The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2015, 12:49
Film pokazuje dokładnie buractwo Kopacz.
Wbrew temu, co napisano pod zalinkowanym przez ciebie filmiku na youtube to nie było przywitanie, ale zakończenie uroczystości.
Protokół przewiduje, że to najważniejsza osoba (w tym wypadku Prezydent) przejawia inicjatywę uściśnięcia dłoni na pożegnanie.
Pozostali mają stać i milczeć dopóki Prezydent do nich nie podejdzie.
A co robi Kłamczucha?

Odwraca się dupą do Prezydenta i żegna się z innymi gośćmi. Sygnalizuje w ten sposób, że to ona była tu najważniejsza!
Duda dwukrotnie odwraca się w stronę Kłamczuchy sygnalizując, że chce się pożegnać.
Ta jednak nadal żegna się ze swoimi przydupasami.
Duda odwraca się na pięcie i odchodzi.

Powinien jeszcze, moim zdaniem, dać jej kopa w tłuste dupsko, ale już mu to odpuszczę.

Kopacz dała żałosny popis zupełnie jak podczas pijackiego marszu na lotnisku w Berlinie.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 02.09.2015, 13:09
Zamiast dyskutować o dwojgu dorosłych ludzi, którzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy i nie potrafią do siebie podejść to lepiej powiedzcie co o tym sądzicie :
http://namzalezy.pl/merkel-przyjmuje...refa-schengen/
MJ
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 02.09.2015, 13:11
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ewa-k...ejskich/00mdke

Tymczasem Ewa postanowiła spróbować sił w nowej roli, szykuje się jak widać do innego zawodu po wyborach. Jak oceniacie jej występ?
FraMat
Senior Member

Stary 02.09.2015, 13:27
Fatalnie.
Kariery wielkiej nie zrobi.

A oto reakcja małych dzieci na głupoty wygadywane przez PEK
Zwłaszcza facepalm po lewej

FraMat
Senior Member

Stary 02.09.2015, 13:31
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Zamiast dyskutować o dwojgu dorosłych ludzi, którzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy i nie potrafią do siebie podejść to lepiej powiedzcie co o tym sądzicie :
http://namzalezy.pl/merkel-przyjmuje...refa-schengen/

Jestem zdania, że jeśli nawet to Niemcy mieliby pokrywać wszystkie koszty pobytu islamistów w naszym kraju, należy to odrzucić.

Solidarność z uchodźcami to jedno, ale niech Niemcy raczej działają na rzecz zmiany sytuacji w Afryce północnej, tymczasem oni wolą przyjmować uchodźców, niech płaci za to cała UE, nisko płatna siła robocza pozwoli gospodarce niemieckiej na zwiększoną konkurencyjność eksportu i w ostatecznym rezultacie na zyski w niemieckiej kasie.
Ekonomia unijna to taka gra w która grają wszyscy, ale i tak na końcu wygrywają Niemcy. Udowodnił to przykład Grecji.

kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 02.09.2015, 14:21
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Film pokazuje jednak co innego, ale niezależna zawsze wie lepiej: https://www.youtube.com/watch?v=U3ABqPrzQJc
Ty jesteś ten leming o którym pisał Drozd ? Złapałeś się na propagandę ? jak nie rozumiesz obrazu to poczytaj co napisał Framat, chociaż to niepotrzebne, obraz mówi wszystko o buractwie kopaczowej . Żegna się z psiapsiólkami z pseudorządu , k...a kabaret na potrzeby mainstreamu a lemingi się łapią , niedużo ale trochę jeszcze was jest
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 15:28
Wybaczcie źródło. Pełne listy Kukiza.
http://bi.gazeta.pl/im/3/18696/m1869...WLA-KUKIZA.pdf

Jedynką chrzanowskiej listy ciasteczka jest były członek PiS, w Warszawie na liście jest m.in. muzułmanka, prezes wspólnoty kazachskiej....

