cała Grupa V4 go wesprze bo przecież - pośrednio - władze węgierskie chronią też sąsiednie państwa. Nie potrzebujemy w Polsce wrzasku "Allah abkar" i nawoływania muezzina 5 razy dziennie.![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
. A lemingi tobie podobne próbują normalnym wciskać, że takie burackie zachowanie to norma. Więc nie licz na to, że ktoś będzie Cie traktował kulturalnie bo jak się włazi między wrony trzeba krakać tak jak one. Poniał? Moje tłumaczenia Ci oczywistości zakończyłem dowodząc, że kłamiąc manipulujesz. Całe szczęście poziom tej manipulacji jest depresyjny i przynosi skutek odwrotny zamierzonemu, więc nie zrażaj się i kontynuuj ![]() Widział ktoś może owiany już legendą nowy spot PiSu? Bo podobno jak podała radiowa trójka "platforma jest oburzona" a to nieźle wróży...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Twoje posty są idealnym dowodem na to, że ciepła twarz PiS-u to tylko przykrywka. Podejmę z chęcią dalszą dyskusję, jeśli ustosunkujesz się do postu #33499, bo sprytnie to zakrzyczałeś lawiną słownictwa wzorowaną na Niesiołowskim. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
http://niezalezna.pl/70543-nowy-spot...nych-dzieciach
Drozd "Bo podobno jak podała radiowa trójka "platforma jest oburzona" a to nieźle wróży..."powinna być oburzona, po ośmiu latach 900 tys dzieci niedożywionych |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Czyli POwców jak zwykle oburzyła prawda? Kto temu z GUS pozwolił mówić prawdę? Przecież to niepojęte...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.09.2015 o godz. 21:10.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
masz tu IncognitoTSW swojego eksperta od "rączek" c...a tefałenowska jak się patrzy, gdzie taka k...e wynalazłeś
https://twitter.com/JanuszSibora/sta...49951067971584 pierwsi czarni przyjechali i od razu na urbanoplatfusiane listy, a na poważnie co temu synowi mazowieckiego z gęba sie stało ? ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 03.09.2015 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie ma co się łąpać za słowka, gdu do Polski, Kopacz i PO chcą nam sprowadzić już 10,5 tys. islamistów. Francja i Niemcy chcą wprowadzić przymus stałego przyjmowania emigrantów:
http://wpolityce.pl/swiat/264231-prz...awdz-szczegoly W Gdańsku mieszkania komunane nie dla Polaków tylko dla emigrantów z Afryki: http://niezalezna.pl/70551-mieszkani...gdzie-mieszkac Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 03.09.2015 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A to widzieliście (najnowszy szkic ilu islamistów na siłę osiedlić w konkretnych krajach)?
http://i.iplsc.com/-/0004L2VRNBM9D27U-C116.jpg Do tego dodajmy, że rozejm na Ukrainie trwał zaledwie 1 dzień: http://kresy24.pl/72509/dwoch-ukrain...alna-mapa-ato/ Jeśli sytuacja naprawdę będzie się dalej rozwijać w tym, niebezpiecznym kierunku, a Kopaczka zdąży jeszcze nakłamać i zrujnować przyszłość wielu Polaków, to pozostanie nam albo daleka emigracja (Australia?), albo rozpaczliwa walka o własny dom i najbliższych. Jak dla mnie, agendy UE już dawno przestały działać, chaos jest coraz większy i jedno państwo drugiemu próbuje podrzucić niechciane śmierdzące jajo. Ponad 10 tys. "przybyszów" na kark Polski to wielki ciężar, ale nawet małe Słowacja i Estonia "otrzymały" po 3 tys. "gości". Jeśli najbliższe spotkanie grupy V4 czegoś nie zdecyduje, to leżymy i kwiczymy pod muzułmańską maczetą. ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Ciekawy tekst http://blogpublika.com/2015/09/03/uc...awa-murzynska/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolejki tylko po iphony? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czego to się człowiek nie dowiaduje z takich filmików. Można odnieść wrażenie, że Platforma własnymi rękami obaliła komunę.
