|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzieki, zamiast na początku wakacji robić remont to niedawno rozpoczeli modernizację,
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czy to do inwestycji ale ...
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dylemat czy tutaj czy do śmieszności czy założyć temat "krakowska mafia" ...
Cytat:
Komentarz: ja p.i.e.r.d.o.l.ę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niedługo szmaciarza Obtułowicza ktoś z grobu wykopie.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mysje Tajster? hehe
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jednak faktycznie "ja pierd.olę"
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
K.urwa k.urwie łba nie urwie. Sukinkot musi mieć dobre kwity na czerwonego Jacka.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tajster to jak u nas tow. Kapa - niezatapialny
![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Pretensje można mieć tylko do wyborców Majchrowskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że ten czerwony cwel napluł Krakowianom na twarz ale pier.doli, że to chyba deszcz.
Jeszcze wczoraj kandydatura tej k.u.r.w.y przez którą kiedyś nie dojechałem do Rotundy to jakiś żart primaaprilisowy. To się zdziwiłem i wkur.wiłem. CO ZA BEZCZELNA BANDA S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.Ó.W ! ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Te kwity muszą być naprawdę zajebiste jak gość możliwe że poświęcił stołek prezydenta ...
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to się dzieje , a za 4 lata czerwona"bezpartyjna" gnida 60% w 1 turze, brawo Kraków , wiwat , co oni zrobili przez te 26 lat wolności, przecież nawet w takim Krakowie nie ma tylu beneficjentów komuszo-urbanoplatfusianych, chce się wyć z bezsilności, liczę że Krakus Prezydent Duda pokaże naszym rodakom właściwa drogę, 6 sierpnia niedaleko, jest nadzieja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak jak wszyscy Krakusi w polityce.. partia i nic więcej...
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No dobra, ale on będzie prezydentem całego kraju, a nie Krakowa. Ten siwy dziad dalej będzie pluł nam w twarz...
P.S Podawać dalej...Może coś z tego będzie.. https://www.facebook.com/events/933793660018515/ ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy jest winny czy niewinny, tego nie wiem. Jedno jest pewne: jakim by nie był fachowcem, to nie powinien być powoływany na takie stanowisko przed wyjaśnieniem wszystkich zarzutów.
Daleki jestem od wyrokowania, bo być może ktoś specjalnie nakręcił nagonkę na gościa? Kiedyś wszyscy zwyzywali Stanisława Żółtka od łapowników a potem się okazało, że to wszystko było szkalowanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
no i poszedł Tajster w piz.duuuuu
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie wkleić więc w inwestycje...
Arena Kraków przegrała z katowickim spodkiem organizację MŚ w hokeju! http://sport.interia.pl/hokej/reprez...ms,nId,1864915 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to mamy kolejną sportowa inwestycj w Krakowie. Ciekawe czy realizowaną z tych pieniędzy co je Majchrowski zapier...lił Wisle (8 mln euro)? :
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ovii,id,t.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://www.strefabiznesu.gazetakrako...dla-malopolski
No bardzo jestem ciekaw czy doczekamy się wreszcie przyzwoitego wyjazdu na Warszawę.... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
ja bardzo kibicuję wschodniej obwodnicy Krakowa...to w dużym stopniu rozładuje korki w mieście...każdy kolejny most na Wiśle jest na wagę złota...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sam zainteresowany jestem północną obwodnicą, która domknęła by ring wokół Krakowa ale można nia nią czekać jak na Godota. Cytat:
To jest skandal, chyba jesteśmy jedynym państwem w Europie, w którym miedzy dwoma największymi miastami nie ma autostrady. A tu jeszcze pod znakiem zapytania stoi zwykła ekspresówka ! Tak Kopacz, to jest właśnie ruina, ten wyjazd z takiego miasta jak Kraków do stolicy kraju. Od kilkudziesięciu lat nic się nie zmieniło.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 28.08.2015 o godz. 08:17.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
w obu kierunkach mostu obok elektrociepłowni w Łęgu jak się skończą wakacje wcale nie będzie lepiej...Muszą powstawać alternatywne trasy bo niedługo grozi nam paraliż... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Z wiadomości napawających optymizmem znalazłem jeszcze coś takiego, chociaż czytając komentarze to widzę, że krytyki też nie brakuje... Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Co do jazdy do Wawy to fakt, przedzieranie się przez 29 listopada to masakra teraz. A koniec S7 jest planowany dopiero na 2020, także jeszcze ponad 4 lata męki
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
W tej chwili to wyglada tak ze masz drogi dwupasmowe ktore przechodza w jednopasmowe i sie korkuja nie pozwalajac przeniesc plynnie ruchu. Trasa bedzie bardzo dobra alternatywa dla Aleji jak i autostrady, ktora na tym odcinku ma po dwa pasy i wydaje sie ze wiekszego ruchu nie przyjmie. W piatek o gpdzinie 15 stoisz miedzy skawina a zakopianka bo tak duzy jest tam ruch do wyjazdu na zakopane. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Obwodnica - czy to wschód czy północ jest oczywistą oczywistością.
Sami urzędnicy kiedyś podawali że dziennie od północy do Krakowa wjeżdża ponad 70 tys aut w tym ciężarówek - i wiele z nich wali prosto do Opolskiej i na zachód bo innej drogi nie ma. Nawet jak powstanie wschodnia co i tak jest lepsze niż nic - nie wydaje mi się żeby tirowcy objeżdżali Kraków dookoła 40 km żeby pojechać z północy na zachód - dalej się będą pakować na 29-tą. ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Kraków. Koniec ze szkieletorem
Zabudowa szkieletora rozpocznie się w kwietniu przyszłego roku i zakończy w drugiej połowie 2017 r. Można już rezerwować lokale usługowe i biura. Ceny wynajmu mogą się wahać od 13 do 15 euro za metr kw. ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|