Jest też Liroy. Tak w zasadzie to zastanawiam się jaki był cel umieszczenia go na listach. Ktoś powie, że to znana postać i pewnie ma rację bo wielu go zna ale szczerze nie miałem pojęcia, że on się nazywa Piotr Marzec i pewnie nawet część jego fanów tego nie wie a na listach nie można napisać "Liroy". Generalnie kupa śmiechu.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.09.2015, 15:30
Jakie dwojgu? Rozumiem że jak bandyta sprzeda komuś cios pałą i ucieknie to opiszesz tę sytuację "dwoje ludzi się pobiło"? Buractwo premierzycy widać jak na dłoni, a Ty standardowo obdzielasz nim również prezydenta. Może wyjaśnisz konkretnie jak powinien się zachować kiedy ta odwróciła się do niego dupą? I zaczęła pogaduchy... Bo po "tak tylko pytałem" przyszła chyba kolej na "tak tylko pitolę głupoty". Ciekawe czy sam z siebie czy coś Cię o tego inspiruje.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 15:46
Jak to opisał FraMat "Protokół przewiduje, że to najważniejsza osoba (w tym wypadku Prezydent) przejawia inicjatywę uściśnięcia dłoni na pożegnanie."

"Pozostali mają stać i milczeć dopóki Prezydent do nich nie podejdzie." Czy on tam do kogokolwiek podchodzi? A część osób stoi i milczy.

Jak widać na początku nagrania prezydent wcale się tej zasady nie trzyma bo ktoś tam do niego podchodzi uścisnąć dłoń. Premierzyca też nie trzyma się tej zasady i nie czeka aż prezydent do niej podejdzie.
Drozd
Senior Member

Stary 02.09.2015, 15:51
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Film pokazuje jednak co innego, ale niezależna zawsze wie lepiej: https://www.youtube.com/watch?v=U3ABqPrzQJc
Taa? A co takiego, bo ja widzę, że Kopacz odwróciła się do prezydenta dupą i konwersuje z przydupasami. Zdradź cóż innego zaobserwowałeś...

Ale najlepszy jest podpis pod filmikiem żeby lemingi wiedziały dlaczego jest zminusowany...

Cytat:
Jeśli NIE akceptujesz fatalnego zachowania Andrzeja Dudy naciśnij przycisk NIE czyli kciuk do dołu .Z okazji dzisiejszej rocznicy wybuchu II WŚ , przed rozpoczęciem obchodów premier Ewa Kopacz zaczęła się witać z osobami stojącymi obok niej . Gdy zbliżał się czas przywitania z Dudą ten zrejterował , ratując się ucieczką jak mały obrażony chłopczyk
majstersztyk . Bezmózgi leming nie ma już żadnych wątpliwości...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.09.2015 o godz. 16:02.
Hej Nasz TS !!
Drozd
Senior Member

Stary 02.09.2015, 16:01
Jak to opisał FraMat "Protokół przewiduje, że to najważniejsza osoba (w tym wypadku Prezydent) przejawia inicjatywę uściśnięcia dłoni na pożegnanie."

"Pozostali mają stać i milczeć dopóki Prezydent do nich nie podejdzie." Czy on tam do kogokolwiek podchodzi? A część osób stoi i milczy.

Jak widać na początku nagrania prezydent wcale się tej zasady nie trzyma bo ktoś tam do niego podchodzi uścisnąć dłoń. Premierzyca też nie trzyma się tej zasady i nie czeka aż prezydent do niej podejdzie.

Zwrócenie się w stronę Kopaczowej to jest właśnie ta inicjatywa. Chyba nie sądzisz, że najważniejsza osoba w państwie będzie podchodzić do kogoś odwróconego tyłem. Bo co potem klepnąć w ramię, kopnąć w dupę czy stać i czekać aż chamstwo raczy się odwrócić. Gdyby Kopacz stała prosto milczała i czekała, a nie zerkała na zegarek i bezczelnie odwracała się tyłem dając o zrozumienia ze dla niej ważniejsza jest pogaducha z jakąś babą to prezydent pewnie by podszedł, a tak kolejny raz zaprezentowała swoje buractwo. A Ty kolejny raz udajesz głupiego ...
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 16:10
I jak zwykle skupiasz się na pierdołach kompletnie nie istotnych dla państwa.