"Że nie ma kolejek", "Że nie ma godziny policyjnej", "Że nie pałek na koncertach", "Że paszport jest prawem", "Że cenzura". Chyba w innym 2007 roku żyłem. PS. Ten w okularach to chłopak czy dziewczyna? Czy jeszcze nie wie bo gender? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A w dodatku pojawił się nowe "kwoty" uchodźców
https://twitter.com/BrunoBrussels/st...78450298589184 Jak to dobrze, że już za mniej więcej 2 miesiące rząd i prezydent wspólnie powiedzą "dość" i nie będą się godzić na politykę uniosocjalistów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
1. A to reklamowania Putina jako "dobrego prezydenta Polski"' 2. A to do wspólnego z Palikotem, Kaliszem i naćpaną bandą lewaków marszu, w trakcie którego wykrzykuje anarchistyczne hasła, 3. A to do proponowania sprzedaży "złotych strzałów" w osiedlowych spożywczakach (po okazaniu dowodu). "Prawica" spod znaku Jurka Owsiaka .... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jak w sprawie ZUS-u oczekiwałeś tylko konkretów, tak teraz bredzisz i manipulujesz jak przystało na czytelnika wyborczej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Zdaniem p. Korwin-Mikkego, trzeba zlikwidować w ogóle wszelkie zasiłki, a jeżeli mimo to będą chcieli przyjechać i pracować w Polsce, tak jak Lenin pracował w Anglii, to oczywiście niech przyjeżdżają." http://korwin-mikke.pl/ogolne/zobacz..._afryki/110868 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy są granice kompromitacji, mucha wysunęła się na czoło peletonu
![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=Fsm_RydmqUU |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obejdzie się. Jeśli tego jeszcze nie zauważyłeś nieszczęśniku, to już stałeś się na tym forum pośmiewiskiem w stylu sołtysa. I z jemu podobnymi będziesz mógł sobie jeszcze "podyskutować". Dla każdego kto ma choć trochę oleju w głowie jesteś już tylko śmiesznym manipulatorem, który własną głupotę przykrywa arogancją i bezczelnością. Jedyne na co na tym forum zasługujesz to kpiny. I właśnie w ten sposób będziesz przeze mnie traktowany.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak widać grillowanie spowodowało u korwinisty nie tylko jąkanie ale i gwałtowny skok tendencji cenzorskich (ot "wolnościowiec"). Wykombinował że będzie ustalał jakie linki mogą być do tematu wrzucane a jakie nie. W takim razie prosimy o listę linków dozwolonych panie kontrolerze.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|||
Widzę, że na forum obracasz się jedynie w wąskim gronie towarzystwa wzajemnej adoracji i nie zauważasz, że to was reszta forum uważa za oszołomów, zresztą całkiem słusznie. Ostatnimi postami pokazałeś jak łatwo wytrącić Cię z równowagi, kompletnie zgubiłeś swoją zimną głowę i plujesz jadem jak Twoje wzorce. Nie potrafisz odpowiedzieć na żadne proste pytanie, kreujesz się na guru, wodza aparatczyków a tak naprawdę wszyscy się z Ciebie śmieją i wiele osób pyta mnie po co w ogóle dyskutuję z takim twardogłowym pajacem, o którym wszyscy wiedzą, że jest opłacanym trollem i dyskusja z nim nie ma żadnego sensu. A ja konsekwentnie odpowiadam, że bawi mnie do łez jak stary policjant bulwersuje się niczym nastolatek.
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW "Pewnie to, że to wrzuciłem zinterpretujesz jako dowód poparcia."
Raczej tak nie pomyślałem ale jak masz wątpliwości i się tłumaczysz to kto wie jak to interpretujesz W ogóle to dziwne rzeczy piszesz , ostatnio że wislak68 to guru i wódz aparatczyków , jak do tego doszedłeś ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 04.09.2015 o godz. 11:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Nie potrafisz odpowiedzieć na żadne proste pytanie, kreujesz się na guru, wodza aparatczyków a tak naprawdę wszyscy się z Ciebie śmieją i wiele osób pyta mnie po co w ogóle dyskutuję z takim twardogłowym pajacem, o którym wszyscy wiedzą, że jest opłacanym trollem i dyskusja z nim nie ma żadnego sensu" Korwinek się zagotował . Wieszam następne trofeum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobra, rozgryzłeś mnie , wislak68 codziennie wcześnie rano wysyła materiały na dany dzień a my nieboraki musimy ( tu użyje niecenzuralnego słowa ponieważ jestem bardzo zmęczony) za...ać od rana do wieczora bez jednego dnia wolnego. Czy to niedziela czy Święta służba nie drużba, zdradzę Ci że robimy to za friko bo nas oszukują i nie płaca , tylko obiecują .Mało tego codziennie jeszcze o....... najpierw od wislaka68 potem jeszcze od kilu innych których nicków nie znam. To żle, to niedobrze, nic im się nie podoba a my biedaczki staramy się jak możemy.Musiałem Ci to napisać bo przecież już wiesz jak jest.Byle do wyborów , do 25.10.15
![]() |
|
|