|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj jeszcze kupisz bilet z rabatem 15 %....
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak by sie dalo to zrezygnowal bym ze znizki
|
|
|
|
Member
Od: 10.2013
Offline |
|
|
Wtorek 12:00 12020 biletów
Sroda 12:00 11243 biletów a wiec poszlo 777 Czwartek 13:10 10404 biletów a wiec poszlo 839 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie patrzylbym na to, dziś w kasie babeczki mówiły, że im system świruje i że ogólnie znowu pojawiły się problemy ze sprzedażą online.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wczoraj ktos tu pisal ze pani w SK powiedziala ze maja awarie , moze ona nadal trwa .. ja wczoraj proboalem ojcu kupic i wkoncu musial brat na R22 jechac
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
W taki oto sposób spada frekwencja na stadionie. Może nie jakoś bardzo znacznie, ale jednak. Bo to utrata zniżki, wypatrzonych wcześniej miejsc czy coś tam. Oczywiście powiecie, że kto ma być to będzie. (ja jeśli trzeba będzie to zakupię pod stadionem, ale trochę mnie to irytuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Idzie ktoś na mecz w niedzielę? Pytam się, bo patrząc na liczby sprzedanych biletów chyba prawie nikt..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
do której można kupić bilet online dzisiaj do 18 czy 00.00 ?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wtorek 12:00 12020 biletów
Sroda 12:00 11243 biletów a wiec poszlo 777 Czwartek 13:10 10404 biletów a wiec poszlo 839 Piątek 12:00 9185 biletów a wiec poszlo 1219 Sobota 12:00 8287 biletów a wiec poszlo 898 Na mecz z lechem w ostatnim dniu sprzedazy online o 12:20 bylo 7977 biletow a wiec 310 biletów poszlo wtedy wiecej ![]() Sprzedaz online do 23:59 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
tylko ze dużo biletów poszło w samym dniu meczu z Lechem, jutro możne nie być tak dobrze
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W meczu z Lechem w dniu meczu poszło rekordowo dużo biletów z tego co kojarzę to ponad 3 tys.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dziś pogoda nie zachęci tych co lubią stać w kolejce przed meczem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
3 godziny do meczu (o ile sie odbędzie) licznik wskazuje dokładnie tyle na ilu stanął na meczu z Górnikiem, czyli 11,500 sprzedanych biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przedłużyłem kartę kibica przez internet i zaznaczyłem opcję odbioru osobistego w strefie kibica. Jak to się dalej odbywa? W tym momencie karta jest nieaktywna i nie mogę kupić biletu. Czy jest szansa, że bilet będę mógł kupić np. dziś czy jutro a kartę odbiorę w dniu meczu, czy też będę musiał ją jakoś "ręcznie" aktywować i bilet kupie dopiero przed meczem?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Musisz czekać, aż karta będzie aktywna w systemie (to oznaczać będzie, że ją już wydrukowali i jest gotowa do odbioru). Ostatnio karty były do odbioru wyłącznie w punkcie reklamacji zlokalizowanym na parterze w Strefie Kibica, więc pewnie i teraz można je tam odbierać, ale tak jak pisałem, dopiero gdy będzie aktywna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś wie ile trwa taki proces? Na miejscu kartę wyrabiają w kilka minut więc mam nadzieje, że najpóźniej do piątku się z tym wyrobią abym mógł kupić bilet już w kasie na stadionie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W kasie? Czy przez internet chcesz kupić bilet? Ten proces zajmuje 2 dni, kiedy przedłużałeś kartę? Jeśli wczoraj lub dziś to jutro będzie aktywna i możesz kupić bilet przez internet, a kartę odebrać przed meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
2 tysiące biletów sprzedanych na Śląska i to niecałe. Dwa dni do meczu.
Ja to tylko tu zostawię. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^^To tylko pokazuje, jak wielką siłę stanowią studenci, którzy przyjeżdżają do Krakowa...
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak masz pisac głupoty ze 2 tys sprzedane to sobie daruj;> Kazda sprzedaz zaczyna sie jakos od 13 tys wiec na chwile obecna zeszlo prawie 4 tys biletow do tego karnety itd podobna ilosc jak na meczu z Lechia pewnie bedzie czyli 11tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O cholera - jako, że moja poprzednia karta się już skończyła, to chciałem nową wyrobić na stadionie w piątek przed meczem, a później kupić bilet. Z tego co pamiętam, to poprzednią kartę dostałem od ręki, tzn. cyk zdjęcie i karta gotowa.
Czy dobrze rozumiem, że nawet jeżeli dostanę nową kartę w piątek przed meczem, to nie będę mógł w kasie kupić biletu, dopóki nie będzie ona aktywna? Miałem specjalnie przyjechać z Wrocławia na ten mecz, a teraz nie wiem, czy nie pojadę na darmo. P.S. To samo dotyczy 3 osób, które będą ze mną jechały, a które nigdy nie były na meczu Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
koledzy wyrabiali (przedłużali) przez internet, a ich drukowanie trwało ok 2 dni, dlatego musieli czekać, aż karty będą gotowe. Nie róbmy zamieszania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
@ArturBarlinek Dzięki za wyjaśnienie, bo już się wystraszyłem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Karta jest gotowa do odbioru, Powód: dodanie zdania
Ostatnio edytowane przez ArturBarlinek : 27.08.2015 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, wielkie dzięki. Poszło bezproblemowo, bilety kupione.
|
|
|