Tak, Kopacz źle się zachowała ale czy Duda wyglądał na kogoś kto chce podać rękę? Ja tam nie widzę nigdzie, żeby ona od niego uciekała. Inna sprawa, że ja bym jej ręki nie podał bo to niehonorowa kobieta, aczkolwiek tłumaczycie, że PAD chciał podać rękę zatem...
Odpowiedz na takie pytania:
1. Ile sekund trwała ta jej pogaduszka o której mówisz?
2. Kto do kogo stał dupą w momencie jej trwania? 0:16-0:17 zobacz sobie.

a co o tym sądzi ekspert od protokołu
Cytat:
- Pan prezydent, jako pierwsza osoba w państwie, kiedy przybywa, wita się z osobami oczekującymi już na niego - powiedział. Te same reguły obowiązują przy pożegnaniu - mówił Sibora. Jego zdaniem nie najlepiej zachowała się też Ewa Kopacz, która "nie powinna odwracać się w sytuacji, w której może dojść do powitania lub pożegnania z prezydentem".
Pewnie powiesz, że stronniczy ekspert ale przypomnij sobie jego wypowiedzi, gdy jako jeden z nielicznych bronił w mainstreamie rozbudowanej ceremonii zaprzysiężenia prezydenta elekta.
FraMat
Senior Member

Stary 02.09.2015, 16:38
Duda po prostu skorzystał z okazji, żeby Kopaczowej ręki nie podać.
Gdyby ta grzecznie stała zamiast się odwracać byłyby możliwe dwie sytuacje:
- PAD podchodzi do Kopaczowej i się z nią żegna. Nie ma afery.
- PAD ostentacyjnie odchodzi, Kopaczowa jest na wygranej pozycji, bo media zjadłyby Prezydenta.

Kopaczowa nie zaryzykowała rozejścia się bez zrobienia afery i swoim ruchem sprowokowała możliwość dowolnej interpretacji zdarzenia przez POprawne POlitycznie media, które z tego skwapliwie skorzystały.

kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 16:38
IncognitoTSW niepotrzebnie rozkładasz po równo , do tego podpierasz się ekspertem z dupy, z filmiku ewidentnie widać co kopaczka zamierza. Jak masz wątpliwości to przeczytaj przemówienie Dudy i Botoksa to zrozumiesz o co tej babinie chodziło.Duda zgodnie z regułami i dobrym wychowaniem wita wszystkich z botoksem na czele , Babina nie wita nikogo tylko p...i gadki szmatki o wypowiedziach Dudy. Jakim cudem możesz bez zmrużenia oka zrównać te dwie osoby.Kogo jak kogo ale Ciebie naprawdę trudno o coś takiego podejrzewać ?.

