|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To sarkazm użyty przez pismaka.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wywiad z Moskalem
http://weszlo.com/2015/08/20/kazdy-t...za-malo-czasu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Każdemu kto zacznie pieprzyć że dzisiejszy wynik to wina trenera polecam mocno p.... się w łeb
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() Jeśli chodzi o ten mecz to nie mam nic piłkarzom (no może błąd Burligi) czy też trenerowi do zarzucenia. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie wygraliśmy meczu na wyjeździe pod wodzą Moskala. To znaczące. Pora żegnać.
Dla mnie dobry trener albo robi wynik, albo ma gorsze wyniki jak Moskal ale ogrywa młodych. Moskal nie spełnia żadnego kryterium. Do tej pory zawsze byłem za Tobą. Ale teraz do widzenia Kaziu, bo z tobą jest badziew. Mam nadzieję że nowy trener już czeka. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
To kogo? Co z tego ze karny z dupy, jak prawda jest taka ze większość drugiej połowy pogoń cisnela a my oczywiście się cofnelismy... Ale dobra, bronce Remisa nadal, może jak w końcu zlecimy do strefy spadkowej to się obudzicie... Żydki nie mają lepszego kadrowo zespołu od nas a jakoś dobry trener potrafi z nich wycisnąć soki...
|
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Wg to po co trener jak to wszystko zawodników wina nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Moskal Kazimierz - nie rusz Kazika, bo zginiesz!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
....a.... Przez debila sędziego wydupcą Moskala....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez silver03 : 21.08.2015 o godz. 19:02.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
Jakiego sędziego? Walnij się w łeb.Karny dla Pogoni ewidentny niestety. Ku**a za Moskala nie wygrali ŻADNEGO meczu na wyjeździe. To są ku**a kpiny! Pora się żegnać z pseudo-trenerkiem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Nie jestem za zwalnianiem Moskala, ale 5 remisów to nie tylko wina naszych kopaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaki kur.wa karny?! Przybecki kopnął w nogę Burligę i się przewrócił. Burliga pozycję wygrał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Widziałeś replaye? Przybeckiego podkładającego nogę Burlidze a następnie wywracającego się jak szmaciana lalka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ten karny to bardzo dziwna sytuacja, jeden sędzia by nie zagwizdał i by się wybronił, ten zagwizdał i z tego też się wybroni.
Co do Kazka to mam nadzieje, że Cupiał da mu jeszcze trochę popracować... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
1906 % poparcia dla Moskala.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ja nie wiem k*rwa czy cały j*bany kosmos się na nas uwziął z tymi końcówkami meczów... nic tylko sobie kolejnego bronka pie*dolnąć.
Moskal 1906 % poparcia! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zapraszam do Krakowa podobno pod adresem Babinskiego 29 można znaleźć dobrych fachowcow... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moskal 1906% poparcia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gramy bez lewego obroncy, jeden skrzydłowego mamy, napastnicy sa jacy sa, ostatnie gole Jankowskiego to bardziej bład Lechii niż nasze wyrachowanie.. nowy ofensywny pomocnik,
Boguski megaprzypadkowo strzela Lechowi na 1-0, Głowa już nie ten (m.,in derby) serio ta "maszyna" może lepiej chodzić, serio? ewentualne zwolnienie zrobi mega zamęt w klubie, wszystko przez z nieba wzięte wymagania.. plus wygodność kibiców nauczeni oglądania zwycięstw.. Nic nie przychodzi łatwo i przyjemnie, a tymbardziej odrazu.. 1906% poparcia dla Kazika! Wszyscy na WKS! ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
To co ? Żegnamy się z Kaziem ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kazek 1906% poparcia! on po prostu potrzebuje czasu...nie wiem,roku,dwóch,trzech,może pięciu ale jestem przekonany że w końcu zaczniemy wygrywać!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kaziu - time to say goodbye ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Podpisuje tez Kazek 1906% poparcia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dokładnie! W I lidze jest znacznie łatwiej! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zaraz będziemy grać o utrzymanie a cracovia o puchary jeżeli nic się nie zmieni ... KAZIU DZIĘKUJEMY ZA PRACĘ, ALE CZAS SIĘ POŻEGNAĆ ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zachodnich ligach wielkie kluby zatrudniając trenera daja mu MINIMUM rok na budowanie drużyny, często jest to DWA lub TRZY lata. Niektórzy mogli by sobie porozmawiać z prezesem MU przez telefon co on myśli o zwalnianiu trenera drużyny która nie przegrała meczu mając najtrudniejszy terminarz, gdzie zawodnicy nie dostają pensji na czas i gra jednym skrzydłowym i jednym lewym obrońcą
Dobrze poczytać tu fachowców ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|