|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Być może tak będzie. Jedno wiem na pewno. Bez dostania się do, jak to ująłeś koryta, nie da się nic zmienić/zrobić. Także całkiem możliwe, że to jest sprytny plan niektórych panów z RN.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przeceniacie ich. Zwykle wyczucie szansy na sukces i wsio. Po co dorabiać do tego głębszą ideologię?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak to można ocenic kazdego kto startuje z obojetnie jakich list. "Po czynach ich poznacie" - to jest dla mnie wyznacznik do oceny poszczegolnych osob. Mi to zwisa, jak dla mnie to i nawet moga startowac z list PO, PIS, Palikota czy lewakow o ile beda glosowac tak jak trzeba. Z Liroyem fakt, troszke smiesznie ale z drugiej strony Reagan byl aktorem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na początku myślałem, że to jakiś ponury żart i że ktoś się jej włamał na konto.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na deser : ![]() Ja rozumiem, że ona nie lubi Kuźniara (a ktoś go w ogóle lubi? Nawet matka się za niego wstydzi) ale nie rozumiem jak ktoś o tak wysokich tytułach naukowych (i to nie w naukach technicznych) prezentuje tak niski poziom kultury osobistej a co najgorsze potrafi brnąć w zaparte i nie przyznawać się do błędu za żadne skarby, obrzucając błotem wszystkich, którzy zwracają uwagę (nawet grzecznie). Żeby przypadkiem nie złożyła interpelacji o zmianę nazwy święta na "Wniebowzięście NMP"... Swoją drogą zasłanianie się tym, że rzekomo tak uczyli w latach 60-tych też jest słabe. Ponadto dziś czytałem, że jednak znalazła się na listach do sejmu. A macie takich ciekawych ludzi na zapleczu, których nie wystawiacie... prof. Kawecki jest jaki jest ale nigdy by się w ten sposób nie zbłaźnił.
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 28.08.2015 o godz. 08:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zawsze uwazalem ze Pawlowicz jest równo jebnieta...
Takimi ludzmi Pis niestety nie zbawi kraju... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() P.S. Lata temu czytałem z nim jakiś wywiad. Typowy lewak, chyba nawet wspierający podczas którychś tam wyborów komunistów z SLD. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pawłowicz jak Pawłowicz. Szału nie ma, ale jeśli się myśli o szerokiej koalicji na prawicy to trzeba też coś dać i Radiu Maryja. W skali kraju to ładnych kilkaset tysięcy głosów. Natomiast prawdziwym newsem jest to że, podobno, prezes wywalił z list Mastalerka. 300polityka wrzuca już nawet pierwsze teorie, na temat tego co było tego przyczyną. Ciekawe co musiał przeskrobać żeby prezes pozbył się tuż przed kampanią, jednego z twórców sukcesu Dudy. Ot zagwozdka...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Cóż, idiotów na świecie nie brakuje bez względu na przynależność partyjną. Odnośnie niepoprawnego "wziąść" słowniki PWN mówią jednoznacznie: BŁĄD! http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Dla...asc;11924.html
Ale oczywiście niektórzy idą w zaparte, w "bulu i nadzieji" powtarzając błędy innych. Szkoda. Niektórzy wręcz cieszą się ze swojej nieporadności językowej czy politycznej. I tak o min. Schetynie krytykującym PAD jeden z redaktorów napisał: "radość ministra Schetyny to radość piromana, który spalił własną chałupę". I jak ten nasz biedny kraj ma być dobrze zarządzany? ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pal sześć scyzoryka, ale z list tego wysuszonego jak śliwka rockmena wystartuja ludzie od paligupa,PO i lewicy...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.08.2015 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Dobrze że tego nie powiedziała Pawłowicz , Liroy ? trochę śmieszne ale Reagan był aktorem
, Incognito TSW miałby używanie na dwie strony |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy to prawdziwe wpisy Pawłowicz, czy jakieś fejki ale ta kobitka mi się kojarzy z takim chamstwem. Widziałem gdzieś też jej inna wypowiedź, już nie pamiętam o co chodziło ale ewidentnie widać, że złapała wiatr w żagle i już żyje tym, że to jej PARTIA, właściwie to ONA będzie RZĄDZIŁA Polską!