FraMat Nie wiem skąd wziąłeś ten ceremoniał że Prezydent żegna się z pozostałymi,ale jak już to zauważ że kopaczka nie czeka na nic tylko "żegna " się ostentacyjnie z dupkami z własnego rządu a Duda stoi jak c...j na weselu , jakby botoksycza chciała się strasznie żegnać to zaczyna od Prezydenta ( kobieta wyciąga rękę do mężczyzny) a nie liże sie z palantami z którymi widzi się na co dzień na cyrku objazdowym po "tym kraju" ( to cytat z botoksa, tak mówi o Polsce , dla niezorientowanych)
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 02.09.2015 o godz. 16:46.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 16:43
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
IncognitoTSW niepotrzebnie rozkładasz po równo , do tego podpierasz się ekspertem z dupy, z filmiku ewidentnie widać co kopaczka zamierza. Jak masz wątpliwości to przeczytaj przemówienie Dudy i Botoksa to zrozumiesz o co tej babinie chodziło.Duda zgodnie z regułami i dobrym wychowaniem wita wszystkich z botoksem na czele , Babina nie wita nikogo tylko p...i gadki szmatki o wypowiedziach Dudy. Jakim cudem możesz bez zmrużenia oka zrównać te dwie osoby.Kogo jak kogo ale Ciebie naprawdę podejrzewać o cos takiego ?.
Kerim, odpowiem Ci cytatem
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Duda po prostu skorzystał z okazji, żeby Kopaczowej ręki nie podać.
I to powinno zakończyć dyskusję. Ona mu dała okazję a on z niej skorzystał. Co do eksperta to cytowałem dr Siborę.
Drozd
Senior Member

Stary 02.09.2015, 16:56
I jak zwykle skupiasz się na pierdołach kompletnie nie istotnych dla państwa.

Tak, Kopacz źle się zachowała ale czy Duda wyglądał na kogoś kto chce podać rękę? Ja tam nie widzę nigdzie, żeby ona od niego uciekała.

Tak, bo stał i czekał zwracając się w jej stronę, a ona uciekła odwracając się dupą i faktycznie byłaby to pierdoła gdyby propagandowe media nie wykorzystywały jej do oczerniania prezydenta.

Duda na moment odwrócił się bokiem bo ktoś do niego podszedł, ktoś z zewnątrz, a nie jego otoczenie. Natomiast Kopacz żegna się ze swoją świtą. Nie widzisz różnicy? Czy zwyczajnie brniesz bo nie jesteś w stanie przyznać, że manipulujesz tak jak tvn.

Jaki stronniczy ekspert? Napisał Ci, że Kopacz nie powinna się odwracać? Czy masz problemy z czytaniem. Skoro się odwróciła to prezydent poczekał chwilę. Ile? Wystarczająco długo żeby Kopacz zdążyła pożegnać połowę swojej świty i odszedł. Moim zdaniem i tak za długo czekał bo widać, że tej już brakowało rąk do ściskania żeby tylko móc dalej stać dupą...

Zresztą co ja tłumaczę wklejasz opinię eksperta i nie potrafisz jej zrozumieć to mnie się tym bardziej nie uda...

I to powinno zakończyć dyskusję. Ona mu dała okazję a on z niej skorzystał.
Nie nie kolego, ona zachowała się po chamsku, a prezydent parlamentarnie nie ma tu żadnej równośc
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.09.2015 o godz. 17:07.
Hej Nasz TS !!
kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 17:10
IncognitoTS "WKerim, odpowiem Ci cytatem"

Jeżeli by tak było jak cytujesz Framata to powiedz ? Po co Duda stał tam i co najmniej 2 razy odwracał się do botoksa? .Wydaje mi się że jak ktoś nie chce komuś podać ręki to zabiera dupę i szybko się ewakuuje z " zagrożonego" miejsca
FraMat
Senior Member

Stary 02.09.2015, 17:22
FraMat Nie wiem skąd wziąłeś ten ceremoniał że Prezydent żegna się z pozostałymi,ale jak już to zauważ że kopaczka nie czeka na nic tylko "żegna " się ostentacyjnie z dupkami z własnego rządu a Duda stoi jak c...j na weselu , jakby botoksycza chciała się strasznie żegnać to zaczyna od Prezydenta ( kobieta wyciąga rękę do mężczyzny) a nie liże sie z palantami z którymi widzi się na co dzień na cyrku objazdowym po "tym kraju" ( to cytat z botoksa, tak mówi o Polsce , dla niezorientowanych)
W protokole nie ma rozróżnienia na płeć.
Inicjatywę wyciągnięcia ręki ma osoba zajmująca wyższe stanowisko.
Najwyższą funkcję w Polsce pełni Prezydent. Premier jest czwarty.
Oczywiście, wszyscy zauważyli, że Kopacz nie czeka na podejście Prezydenta tylko sama się zegna z innymi.

