|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
To co drozdziu kupić ci stolik żebyś się szczekać nauczył porządnie Możesz też się kopnąć. I mam nadzieje, że przestaniesz do mnie pisać takie brednie i oszczerstwa ale w to szczerze wątpię. Drozd mode=OFF Każdy kto potrafi oddzielić kibicowanie od realnego poglądu na piłkę widzi, że ten zespół od marca seryjnie popełnia te same błędy i nie zdobywa punktów. Wygraliśmy z Lechem Poznań którego zdominowało i zniszczyło Zagłębie (w pierwszej połowie powinno tam być 3-0 dla Miedziowych). Dziś fartownie uratował nas słupek. Niestety nasz trener uparcie ustawia zespół pod swoją taktykę. A powinien dostosować taktykę do tego co ma. Mam nadzieję, że Moskal wyciągnie wnioski, bo ta drużyna ma potencjał. Ale nie może być tak, że ktokolwiek nas mocniej naciśnie tracimy bramkę. (Meczu z Legią nie liczę bo na niego piłkarze się spinają bez pomocy trenera). Przy stanie 3-2 powinny być zmiany defensywne + autobus w polu karnym tylko Dziki i Jankowski na desancie. Dostaliśmy dwa mocne kopy w 4 litery w przeciągu kilku dni. Kiedyś Pan Kazimierz pokazał, że potrafi reagować na własne błędy oby to powtórzył bo może być kiepsko. |
|
|

|
||||||
|
|