Nie dla takich ludzi w polityce, im własne ego przesłania rozum, dla nich ważniejsze są ich ambicje, ich partie niż dobro Polski. I na tak samo wygląda sprawa z Winnickim, Bosakiem i kilkoma innymi osobami z RN. Ja sam byłem zwolennikiem połączenia sił antysystemowców ale to co się przez te kilka miesięcy stało z Kukizem to dobrze nie rokuje. Od początku miałem do niego zastrzeżenia bo jak kogoś chwali Wojewódzki, Schetyna to "wiedz, że cos się dzieje" ale to co wyszło dalej to tylko pokazuje, że człowiek nie ma pojęcia o polityce. Tworzy listy na ostatnią chwilę - i na prawdę ludzie będziecie głosować na osoby, których nie znacie, które się w polityce nie sprawdziły? Przecież to jest najkrótsza droga do tego żeby taka partia zaraz po wejściu do sejmu się rozwaliła - brak sprawdzonych ludzi. Po drugie ideologia, zbiera ludzie od lewa do prawa, i znowu przez to ta partia szybko się rozpadnie. Po trzecie brak programu, z czym do ludzi? Mam głosować na JOW, które swoją droga są przechujowym rozwiązaniem? Teraz Kukiz ma chociaż szanse zdobyć 5 czy 15% i dużą liczbę posłów w sejmie a w JOWach? Mógłby tylko o tym pomarzyć. Referendum, karze ludziom głosować za JOWami a nawet nie rozwija tematu, że pytanie jest postawione zbyt ogólnie, że nie ma pytania o szczegóły jak dokładnie ta ordynacja miałaby wyglądać. Gościu robi ludziom wodę z mózgu, kolejny Palikot, który coś tam powiedział, pokrzyczał, miał swoje 5 minut w mediach, teraz na tej famie wejdzie do rządu i przez 4 lata będzie dokładał swoja łapę do niszczenia Polski. Liroy: http://polska.newsweek.pl/liroy-dla-...79952,1,1.html Przeczytałem po łebkach ten artykuł. Tak jak napisał Gwiaździsty, typowy lewak. Mniej więcej z wywiadu można wyczytać coś takiego: nienawidzę PiSu, religia w szkołach? Absurd bo księża na tym zarabiają, mama mnie oszukała w sprawie wiary (religii), miała być ona bezinteresowna. Głosowałem na PO ale mnie oszukali ...... A za chwilę: Palikot to spoko kolezka, człowiek czynu (ten sam Palikot, który wyszedł z PO hehe). Marihuana jest super. Dajcie ludziom darmowy internet. Śmieszny człowiek i tyle. Wielce bystry a się dął w chuja zrobić Palikotowi i mu ufał, śmiech na sali. Takich właśnie ludzi trzeba z polityki wyjebać bo jak ktoś nie widzi, że się go w dupala wali to nie będzie widział jak jego koleżcy z wielkiej polityki Polskę wywalą w dupę. Jak ktoś daje się nabierać na Palikota, Gowina, Stonogę, Kukiza i ludzi z RN startujących z Kukizem (chociaż ci jeszcze mają konto czyste, zobaczymy jak dalej się to potoczy) itd to jest debilem. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
KWW "Szczęść Boże" daj Panie Boże.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pani "profesor" dalej nie pojęła, że się kompromituje i brnie w swoje dziwne teorie.