To Prezydent powinien był wyjść z inicjatywą pożegnania, ale PEK mu to uniemożliwiła gdyż odwróciła się dupskiem i przywłaszczyła sobie jego pozycję jakby to ona w tej grupie była głową państwa a nie PAD, więc PAD odwrócił się i odszedł gdyż został w ten sposób obrażony.

Wydaje mi się, że PAD chciał dopełnić protokołu i chwilę czekał. Potem jak się okazało, że nie ma na co, z godnością odszedł. Tylko POprawna prasa przekręciła wagę zdarzeń, gdyż to Kopacz powinna zostać zbesztana za niezgodne z protokołem zachowanie, a nie PAD za to, że pokazał honor i godność i nie dał się zmanipulować.

kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 17:28
Dokładnie tak było jak napisałeś , jeżeli jest tak z protokołem to nie dyskutuję ,natomiast obraz nie pozostawia złudzeń
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 17:40
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak, bo stał i czekał zwracając się w jej stronę, a ona uciekła odwracając się dupą i faktycznie byłaby to pierdoła gdyby propagandowe media nie wykorzystywały jej do oczerniania prezydenta.

Duda na moment odwrócił się bokiem bo ktoś do niego podszedł, ktoś z zewnątrz, a nie jego otoczenie. Natomiast Kopacz żegna się ze swoją świtą. Nie widzisz różnicy? Czy zwyczajnie brniesz bo nie jesteś w stanie przyznać, że manipulujesz tak jak tvn.

Jaki stronniczy ekspert? Napisał Ci, że Kopacz nie powinna się odwracać? Czy masz problemy z czytaniem. Skoro się odwróciła to prezydent poczekał chwilę. Ile? Wystarczająco długo żeby Kopacz zdążyła pożegnać połowę swojej świty i odszedł. Moim zdaniem i tak za długo czekał bo widać, że tej już brakowało rąk do ściskania żeby tylko móc dalej stać dupą...

Zresztą co ja tłumaczę wklejasz opinię eksperta i nie potrafisz jej zrozumieć to mnie się tym bardziej nie uda...

Nie nie kolego, ona zachowała się po chamsku, a prezydent parlamentarnie nie ma tu żadnej równośc
Pozwolę wstrzymać się z odpowiedzią dopóki nie przeczytasz mojej wiadomości i nie odpowiesz na zadane pytania.
IncognitoTS "WKerim, odpowiem Ci cytatem"
Jeżeli by tak było jak cytujesz Framata to powiedz ? Po co Duda stał tam i co najmniej 2 razy odwracał się do botoksa? .Wydaje mi się że jak ktoś nie chce komuś podać ręki to zabiera dupę i szybko się ewakuuje z " zagrożonego" miejsca

Chwilę czekał a potem odszedł. Ile to trwało? Z 10 sekund?
.Wydaje mi się że jak ktoś nie chce komuś podać ręki to zabiera dupę i szybko się ewakuuje z " zagrożonego" miejsca
Jakby nie patrzeć to babcia się do niego zbliżała, bo podała rękę gościowi, który stał obok niego więc nie przesadzajmy, że nie mógł podać ręki bo po prostu jej nie podał, cokolwiek byś wywnioskował z tego nagrania. Dla Ciebie te jego skinienia głową oznaczały, że chciał podać rękę a przyjdzie inny i powie, że on to widzi tak, że patrzył czy się zbliża i jak zobaczył, że się zbliża to poszedł. Mogło to być jej zachowanie celowe ale i nie musiało bo to, że ona nie zna żadnego protokołu to nie jest tajemnica i zawsze wszystko robi pokracznie (patrz wizyta w Niemczech)
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 02.09.2015 o godz. 17:52.
kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 17:59
Babcia jak ją nazywasz ma obsesje Pisu i Dudy, posłuchaj co dzisiaj mówiła przedstawiając listy urbanoplatfusiane, policz ile razy powiedziała Pis i Kaczyński i w jakim kontekście ? zrobiła to co zrobiła z premedytacją , nieudolnie jak zwykle ale z premedytacją
FraMat
Senior Member

Stary 02.09.2015, 17:59
Mogło to być jej zachowanie celowe ale i nie musiało bo to, że ona nie zna żadnego protokołu to nie jest tajemnica i zawsze wszystko robi pokracznie (patrz wizyta w Niemczech)
Z tym można byłoby się zgodzić, dla mnie to zawaliła PEK (nieświadomie, w stresie, albo celowo).

Wyobraź sobie, że jesteś prezesem Wisły.
Organizujesz jakąś uroczystą kolację z szatnią.
Siedzicie z panami piłkarzami, jecie, pijecie (umiarkowanie), podano ostatnie danie i po nim panowie piłkarze zabierają dupy w troki żegnając się sami ze sobą. Głowa podaje łapę Brożkowi, Jović żegna się z Guerrierem a na Ciebie nawet nie spojrzą. Wychodzą nie czekając, że ty jako prezes, pierwszy wstaniesz od stołu i się z nimi pożegnasz.
A potem mają pretensje do Ciebie, że urażony wstałeś i wyszedłeś.

IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 18:10
Babcia jak ją nazywasz ma obsesje Pisu i Dudy, posłuchaj co dzisiaj mówiła przedstawiając listy urbanoplatfusiane, policz ile razy powiedziała Pis i Kaczyński i w jakim kontekście ? zrobiła to co zrobiła z premedytacją , nieudolnie jak zwykle ale z premedytacją
Pewnie ma, niestety tego nie zrobię bo słuchanie jej powoduje nieodwracalne straty na zdrowiu

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Z tym można byłoby się zgodzić, dla mnie to zawaliła PEK (nieświadomie, w stresie, albo celowo).
Wyobraź sobie, że jesteś prezesem Wisły.
Organizujesz jakąś uroczystą kolację z szatnią.
Siedzicie z panami piłkarzami, jecie, pijecie (umiarkowanie), podano ostatnie danie i po nim panowie piłkarze zabierają dupy w troki żegnając się sami ze sobą. Głowa podaje łapę Brożkowi, Jović żegna się z Guerrierem a na Ciebie nawet nie spojrzą. Wychodzą nie czekając, że ty jako prezes, pierwszy wstaniesz od stołu i się z nimi pożegnasz.
A potem mają pretensje do Ciebie, że urażony wstałeś i wyszedłeś.
Jestem w stanie sobie to wyobrazić, w rolach głównych Bednarz i Małecki. Ale tak serio to tak jak zacząłem na wstępie tego tematu, uważam że to temat zastępczy i robienie z igły widły. Nie wybielam tu nikogo bo zarówno ona nie czekała zgodnie z protokołem ani on nie podszedł i nie podał ręki. Stał i czekał a zgodnie z protokołem ona też powinna stać i czekać. To by była nieco patowa sytuacja, nieprawdaż?
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 02.09.2015, 18:30
Niesiołowski ma nie lada problem.
http://wpolityce.pl/polityka/264142-...trzymac-kciuki
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 02.09.2015, 18:48
Pozwólcie że wrzucę 3 grosze w odpowiedzi na kwestię IncognitoTSW. Mianowicie:
na tekst p. Merkel - przyjmujecie emigrantów albo koniec ze strefą...
odpowiedziałbym- bronimy naszego kraju, wraz z ekipą z V4. Inaczej Europa zamieni się w to:
http://shoebattube.com/watch_video.php?v=5HYDNA2WYS17