![]() Tymczasem do złotego pociągu pretensje roszczą Rosjanie http://niezalezna.pl/70379-rosja-chc...czasem-abw-spi o czym skrupulatnie informuje niezależna. Ciekawi mnie jednak dlaczego nie informuje o innych, którzy roszczą sobie pretensje do zawartości pociągu... http://wiadomosci.dziennik.pl/histor...-w-polsce.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chciałbym żeby ten pociąg należał do Rosji i żebyśmy tak im go oddali jak oni nam wrak Tupolewa.
Pawłowicz jest tak głupia, że najpierw mówi, że w latach 60-tych ją uczono, że pisze się wziąść a na potwierdzenie wkleja screena ze słownika z lat do 1927 gdzie jest napisane "wziąć DAWNIEJ też wziąść". Jak więc jej uczyli w latach 60-tych, że pisze się wziąść? Nie wiem. Tak jak pisałem, tępa baba, której bycie PiSowcem przesłania myślenie. Ona uważa, że jest lepsza, że zaraz będzie rządziła Polską a wszyscy inni to lemingi, ruski, hejterzy, debile itd. Typowy przykład leminga PiSowskiego Kukiz, w sumie trzeba mu oddać, że jak na razie to wiele się mówi o tym, że na jego listach są POwcy, PiSowcy, Palikoty, lewaki ogólnie ale jakoś nie słyszałem po tych zarzutach aby ktoś podał jakieś konkretne nazwisko, konkretny przypadek. Oprócz Liroya, który coś tam się z Palikotami wąchał i jest lewy ale w żadnej partii czy strukturach nie był więc jego jedyny minus to znajomości i poglądy ale nie przynależność i tworzenie starego systemu. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba mnie czytają, artykuł pojawił się kilkadziesiąt minut po moim poście
![]() a Krystyna nie daje za wygraną i dalej się kompromituje. ![]()
Ostatnio edytowane przez IncognitoTSW : 29.08.2015 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może najlepiej od razu na nasz koszt wysłać cały ten mityczny pociąg promem do Izraela przy okazji przepraszając za Polskie obozy zagłady, i że tak późno zwracamy tą ich własność,a przy okazji można obiecać ,że lasy państwowe na pewno zostaną sprzedane by oddać wszystkie Polskie zaległości byłe i niebyłe, i jakiekolwiek. Ale czy będą zadowoleni ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
![]() Zapowiada się pogrom antysystemowców na prawo, zresztą było to do przewidzenia, najbardziej boli że to lewaki się potrafiły dogadać i startują pod jednym szyldem :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewakom zawsze jest łatwiej się dogadać bo to debile bez honoru i zasad, których jedyną ideologią jest sianie rozpusty. Takim ludziom zawsze będzie łatwiej połączyć siły bo oni idą na łatwiznę, bazują na najniższych ludzkich instynktach czyli hedonizmie.
A ludzie prawi zawsze będa się spierali bo oni stawiają w życiu pewne granice, np w sprawie aborcji, in vitro, religii, jak tylko ktoś chce trochę bardziej liberalnie podejść do takich tematów to od razu mamy spór i podział. W tych postanowieniach trudniej jest wytrwać, zawsze łatwiej powiedzieć róbta co chceta, zabijajcie dzieci, hodujcie je w probówkach, dokonujcie eutanazji, ćpajcie itp Dodatkowo ludzie prawi mają honor i jak ktoś coś za dużo powie albo źle zrobi to występuje tak jakby obrażenie się i trudno z takim człowiekiem/partią się dogadać w przyszłości. A lewaki? Czy tam są jakieś spory o ideologię, o to, że ktoś coś inaczej chciał zrobić? Czy tam się ktoś obraża na siebie jak się nawyzywają (chociażby Miller wyzywał Palikota kiedyś i co? I teraz się kochają) ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i? Osiągnęli cel, weszli do Sejmu, potem się rozsypali na mniejsze grupki tak jak było przed zjednoczeni, ale swoje zrobili przez 4 lata, pełna degeneracja, Grodzka, Biedroń swoich zwolenników dzięki temu zyskali, rozpropagowali lewackie dewiacje itd, to dla nich i tak sukces, a młoda antysytemowa prawica jak zawsze podzielona na czym właśnie korzystają Grodzkie i Bierdonie. Ja dziękuje za to i głos pójdzie na PiS. Nie potrafią się dogadać dla wspólnego dobra to głosu nie dam zmarnować, aby utrzymać PO na trzecią kadencje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co no i? No i napisałem prawdę. Tak niestety jest bo lewaki to debile i zawsze się dogadają. Jak im nawet brudasy plują w twarz, zabijają ich na zachodzie a oni nadal "więcej przywilejów, więcej socjalu dla nich, może źle ich traktowaliśmy?". Nie rozumiem Twojego żalu do mojej wypowiedzi. Sam bym z chęcią głosował na PiS gdyby nie byli socjalistami. Jeszcze zobaczę w październiku co z tego wyjdzie ale na dzień dzisiejszy głosowanie na jakichś Kukizów odpada, KNP to jest to samo co UPR czyli sieroty po Korwinie, zostaje KORWIN, który też dla mnie nie jest ideałem. A więc może też po przemyśleniu pozostanie tylko głosować na PiS, to socjaliści i prozydowska, proeuropejska partia ale lepsze to niż PO, lewaki lub kolejna odsłona Palikota czyli partia Kukiza. Może jeszcze Braun coś ogarnie.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewaki to debile bo na czas wyborów potrafią się dogadać i zjednoczyć i wejść do Sejmu, aby przez 4 lata mieć dostęp do mediów itd., i głosić swoje chore pomysły, natomiast antysystemowcy,prawica to inteligenci, którzy wolą się podzielić, aby przypadkiem nie przekroczyć progu wyborczego bo i po co ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Debile z innego punktu widzenia. Oczywiście celem każdej partii, polityka powinno być aby przeforsować swoje pomysły skoro uważa je za słuszne ale ja pisałem o tym, że to debile w tym sensie, że im łatwiej się porozumieć bo w życiu są głupcami i degeneratami. Takim jest łatwiej bo nie mają nic do stracenia, nie mają żadnych wartości ani honoru. Jak taki Palikot mówi, że by za Polskę nie walczył, czy mówią, że polskość to nienormalnosć itp to jakie oni wartości mają? Oni sobie mogą jednego dnia matki wyzywać a drugiego się dogadają i będą razem działać.
Jeśli uważasz, że to jest ok to Twój problem. ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do wartości to założę się ,że ateista jest człowiekiem bardziej moralnym od Katola który chodzi co niedziele do kościółka ,a na co dzień to by "bliźniego" utopił w łyżce wody. Miller wyzywał Palikota ? A co robi POPIS od 2005 roku ? Mieli stworzyć koalicję a niszczą ten kraj w jałowych sporach od 10 lat. Dziwne ,że ich te prawicowe wartości nie połączyły ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Jaroo1 "Ona uważa, że jest lepsza, że zaraz będzie rządziła Polską a wszyscy inni to lemingi, ruski, hejterzy, debile itd. Typowy przykład leminga PiSowskiego"
Tak z ciekawości zapytam ? jaką funkcję w nowym rządzie będzie pełniła Pawłowicz? uchyl rąbka tajemnicy, skup się lepiej na lewakopalikotach bo asik szaleje , trzeba go powstrzymać a Ty masz taki dar przekonywania ![]() ZawszeSztywny nie wierz w debilne ustawione "sądaże" , żaden komuch nie znajdzie się w tym Sejmie , 4-5 % dostaną, jak nie wierzysz to się załóż , wiem co mówię, to się nazywa pompowanie , wiedzą że PIS ma ponad 40 % to "cudują " z komuchami i swetru , PIS bedzie rządził samodzielnie , beż żadnego balastu, jak to wykorzysta to już inna sprawa
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 29.08.2015 o godz. 19:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
||
|