Oczywiście, jeśli Niemcy chcą takie obrazki u siebie, nie widzę przeciwwskazań. Inna rzecz, dlaczego na tratwach na Morzu Śródziemnym ok. 90 % towarzystwa to młode, zdrowe byczki? Rzucili kobiety i dzieci i pędzą do Niemiec po socjal? Mają w d*** swój kraj, tylko się nażreć na czyjś koszt potrafią? W dodatku jedzenie obowiązkowo musi być halal, inaczej bunty, żądania i protesty:
https://www.youtube.com/watch?v=kxfkq6rKiRM

Niestety, "goście" włażą na głowę gospodarzom i plują w twarz, a chora po**ana poprawność polityczna nie pozwala nawet bronić własnego domu. Nie chcę takiej przyszłości :-((
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 19:35
Czyli tak jak pisałem botoksowa NAJPIERW powinna podejść do Dudy i się pożegnać , potem mogła wrócić do objazdowego cyrku i smyrać się z psiapsiólkami. Widać to dobrze na filmie po zachowaniu Dudy , pewnie znał protokół i czekał kilka sekund aż babina zachowa się zgodnie z nim . Widząc jej ostentacyjne psiapsiółkowanie po prostu odchodzi a wcześniej dwukrotnie odwraca się do babiny, niestety bezskutecznie .
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.09.2015, 19:37
aaa tam, skupiacie się na jakichś pierdołach protokołach... A tu Ludwik Dron nadlatuje z misją ratunkową dla PO. No i plastikowy Grzesiu do senatu. POlskaaaaaa Biało-Czerwoni! Teraz jeszcze Rozenek, Grodzka i jakiś nacjonalista. Będzie komplecik - oferta dla wszystkich
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 02.09.2015, 19:41
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
Pozwólcie że wrzucę 3 grosze w odpowiedzi na kwestię IncognitoTSW. Mianowicie:
na tekst p. Merkel - przyjmujecie emigrantów albo koniec ze strefą...
odpowiedziałbym- bronimy naszego kraju, wraz z ekipą z V4. Inaczej Europa zamieni się w to:
http://shoebattube.com/watch_video.php?v=5HYDNA2WYS17

Oczywiście, jeśli Niemcy chcą takie obrazki u siebie, nie widzę przeciwwskazań. Inna rzecz, dlaczego na tratwach na Morzu Śródziemnym ok. 90 % towarzystwa to młode, zdrowe byczki? Rzucili kobiety i dzieci i pędzą do Niemiec po socjal? Mają w d*** swój kraj, tylko się nażreć na czyjś koszt potrafią? W dodatku jedzenie obowiązkowo musi być halal, inaczej bunty, żądania i protesty:
https://www.youtube.com/watch?v=kxfkq6rKiRM

Niestety, "goście" włażą na głowę gospodarzom i plują w twarz, a chora po**ana poprawność polityczna nie pozwala nawet bronić własnego domu. Nie chcę takiej przyszłości :-((
Szczerze powiedziawszy to ja nie mam nic przeciwko imigrantom. Ameryka zbudowała swoją potęgę pracą imigrantów. Problem w tym, że Ci ludzie, którzy przybywają do Europy mają mylne wyobrażenie o tym co ich tutaj czeka, w przeciwieństwie do XIX i XX wiecznych migracji do USA. Oni przyjeżdżają brać zasiłki a my i inni emigrujący do USA wyjeżdżaliśmy do pracy. Oni nie mają zamiaru pracować, nie chcą uczyć się języka i nie chcą się integrować. Angela grozi zamknięciem strefy schengen ale czy do cholery ta strefa obejmuje kraje afrykańskie? Póki co nie mamy się czego bać, bo nawet jeśli przyjmiemy tych uchodźców to oni i tak uciekną do Niemiec.
kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 19:47
Stefan zwariuje do końca? ma jakieś szanse ? bo w kolejce czeka grodzka, urban i kiszczak

kerim1906
Banita

Stary 02.09.2015, 20:02
Jeszcze raz Stefan

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów